ΠΟιός ρε παιδιά ?
Δεν τον κατηγορώ, απλώς μιά και αναφέρθηκε ας πείτε ποιός, τον Μπελουσκόνη τον κάνατε θεό που γαμούσε με τα φράγκα, ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ κλπ, ας δοξάσουμε και τον δικό μας ήρωα !

ΠΟιός ρε παιδιά ?
Γιατί έτσι; Λέει κάτι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:36Πασίφω, πάρε τις συμβουλές σου και τα παρεάκια σου και τράβα στο καλό.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Αύγ 2023, 23:28Το να χαρακτηρίσει κάποιος το παιδί μου με αήθη τρόπο, το θεωρώ αναξιοπρεπές. Το τονίζω. Να πει κάτι προσβλητικό ρε παιδί μου. Εκεί κι εγώ θα γίνω σκύλα.
Το να μου πει κάποιος επί παραδείγματι αν επαγγέλλομαι κάτι και να πω, ''όχι, διότι δουλεύει ο άντρας μου και ο γιός μου'', δεν έχασε η Βενετιά βελόνι και ούτε είναι προσβλητικό.
Το να λες όμως πως η άλλη δεν μπορεί να κάνει παιδιά και να της το χτυπάς,δεν σε κάνει απλά καθίκι, αλλά η όποια λέξη, χάνει την ουσία της. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και τα θέλω του άλλου, παύουν να έχουν νόημα. Αυτά.
Το νήμα θα συνεχίσει όπως άρχισε. Με προσωπικές εμπειρίες και αναφορές, που δεν επηρεάζονται από διαφημιστικά διαλείματα για έξυπνες σίτες και αφυπνισμένες σφουγγαρίστρες.
Ε καλά σου είπε, μου το χει πει κι η κόρη μου κι η γυναίκα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:19Το νήμα θα συνεχίσει όπως άρχισε. Με προσωπικές εμπειρίες και αναφορές, που δεν επηρεάζονται από διαφημιστικά διαλείματα για έξυπνες σίτες και αφυπνισμένες σφουγγαρίστρες.
Σε κάποια φάση που ήρθε ο γιος να μου ζητήσει ένα στικάκι, του λέω "έλα να δεις τι γράφουν για τη μανούλα" είδε δυο τρεις σελίδες, μου είπε "εσύ φταις που ασχολείσαι με τους μαλάκες" μου έκανε ένα πατ πατ στο κεφάλι και έφυγε.
Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι οι απορίες σου για το τι είπε ή δεν είπε κάτι η Πασιφάη.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:25Ε καλά σου είπε, μου το χει πει κι η κόρη μου κι η γυναίκα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:19Το νήμα θα συνεχίσει όπως άρχισε. Με προσωπικές εμπειρίες και αναφορές, που δεν επηρεάζονται από διαφημιστικά διαλείματα για έξυπνες σίτες και αφυπνισμένες σφουγγαρίστρες.
Σε κάποια φάση που ήρθε ο γιος να μου ζητήσει ένα στικάκι, του λέω "έλα να δεις τι γράφουν για τη μανούλα" είδε δυο τρεις σελίδες, μου είπε "εσύ φταις που ασχολείσαι με τους μαλάκες" μου έκανε ένα πατ πατ στο κεφάλι και έφυγε.
Αλλά γιατί το είπε αυτό η Πασιφάη κι εσύ αντέδρασες που το είπε; Σαν να ήσουν σε δύσκολη θέση φάνηκες. Της έχεις πει τέτοια μαλακία ρε; ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά; Αλλά πάλι....! ξέρω ότι έχει παιδιά. Τι διάλο λέτε ρε;
και τι σε πειράζουν οι μπάφοι ρε κουκουνάρι; Σου δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα οι μπαφιάρηδες;
Αν θες να μιλήσουμε γι' αυτό, οκ. Για τζουνοπασιφάηδες, λεγεωνάριους και λοιπούς επιθεωρητές οιθον της κωλοπετεινίτσας, τυπάκια "είδα φως κι ανέβηκα" ή ευαισθητοποιημένους πιαράκηδες πχορουμίστας, θα ακολουθήσω την έμμεση προτροπή του γιου μου.Intentio σημαίνει σύμφωνα με το λεξιλογικό της νόημα: διευθύνεσθαι-προς. Κάθε βίωμα, κάθε ψυχική συμπεριφορά, διευθύνεται προς κάτι. Το παριστάνειν είναι παριστάνειν κάτι, ενθύμηση είναι ενθύμηση τινός, κρίνειν είναι κρίνειν επί τινός, εικάζειν, αναμένειν, ελπίζειν, αγαπάν, μισείν - πάντα σε σχέση με κάτι.
