Τα άκυρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γραφικός

Τα άκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Δεκ 2018, 00:09

Εδώ θα απαντάμε σε κόσμο που μας λέει άσχετα πράγματα σε άσχετα νήματα. Για παράδειγμα: Στο θέμα "Λίγα λόγια στον κ. Σεφερλή από έναν «πισωγλέντη»" είπα ότι αυτούς που παλιά μπλα μπλα μπλα δεν θυμάμαι, τους λέγαμε ρουφιάνους. Η χρυσή αίγα μου απάντησε
Golden Age έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:01
Τώρα αυτούς που στοχοπιούν πατριώτες διαδηλωτές, τους λέτε "αγωνιστές".
Δεν θέλω να της απαντήσω στο προηγούμενο θέμα για να μην το εκτρέψω, οπότε του απαντάω εδώ

"Το δολοφόνοι και το τραμπούκοι είναι που μας απασχολεί μεσιέ. Με πολλούς έχουμε διαφορές, δεν είναι όμως δολοφόνοι ούτε τραμπούκοι όπως οι φασίστες."

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Τα άκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Δεκ 2018, 00:34

Αν θέλεις να κάνεις διάλογο, να κάνεις ολόκληρη παράθεση και αυτά στα οποία σου απαντώνται και όχι ότι σε συμφέρει.
Golden Age έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:01
Γραφικός έγραψε:
03 Δεκ 2018, 23:59

Παλιά αυτούς που έλεγαν "μαμά, ο Γραφικός με είπε μυξιάρη" τους λέγαμε ρουφιάνους, και δεν τους έκανε κανείς παρέα.
Τώρα αυτούς που στοχοπιούν πατριώτες διαδηλωτές, τους λέτε "αγωνιστές".

Κάποτε είπες κλπ κλπ.

Τώρα που είστε ενήλικες, άτομα που στοχοποιούν πατριώτες διαδηλωτές, λέγοντας εμμέσως "κύριε αστυνόμε, κύριε αστυνόμε κοιτάξτε τί έκανε ο τάδε (πολλές φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτε απολύτως), συλλλάβετέ τον", τα αποκαλείτε συντρόφους.
Γραφικός έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:09

"Το δολοφόνοι και το τραμπούκοι είναι που μας απασχολεί μεσιέ. Με πολλούς έχουμε διαφορές, δεν είναι όμως δολοφόνοι ούτε τραμπούκοι όπως οι φασίστες."
Έλα τώρα που σας απασχολεί κάτι τέτοιο... Απο που κι ως που εσείς έχετε τέτοιες ευαισθησίες;

'Άλλωστε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτό κασσέτα σας είναι.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Δεκ 2018, 00:37

Δεν είμαι αντιμπάτσος, για αναρχικό με πέρασες; Αν υπάρχει κίνδυνος εννοείται ότι πρέπει να επέμβει η αστυνομία και της είμαι ευγνώμων. Άλλο το να λες "με είπε σπυριάρη" άλλο το να υπάρχει κίνδυνος για ζωή.
Εσύ γιατί φορτώνεις όταν δίνουμε δολοφόνους και τραμπούκους;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 04 Δεκ 2018, 00:45

Γραφικός έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:37
Δεν είμαι αντιμπάτσος, για αναρχικό με πέρασες; Αν υπάρχει κίνδυνος εννοείται ότι πρέπει να επέμβει η αστυνομία και της είμαι ευγνώμων. Άλλο το να λες "με είπε σπυριάρη" άλλο το να υπάρχει κίνδυνος για ζωή.
Εσύ γιατί φορτώνεις όταν δίνουμε δολοφόνους και τραμπούκους;

Εγώ επί αυτού απάντησα, όχι για το εαν είσαι αναρχικός ή κομμουνιστής:
Γραφικός έγραψε:
03 Δεκ 2018, 23:59

Παλιά αυτούς που έλεγαν "μαμά, ο Γραφικός με είπε μυξιάρη" τους λέγαμε ρουφιάνους, και δεν τους έκανε κανείς παρέα.
Το να ρίξει ένα μπινελίκι ένας πολίτης σε έναν δήμαρχο, δεν αποτελεί κίνδυνο ζωής.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Δεκ 2018, 00:47

