ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 21 Ιουν 2018, 20:50

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:26
Χελώνε μου... ήσυχα... blackpaint, εσύ είσαι ευγενικός. Μη μαλώνετε ρε παιδιά, αυτά είναι χαζομάρες.
Γράψτε κάτι για το αίσθημα της πατρίδας... όπως το αισθάνεστε !

Αντε :bravo:
Πατρίδα είναι ο χώρος όπου υπάρχει το Έθνος μου. Το Έθνος είναι "το όμαιμον και το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον".
Το αίσθημα είναι το αίσθημα της οικειότητας. Με άλλους λαούς δε νιώθω οικειότητα, αλλά ένα ενδιαφέρον να δώ πώς σκέφτονται αυτοί.
Υπάρχουν λαοί με τους οποίους το Έθνος μας είναι "συμβατό" (πχ Ιταλοί). Μέλη αυτών των Εθνών μπορούν να είναι στην εικόνα της Πατρίδας αν θέλουν.

Απλό? Μάλλον. Απλοϊκό? Ίσως για μερικούς. Αλλά δε μ' ενδιαφέρει να σκεφτώ παραπέρα. I live, I love, I slay. And I am content. :)
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 21 Ιουν 2018, 20:57

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 17:31
βρε ξεποέτα φαγώθηκες ότι δε μπορείς να ανοίξεις θρεντ, και τώρα που το άνοιξες, μοιάζει με μπλογκποστ. :bored:

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 21 Ιουν 2018, 21:51

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 19:10
Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:32
Μ' αρέσει που η νηματοθέτρια έκανε νήμα για την πατρίδα, την διαφθορά, την αλήθεια (σε πολυτονικό λόγω ηλικίας) και της το γύρισαν στο ποιος γαμάει τι. Αιώνιο πχώρουμ.
Δηλαδή μόνο οι ηλικιωμένοι γράφουν σε πολυτονικό;
Τι σκέψη είναι πάλι αυτή;
Eπειδή είπες πως σου λείπε η περισπωμένη, οπότε φαντάστηκα ότι είσαι κάποια που μεγάλωσε γράφοντας με πολυτονικό, άρα κάπου 50κάτι νομίζω.
Υδράργυρος έγραψε:
21 Ιουν 2018, 19:01
Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 18:32
Μ' αρέσει που η νηματοθέτρια έκανε νήμα για την πατρίδα, την διαφθορά, την αλήθεια (σε πολυτονικό λόγω ηλικίας) και της το γύρισαν στο ποιος γαμάει τι. Αιώνιο πχώρουμ.
Τι ηλικια; εγω νομιζα οτι η ποετα ειναι 20χρονη :roll:
Δες πάνω πως το αιτιολόγησα. Μπορεί να κάνω λάθος. Σιγά μην είναι 20χρονη. Δεν έχουμε τόσο νέες γυναίκες. Γενικά ο μέσος όρος της ηλικίας αυτού το πχώρουμ είναι πολύ πάνω. Οι κάτω των 30 πρέπει να μετριόμαστε στα δάχτυλα. Δεν είναι κακό αυτό, οι κοινότητες με πιο νέο κοινό συνήθως δε μιλάνε για Μελιγαλά, καράμπαμπες, ψεκασμένους κι όλα αυτά που αγαπάμε.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 21 Ιουν 2018, 23:08

Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 21:51

Δες πάνω πως το αιτιολόγησα. Μπορεί να κάνω λάθος. Σιγά μην είναι 20χρονη. Δεν έχουμε τόσο νέες γυναίκες. Γενικά ο μέσος όρος της ηλικίας αυτού το πχώρουμ είναι πολύ πάνω. Οι κάτω των 30 πρέπει να μετριόμαστε στα δάχτυλα. Δεν είναι κακό αυτό, οι κοινότητες με πιο νέο κοινό συνήθως δε μιλάνε για Μελιγαλά, καράμπαμπες, ψεκασμένους κι όλα αυτά που αγαπάμε.
Τοσο νεος εισαι εσυ; :o εσενα σε εκανα μεσηλικα
Η ποετα γραφει χρονια εδω, στα 20'ς την εκανα

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 21 Ιουν 2018, 23:21

Υδράργυρος έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:08
Uppercut έγραψε:

25 είμαι εγώ.