Οι συμπεριφορές έχουν τη δομή του διευθύνεσαι-προς, του προσανατολίζεσθαι-προς...Κάθε συμπεριφορά είναι ένα συμπεριφέρεσθαι-προς, η αντίληψη είναι ένα αντιλαμβάνεσθαι-κάτι. Αυτό το συμπεριφέρεσθαι-προς το δηλώνουμε, στο στενό του νόημα, ως αποβλέπειν ή ως intentio. Κάθε συμπεριφέρεσθαι-προς και κάθε διευθύνεσθαι-προς έχει το δικό του ιδιαίτερο προς-το-οποίο του συμπεριφέρεσθαι και το προς-το-οποίο του διευθύνεσθαι. Αυτό το προς-το-οποίο του συμπεριφέρεσθαι και το προς-το-οποίο του διευθύνεσθαι, που ανήκουν στην απόβλεψη, τα δηλώνουμε ως intentum.
Η αποβλεπτικότητα περιλαμβάνει και τα δυο στοιχεία, την intentio και το intentum, στην ακόμα μέχρι τώρα σκοτεινή ενότητα τους. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι διαφορετικά για κάθε συμπεριφορά: Το διάφορον της intentio και συνεπώς του intentum συγκροτεί ακριβώς το διάφορον των τρόπων συμπεριφοράς μεταξύ τους.
Το αντιλαμβάνεσθαι είναι το ελευθεροποιό επιτρέπειν τη συνάντηση παρευρισκόμενων όντων. Το υπερβαίνειν είναι ένα αποκαλύπτειν. Το Dasein υπάρχει ως αποκαλύπτον.
Αυτό το κομπλεξικό υφάκι που 20 χρόνια τώρα καμαρώνεις για αυτό ενώ σε φτύνουν όλοι μα όλοι όμως, ως και οι δεξιοί του φόρουμ, προδίδει κάργα διαταραχή. Αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό ή δεν παίρνεις περίεργα ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς παρά μόνο με δαιμονισμό όλη αυτή η ασυνάρτητη και ακαταλαβίστικη αρλουμπολογία σου. Πραγματικά έχεις πρόβλημα, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Και να θέλεις δηλαδή, που δεν θέλεις από αντικοινωνικότητα, απλά δεν μπορείς. Οπότε δεν λέει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Στο καλό και καλή δύναμη γιατί πραγματικά θα την χρειαστείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:45Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι οι απορίες σου για το τι είπε ή δεν είπε κάτι η Πασιφάη.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:25Ε καλά σου είπε, μου το χει πει κι η κόρη μου κι η γυναίκα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:19
Το νήμα θα συνεχίσει όπως άρχισε. Με προσωπικές εμπειρίες και αναφορές, που δεν επηρεάζονται από διαφημιστικά διαλείματα για έξυπνες σίτες και αφυπνισμένες σφουγγαρίστρες.
Αλλά γιατί το είπε αυτό η Πασιφάη κι εσύ αντέδρασες που το είπε; Σαν να ήσουν σε δύσκολη θέση φάνηκες. Της έχεις πει τέτοια μαλακία ρε; ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά; Αλλά πάλι....! ξέρω ότι έχει παιδιά. Τι διάλο λέτε ρε;
και τι σε πειράζουν οι μπάφοι ρε κουκουνάρι; Σου δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα οι μπαφιάρηδες;
Τόσο αυτή όσο και η Τζούνο, έχουν πάει οριστικά στα απορρίματα του υπολογιστή μου.
Και το τι φαίνεται ή δεν φαίνεται στον κάθε τυπάκο, που την έχει δει κριτής μου, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δικό του είναι. Αν θέλει να το λύσει, έχει καλώς, αν δεν θέλει, ακριβώς το ίδιο. Δεν είμαι κοινωνική λειτουργός, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, έτσι;Αν θες να μιλήσουμε γι' αυτό, οκ. Για τζουνοπασιφάηδες, λεγεωνάριους και λοιπούς επιθεωρητές οιθον της κωλοπετεινίτσας, τυπάκια "είδα φως κι ανέβηκα" ή ευαισθητοποιημένους πιαράκηδες πχορουμίστας, θα ακολουθήσω την έμμεση προτροπή του γιου μου.Intentio σημαίνει σύμφωνα με το λεξιλογικό της νόημα: διευθύνεσθαι-προς. Κάθε βίωμα, κάθε ψυχική συμπεριφορά, διευθύνεται προς κάτι. Το παριστάνειν είναι παριστάνειν κάτι, ενθύμηση είναι ενθύμηση τινός, κρίνειν είναι κρίνειν επί τινός, εικάζειν, αναμένειν, ελπίζειν, αγαπάν, μισείν - πάντα σε σχέση με κάτι.
