Ο πιο μυθομανής χρήστης.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Ο Χελις αγοραζε απο την Amazon οταν αυτη διοικουταν μονο απο γυναικες τα κεντρικα της ηταν καπου στα βαθη της Ασιας και την παραγγελια του την εφερε ο Ηρακλης
Φημες λενε οτι παραγγελιατου Χελι περιγραφεται και απο τον Ομηρο στην Ιλιαδα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δεν λέω για την συγκεκριμένη ιστορία που απο.ότι θυμάμαι δεν την βιωσε ο ίδιος αλλά μας μετεφερε κάποιου άλλου την αφήγηση. Αν θυμάμαι καλα.
Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι αρκετά δυσπιστη γενικότερα. Απλά δεν μπαινω στην διαδικασία να αμφισβητήσω κάποιον όταν δεν έχω λογο.hellegennes έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 12:29Ε, άρα καλά το είπα. Χάφτεις ό,τι σου λένε, όσο απίθανο κι αν ακούγεται. Χαζοβιόλα.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 11:52Γενικά δεν αμφισβητώ ανθρώπους για τα λεγομενά τους αν δεν με αφορά άμεσα ή δεν έχω κάποιες ενδείξεις. Εσύ μπορεί να μου πεις οτι χθες έπεσες με αλεξίπτωτο και προσγειώθηκες σε μια ταράτσα που εκαναν πάρτι και σε κέρασαν απερολ σπριτζ.
Μου ακούγεται υπερβολικό; ναι.
Μπορεί να εχει συμβεί; πιθανόν ναι
Πρέπει να το αμφισβητήσω; όχι
Γενικά υπάρχει μια λογική σχετικά με το τι πιστεύουμε. Υπάρχουν πράγματα που ακούγονται ψιλοαπίθανα αλλά που θα τα πιστέψουμε αν ξέρουμε ότι το άτομο είναι έμπιστο και δεν λέει παραμύθια. Απίθανες ιστορίες από αγνώστους δεν υπάρχει λόγος να τις πιστέψεις. Δηλαδή είναι το αντίθετο απ' ό,τι λες: δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσεις κάτι που είναι λογικό και δεν υπάρχει λόγος να πιστέψεις κάτι που με το αισθητήριο της λογικής ακούγεται αρκετά ως πολύ απίθανο.
Τώρα, αν ο άλλος έχεις δώσει δείγματα ότι λέει παραμύθια, είναι αφορμή για να μην πιστέψεις ακόμα και νορμάλ πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν έχω πει ποτέ ότι αγόρασα κάτι από την Amazon πριν το 2008.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 12:54Ο Χελις αγοραζε απο την Amazon οταν αυτη διοικουταν μονο απο γυναικες τα κεντρικα της ηταν καπου στα βαθη της Ασιας και την παραγγελια του την εφερε ο Ηρακλης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Για ποιον;Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 11:45Αδιάφορο τι λες εσύ.sys3x έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 10:31Ναδάη, αυτό ακριβώς εννοούσε ο Χέλλης ρε, τον επιβεβαιώνεις.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 08:19
Γιατί να μην τον πιστέψω; πχ στο νήμα για το καμπινγκ που είπε ότι ενώ ήταν στην αιώρα επεσε το φίδι πάνω του.
Δεν συμβαίνει; συμβαίνει
Θα μπορούσε να έχει συμβεί στον οποιοδήποτε; ναι. Εχω κάποιο στοιχείο να τον αμφισβητήσω; οχι.
Οπότε υπάρχει πιθανότητα να του έχει συμβεί; φυσικά.
Υπάρχει πιθανότητα να μην του έχει συμβεί; φυσικά
Υπάρχει λόγος να υποστηρίξω οτι λέει ψεμματα; οχι
Απλά λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν σου πει κάποιος πως κράτησε την αναπνοή του κανένα 12ωρο θα τον πιστέψεις;
Αν το μεταφέρεις ως αληθές γεγονός θα φταίνε οι άλλοι που θα σπάνε πλάκα μαζί σου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 02:51δηλωνε κ τομεαρχης νοτιανατολικης ευρωπης η κατι τετοιο και μετα το κραξιμο καποιος το ειχε ψαξει ειπε οτι μας τρολλαρει γιατι τσιμπαμε

Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για μένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για εντελως ηλιθιο - μηδενικης κριτικης σκεψης ατομο κ φυσικα οτι γραφει παει αμεσα στον καλαθο αχρηστωνNaida έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 13:54Αυτό είναι ανέφικτο. Σχετικά με την ιστορία του ροντβαιλερ πιθανόν να ειχε εμπιστοσύνη στο άτομο που του το μετέφερε και να το θεώρησε αληθινό γεγονος.
Εχεις ταλεντο στην υπερασπιση

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να υπερασπιστώ κάποιον πρέπει α) να δέχεται επίθεση και β) να μη μπορεί μονος του να τα βγάλει πέρα. Το α) το εχω καταλάβει οτι ισχύει αλλά το β) δεν νομίζω οτι χρειάζεται υπεράσπιση ο μπλάκι, είναι αρκετά ικανός μόνος του. Υπεραρκετά ικανός θα έλεγαΑγις έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 14:00Σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για εντελως ηλιθιο - μηδενικης κριτικης σκεψης ατομο κ φυσικα οτι γραφει παει αμεσα στον καλαθο αχρηστων
Εχεις ταλεντο στην υπερασπιση

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... ftokinitouJuno έγραψε: ↑04 Απρ 2020, 01:381. Σωστά, γιατί η ίδια πινακίδα υπάρχει και σε σομόν και σε ροζ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 14:43...
Τώρα, αν είστε τόσο βλάκες και όντως σας κόψουν πρόστιμο, ελπίζω να μην είστε τόσο βλάκες ώστε να το πληρώσετε κιόλας. Εδώ θα είμαστε όσοι ζήσουμε και θα βλέπουμε να ακυρώνονται τα πρόστιμα αυτά...
Εδώ σβήνονται κλήσεις της τροχαίας επειδή αντί να γράφουν χρώμα σομόν γράφουν χρώμα ροζ. Φανταστείτε τι θα γίνει με τις αντισυνταγματικές κλήσεις επειδή ο άλλος βγήκε έξω...
2. Άντρας που ξέρει πέρα από τα βασικά χρώματα και ξεχωρίζει το σομόν από το ροζ.