Εγώ σου λέω, κάτω από 45 δεν είναι. Την κόβω για 50φεύγα.

Άβαταρ μέλους
poeta
Phorum.gr user: poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 23:42

Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:21
Υδράργυρος έγραψε:
Uppercut έγραψε:

25 είμαι εγώ.

:fp:
Οκ 25αρη αφού θες τόσο πολύ να μάθεις ηλικία - πράγμα που θεωρώ ανεπίτρεπτο - και είσαι εξυπνοπούλι αφού έβγαλες συμπέρασμα από αυτό που είπα, ότι μου λείπει η περισπωμένη (θαρρείς κι αν έλεγα ότι μου λείεπει το θεώρημα του Πτολεμαίου θα μ' έκανες 87) θα σου πω την ηλικία μου με κίνδυνο να με μπανάρει ο συντονισμός επειδή εκθέτω προσωπικά δεδομένα.
Στη σύγχρονη εποχή είμαι αυτή που φαίνομαι, στην Μόσχα το 1913 θα ήμουν γεροντοκόρη, το 1937 στο παλιό Μιλάνο θα με κρεμούσαν στο ράφι, στην Κένυα το 1976 θα ήμουν ετοιμοθάνατη, στην Αίγυπτο το 1999 θα με πουλούσαν στην αγορά στην υψηλότερη τιμή και το 2046 στη Φλώρινα θα ήμουν Σλάβα. Κάνε τους συνειρμούς σου, ευκολάκι για σένα να βρεις την ηλικία μου...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 21 Ιουν 2018, 23:46

poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:42
Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:21
Υδράργυρος έγραψε:

25 είμαι εγώ.

:fp:
Οκ 25αρη αφού θες τόσο πολύ να μάθεις ηλικία - πράγμα που θεωρώ ανεπίτρεπτο - και είσαι εξυπνοπούλι αφού έβγαλες συμπέρασμα από αυτό που είπα, ότι μου λείπει η περισπωμένη (θαρρείς κι αν έλεγα ότι μου λείεπει το θεώρημα του Πτολεμαίου θα μ' έκανες 87) θα σου πω την ηλικία μου με κίνδυνο να με μπανάρει ο συντονισμός επειδή εκθέτω προσωπικά δεδομένα.
Στη σύγχρονη εποχή είμαι αυτή που φαίνομαι, στην Μόσχα το 1913 θα ήμουν γεροντοκόρη, το 1937 στο παλιό Μιλάνο θα με κρεμούσαν στο ράφι, στην Κένυα το 1976 θα ήμουν ετοιμοθάνατη, στην Αίγυπτο το 1999 θα με πουλούσαν στην αγορά στην υψηλότερη τιμή και το 2046 στη Φλώρινα θα ήμουν Σλάβα. Κάνε τους συνειρμούς σου, ευκολάκι για σένα να βρεις την ηλικία μου...
Δε ξέρω γιατί έχεις παρεξηγήσει τόσο πολύ αυτό το πχώρουμ. Δε μπανάρεσαι λέγοντας πράγματα για τον εαυτό σου, όλοι λέμε ότι θέλουμε εδώ, είναι πιο κουλ μέρος απ' ότι νομίζεις. Εκτός κι αν κάνεις αναφορά στον Εμφύλιο κι εδώ τα πάντα είναι αναφορές στον Εμφύλιο.

Από αυτά που λες αν πιάνω κάτι, το δικό μου (νέο) συμπέρασμα είναι γύρω στα 30. Τέσπα, δεν είμαι καλός στις αποκωδικοποιήσεις.

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 21 Ιουν 2018, 23:47

Χουργιατς έγραψε:
21 Ιουν 2018, 20:57
poeta έγραψε:
21 Ιουν 2018, 17:31
βρε ξεποέτα φαγώθηκες ότι δε μπορείς να ανοίξεις θρεντ, και τώρα που το άνοιξες, μοιάζει με μπλογκποστ. :bored:
Μήπως θα ήταν καλύτερα να έκανα μια ερώτηση "αγαπάτε την πατρίδα"; :smt017
Οχι βρε... είπα και την άποψή μου. Έτσι μ' αρέσει ν' ανοίγω θέματα :c020:

:goodpost::goodpost::goodpost:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Ιουν 2018, 23:47

