Τι καφέ πίνετε?
Re: Τι καφέ πίνετε?
μπαζουμπα αληθεια εχεις κοψει την ζαχαρη ή σε εβαλε ο χελης για να πεις στην καρολίνα να βαλει κατι γλυκό στο στόμα;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έγραψες, σκέτο τον πίνω τον καφέ (τον φραπέ), τον φρέντο τον πίνω γλυκό, αλλά αυτό μια στο τόσο όταν βγαίνω έξω.Befaios έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:26Συγγνώμη αλλά είναι πολύ εύκολο και στο λέει κάποιος που σαν παιδί του έφτιαχνε η μητέρα του τούρτα και την έτρωγε όλη σε 2-3 μέρες.
Πλέον δεν βάζω καθόλου ζάχαρη μέσα μου και είμαι μια χαρά και ευχαριστιέμαι και γλυκά.
Πρώτα απ΄ όλα υπάρχει η ζάχαρη καρύδας, μπορεί να μην πηγαίνει παντού, ειδικά στο καφέ, αλλά είναι η πιο αγνή από όλες τις άλλες επιλογές.
Ο καφές αν αραιωθεί με νερό είναι υποφερτός σαν σκέτος, αλλιώς μια κοφτή κουταλιά μαύρη ζάχαρη δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα.
Ζάχαρη καρύδας χρησιμοποιώ και φτιάχνω όλα τα γλυκά που θέλω.
Ένα πολύ εύκολο γλύκισμα είναι να βάλεις γάλα αμυγδάλου ή κανονικό και να προσθέσεις 5 κουταλιές κορν φλάουρ μαζί με μια κοφτή κουταλιά ζάχαρη καρύδας, αν δεν σου φτάσει προσθέτεις στο τέλος έξτρα. Ανακατεύεις με το σέικερ και μετά ζέσταμα όπου γίνεται μια ωραιότατη μους. Μπορείς να βάλεις και σκέτο κακάο και γίνεται εξίσου υπέροχη.
Γενικά με αυτό το γρήγορο κόλπο δεν χρειάζομαι γλυκά, αλλά υπάρχουν και τα αποξηραμένα φρούτα που κάνουν κάλλη δουλειά επίσης.
Κάθε μέρα μπορείς να καταναλώνεις 2 αποξηραμένα δαμάσκηνα και 2 αποξηραμένους χουρμάδες (αυτά με κουκούτσι καλύτερα). Έχουν πολλές βιταμίνες που χρειάζονται στο καθένα.
Επίσης μια μπανάνα (ποτέ όμως τσικίτα) γιατί είναι βόμβα βιταμινών και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι σχεδόν οι αθλητές την έχουν στη διατροφή τους.
Και γύρω στα 5-6 αποξηραμένα σύκα.
Αν τα κάνεις όλα αυτά με τα αποξηραμένα κατά έναν περίεργο λόγο δεν θα σου χρειάζεται καθόλου γλυκό και θα αισθάνεσαι ότι πάντα έχεις φάει γλυκό.
Προσοχή όχι παραπάνω από αυτά που έγραψα γιατί έχουν πολλές θερμίδες και θα πρέπει να τα δεις σαν χάπια παρά σαν πασατέμπο.
Επίσης πρωί και βράδυ όχι γεύματα παρά ροφήματα, το στομάχι πολύ γρήγορα θα κλείσει και τελικά δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που έχει προσπαθήσει πολύ σκληρά με δίαιτες και επί δεκαετίες δεν κατάφερε απολύτως τίποτα.
Θέλει τρόπο, όχι κόπο...
Ελπίζω να βοήθησα, εγώ πάντως γλύτωσα και είμαι μια χαρά.
Αυτή τη μους θα την δοκιμάσω, πρέπει να είναι ωραία.
Μπανάνες τρώω, γιατί όμως όχι Τσικίτα;
Δαμάσκηνα, χουρμάδες και σύκα δεν τρώω, μπορώ όμως να φάω άλλα φρέσκα φρούτα.
Ο Μπαζούμπα είναι σοβαρό παλικάρι και ο Χέλλης δεν πέφτει με τίποτα (ούτε με τρικλοποδιά). Ψυλλιάζομαι ότι κάτι τρέχει με τον Μπικ και δεν μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια.