Golden Age έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:45
Το να ρίξει ένα μπινελίκι ένας πολίτης σε έναν δήμαρχο, δεν αποτελεί κίνδυνο ζωής.
Δεν ξέρω για τι πράμα μιλάς.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 04 Δεκ 2018, 16:23

ritzeri έγραψε:
04 Δεκ 2018, 14:12
Γραφικός έγραψε:
04 Δεκ 2018, 12:53
ritzeri έγραψε:
04 Δεκ 2018, 08:55
Καμία παραδοχή δεν έκανα.
Παραδοχή σημαίνει υπόθεση.
Η σιγουριά του αδαούς...
:roll:
https://www.lexigram.gr/lex/enni/%CF%80 ... F%87%CE%AE
:smt005:
https://el.m.wiktionary.org/wiki/παραδοχή
Ρε χαμένο υποκείμενο, που αν το "ομόγλωσσο" ήταν πραγματικό κριτήριο στο να ορισθεί ένα έθνος εσύ κι η πολιτική σου φάρα θα είχατε απελαθεί και θα είχε ξεβρωμίσει ο τόπος, αντιλαμβάνεσαι τι λέει ο ορισμός που έβαλες;
Καταλαβαίνεις τι πάει να πει
μια υπόθεση σε ένα πρόβλημα, που τη θεωρούμε εκ των προτέρων σωστή
;

Δεν μπορώ να κάνω άλλο τον καθηγητή σε καθυστερημένα. Μάθε αυτή τη βδομάδα ότι είστε ντροπή της κοινωνίας και γλώσσα μαθαίνουμε άλλη φορά.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 04 Δεκ 2018, 16:52

Γραφικός έγραψε:
04 Δεκ 2018, 16:23
ritzeri έγραψε:
04 Δεκ 2018, 14:12
Γραφικός έγραψε:
04 Δεκ 2018, 12:53

Η σιγουριά του αδαούς...
:roll:
https://www.lexigram.gr/lex/enni/%CF%80 ... F%87%CE%AE
:smt005:
https://el.m.wiktionary.org/wiki/παραδοχή
Ρε χαμένο υποκείμενο, που αν το "ομόγλωσσο" ήταν πραγματικό κριτήριο στο να ορισθεί ένα έθνος εσύ κι η πολιτική σου φάρα θα είχατε απελαθεί και θα είχε ξεβρωμίσει ο τόπος, αντιλαμβάνεσαι τι λέει ο ορισμός που έβαλες;
Καταλαβαίνεις τι πάει να πει
μια υπόθεση σε ένα πρόβλημα, που τη θεωρούμε εκ των προτέρων σωστή
;

Δεν μπορώ να κάνω άλλο τον καθηγητή σε καθυστερημένα. Μάθε αυτή τη βδομάδα ότι είστε ντροπή της κοινωνίας και γλώσσα μαθαίνουμε άλλη φορά.
Καταλαβαίνω ότι είσαι γίδι κι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις, αλλά έχω την ηθική υποχρέωση να το επιχειρήσω.

Ότι θεωρούμε την ΥΠΌΘΕΣΗ εκ των προτέρων σωστή, δεν σημαίνει κι ότι πράγματι είναι.
Σημαίνει απλά οτι μόνο εμείς τη ΘΕΩΡΟΥΜΕ σωστή για να προχωρήσει ο συλλογισμός.

Σαν να σε ρωτάνε, αν βρέχει αυριο που θα απλώσεις τα κομπινεζον;
Εσυ να απαντάς, μα μπορεί και να μη βρέξει.
Και να σου λένε, το ξέρουμε γίδι ότι μπορεί και να μην βρέξει, αλλά κάνε την παραδοχή ότι θα βρέξει και απαντά.

Παραδοχη, δλδ εστω/αν.

Πάτα τώρα το κουμπάκι της αναφοράς ότι δήθεν σε προσβάλλουν οι λέξεις κομπινεζον και γίδι, μπας και κρυφτείς απ την ξεφτιλα

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 27 Μαρ 2019, 14:12

Διασυρμός φασίστα
under έγραψε:
27 Μαρ 2019, 14:03
Ε ναι ρε φιλε.Παρε το κονσερβοκουτι σου λοιπον.Για φασιστες μιλαμε.
Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, το ποστ που αναφέρεσαι είναι αυτό:
Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:11
under έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:03
Αν τον σακατεψε τοτε αξιζει και τιμητικη συνταξη.
Και δωρεάν εκδρομή σε μια πηγάδα. Και τατού στον λαιμό φκιαγμένο με κονσερβοκούτι. Αλλά να θυμάσαι μετά "ποίος ήρξατο χειρών αδίκων", μην κλαψομουνιάζεις για τον πλεονασμό κρέατος.
Έγραψες τι του αξίζει κατά την γνώμη σου, έγραψα κι εγώ την γνώμη μου για το τι του αξίζει, απρόσωπα. Θα μπορούσα και να πω "του αξίζει κάποια αρρώστια" ή "του αξίζει να καεί στην κόλαση". Δεν πάει να πει ότι θα τον κολλούσα εγώ ή όταν θα τον έκαιγα,

