δεν είσαι στις κακές σου σήμερα ε;

δεν είσαι στις κακές σου σήμερα ε;
enaon έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35ταιριάζει, η πιο κακιά είναι όταν θέλει.don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:32Όχι Νάιδα δεν ταιριάζει. Βάλε μια δόση Κάστομ, μια Σέσιλυ, τις υπόλοιπες μας και περισσεύουν και δόσεις.
Πρέπει να ξαναδούμε τη σειρά, δε θυμάμαι παρά μόνο λίγους βασικούς.
Αγις Αριστείδης
Αλλά το κουλούρι δεν είναι η Κορίνα
έχει αυτη την τεχνική της μάχης χωρίς μάχη, και θυμήσου πόσο φυσικά και ωραία είπε όχι οταν είπα να μην πιούμε τις κοκακόλες, φοβερή ήταν.
η κάστομ ειναι στο άλλο άκρο, θα έκανε κακία στο μισό επεισόδιο και στο άλλο μισο θα την βλέπαμε να σπαράζει απο τις τύψεις.
εσύ το έλεγες, τσακωμός χωρίς τσακωμό, δεν θυμάμαι καλά, τα ξεχνάω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην θυμάμαι πόσο επικίνδυνη είσαι.
Αυτά δεν είναι κακία φίλε enaonenaon έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:28εσύ το έλεγες, τσακωμός χωρίς τσακωμό, δεν θυμάμαι καλά, τα ξεχνάω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να μην θυμάμαι πόσο επικίνδυνη είσαι.
σε φαντάζομαι να πετάς ένα ένα τα ρουχαλάκια του κακόμοιρου απο το μπαλκόνι και να τον κοιτάς στα μάτια, σιγά την σωσώ τώρα, γατάκι είναι.
Κοίτα πάλι βρε γκρινιάρη
Jolly Roger έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:40Η Νάιδα είναι η Σωσώκα των πρώτων 10 επεισοδίων του πρώτου κύκλου, όταν ήταν ακόμα half χαρωπή νοικοκυρούλα και half εκκολαπτόμενη σκύλα. Η Σωσώ η μετέπειτα, που όλοι αγαπάμε και όλους μας μισεί, δεν υπάρχει στο σημερινό πχώρουμ. Καμιά δεν είναι τόσο κακιά.
ΧΑ! Είδες πόσο λάθος με έχεις κόψει; Κάτω είναι η υστέρω. Αυτή που μου λέει κακησπέρα.
ε καλά, κάτσε να σε κερατώσει κανένας χασάπακλας, και θα σου πω εγώ αν δε γίνεσαι Σωσώ β' κύκλου.Naida έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 21:20Jolly Roger έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:40Η Νάιδα είναι η Σωσώκα των πρώτων 10 επεισοδίων του πρώτου κύκλου, όταν ήταν ακόμα half χαρωπή νοικοκυρούλα και half εκκολαπτόμενη σκύλα. Η Σωσώ η μετέπειτα, που όλοι αγαπάμε και όλους μας μισεί, δεν υπάρχει στο σημερινό πχώρουμ. Καμιά δεν είναι τόσο κακιά.
Δεν είμαι εκκολαπτώμενη σκύλα σε καμία περίπτωση.
Δεν το έχω μάνα μου,πως το λένε.