Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και ούτε με αναγκάζει κανείς. Από άποψη χρησιμοποιώ το κανονικό όνομα τής χώρας.
Збогум Северна Македонија!
Re: Збогум Северна Македонија!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ίου !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα τελευταία 5 χρόνια έχει αναβαθμισθεί πολύ η Νέα Καλλικράτεια. Ωστόσο παραμένει basse classe σε σχέση με άλλα θέρετρα τής Χαλκιδικής και δη των δύο ποδιών.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ως θέρετρο, όντως. Αλλά εγώ μιλάω για την πόλη (γιατί χωριό δεν την λες πλέον).Leporello έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 12:05Τα τελευταία 5 χρόνια έχει αναβαθμισθεί πολύ η Νέα Καλλικράτεια. Ωστόσο παραμένει basse classe σε σχέση με άλλα θέρετρα τής Χαλκιδικής και δη των δύο ποδιών.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Το εννοείς νεοδημοκρατικά, φούλ τσιμέντο ?

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τσιμέντο είχε ανέκαθεν. Τώρα έχει και πεζοδρόμους.
1.
Ευχή και κατάρα. Πιά είναι μία συνοικία τής Θεσσαλονίκης, ή ας πούμε κάτι σαν την Νέα Μάκρη τής Θεσσαλονίκης.Bic έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 12:08Ως θέρετρο, όντως. Αλλά εγώ μιλάω για την πόλη (γιατί χωριό δεν την λες πλέον).
1.
Ωραια,Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:26Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.
Θα κρατήσω μιά συνεργασία με την εταιρεία όπου δούλευα και ψάχνω και στην Ελλάδα γιά κάποια part-time απασχόληση.
Θα παω σε δυο βδομαδες στη χωρα αυτη (απο Θεσσαλονικη με το αυτοκινητο) για μια δουλεια στην Οχριδα - θα κατσω 4-5 μερες.
Επειδη δε το εχω κανει ποτε, τι παιζει στα συνορα ? χρειαζεται κατι παραπανω εκτος απο διαβατηρια και αυτο το πιστοποιητικο ασφαλειας αυτοκινητου ?
Εκει πως ειναι τα πραγματα, φανταζομαι πολυ υσηχα σα να εισαι πχ στη Φλωρινα. Δε θα εχω καποιο προβλημα με τις ελληνικες πινακιδες φανταζομαι. Δυστυχως καταλαβα οτι ιντερνετ στο τηλεφωνο (4Τζι) γιοκ, θα κοστιζει παρα πολυ.
Αραγε για μπανιο στη λιμνη λεει τετοια εποχη ?
1.
Κανένα πρόβλημα στα σύνορα. Το roaming όντως κοστίζει πολύ. Η δε λίμνη είναι κρύα τέτοια εποχή. Μη ξεχνάμε ότι είναι σε υψόμετρο 700 m.Navis έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 13:37Ωραια,Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:26Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.
Θα κρατήσω μιά συνεργασία με την εταιρεία όπου δούλευα και ψάχνω και στην Ελλάδα γιά κάποια part-time απασχόληση.
Θα παω σε δυο βδομαδες στη χωρα αυτη (απο Θεσσαλονικη με το αυτοκινητο) για μια δουλεια στην Οχριδα - θα κατσω 4-5 μερες.
Επειδη δε το εχω κανει ποτε, τι παιζει στα συνορα ? χρειαζεται κατι παραπανω εκτος απο διαβατηρια και αυτο το πιστοποιητικο ασφαλειας αυτοκινητου ?
Εκει πως ειναι τα πραγματα, φανταζομαι πολυ υσηχα σα να εισαι πχ στη Φλωρινα. Δε θα εχω καποιο προβλημα με τις ελληνικες πινακιδες φανταζομαι. Δυστυχως καταλαβα οτι ιντερνετ στο τηλεφωνο (4Τζι) γιοκ, θα κοστιζει παρα πολυ.
1.
-
Γιατί, εσύ αν είχες την ευκαιρία να βγάλεις 2-3 χιλιάρικα τον χρόνο θα την άφηνες;
1.
-
Έχω και εγώ εξοχικό στην Καλλικράτεια ρε φίλεLeporello έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 15:09Γιατί, εσύ αν είχες την ευκαιρία να βγάλεις 2-3 χιλιάρικα τον χρόνο θα την άφηνες;
Προτιμώ να μπορώ να πάω μισή μέρα τον χρόνο παρά να το νοικιάζω σε βαλκανοπιθηκους μεθυστακες
ευχαστω. 700 μετρα ? ωχ πως θα ανεβει το καημενο το Χιουνται...Leporello έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 14:59Κανένα πρόβλημα στα σύνορα. Το roaming όντως κοστίζει πολύ. Η δε λίμνη είναι κρύα τέτοια εποχή. Μη ξεχνάμε ότι είναι σε υψόμετρο 700 m.Navis έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 13:37Ωραια,Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:26Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.