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Μαρ 2019, 15:15

όλα λοιπόν, φίλοι μου, δείχνουν ότι ο Γραφικός, εκτός από πολιτικά ορθός, είναι και ηθικό άτομο.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 27 Μαρ 2019, 15:20

Golden Age έγραψε:
04 Δεκ 2018, 00:45
Για πολίτη πρόκειται ή για συλλόγους όπως ο ''Ιερός Λόχος'' στην Κατερίνη και οι ''Αλμωποί'' στην Αριδαία;

Τι είδους σύλλογοι είναι;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιουν 2019, 19:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιουν 2019, 19:11
Γιατί με την επανάσταση τι παραπάνω θα καταφέρεις από αυτό που υπάρχει σήμερα;
Κατά τα φαινόμενα, τροφή, στέγη, σίτιση, περίθαλψη, είναι εξασφαλισμένα.
Όσο πιο φτωχός δηλώνεις, τόσο πιο ασφαλής είσαι.
Δικαιότερη κατανομή πόρων, δωρεάν παιδεία και δωρεάν υγεία και πρόσβαση σε όλους.
Ποια φαινόμενα; Εγώ θα έχω ορθοφλιά που δεν τα βλέπω.
Βλέπω υψηλούς φόρους σε είδη βασικής κατανάλωσης: υψηλοί φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, υψηλοί φόροι στο κρέας, αυξήθηκαν κι οι φόροι στο σιτάρι. Βλέπω ένα νησί γεμάτο υγρασία που το νοσοκομείο του έχει μόνο έναν ορθοπεδικό. Βλέπω ασθενείς με συντάξεις αναπηρίας που ξαφνικά πρέπει να πληρώσουν τα φάρμακά τους ενώ τους καθυστερείται η σύνταξη με τους μήνες. Βλέπω σχολεία που μέχρι τα χριστούγεννα κάνουν κενά σε καίρια μαθήματα γιατί δεν προσλαμβάνονται καθηγητές (το πρόβλημα όμως είναι οι μαθητές που θα κάνουν την κατάληψη για να διαμαρτυρηθούν).
Δωρεάν υγεία, στέγη, σίτιση περίθαλψη λέει η άλλη.
Ναι ρε, οι φτωχοί είναι ο εχθρός.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιουν 2019, 19:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιουν 2019, 19:36
Και για όλα αυτά φταίνε οι στυγνοί καπιταλιστές και οι κυρπαντελήδες φοροφυγάδες και όχι το κράτος, έτσι;

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσοι από τους γιατρούς που λείπουν από τα νησιά και από τις άδειες καρέκλες των καθηγητών είναι αποσπασμένοι σε κεντρικές υπηρεσίες για προσωπικούς λόγους; Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί στήνονται νοσοκομειακές μονάδες με εντατικές κλίνες και δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης νοσηλευτών ή γιατρών αλλά διοικητικώς είναι υπερκορεσμένες;
Το κράτος φταίει, αλλά γιατί είναι δομημένο να εξυπηρετεί τους κεφαλαιούχους. Άμα σου χορηγήσει αυτός που θέλει να χτίσει αλυσίδα φροντιστηρίων ή νοσοκομείων εκατό εκατομμύρια κι ο γραφικός έχει να σου δώσει μόνο μια ψήφο, ποιανού το συμφέρον θα υπερασπιστείς; Του γραφικού; Πιο πολύ συμφέρει να υπερασπιστείς του χορηγού και μετά να δώσεις μέρος από αυτά τα μύρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να υποστηρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι το συμφέρον του γραφικού είναι να μην έχει δωρεάν παιδεία και υγεία.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 24 Ιούλ 2019, 15:01

talaipwros έγραψε:
24 Ιούλ 2019, 14:56
Αυτη ειναι η Αριστερά αγαπητέ
Κι η δεξιά είναι αυτή

Εικόνα

οπότε κανείς δεξιός δεν δικαιούται να λέει εαυτόν νοικοκύρη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών