ειρωνεία είναι αυτό; Φυσικά και δεν είμαι απολύτως σταθερός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή απο το να μπορείς να αναθεωρείς και να δέχεσαι νέα δεδομένα. Τον μεγαλύτερο κακό σ'αυτό τον κόσμο το κάνουν οι ιδεολογικές παγοκολόνες

Σωστός ο Nero εδώ.
εδω όμως μας παρουσιασες μια τυχοδιωκτική λογική
Πες το λοιπον.Naida έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 16:45Είμαι από Αιτ/νια.Gouerino 4 έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 15:54Ποιο ειναι το κουσουρι σου τοτε;
Εισαι λαθρολαγνα;
Εισαι παρανοικη φεμινιστρια;
Φυσικά, αλλά όχι για λόγους αρχής. Εκ των πραγμάτων αλλάζουν αλλά θα ήθελαν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι πάντα οι ίδιες και η αλλαγή δεν έγινε ποτέ
σαφέστατα εφόσον το ένα είναι προϊόν του άλλου.
Και όμως, θα έλεγα πως είσαι Ανδριανοπουλικος. Δεν νομίζω να θυμάσαι, γιατί είσαι μικρός. Αλλά έχει πάρει το αυτί σου τι είχε πει το 1990 για τους Μακεδονομαχους;
ρε μλκς φτάνει με τα ταμπελάκια, ο άθρωπος αμάν έκανε να κάνει ένα σελφ-ιντερογκέησο για να πει στην τσιριχτή φωνούλα της ρεπούση μέσα του επιτέλους σκάσε κι άσε με να σκεφτώ μόνος μου, γκηβ χιμ έη μπρέηκ.
το χεις πει πολλές φορές αυτό για τη σχολή και είναι τόσο μεγάλη μαλακία που ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να στο διορθώσω. Ποιος σου είπε ότι κυριαρχούν οι απόψεις της Ρεπούση; Δεν πήγα στο Berkley ξέρειςsys3x έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 18:06ρε μλκς φτάνει με τα ταμπελάκια, ο άθρωπος αμάν έκανε να κάνει ένα σελφ-ιντερογκέησο για να πει στην τσιριχτή φωνούλα της ρεπούση μέσα του επιτέλους σκάσε κι άσε με να σκεφτώ μόνος μου, γκηβ χιμ έη μπρέηκ.SpoilerShowκι εμένα για ανδριανοτέτοιος μου φαινόταν λιγάκι, όχι πολύ
Nero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα
το ξέρω, κι όχι μόνο αυτό.Nero έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 18:09το χεις πει πολλές φορές αυτό για τη σχολή και είναι τόσο μεγάλη μαλακία που ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να στο διορθώσω. Ποιος σου είπε ότι κυριαρχούν οι απόψεις της Ρεπούση; Δεν πήγα στο Berkley ξέρειςsys3x έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 18:06ρε μλκς φτάνει με τα ταμπελάκια, ο άθρωπος αμάν έκανε να κάνει ένα σελφ-ιντερογκέησο για να πει στην τσιριχτή φωνούλα της ρεπούση μέσα του επιτέλους σκάσε κι άσε με να σκεφτώ μόνος μου, γκηβ χιμ έη μπρέηκ.SpoilerShowκι εμένα για ανδριανοτέτοιος μου φαινόταν λιγάκι, όχι πολύ
όχι, είναι η καντιανή λογική. Δεν υπάρχει μια και μοναδική αλήθεια την ανακαλύπτεις μια φορά στα 15 σου και ξεμπέρδεψες. Η αναζήτηση είναι συνεχής, άρα και η αναθεώρηση αναπόφευκτηFluffy έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 17:56εδω όμως μας παρουσιασες μια τυχοδιωκτική λογική
Πολλές ιδεολογίες είναι ενάντιες στην για-απογόνους-γαμάμε-μόνο-ξαδέρφια-αν-θέλουμε-διασκέδαση-έχουμε-κατσίκες εκδοχή του ελληνικού εθνικισμού που κυριαρχεί στο φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του ελληνικού εθνικισμού από την απαρχή του ως το αποκορύφωμα της πρώτης περιόδου του (χονδρικά 1800-1920). Η αριστερή όχι, άμα έχεις προσέξει διαρκώς ζαλίζουν τα παπάρια ολωνών ότι αυτοί είναι οι αληθινοί πατριώτες, ότι οι δεξιοί πούλησαν την Κύπρο, ότι όσοι πληρώνουν φόρους ειναι γερμανοτσολιάδες κλπ. Είναι απλά διαφορετικά σόγια στην ίδια φάρα.Nero έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 21:08Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα