Τι; Λινκ πλιζ!!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:15και την σκοπιά στον στρατό που άκουσε όλο το στρατόπεδο τον αξιωματικό να κάνει ερωτική εξομολόγηση
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μεγαλη μορφη κ μεγαλη μου αδυναμιαVeni Vidi Vici έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:08Δεν τον ξέρω και δεν τον θυμάμαι από το παλιό.Juno έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 00:30Θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά είμαι τίμια και θα πω την αλήθεια.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 00:17Cavaliere
Όταν σου λέει πως η Αλσατία είναι περιοχή της Γερμανίας με υπέροχη κουζίνα απλά παραδίνεσαι.Συν η ιστορία με το ροτβάιλερ.blackpaint έγραψε: ↑26 Ιουν 2019, 23:08
και σε δρομους κοιμηθηκα, και στα πιο βρωμερα ενοικιαζομενα του πλανητη, αλλα και φιλοξενηθηκα σε παλατια. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, ενα ομως θα σου πω, πηγα δυο φορες Αμερικη με ολα τα εξοδα πληρωμενα απο τριτους, και εβγαλα και μερικα χιλιαρικα χαρτζηλικι. Και τη γυρισα ολη, απο ακρη σ ακρη.
Μετά από αυτό το σχόλιο, το νήμα μπορεί να κλείσει.
Οφείλω, πάντως να ομολογήσω πως συγκλονίστηκα με όσα διάβασα.

Τον / την / το πολιορκουσα ερωτικα - ηταν να να πιουμε καφε - στα γραφεια μιας μκο η κατι τετοιο που ηταν μεγαλοστελεχος - απο τα χερακια πανεμορφης παρθενας προσφυγοπουλας που ειχε προστατευομενη για να καταλαβω τι σημαινει καλος καφες ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μέσω του ασυρμάτου που η υπαξιωματικός τον είχε αφήσει ανοιχτό στο τραπέζι. Μέχρι και εγώ ξέρω από ταινίες ότι πρέπει να τον κρατάς για να ακούγεσαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:15και την σκοπιά στον στρατό που άκουσε όλο το στρατόπεδο τον αξιωματικό να κάνει ερωτική εξομολόγηση
+ ηταν φοβερη καραμαχιμη μοναδα εξοπλισμενη σαν αστακος με το δαχτυλο στην σκανδαλη..Juno έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:21Μέσω του ασυρμάτου που η υπαξιωματικός τον είχε αφήσει ανοιχτό στο τραπέζι. Μέχρι και εγώ ξέρω από ταινίες ότι πρέπει να τον κρατάς για να ακούγεσαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 01:15και την σκοπιά στον στρατό που άκουσε όλο το στρατόπεδο τον αξιωματικό να κάνει ερωτική εξομολόγηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Απρ 2020, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Μόλις περάσει η πανδημία, θα πεθαίνουμε από την πείνα και θα του δίνουμε τα χρυσαφικά μας για ένα μπουκαλάκι λάδι.

Καλό Πάσχα.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 00:17Cavaliere
Όταν σου λέει πως η Αλσατία είναι περιοχή της Γερμανίας με υπέροχη κουζίνα απλά παραδίνεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 03 Απρ 2020, 02:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Συνένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στα Open Societies του Σόρος, όχι σε καμμιά παράγκα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
α ναι που του την ελεγα open legs society - δηλωνε κ τομεαρχης νοτιανατολικης ευρωπης η κατι τετοιο και μετα το κραξιμο καποιος το ειχε ψαξει ειπε οτι μας τρολλαρει γιατι τσιμπαμε

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Μυθομανής;
Μα για να φτιάξεις έναν μύθο ή ένα σενάριο χρειάζεται iq άνω του 51.
Θεωρείς τον Εμπεδόκλα ικανό;

Αlea jacta est