Οι συμπεριφορές έχουν τη δομή του διευθύνεσαι-προς, του προσανατολίζεσθαι-προς...Κάθε συμπεριφορά είναι ένα συμπεριφέρεσθαι-προς, η αντίληψη είναι ένα αντιλαμβάνεσθαι-κάτι. Αυτό το συμπεριφέρεσθαι-προς το δηλώνουμε, στο στενό του νόημα, ως αποβλέπειν ή ως intentio. Κάθε συμπεριφέρεσθαι-προς και κάθε διευθύνεσθαι-προς έχει το δικό του ιδιαίτερο προς-το-οποίο του συμπεριφέρεσθαι και το προς-το-οποίο του διευθύνεσθαι. Αυτό το προς-το-οποίο του συμπεριφέρεσθαι και το προς-το-οποίο του διευθύνεσθαι, που ανήκουν στην απόβλεψη, τα δηλώνουμε ως intentum.
Η αποβλεπτικότητα περιλαμβάνει και τα δυο στοιχεία, την intentio και το intentum, στην ακόμα μέχρι τώρα σκοτεινή ενότητα τους. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι διαφορετικά για κάθε συμπεριφορά: Το διάφορον της intentio και συνεπώς του intentum συγκροτεί ακριβώς το διάφορον των τρόπων συμπεριφοράς μεταξύ τους.
Το αντιλαμβάνεσθαι είναι το ελευθεροποιό επιτρέπειν τη συνάντηση παρευρισκόμενων όντων. Το υπερβαίνειν είναι ένα αποκαλύπτειν. Το Dasein υπάρχει ως αποκαλύπτον.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:45Το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι οι απορίες σου για το τι είπε ή δεν είπε κάτι η Πασιφάη.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:25Ε καλά σου είπε, μου το χει πει κι η κόρη μου κι η γυναίκα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 01:19
Τόσο αυτή όσο και η Τζούνο, έχουν πάει οριστικά στα απορρίματα του υπολογιστή μου.
Και το τι φαίνεται ή δεν φαίνεται στον κάθε τυπάκο, που την έχει δει κριτής μου, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δικό του είναι. Αν θέλει να το λύσει, έχει καλώς, αν δεν θέλει, ακριβώς το ίδιο. Δεν είμαι κοινωνική λειτουργός, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, έτσι;Αν θες να μιλήσουμε γι' αυτό, οκ. Για τζουνοπασιφάηδες, λεγεωνάριους και λοιπούς επιθεωρητές οιθον της κωλοπετεινίτσας, τυπάκια "είδα φως κι ανέβηκα" ή ευαισθητοποιημένους πιαράκηδες πχορουμίστας, θα ακολουθήσω την έμμεση προτροπή του γιου μου.Intentio σημαίνει σύμφωνα με το λεξιλογικό της νόημα: διευθύνεσθαι-προς. Κάθε βίωμα, κάθε ψυχική συμπεριφορά, διευθύνεται προς κάτι. Το παριστάνειν είναι παριστάνειν κάτι, ενθύμηση είναι ενθύμηση τινός, κρίνειν είναι κρίνειν επί τινός, εικάζειν, αναμένειν, ελπίζειν, αγαπάν, μισείν - πάντα σε σχέση με κάτι.
Aκόμα είμαι φαν των μήλων. Έχω ένα μήλο γραφείου, ένα μήλο ipad κι ένα λαπτοπ hp προσφορά από την εταιρία. Έχει ανέβει πολύ η απόδοση των pc σε σχέση με το παρελθόν. Κι όποιος θέλει να παίξουμε μήλα σε γραφιστικά/διαφημιστικά γήπεδα, δεκτός.
Πείτε ρε σεις !!
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Αύγ 2023, 08:51
Υγ: Πράσινα ανθρωπάκια, μη τυχόν και το κλειδώσετε.....τουλάχιστον όχι μέχρι να μπει και η Juno.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.