Αν δεν ιδρώνεις υπερβολικά ή δεν αθλείσαι έντονα, είναι υπερβολή η ποσότητα.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:29Πίνω κοντά 3 λίτρα νερό την μέρα. Και τα πασχαλιάτικα αυγά με γεύση φράουλα, τσιχλόφουσκα και φυστίκι που περίσσεψαν, τι θα τα κάνω, Bazoomba μου;
Δηλαδή εσύ όταν βλέπεις γλυκό, απλά κρατιέσαι ή δεν σου κάνει πλέον καμία αίσθηση; Γιατί εμένα το τσιγάρο με ενοχλεί, ενώ στην αρχή πήγαινα πίσω από όποιον κάπνιζε, για να φυσήξει τον καπνό πάνω μου.Ενώ το να βλέπω γλυκά σε ζαχαροπλαστεία δεν νομίζω να με ενοχλήσει ποτέ.
Πλέον δεν μου κάνει καμία αίσθηση, είναι σαν μην είχα φάει ποτέ μου. Δες και στην κάτω παράθεση ένα pro tip
Να δοκιμάσεις κουβερτούρα σκέτη. Βοηθάει . Εγώ κόλλησα και τρώω ακόμα και τώρα που και που.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:27Εγώ προτιμώ κάτι σε στερεή μορφή.
Δεν τα πίνω επίτηδες, διψάω πολύ. Ακόμα και τον χειμώνα (και πάντα παγωμένο νερό, που ξέρω ότι δεν είναι καλό για τον οργανισμό).
Η κουβερτούρα είναι γλυκό, κλέβεις!
Σεξ.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:04
Μπράβο, καλά έκανες. Εγώ έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα πριν 10.5 χρόνια, αλλά πιο πιθανό να μου κόψουν το κεφάλι, παρά να κόψω τα γλυκά, αν και θα το ήθελα. Αν έχεις κάποιον τρόπο, πες τον πληζ.
(Φαγητό τρώω ελάχιστο, αλλά όταν βλέπω γλυκό γυαλίζει το μάτι μου.)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και ο σελτον φωτο με το μποξερακι θα ανεβαζε για να καλέσει το πρωτόγονο θυλικό. Ο μπικ τον θελει για το μυαλό του, να το λιώσει γιατι τον εκνευρίζει που του χελη δουλευει.
Σκέτη λαιμαι. Ουσιαστικά κακάο με τα λιπαρά του. Χωρίς ίχνος ζάχαρης.
Κάνας συντονιστής να επαναφέρει το θέμα ον τόπικ υπάρχει;
Δεν πιάνει αυτό, μετά το σεξ πλακώναμε τα γλυκά (άσε που τώρα έχω χωρίσει).sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:38Σεξ.
Το μυαλό εννοείς ή κάτι άλλο;

Μεγάλη προσβολή πάντως, αν ήμουν ο Μπικ θα σε καλούσα σε μονομαχία.
Καλά ντε, μη βαράς. Όλα για τον άνθρωπο είναι. Άλλωστε και ο καφές συνδυάζεται με γλυκό, άρα είμαστε εντός θέματος.Bazoomba έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:43Σκέτη λαιμαι. Ουσιαστικά κακάο με τα λιπαρά του. Χωρίς ίχνος ζάχαρης.
Κάνας συντονιστής να επαναφέρει το θέμα ον τόπικ υπάρχει;
ναι αυτο εφταιγε, το μαρτυρησε, αλλιως δεν πηγαινε το μυαλό μου.
ιδεα για την καρολίνα.
https://www.tiktok.com/@matakaia/video/ ... 7025869062
enaon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:48ναι αυτο εφταιγε, το μαρτυρησε, αλλιως δεν πηγαινε το μυαλό μου.
ιδεα για την καρολίνα.
https://www.tiktok.com/@matakaia/video/ ... 7025869062

Καλό, αλλά τρώω σαλάτες με ευχαρίστηση, οπότε δεν θα πιάσει.
