Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Nero

Re: Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Μαρ 2020, 17:52

Fluffy έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:46
Nero έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:37
AlienWay έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:35
Εγώ πάντως σε έκοβα για κεντροφιλελέ.

Οχι για φιλελέφτ.
όχι φιλελές είπαμε. Ρεπουμπλικάνος. Υπάρχουν διαφορές με τους φιλελέδες ωστόσο συνήθως συμπράττω για πρακτικούς λόγους, γιατί είναι ο,τι πιο κοντινό στο πολιτικό σκηνικό
ειναι επειδη είσαι σταθερός
ειρωνεία είναι αυτό; Φυσικά και δεν είμαι απολύτως σταθερός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή απο το να μπορείς να αναθεωρείς και να δέχεσαι νέα δεδομένα. Τον μεγαλύτερο κακό σ'αυτό τον κόσμο το κάνουν οι ιδεολογικές παγοκολόνες :)

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Μαρ 2020, 17:52

Nero έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:52
Fluffy έγραψε:
Nero έγραψε:

όχι φιλελές είπαμε. Ρεπουμπλικάνος. Υπάρχουν διαφορές με τους φιλελέδες ωστόσο συνήθως συμπράττω για πρακτικούς λόγους, γιατί είναι ο,τι πιο κοντινό στο πολιτικό σκηνικό
ειρωνεία είναι αυτό; Φυσικά και δεν είμαι απολύτως σταθερός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή απο το να μπορείς να αναθεωρείς και να δέχεσαι νέα δεδομένα. Τον μεγαλύτερο κακό σ'αυτό τον κόσμο το κάνουν οι ιδεολογικές παγοκολόνες :)
Σωστός ο Nero εδώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 08 Μαρ 2020, 17:56

Nero έγραψε:
Fluffy έγραψε:
Nero έγραψε:

εδω όμως μας παρουσιασες μια τυχοδιωκτική λογική

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2020, 17:58

Nero έγραψε:
Fluffy έγραψε:
Nero έγραψε:

ειρωνεία είναι αυτό; Φυσικά και δεν είμαι απολύτως σταθερός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρετή απο το να μπορείς να αναθεωρείς και να δέχεσαι νέα δεδομένα. Το μεγαλύτερο κακό σ'αυτό τον κόσμο το κάνουν οι ιδεολογικές παγοκολόνες :)
:smt023
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Μαρ 2020, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 08 Μαρ 2020, 17:58

Δεν είναι μεταβλητοί μόνον οι άνθρωποι. Είναι και οι ιδεολογίες που μερικές φορές εξελίσσονται και εκφυλίζονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 08 Μαρ 2020, 18:00

Naida έγραψε:
08 Μαρ 2020, 16:45
Gouerino 4 έγραψε:
08 Μαρ 2020, 15:54
Naida έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:05

Είμαι χριστιανή ορθόδοξη(πιστή), λατρεύω οτιδήποτε παραδοσιακό, έθιμα κτλ και θεωρώ τη χώρα μας την ομορφότερη όλων και ακούω και κλαρίνα :p5:
Ποιο ειναι το κουσουρι σου τοτε;
Εισαι λαθρολαγνα;
Εισαι παρανοικη φεμινιστρια;
Είμαι από Αιτ/νια.
Πες το λοιπον.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Μαρ 2020, 18:01

AlienWay έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:58
Δεν είναι μεταβλητοί μόνον οι άνθρωποι. Είναι και οι ιδεολογίες που μερικές φορές εξελίσσονται και εκφυλίζονται.
Φυσικά, αλλά όχι για λόγους αρχής. Εκ των πραγμάτων αλλάζουν αλλά θα ήθελαν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι πάντα οι ίδιες και η αλλαγή δεν έγινε ποτέ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2020, 18:01

AlienWay έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:58
σαφέστατα εφόσον το ένα είναι προϊόν του άλλου.

.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 08 Μαρ 2020, 18:01

Nero έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Οχι για φιλελέφτ.
Και όμως, θα έλεγα πως είσαι Ανδριανοπουλικος. Δεν νομίζω να θυμάσαι, γιατί είσαι μικρός. Αλλά έχει πάρει το αυτί σου τι είχε πει το 1990 για τους Μακεδονομαχους;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2020, 18:06

Ζενίθεδρος έγραψε:
08 Μαρ 2020, 18:01
Nero έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Οχι για φιλελέφτ.
Και όμως, θα έλεγα πως είσαι Ανδριανοπουλικος.
ρε μλκς φτάνει με τα ταμπελάκια, ο άθρωπος αμάν έκανε να κάνει ένα σελφ-ιντερογκέησο για να πει στην τσιριχτή φωνούλα της ρεπούση μέσα του επιτέλους σκάσε κι άσε με να σκεφτώ μόνος μου, γκηβ χιμ έη μπρέηκ.
SpoilerShow
κι εμένα για ανδριανοτέτοιος μου φαινόταν λιγάκι, όχι πολύ :oops:

.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Μαρ 2020, 18:09

sys3x έγραψε:
08 Μαρ 2020, 18:06
Ζενίθεδρος έγραψε:
Nero έγραψε:

ρε μλκς φτάνει με τα ταμπελάκια, ο άθρωπος αμάν έκανε να κάνει ένα σελφ-ιντερογκέησο για να πει στην τσιριχτή φωνούλα της ρεπούση μέσα του επιτέλους σκάσε κι άσε με να σκεφτώ μόνος μου, γκηβ χιμ έη μπρέηκ.
SpoilerShow
το χεις πει πολλές φορές αυτό για τη σχολή και είναι τόσο μεγάλη μαλακία που ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να στο διορθώσω. Ποιος σου είπε ότι κυριαρχούν οι απόψεις της Ρεπούση; Δεν πήγα στο Berkley ξέρεις

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2020, 18:13

Nero έγραψε:
07 Μαρ 2020, 21:08
Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα :a040::a040::011:

Εικόνα

Γινε Αφγανος να γουσταρεις φιλαρακι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2020, 18:21

Nero έγραψε:
08 Μαρ 2020, 18:09
sys3x έγραψε:
08 Μαρ 2020, 18:06
Ζενίθεδρος έγραψε:

SpoilerShow
το χεις πει πολλές φορές αυτό για τη σχολή και είναι τόσο μεγάλη μαλακία που ειλικρινά βαριέμαι να κάτσω να στο διορθώσω. Ποιος σου είπε ότι κυριαρχούν οι απόψεις της Ρεπούση; Δεν πήγα στο Berkley ξέρεις
το ξέρω, κι όχι μόνο αυτό. :D
δεν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι που δεν είναι λάθος, είναι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, όχι μόνον από εσένα αλλά τι να κάνουμε τώρα, με σένα μιλάω, τώρα.
επειδή δεν έχεις σφαιρική εικόνα και πραγματικά δεν μπορείς να κρίνεις (έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτό, πρέπει κυριολεχτικά να βγεις από τον εαυτό σου και/για να το δεις από έξω πράγμα που προφανώς και ευλόγως εσένα δεν σε εν-δια-φέρει καν και δεν έχω καμμία τέτοια απαίτηση από εσένα ειλικρινά) όχι γιατί είσαι χαζός και τέτοια γιατί δεν μπορείς, τουλάχιστον στην φάση που είσαι.
όπως σε έχω πει, εσύ είσαι και λίγο τυχερός, έχεις εμάς, αν θες κράτα κάτι από αυτά, καλόβουλα στα λέω.

.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 08 Μαρ 2020, 18:29

Fluffy έγραψε:
08 Μαρ 2020, 17:56
Nero έγραψε:
Fluffy έγραψε:

εδω όμως μας παρουσιασες μια τυχοδιωκτική λογική
όχι, είναι η καντιανή λογική. Δεν υπάρχει μια και μοναδική αλήθεια την ανακαλύπτεις μια φορά στα 15 σου και ξεμπέρδεψες. Η αναζήτηση είναι συνεχής, άρα και η αναθεώρηση αναπόφευκτη

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Μαρ 2020, 18:32

Nero έγραψε:
07 Μαρ 2020, 21:08
Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα :a040::a040::011:
Πολλές ιδεολογίες είναι ενάντιες στην για-απογόνους-γαμάμε-μόνο-ξαδέρφια-αν-θέλουμε-διασκέδαση-έχουμε-κατσίκες εκδοχή του ελληνικού εθνικισμού που κυριαρχεί στο φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του ελληνικού εθνικισμού από την απαρχή του ως το αποκορύφωμα της πρώτης περιόδου του (χονδρικά 1800-1920). Η αριστερή όχι, άμα έχεις προσέξει διαρκώς ζαλίζουν τα παπάρια ολωνών ότι αυτοί είναι οι αληθινοί πατριώτες, ότι οι δεξιοί πούλησαν την Κύπρο, ότι όσοι πληρώνουν φόρους ειναι γερμανοτσολιάδες κλπ. Είναι απλά διαφορετικά σόγια στην ίδια φάρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 08 Μαρ 2020, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών