Εμένα μου έβγαλε αυτό:Feindflug έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:24Αυτή η σελίδα
https://pastlife-test.com
μου έβγαλε αυτό
In your previous life you were...
Sheriff's deputy
You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.
" You were an important person in a tribe somewhere in Africa. With your spiritual knowledge you were a big threat to other tribes which eventually led tribal wars in which you were killed.
You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.
You won't change your previous life but you can change the one you live now! Everyone of us longs for a little bit of luck and we offer you the chance how you can achieve it! You just need to let your friends know about this webpage. They can also have a laugh at it and can find out about who they were in their previous lives. However, if you do not tell anyone about this page, your life will turn into hell! We do not want to worry you but do you want to take chances?!"
"Ήσασταν ένα σημαντικό άτομο σε μια φυλή κάπου στην Αφρική. Με την πνευματική σας γνώση, αποτελούσατε μια μεγάλη απειλή για άλλες φυλές που οδήγησαν τελικά σε φυλετικούς πολέμους στους οποίους σκοτώσατε.
Έχετε μια μεγάλη προσωπικότητα, οπότε μην την αφήσετε να χάσει. Είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και εργατικοί. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας προς όφελός σας.
Δεν θα αλλάξετε την προηγούμενη ζωή σας αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτήν που ζείτε τώρα! Όλοι μας θέλουμε λίγη τύχη και σας προσφέρουμε την ευκαιρία να το επιτύχετε! Απλά πρέπει να ενημερώσετε τους φίλους σας για αυτή την ιστοσελίδα. Μπορούν επίσης να το γελάσουν και μπορούν να μάθουν για το ποιοι ήταν στην προηγούμενη ζωή τους. Ωστόσο, αν δεν λέτε σε κανέναν για αυτή τη σελίδα, η ζωή σας θα μετατραπεί σε κόλαση! Δεν θέλουμε να σας ανησυχούμε, αλλά θέλετε να πάρετε τις πιθανότητες ;!"
...κι αν δε τον διαφημισω λέει, την πτσσα...

Καθόλου χειριστικό.. κατά πάντα ελεύθερα μου προσφέρουν την ευκαιρία...

.,