Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 09 Μάιος 2019, 22:02

Feindflug έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:24
Αυτή η σελίδα

https://pastlife-test.com

μου έβγαλε αυτό

In your previous life you were...
Sheriff's deputy

You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.
Εμένα μου έβγαλε αυτό:

" You were an important person in a tribe somewhere in Africa. With your spiritual knowledge you were a big threat to other tribes which eventually led tribal wars in which you were killed.

You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.

You won't change your previous life but you can change the one you live now! Everyone of us longs for a little bit of luck and we offer you the chance how you can achieve it! You just need to let your friends know about this webpage. They can also have a laugh at it and can find out about who they were in their previous lives. However, if you do not tell anyone about this page, your life will turn into hell! We do not want to worry you but do you want to take chances?!"

"Ήσασταν ένα σημαντικό άτομο σε μια φυλή κάπου στην Αφρική. Με την πνευματική σας γνώση, αποτελούσατε μια μεγάλη απειλή για άλλες φυλές που οδήγησαν τελικά σε φυλετικούς πολέμους στους οποίους σκοτώσατε.

Έχετε μια μεγάλη προσωπικότητα, οπότε μην την αφήσετε να χάσει. Είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και εργατικοί. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας προς όφελός σας.

Δεν θα αλλάξετε την προηγούμενη ζωή σας αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτήν που ζείτε τώρα! Όλοι μας θέλουμε λίγη τύχη και σας προσφέρουμε την ευκαιρία να το επιτύχετε! Απλά πρέπει να ενημερώσετε τους φίλους σας για αυτή την ιστοσελίδα. Μπορούν επίσης να το γελάσουν και μπορούν να μάθουν για το ποιοι ήταν στην προηγούμενη ζωή τους. Ωστόσο, αν δεν λέτε σε κανέναν για αυτή τη σελίδα, η ζωή σας θα μετατραπεί σε κόλαση! Δεν θέλουμε να σας ανησυχούμε, αλλά θέλετε να πάρετε τις πιθανότητες ;!"

...κι αν δε τον διαφημισω λέει, την πτσσα... :o

Καθόλου χειριστικό.. κατά πάντα ελεύθερα μου προσφέρουν την ευκαιρία... :8)

:smt005::smt005::smt005:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 10 Μάιος 2019, 12:44

Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.
Κι εμένα· πρέπει να ταιριάζουμε τύπε. :D
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 10 Μάιος 2019, 16:49

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:
10 Μάιος 2019, 12:44
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Πρέπει να είσαι γαμάτος, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Ιούλ 2019, 11:25

Εσθήρ έγραψε:
01 Μάιος 2019, 22:00
.Και οταν λεω ανατολιτικη εννοω την ποιοτικη,παραδοσιακη,ας το γραψω εντεχνη.
Οπως εχω ξαναγραψει,πχ ομαρ φαρουκ τεκμπιλεκ.
Οντως εξαιρετικη εντεχνη και ποιοτικη επιλογη.

https://www.youtube.com/watch?v=TfGBoauT5ME

Μολις το βαλα το σκυλι ξεκολλησε επιτελους απο διπλα μου και εφυγε βολιδα στο σαλονι.

Να σαι καλα εσθηρακι :g094:

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 22 Ιούλ 2019, 11:39

Feindflug έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:49
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:
10 Μάιος 2019, 12:44
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Πρέπει να είσαι γαμάτος, τύπε!
ok, πηρε το τεστ την ημερομηνια γεννησης, χρωμα και αριθμο

τα μισα passcodes στηριζονται σε κατι τετοιο, προφανεστατα εβαλα σε ολα κατι διαφορετικο απο την πραγματικοτητα

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 22 Ιούλ 2019, 11:50

fagano3 έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 11:25
Εσθήρ έγραψε:
01 Μάιος 2019, 22:00
.Και οταν λεω ανατολιτικη εννοω την ποιοτικη,παραδοσιακη,ας το γραψω εντεχνη.
Οπως εχω ξαναγραψει,πχ ομαρ φαρουκ τεκμπιλεκ.
Οντως εξαιρετικη εντεχνη και ποιοτικη επιλογη.

https://www.youtube.com/watch?v=TfGBoauT5ME

Μολις το βαλα το σκυλι ξεκολλησε επιτελους απο διπλα μου και εφυγε βολιδα στο σαλονι.

Να σαι καλα εσθηρακι :g094:
Εμ ειδες οταν επεμβαινουν οι σκυλουδες τι γινεται;Εγω μιλαω για ΟΜΑΡ ΦΑΡΟΥΚ τον συνθετη,δεν μιλαω για την καρασκυλου την Γλυκερια.Το κατεστρεψε το κομματι και γενικα οτι εχει πιασει ο στομας της απο ομαρ φαρουκ το εχει καταστρεψει.
Εγω για αυτα μιλαω αγαπουλα

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Ιούλ 2019, 11:55

Μα ο ιδιος είναι και αυτος ο εντεχνος τραγουδαει σκυλαδικα με τη Γλυκερια.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 22 Ιούλ 2019, 11:59

και μενα σεριφη με έβγαλε στο φαρ ουεστ.

