Збогум Северна Македонија!
Збогум Северна Македонија!
Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.
Θα κρατήσω μιά συνεργασία με την εταιρεία όπου δούλευα και ψάχνω και στην Ελλάδα γιά κάποια part-time απασχόληση.
Θα κρατήσω μιά συνεργασία με την εταιρεία όπου δούλευα και ψάχνω και στην Ελλάδα γιά κάποια part-time απασχόληση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Збогум Северна Македонија!
Περιμένω πότε θα ανοίξεις νήμα μετανοίας.Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:26Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.
Δεν θα υπάρξει μετάνοια. Παίρνω σύνταξη (μειωμένη λόγω εργασίας) εδώ και 4 χρόνια.sharp έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:33Περιμένω πότε θα ανοίξεις νήμα μετανοίας.Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:26Η Παρασκευή που μας πέρασε, ήταν η τελευταία μου μέρα στην δουλειά. Το πήρα απόφαση και γυρίζω στην Ελλάδα. Είμαι ακόμη στην Βόρεια Μακεδονία γιά τα τελευταία μαζέματα, αλλά από το Πάσχα θα είμαι στην Ελλάδα.
Και ξέχασα να εξηγήσω ότι ο τίτλος του νήματος σημαίνει "Αντίο Βόρεια Μακεδονία"
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
1.
- Οργισμένος
Καλη συνεχεια τεραστιε Λεπο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Καλή επιστροφή από τη "γειτονική χώρα". 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλή επιστροφή !
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Είναι περίεργη η κατάστασή μου, γιατί ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου σαν "ξενητεμένο". Είναι τόσο "γειτονική" και τόσο μικρή η Βόρεια Μακεδονία, που πιό πολύ αισθανόμουν ότι είμαι σε μιά επαρχιακή πόλη τής Ελλάδος, όπου μιλούν μία περίεργη γλώσσα. Οταν ταξείδευα με αεροπλάνο, προτιμούσα να πάω στο αεροδρόμιο τής Θεσσαλονίκης παρά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, καθώς στην Θεσσαλονίκη οι πτήσεις γιά Αθήνα είναι πολύ περισσότερες και βολικότερες. Αλλωστε στην Αθήνα πηγαινοέρχομαι συχνά και γενικότερα στην Ελλάδα, ακόμη συχνότερα. Π.χ. το Σάββατο είχαμε πάει με φίλους στην Καστοριά. Χθες ήμουν στην Νέα Καλλικράτεια γιά συζητήσεις με μεσίτες κ.λ.π.
1.
Θεσσαλονίκη- Σκόπια με αμάξι πόση ώρα είναι; Βάλε μέσα και το χρόνο μου χάνεται στα σύνορα.Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:06Είναι περίεργη η κατάστασή μου, γιατί ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου σαν "ξενητεμένο". Είναι τόσο "γειτονική" και τόσο μικρή η Βόρεια Μακεδονία, που πιό πολύ αισθανόμουν ότι είμαι σε μιά επαρχιακή πόλη τής Ελλάδος, όπου μιλούν μία περίεργη γλώσσα. Οταν ταξείδευα με αεροπλάνο, προτιμούσα να πάω στο αεροδρόμιο τής Θεσσαλονίκης παρά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, καθώς στην Θεσσαλονίκη οι πτήσεις γιά Αθήνα είναι πολύ περισσότερες και βολικότερες. Αλλωστε στην Αθήνα πηγαινοέρχομαι συχνά και γενικότερα στην Ελλάδα, ακόμη συχνότερα. Π.χ. το Σάββατο είχαμε πάει με φίλους στην Καστοριά. Χθες ήμουν στην Νέα Καλλικράτεια γιά συζητήσεις με μεσίτες κ.λ.π.
240 χιλιόμετρα είναι, καλός ο δρόμος, περί τις 3 ώρες. Πιό μεγάλη σημασία έχει από που στην Θεσσαλονίκη ξεκινάς και που στα Σκόπια πάς.mao mao έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:10Θεσσαλονίκη- Σκόπια με αμάξι πόση ώρα είναι; Βάλε μέσα και το χρόνο μου χάνεται στα σύνορα.Leporello έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:06Είναι περίεργη η κατάστασή μου, γιατί ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου σαν "ξενητεμένο". Είναι τόσο "γειτονική" και τόσο μικρή η Βόρεια Μακεδονία, που πιό πολύ αισθανόμουν ότι είμαι σε μιά επαρχιακή πόλη τής Ελλάδος, όπου μιλούν μία περίεργη γλώσσα. Οταν ταξείδευα με αεροπλάνο, προτιμούσα να πάω στο αεροδρόμιο τής Θεσσαλονίκης παρά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, καθώς στην Θεσσαλονίκη οι πτήσεις γιά Αθήνα είναι πολύ περισσότερες και βολικότερες. Αλλωστε στην Αθήνα πηγαινοέρχομαι συχνά και γενικότερα στην Ελλάδα, ακόμη συχνότερα. Π.χ. το Σάββατο είχαμε πάει με φίλους στην Καστοριά. Χθες ήμουν στην Νέα Καλλικράτεια γιά συζητήσεις με μεσίτες κ.λ.π.
Μόνο το καλοκαίρι έχει καθυστέρηση στα σύνορα. Αλλά παρασκευοσάββατο μου έχει τύχει να περιμένω και δύο ώρες γιά να μπώ στην Ελλάδα.
1.
Είμαστε, γιατί η οικογένειά μου έχει το εξοχικό στην Νέα Καλλικράτεια από το 1977 και εγώ το έχω κληρονομήσει από το 2012.
1.
Είχα να πάω Καλλικράτεια (μέσα στο χωριό εννοώ), από 17-18 χρονών. Κάτι λιγότερο από 40 χρόνια δηλαδή. Και πήγα πέρσι μια βόλτα, μέχρι το κέντρο υγείας. Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, το σοκ που ένιωσα. Εγώ θυμόμουν ένα χωριουδάκι...

Καλώς να ορίσεις, πατριώτη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δημοσιογράφος είσαι και σε αναγκάζουν να την λές έτσι ή πολιτικός ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".