Σου προτεινω να τις μετατρεψεις σε επαγγελματικες.
Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
- Οργισμένος
Re: Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν σας πιάνω αγαπητέ, τί θέλετε να πείτε; Αν νομίζετε ότι είμαι τρελή για κάποιο λόγο, τότε όταν θα έρθει καιρός που θα επαληθευτεί η προφητεία, θα θέλετε εσείς γιατρό...Οργισμένος έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:45Σου προτεινω να τις μετατρεψεις σε επαγγελματικες.
"Άχρι καιρού..."

Το ρίξαμε στα αν.
Κάτσε να επιτεθει και ξαναρωτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 11 Φεβ 2019, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
natasha εχεις ακουσει ποτε τον ηχο απο μαχητικο αεροσκαφος? εστω σε παρελαση
Λοιπόν, επειδή κάπως βαρυνε εδώ το κλίμα, να γράψω και κάτι ακόμα.
Εάν πέσουν πυρηνικά και χαθεί 2 δις και κάτι κόσμος, οι υπολοιποι -5 δις παρά κάτι- ΠΩΣ θα ζήσουν; Με καρκίνους και λευχαιμίες; Με χίλια δυο άλλα προβλήματα υγείας από τον επηρεασμό από τα πυρηνικά;
Υπάρχουν 2 σενάρια για την εξελιξη των γεγονότων μετά τον πόλεμο, είτε ότι θα έρθει ο αντίχριστος, είτε ότι θα γίνει η περίφημη αναλαμπή του χριστιανισμού-ελληνισμού. ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις, δεν θα πρέπει να υπάρχει κόσμος που θα μπορεί να βιώσει τα επερχόμενα;
Αν εμφανιστεί ο αντί, θα πρέπει οι χριστιανοί που θα υπάρχουν να μπορούν να τον αντιμετωπίσουν γιατί όπως λέγεται τα μαρτύρια που θα υποστούν θα είναι τα χειρότερα όλων των αιώνων. Με τι υγεία άραγε;
Αν πάλι γίνει η αναλαμπή και πάλι θα πρέπει ο κόσμος που θα επιζήσει να έχει υγεία για να την χαρεί αυτήν την αναλαμπή.
Οποτε, μπορεί κάτι να γίνει και να μην πέσουν τελικά.
Ή να γίνει και το άλλο κουφό που άκουσα από τον Δημοσθένη, να πέσουν μεν, αλλά να χρησιμοποιηθεί τέτοια τεχνολογία που να τα ακυρώσουν. Να σταματήσουν δηλ την τεράστια βλάβη που θα προκαλέσουν.
Θέλω να πιστεύω στο τελευταίο, αν και μου φαίνεται πολύ απιθανο, ή να πιστεύω ότι αν πέσουν τελικά θα είναι περιορισμένης εμβέλειας.
Εάν πέσουν πυρηνικά και χαθεί 2 δις και κάτι κόσμος, οι υπολοιποι -5 δις παρά κάτι- ΠΩΣ θα ζήσουν; Με καρκίνους και λευχαιμίες; Με χίλια δυο άλλα προβλήματα υγείας από τον επηρεασμό από τα πυρηνικά;
Υπάρχουν 2 σενάρια για την εξελιξη των γεγονότων μετά τον πόλεμο, είτε ότι θα έρθει ο αντίχριστος, είτε ότι θα γίνει η περίφημη αναλαμπή του χριστιανισμού-ελληνισμού. ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις, δεν θα πρέπει να υπάρχει κόσμος που θα μπορεί να βιώσει τα επερχόμενα;
Αν εμφανιστεί ο αντί, θα πρέπει οι χριστιανοί που θα υπάρχουν να μπορούν να τον αντιμετωπίσουν γιατί όπως λέγεται τα μαρτύρια που θα υποστούν θα είναι τα χειρότερα όλων των αιώνων. Με τι υγεία άραγε;
Αν πάλι γίνει η αναλαμπή και πάλι θα πρέπει ο κόσμος που θα επιζήσει να έχει υγεία για να την χαρεί αυτήν την αναλαμπή.
Ή να γίνει και το άλλο κουφό που άκουσα από τον Δημοσθένη, να πέσουν μεν, αλλά να χρησιμοποιηθεί τέτοια τεχνολογία που να τα ακυρώσουν. Να σταματήσουν δηλ την τεράστια βλάβη που θα προκαλέσουν.
Θέλω να πιστεύω στο τελευταίο, αν και μου φαίνεται πολύ απιθανο, ή να πιστεύω ότι αν πέσουν τελικά θα είναι περιορισμένης εμβέλειας.
"Άχρι καιρού..."
Με όλο το σεβασμό, αλλά μάλλον μας εμπαίζεις, γιατί διαφορετικά θα ήσουν πιο μετρημένη μιλώντας για προφητείες χωρίς πηγές.Natasha έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:58Λοιπόν, επειδή κάπως βαρυνε εδώ το κλίμα, να γράψω και κάτι ακόμα.
Ποιος Γέρων, ποιας μονής, ποιου ημερολογίου προφήτευε την εξολόθρευση του 1/3; Σε ρώτησα και ποιο πάνω, αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι να δώσεις σαφή απάντηση.
(δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, αλλά είχα από παλιά ψώρα με θρησκειολογικά/μεταφυσικά θέματα.)
Αυτές τις βλακείες να μην λέγατε, καλά θα ήταν. Ακους εκεί σας εμπαίζω! Αν αυτη είναι η εντύπωση που σου δίνω, τότε είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ χαζός απο το να καταλαβαίνεις απο μακριά τους ανθρώπους. Μίσο να την βρω την προφητεία, νομίζω είναι απο την Αποκάλυψη.Nito έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 22:05Με όλο το σεβασμό, αλλά μάλλον μας εμπαίζεις, γιατί διαφορετικά θα ήσουν πιο μετρημένη μιλώντας για προφητείες χωρίς πηγές.Natasha έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:58Λοιπόν, επειδή κάπως βαρυνε εδώ το κλίμα, να γράψω και κάτι ακόμα.
Ποιος Γέρων, ποιας μονής, ποιου ημερολογίου προφήτευε την εξολόθρευση του 1/3; Σε ρώτησα και ποιο πάνω, αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι να δώσεις σαφή απάντηση.
(δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, αλλά είχα από παλιά ψώρα με θρησκειολογικά/μεταφυσικά θέματα.)
"Άχρι καιρού..."
Άστα αυτά, είσαι και φαίνεσαι ότι είσαι ποιοτητα. Μπαμ κάνεις απο μακριά. Θες να πλακωθούμε τώρα;

"Άχρι καιρού..."
αφου περασει η πρωτη ωρα που θα κλαινε ολοι σε εμβρυικη σταση , υπολογιζω την αμεσως επομενη ωρα να πεσει ο πληθυσμος στο μισο στην μαχη του να καβατζοσουμε ενα πακετο μισκο.
Οσον αφορα την εποχη που δεν σας αρεσει , υπολογισε οτι πριν το πολυ 100 χρονια θα περιμενες να ρθει μαιος για να κανεις το ετησιο σου μπανιο. Σημερα γκρινιαζεις αν δεν εχει φυσικο αεριο το σπιτι ή αν πεσει το wifi για 5 λεπτα.
Οσον αφορα την εποχη που δεν σας αρεσει , υπολογισε οτι πριν το πολυ 100 χρονια θα περιμενες να ρθει μαιος για να κανεις το ετησιο σου μπανιο. Σημερα γκρινιαζεις αν δεν εχει φυσικο αεριο το σπιτι ή αν πεσει το wifi για 5 λεπτα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να έχει γίνει ήδη ο πυρηνικός πόλεμος και να χρησιμοποίησαν τη χρονομηχανη για να τον ακυρώσουν, όπως μας διδάσκει ο Λιακ. Π. χ. εγώ όταν ξυρίζομαι, έχω τη φοβία πως μπορεί να προλάβω να κόψω μόνο το μισό μούσι και να κυκλοφορώ μετά σαν ατημέλητος καραγκιόζης σε ένα μεταποκαλυπτικο τοπίο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Διαβάστε τον 15ο στίχο του 9ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης:
15 καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ τῶν ἀνθρώπων.
15 καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ τῶν ἀνθρώπων.
"Άχρι καιρού..."
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 22:19Μπορεί να έχει γίνει ήδη ο πυρηνικός πόλεμος και να χρησιμοποίησαν τη χρονομηχανη για να τον ακυρώσουν, όπως μας διδάσκει ο Λιακ. Π. χ. εγώ όταν ξυρίζομαι, έχω τη φοβία πως μπορεί να προλάβω να κόψω μόνο το μισό μούσι και να κυκλοφορώ μετά σαν ατημέλητος καραγκιόζης σε ένα μεταποκαλυπτικο τοπίο.

"Άχρι καιρού..."
Oταν διαβάζω στίχους της Αποκάλυψης μου σηκώνεται.Ενα μυστήριο πράγμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Αμα μας την πεσουν εξωγηινοι ειμαστε ξεβράκωτοι
από George_V » 26 Ιαν 2024, 22:36 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Ιαν 2024, 20:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεμελιωθηκε ο Riviera tower. 40 ώρες για να πέσουν.. .
από Πτολεμαίος » 31 Οκτ 2023, 22:27 » σε Αρχιτεκτονική - 16 Απαντήσεις
- 2880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Νοέμ 2023, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα δακρυγόνα θα πέσουν στις 28/2 στο Σύνταγμα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Φεβ 2025, 11:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 882 Προβολές
-