αυτά είναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 22 Ιούλ 2019, 12:05

fagano3 έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 11:55
Φυσικα,διοτι με την γλυκερια δεν θα τραγουδισει οπερα,στο στυλ της θα το πει.Σημασια εχει η συνθεση και η συνθεση ειναι εντεχνη.
Οπως και να χει,εγω μιλαω για τις συνθεσεις του τεκμπιλεκ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ.Νταξει τωρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 22 Ιούλ 2019, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 22 Ιούλ 2019, 12:06

Εσθήρ έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 12:05
fagano3 έγραψε:
22 Ιούλ 2019, 11:55
Φυσικα,διοτι με τηη γλυκερια δεν θα τραγουδισει οπερα,στο στυλ της θα το πει.Σημασια εχει η συνθεση και η συνθεση ειναι εντεχνη.
Σαφως και ειναι εντεχνο το σιναναι .Παει και με το εντεχνο βαρυ αιλαινερ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Ιούλ 2019, 12:11

Υπήρξε κάποιος που να βγήκε σκλάβος, υπηρέτης ή έστω φτωχός αγρότης σε κάποια προηγούμενη ζωή;

Έτσι από περιέργεια.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 22 Ιούλ 2019, 12:14

:003:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 22 Ιούλ 2019, 12:22

Bandit

You enjoyed a lavish life paid from your looting and robbing, but the moment your revolver failed you, the sheriff's deputy shot you three times and ended your life.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 25 Ιούλ 2019, 15:34

O I έγραψε:
09 Μάιος 2019, 22:02
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Εμένα μου έβγαλε αυτό:

" You were an important person in a tribe somewhere in Africa. With your spiritual knowledge you were a big threat to other tribes which eventually led tribal wars in which you were killed.

You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.

You won't change your previous life but you can change the one you live now! Everyone of us longs for a little bit of luck and we offer you the chance how you can achieve it! You just need to let your friends know about this webpage. They can also have a laugh at it and can find out about who they were in their previous lives. However, if you do not tell anyone about this page, your life will turn into hell! We do not want to worry you but do you want to take chances?!"

"Ήσασταν ένα σημαντικό άτομο σε μια φυλή κάπου στην Αφρική. Με την πνευματική σας γνώση, αποτελούσατε μια μεγάλη απειλή για άλλες φυλές που οδήγησαν τελικά σε φυλετικούς πολέμους στους οποίους σκοτώσατε.

Έχετε μια μεγάλη προσωπικότητα, οπότε μην την αφήσετε να χάσει. Είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και εργατικοί. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας προς όφελός σας.

Δεν θα αλλάξετε την προηγούμενη ζωή σας αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτήν που ζείτε τώρα! Όλοι μας θέλουμε λίγη τύχη και σας προσφέρουμε την ευκαιρία να το επιτύχετε! Απλά πρέπει να ενημερώσετε τους φίλους σας για αυτή την ιστοσελίδα. Μπορούν επίσης να το γελάσουν και μπορούν να μάθουν για το ποιοι ήταν στην προηγούμενη ζωή τους. Ωστόσο, αν δεν λέτε σε κανέναν για αυτή τη σελίδα, η ζωή σας θα μετατραπεί σε κόλαση! Δεν θέλουμε να σας ανησυχούμε, αλλά θέλετε να πάρετε τις πιθανότητες ;!"

.,

.
Παρατηρώ αυτή τή μόδα τών τσαρλατάνων ότι σέ όσους πείθουν νά τούς κάνουν ύπνωση

τούς λένε πάντα ότι ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στήν προΖωή του.....

Κανέναν δέν άκουσα νά τού πούνε ότι ήταν ένας τριμάλακας σκουπιδιάρης

ή ένας καρπαζοεισπράκτορας παλιάυσος..... :c020:

Τί σκέφτονται πάντως οι άνθρωποι γιά νά βγάλουν φράγκα.....

Καί τί άλλα μάς περιμένουν στό μέλλον.....

Ο άνθρωπος αγαπάει τά παραμύθια.....καί είναι ήδη έτοιμος νά χάψει τό οτιδήποτε.....

Οσο τρελλό κι αν είναι.....

Συνήθως όσο πιό ανικανοποίητος είναι από τήν δική του ζωή τόσο πιό εύκολα πιστεύει......

καί κάποια μεγαλομανία στήν ατμόσφαιρα μυρίζει.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 25 Ιούλ 2019, 20:57

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
25 Ιούλ 2019, 15:34
O I έγραψε:
09 Μάιος 2019, 22:02
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Εμένα μου έβγαλε αυτό:

.,

.
Παρατηρώ αυτή τή μόδα τών τσαρλατάνων ότι σέ όσους πείθουν νά τούς κάνουν ύπνωση

τούς λένε πάντα ότι ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στήν προΖωή του.....

Κανέναν δέν άκουσα νά τού πούνε ότι ήταν ένας τριμάλακας σκουπιδιάρης

ή ένας καρπαζοεισπράκτορας παλιάυσος..... :c020:

Τί σκέφτονται πάντως οι άνθρωποι γιά νά βγάλουν φράγκα.....

Καί τί άλλα μάς περιμένουν στό μέλλον.....

Ο άνθρωπος αγαπάει τά παραμύθια.....καί είναι ήδη έτοιμος νά χάψει τό οτιδήποτε.....

Οσο τρελλό κι αν είναι.....

Συνήθως όσο πιό ανικανοποίητος είναι από τήν δική του ζωή τόσο πιό εύκολα πιστεύει......

καί κάποια μεγαλομανία στήν ατμόσφαιρα μυρίζει.....

.
Καλά τα λες
Αυτό κάνουν οι εν λόγω τσαρλατάνοι που σε ψυχσναγκάζουν μάλιστα να διαδόσεις τη μπαρούφα ή μάλλον χειριστική ιστοσελίδα τους προς άγραν πελατών.
Βλέπεις, μπήκα στον πειρασμό για να τους στηλιτεύσω.

Μια χαρά τα πάω με ότι είμαι και ότι κάνω στη ζωή μου και δε μου χρειάζονται ψευδεπιβεβαιώσεις και μάλιστα για προηγούμενη ζωή που δεν πιστεύω ότι υπάρχει.
Αλίμονο σ' αυτούς που πείθονται στις χειριστικές προβλέψεις τους

:wave:

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών