μηπως εβαζες αρκετή ζαχαρη;
Τι καφέ πίνετε?
Re: Τι καφέ πίνετε?
Πες του φίλου σου, όταν πίνει καφέ να μην προσπαθεί να κόψει τα νύχια του. Ο συνδυασμός δεν είναι καλός.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:27Αυτό ήθελα να σου πω, ότι κάτι έπαιζε με την πίεση. Κάποιους τους πειράζει πολύ, ένας φίλος μου με τις πρώτες γουλιές άρχιζε να τρέμει ολόκληρος και να χτυπιέται σαν κομπρεσέρ (χιντ το κομπρεσέρ, έλα να βλέπω τα γατάκια να έρχονται).
Εγώ νόμισα ότι απλά κοιμόσουν κανονικά σαν να μην είχες πιει τίποτα.
Ευτυχώς που δεν σε χάσαμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι γατάκι είσαι εσύ πες μου!Bic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:37Πες του φίλου σου, όταν πίνει καφέ να μην προσπαθεί να κόψει τα νύχια του. Ο συνδυασμός δεν είναι καλός.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:27Αυτό ήθελα να σου πω, ότι κάτι έπαιζε με την πίεση. Κάποιους τους πειράζει πολύ, ένας φίλος μου με τις πρώτες γουλιές άρχιζε να τρέμει ολόκληρος και να χτυπιέται σαν κομπρεσέρ (χιντ το κομπρεσέρ, έλα να βλέπω τα γατάκια να έρχονται).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με πέταλαGherschaagk έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:39Τι γατάκι είσαι εσύ πες μου!Bic έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:37Πες του φίλου σου, όταν πίνει καφέ να μην προσπαθεί να κόψει τα νύχια του. Ο συνδυασμός δεν είναι καλός.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 14:27
Αυτό ήθελα να σου πω, ότι κάτι έπαιζε με την πίεση. Κάποιους τους πειράζει πολύ, ένας φίλος μου με τις πρώτες γουλιές άρχιζε να τρέμει ολόκληρος και να χτυπιέται σαν κομπρεσέρ (χιντ το κομπρεσέρ, έλα να βλέπω τα γατάκια να έρχονται).

Σκέτος, πάντα. Δεν τρώω γλυκά.
Μπορεί να έπαιζε κάποιον ρόλο ότι ήταν ντεκαφεϊνέ. Αλλά μάλλον όχι, μαλακίες λέω...

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρέπει να ήσουν η περιπτωσάρα της υποκατηγορίας πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Οχι ρε τι ντεκαφ, κανονικός ήτο, νεσκαφε.
Πέρα από πλάκα πάντως, κάποτε είχα ακούσει ότι ο γλυκός καφές σε ξυπνάει καλύτερα. Λόγω έκλυσης ενέργειας από την ζάχαρη, ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Μια χαρά ξυπνάω κι από μόνος μου το πρωί (γεροντάματα...) και φυσικά μόνο σκέτο καφέ, εδώ και καμμιά 35αριά χρόνια...
Ναι βρε, μην τσιμπάς. Τον άλλον τσιγκλάω, να δω τι θα πει. Με ή χωρίς "μπικ" στο ποστ του.

Τα έκοψα μαχαίρι προ 4 χρόνων, ως προσωπικό στοίχημα μιας και είχα χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των δισέγγονων όλου του μετοχικού συμβουλίου της ΙΟΝ και είχε φτάσει η κατάσταση στο αμήν.

Μπράβο, καλά έκανες. Εγώ έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα πριν 10.5 χρόνια, αλλά πιο πιθανό να μου κόψουν το κεφάλι, παρά να κόψω τα γλυκά, αν και θα το ήθελα. Αν έχεις κάποιον τρόπο, πες τον πληζ.
(Φαγητό τρώω ελάχιστο, αλλά όταν βλέπω γλυκό γυαλίζει το μάτι μου.)
Μου αρέσουν κατά καιρούς όλων των ειδών οι καφέδες, τους απολαμβάνω όλους, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσος ντόρος με τον φραπέ;
Και εμένα μου αρέσει ένας γλυκός φραπέ με γάλα, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα δω έξω κάποιον να τον παραγγείλει. Έχω ακούσει πολλές φορές ότι έχει μέσα χημικά και προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ όλοι εσπρέσο πίνουν πάντως.
Εκεί που υπάρχει πολύ ποιότητα και απόλαυση στη γεύση είναι σε έναν καλό φρέντο εσπρέσο μέτριο.
Έπινα πρόσφατα χωρίς να το ξέρω εσπρέσο από την Nestle, είναι πολύ καλός στη γεύση αλλά όταν άκουσα την εταιρία μου κόπηκαν τα πόδια... Αν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες ας μας πει αλλά σκέφτομαι να αγοράζω βιολογικό εσπρέσο για το σπίτι.
Και εμένα μου αρέσει ένας γλυκός φραπέ με γάλα, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα δω έξω κάποιον να τον παραγγείλει. Έχω ακούσει πολλές φορές ότι έχει μέσα χημικά και προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ όλοι εσπρέσο πίνουν πάντως.
Εκεί που υπάρχει πολύ ποιότητα και απόλαυση στη γεύση είναι σε έναν καλό φρέντο εσπρέσο μέτριο.
Έπινα πρόσφατα χωρίς να το ξέρω εσπρέσο από την Nestle, είναι πολύ καλός στη γεύση αλλά όταν άκουσα την εταιρία μου κόπηκαν τα πόδια... Αν ξέρει κάποιος λεπτομέρειες ας μας πει αλλά σκέφτομαι να αγοράζω βιολογικό εσπρέσο για το σπίτι.
Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Απλώς το πήρα απόφαση. Ε, μετά τα 1α Χριστούγεννα αποχής τίποτα δεν μπορεί να σε σπάσει.Καρολίνα έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:04
Μπράβο, καλά έκανες. Εγώ έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα πριν 10.5 χρόνια, αλλά πιο πιθανό να μου κόψουν το κεφάλι, παρά να κόψω τα γλυκά, αν και θα το ήθελα. Αν έχεις κάποιον τρόπο, πες τον πληζ.
(Φαγητό τρώω ελάχιστο, αλλά όταν βλέπω γλυκό γυαλίζει το μάτι μου.)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3081 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Νοέμ 2024, 11:32
-