Αφού όντως είπες "μου λείπει η περισπωμένη". Πως να μη βγάλει συμπέρασμα;
Εκτός αν σου λείπουν και τα μπυρόνια με το Μεγαλέκο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 22 Ιουν 2018, 00:01

Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:46
Τέσπα, δεν είμαι καλός στις αποκωδικοποιήσεις.
Αφού δεν είσαι καλός μη κάνεις μαντεψιές :smt018

Είμαστε φίλοι τώρα; :g094:

Α, και δεν το πήρα με κακό μάτι το νέο πχώρουμ, ίσα-ίσα είπα ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Αλλά βέβαια πρέπει να πω πως έχω πολύ κακή εμπειρία από το παλιό με τους συντονιστές που άφηναν καταστάσεις ανεξέλεγκτες, επέτρεπαν κάποια άτομα να κάνουν μπούλιγκ σε όσους δεν πήγαιναν κι έκαναν μπαν για ψιλοπράγματα . Θεωρώ αισχρό σε μία κοινότητα, κάποια άτομα με τις ευλογίες μερικών συντονιστών, να κάνουν τραμπουκισμούς. Εδώ προς το παρόν δεν είδα κάτι τέτοιο. Ο Σπύρος εξηγήθηκε σωστά στον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. Κάποιοι με βοήθησαν... Σε σχέση με το παλιό, εδώ είναι Παράδεισος. Τες πα αυτάααα....

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 22 Ιουν 2018, 00:04

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:47
Αφού όντως είπες "μου λείπει η περισπωμένη". Πως να μη βγάλει συμπέρασμα;
Εκτός αν σου λείπουν και τα μπυρόνια με το Μεγαλέκο.
:102:
Εσύ ποιος παλιός είσαι;
Να δω αν θα μου πει κανείς ποιος είναι ποιος...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 22 Ιουν 2018, 00:04

poeta έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:01
Uppercut έγραψε:
21 Ιουν 2018, 23:46
Τέσπα, δεν είμαι καλός στις αποκωδικοποιήσεις.
Αφού δεν είσαι καλός μη κάνεις μαντεψιές :smt018

Είμαστε φίλοι τώρα; :g094:

Α, και δεν το πήρα με κακό μάτι το νέο πχώρουμ, ίσα-ίσα είπα ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Αλλά βέβαια πρέπει να πω πως έχω πολύ κακή εμπειρία από το παλιό με τους συντονιστές που άφηναν καταστάσεις ανεξέλεγκτες, επέτρεπαν κάποια άτομα να κάνουν μπούλιγκ σε όσους δεν πήγαιναν κι έκαναν μπαν για ψιλοπράγματα . Θεωρώ αισχρό σε μία κοινότητα, κάποια άτομα με τις ευλογίες μερικών συντονιστών, να κάνουν τραμπουκισμούς. Εδώ προς το παρόν δεν είδα κάτι τέτοιο. Ο Σπύρος εξηγήθηκε σωστά στον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. Κάποιοι με βοήθησαν... Σε σχέση με το παλιό, εδώ είναι Παράδεισος. Τες πα αυτάααα....
Δε σ' αρέσουν οι μαντεψιές μου γιατί μάλλον οι χειρότερες απ' αυτές πέφτουν μέσα. Εγώ νομίζω πως εκείνο το συναισθηματικό δέσιμο με τις περισπωμένες σε "έδωσε".

Για να είμαστε φίλοι πρέπει να διαφωνούμε σε κάτι.

Άβαταρ μέλους
poeta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από poeta » 22 Ιουν 2018, 00:07

Uppercut έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:04

Δε σ' αρέσουν οι μαντεψιές μου γιατί μάλλον οι χειρότερες απ' αυτές πέφτουν μέσα. Εγώ νομίζω πως εκείνο το συναισθηματικό δέσιμο με τις περισπωμένες σε "έδωσε".

Ναι, αλλά κάτι πιο σοβαρό από μια ηλικία

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Ιουν 2018, 00:07

Εγώ αυτό το νικ έχω από το 2011.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 22 Ιουν 2018, 00:09

poeta έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:07
Uppercut έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:04

Ναι, αλλά κάτι πιο σοβαρό από μια ηλικία
Σύμφωνοι. Άλλωστε την ηλικία νομίζω την δέχθηκες σιωπηλά. Κάτι πολιτικό, ποδοσφαιρικό ή κάτι τέτοιο χρειάζεται.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών