Δηλαδή μόνο οι ηλικιωμένοι γράφουν σε πολυτονικό;
Τι σκέψη είναι πάλι αυτή;
Κάπου εδώ, πρέπει να πέσει και η σχετική (και συνήθης) ατάκα για την Κανέλη.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:15Ε οσο να ναι σε μεγαλωνει το πολυτονικο. Η εστια βγαινει σε πολυτονικο, σε ποιους απευθυνεται;
Σ' εμένα;Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:15Ε οσο να ναι σε μεγαλωνει το πολυτονικο. Η εστια βγαινει σε πολυτονικο, σε ποιους απευθυνεται;
Χαχαχ... φιλαράκι μου υπονοείς ότι είμαι η Κανέλη;;;shrike έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:19Κάπου εδώ, πρέπει να πέσει και η σχετική (και συνήθης) ατάκα για την Κανέλη.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:15Ε οσο να ναι σε μεγαλωνει το πολυτονικο. Η εστια βγαινει σε πολυτονικο, σε ποιους απευθυνεται;
Επ, λες; Ποέταααα, για εξηγήσου!
Σε παπουδιαpoeta έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:24Σ' εμένα;Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:15Ε οσο να ναι σε μεγαλωνει το πολυτονικο. Η εστια βγαινει σε πολυτονικο, σε ποιους απευθυνεται;
Α !!! Δεν ξέρεις την Κανέλη;
Έλα ρε συ, είναι δυνατόν; Την Κανέλη συνήθως για δυο πράγματα την επικαλούνται οι... "απέναντι".
Ωραία, ας πει ο shrike την ατάκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:29Την κανελη την ξερω. Αυτη η μουρλη με τις φρατζολες στη βουλη. Την ατακα με την κανελη δεν ξρρω
Και το μπουκαλι με το γαλα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 19:29Την κανελη την ξερω. Αυτη η μουρλη με τις φρατζολες στη βουλη.
Γυφτος σαν αυτον το ειπε:blackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:09Το ξερεις το ανεκδοτο μ εναν που κανει καμψεις στην αυλη του και περναει ενας και του λεει "φιλε αυτο που γαμας εφυγε";
Σιγα μην το ξερεις.