Πέπυ εντελώς είσαι. Φλώρα θα έβαζα την Σουβλίτσα.
Η Μάχη δεν ήταν κακιά ρε συ, κυνικά απολαυστική ήταν

Ε μα! Τελείως Πέπυ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 08:40Πέπυ εντελώς είσαι. Φλώρα θα έβαζα την Σουβλίτσα.
Η Μάχη δεν ήταν κακιά ρε συ, κυνικά απολαυστική ήτανΤο άλλο μισό του κυρ Αριστείδη εντελώς.
Show me your darkness
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 08:40Πέπυ εντελώς είσαι. Φλώρα θα έβαζα την Σουβλίτσα.
Η Μάχη δεν ήταν κακιά ρε συ, κυνικά απολαυστική ήτανΤο άλλο μισό του κυρ Αριστείδη εντελώς.
Ακου να δεις σπυρο πως εχουν τα πραγματα.
Όχι Νάιδα δεν ταιριάζει. Βάλε μια δόση Κάστομ, μια Σέσιλυ, τις υπόλοιπες μας και περισσεύουν και δόσεις.
ταιριάζει, η πιο κακιά είναι όταν θέλει.don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:32Όχι Νάιδα δεν ταιριάζει. Βάλε μια δόση Κάστομ, μια Σέσιλυ, τις υπόλοιπες μας και περισσεύουν και δόσεις.
Πρέπει να ξαναδούμε τη σειρά, δε θυμάμαι παρά μόνο λίγους βασικούς.
Αγις Αριστείδης
Αλλά το κουλούρι δεν είναι η Κορίνα
Η Κάστομ ταιριάζει στο πλήττω βαριέμαι και σε ένα ύφος που παίρνει καμιά φορά. Όσοι την έχουν δει από κοντά μπορεί να συμφωνήσουν.enaon έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35ταιριάζει, η πιο κακιά είναι όταν θέλει.don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:32Όχι Νάιδα δεν ταιριάζει. Βάλε μια δόση Κάστομ, μια Σέσιλυ, τις υπόλοιπες μας και περισσεύουν και δόσεις.
Πρέπει να ξαναδούμε τη σειρά, δε θυμάμαι παρά μόνο λίγους βασικούς.
Αγις Αριστείδης
Αλλά το κουλούρι δεν είναι η Κορίνα
έχει αυτη την τεχνική της μάχης χωρίς μάχη, και θυμήσου πόσο φυσικά και ωραία είπε όχι οταν είπα να μην πιούμε τις κοκακόλες, φοβερή ήταν.
η κάστομ ειναι στο άλλο άκρο, θα έκανε κακία στο μισό επεισόδιο και στο άλλο μισο θα την βλέπαμε να σπαράζει απο τις τύψεις.
α οκ, εγώ λέω για εδω που μας κάνει την καλή.don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:40Η Κάστομ ταιριάζει στο πλήττω βαριέμαι και σε ένα ύφος που παίρνει καμιά φορά. Όσοι την έχουν δει από κοντά μπορεί να συμφωνήσουν.
Δεν την έχω δει από κοντάenaon έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:42α οκ, εγώ λέω για εδω που μας κάνει την καλή.don't speak έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:40Η Κάστομ ταιριάζει στο πλήττω βαριέμαι και σε ένα ύφος που παίρνει καμιά φορά. Όσοι την έχουν δει από κοντά μπορεί να συμφωνήσουν.
και για την νάιδα για τον ίδιο λόγο το λές, απο κοντά δεν μοιάζει σαν να θρέφεται απο την αναμπουμπούλα δηλαδή;