Πάντως έβαλα και εγώ στοίχημα με τον εαυτό μου τώρα. Να είστε καλά βρε παιδιά (ειδικά ο Bazoomba, είναι πλέον ο μούσος μου

Κοιτά για τον φραπέ που λες και εμένα μου αρέσει μερικές φορές αλλά είναι χημικό όπως λένε και δεν το προτιμώ.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:33Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έγραψες, σκέτο τον πίνω τον καφέ (τον φραπέ), τον φρέντο τον πίνω γλυκό, αλλά αυτό μια στο τόσο όταν βγαίνω έξω.
Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο, τώρα τελευταία έχω δοκιμάσει να ψήνω τον εσπρέσο σαν ελληνικό και να τον πίνω, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόσα χημικά. (εσπρεσιέρα δεν έχω)
Η μους είναι όλα τα λεφτά και γίνεται πολύ γρήγορα, αλλά βρες να βάζεις και σκέτο κακάο χωρίς ζάχαρη.
Όσο για τις μπανάνες, η Τσικίτα είναι η μόνη εταιρία που κάνει διαφήμιση, προσωπικά το καταλαβαίνω στη γεύση είναι σαν αντιβίωση. Όποια άλλη μάρκα θες πάρε, εκτός από Τσικίτα τίνκα στο φάρμακο θα πρέπει να είναι.
Και φυσικά το έχω συζητήσει και με άνθρωπο στη λαϊκή που πουλάει μπανάνες και μου έλεγε ότι τις φέρνει για τους ανώμαλους (όπως τους χαρακτήρισε) πελάτες του.
Δαμάσκηνα, χουρμάδες και σύκα ούτε και εγώ έτρωγα και ούτε μου άρεσαν και ούτε μου αρέσουν ιδιαίτερα, όμως έχουν πολλά ιχνοστοιχεία που δύσκολα θα τα βρεις αλλού και κυρίως σε χορταίνουν. Αν θέλεις δοκίμασε τα σαν χάπια όπως σου είπα, μόνο 2 την ημέρα, όχι σαν σνακ.
Χυμούς όχι, έχουν υπερβολική φρουκτόζη και στη τελική είναι σαν ζάχαρη, αν θες μπορείς να φας ένα, δύο πορτοκάλια που έχουν και τις ίνες τους καλύτερα.
Σε ευχαριστώ πολύ.Befaios έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 16:01Κοιτά για τον φραπέ που λες και εμένα μου αρέσει μερικές φορές αλλά είναι χημικό όπως λένε και δεν το προτιμώ.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:33Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έγραψες, σκέτο τον πίνω τον καφέ (τον φραπέ), τον φρέντο τον πίνω γλυκό, αλλά αυτό μια στο τόσο όταν βγαίνω έξω.
Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο, τώρα τελευταία έχω δοκιμάσει να ψήνω τον εσπρέσο σαν ελληνικό και να τον πίνω, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν νομίζω ότι έχει τόσα χημικά. (εσπρεσιέρα δεν έχω)
Η μους είναι όλα τα λεφτά και γίνεται πολύ γρήγορα, αλλά βρες να βάζεις και σκέτο κακάο χωρίς ζάχαρη.
Όσο για τις μπανάνες, η Τσικίτα είναι η μόνη εταιρία που κάνει διαφήμιση, προσωπικά το καταλαβαίνω στη γεύση είναι σαν αντιβίωση. Όποια άλλη μάρκα θες πάρε, εκτός από Τσικίτα τίνκα στο φάρμακο θα πρέπει να είναι.
Και φυσικά το έχω συζητήσει και με άνθρωπο στη λαϊκή που πουλάει μπανάνες και μου έλεγε ότι τις φέρνει για τους ανώμαλους (όπως τους χαρακτήρισε) πελάτες του.
Δαμάσκηνα, χουρμάδες και σύκα ούτε και εγώ έτρωγα και ούτε μου άρεσαν και ούτε μου αρέσουν ιδιαίτερα, όμως έχουν πολλά ιχνοστοιχεία που δύσκολα θα τα βρεις αλλού και κυρίως σε χορταίνουν. Αν θέλεις δοκίμασε τα σαν χάπια όπως σου είπα, μόνο 2 την ημέρα, όχι σαν σνακ.
Χυμούς όχι, έχουν υπερβολική φρουκτόζη και στη τελική είναι σαν ζάχαρη, αν θες μπορείς να φας ένα, δύο πορτοκάλια που έχουν και τις ίνες τους καλύτερα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-