Για τον κιμά βάζω γυάλινο μπωλ και πλένω με καυτό νερό, ξυδι και απορρυπαντικοGherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:21
Η κατσαρόλα στην οποία ζυμώνω τον κιμά, καθαρίζεται πρώτα με στεγνή χαρτοπετσέτα και μετά με βρεγμένη σε ξύδι. Μετά μπαίνει στο πλυντήριο και πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου.
Κατά τα άλλα το πλυντήριο είναι άχρηστο.
Δεν είστε καθόλου καλά. Μα καθόλου.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλεος!!!Naida έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:23Χλωρίνη χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Από το λίγο που θα βάλω στα πιάτα, στο μπάνιο (αν και εκεί προτιμούσατο viakal το παχυρευστό στο τετράγωνο μπουκάλι που μυρίζει υπέροχα), χρησιμοποιώ στο σφουγγάρισμα γαι το πρώτο πέρασμα, στους τοίχους λίγο μαζί με το υγρό για το σφουγγάρισμα, για να κάνω την πόρτα εξωτερικά, το γύρω γύρω από τα παράθυρα που είναι λευκό, των γατιών τα συμπραγκαλα, και στις πετσέτες της κουζίνας.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:16Έχεις δίκιο.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:10
αυτο λες, η που λεει οτι δεν εχει τετοιο θεμα. λες και εχει κανει εργαστηριακη εξεταση να δει τι απομενει πανω στα πιατα μετα το πλυσιμο, μικροβια η απορυπαντικα.
τα βλεπει με το ματι, αρα δεν εχει θεμα.γιατι ετσι, γιατι εχει παντα δικιο, αφου. και ναπαναγαμηθει η πραγματικοτητα.
Τα επισκίασε όλα η χλωρίνη.
Εγώ ρίχνω χλωρίνη στην λεκάνη και την αφήνω για ώρες για να ξεκάνω τα κωλοβακτηρίδια. Έτσι ξέρω πως χρησιμοποιείται. Επίσης στο σφουγγάρισμα και σε κλινοσκεπάσματα ανθρώπων με aids και τα ρέστα. Τέτοιο πράγμα δεν.
Μην ξαναβάλεις στα πιάτα σου χλωρίνη!!!!
Μένουν υπολείμματα!!! Ήμαρτον πια!!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλά δεν θα ξαναβάλωGherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:27Έλεος!!!Naida έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:23Χλωρίνη χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Από το λίγο που θα βάλω στα πιάτα, στο μπάνιο (αν και εκεί προτιμούσατο viakal το παχυρευστό στο τετράγωνο μπουκάλι που μυρίζει υπέροχα), χρησιμοποιώ στο σφουγγάρισμα γαι το πρώτο πέρασμα, στους τοίχους λίγο μαζί με το υγρό για το σφουγγάρισμα, για να κάνω την πόρτα εξωτερικά, το γύρω γύρω από τα παράθυρα που είναι λευκό, των γατιών τα συμπραγκαλα, και στις πετσέτες της κουζίνας.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:16
Έχεις δίκιο.
Τα επισκίασε όλα η χλωρίνη.
Εγώ ρίχνω χλωρίνη στην λεκάνη και την αφήνω για ώρες για να ξεκάνω τα κωλοβακτηρίδια. Έτσι ξέρω πως χρησιμοποιείται. Επίσης στο σφουγγάρισμα και σε κλινοσκεπάσματα ανθρώπων με aids και τα ρέστα. Τέτοιο πράγμα δεν.
Μην ξαναβάλεις στα πιάτα σου χλωρίνη!!!!
Μένουν υπολείμματα!!! Ήμαρτον πια!!!

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αυτο πηγα να κανω και εγωΑσέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 08:44να μαντεψω, bosch, siemens, η κατι τετοιο, ολα ιδια ειναι. 3 πλακετες εχω αλλαξει. στην πραγματικοτητα το μονο που φταιει ειναι ενα ρελε πανω στην πλακετα, ουτε ενα ευρω δεν θα κοστιζει. για κοιτα μην βρεις καναν καλο ηλεκτρονικο να κατσει να ασχοληθει να στο αλλαξει...Nostalgia έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 15:35
Καλα και σε μενα η γκρινια ηταν μικρη, μεχρι να μαζεψουμε λιγο το σπιτι και να ερθει ο αλλος, μετα οταν εφυγε ασχοληθηκαμε με το αν αξιζει να το φτιαξουμε ή να παρουμε νεο. Πλακετα πλυντηριου πιατων 130€ συν το ΦΠΑ, ενω του εχω αλλαξει μονος μου ηδη τρομπα νερου, διακοπτη ον/οφφ και διακοπτη πορτας. Καινουριο το ειχαμε παρει νομιζω 300κατι. Δεν γαμιομαστε λεω εγω....

protip : πρώτη κίνηση, το βγάζουμε απο το ρεύμα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οτιδήποτε χρησιμοποιήσω για ώμο κρέας πλένεται στους 70 βαθμούς για 1,5 ώρα στο πλυντήριο.Naida έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:25Για τον κιμά βάζω γυάλινο μπωλ και πλένω με καυτό νερό, ξυδι και απορρυπαντικοGherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:21
Η κατσαρόλα στην οποία ζυμώνω τον κιμά, καθαρίζεται πρώτα με στεγνή χαρτοπετσέτα και μετά με βρεγμένη σε ξύδι. Μετά μπαίνει στο πλυντήριο και πλένεται στους 70 βαθμούς κελσίου.
Κατά τα άλλα το πλυντήριο είναι άχρηστο.
Δεν είστε καθόλου καλά. Μα καθόλου.
Beat that.
Ξύλα κοπής και μλκιες δεν είχα ποτέ. Πορσελάνινο πιάτο μεγάλο που το χρησιμοποιώ αντί του ξύλου κοπής και μόνο για αυτόν τον λόγο και αφού τελειώσω τη δουλειά μου θα το πλύνω στο πλυντήριο, έχω.
Από τύχη ζω μάλλονGherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:30
Οτιδήποτε χρησιμοποιήσω για ώμο κρέας πλένεται στους 70 βαθμούς για 1,5 ώρα στο πλυντήριο.
Beat that.
Ξύλα κοπής και μλκιες δεν είχα ποτέ. Πορσελάνινο πιάτο μεγάλο που το χρησιμοποιώ αντί του ξύλου κοπής και μόνο για αυτόν τον λόγο και αφού τελειώσω τη δουλειά μου θα το πλύνω στο πλυντήριο, έχω.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη στα πιάτα. Μόνον ζεστό νερό κι απορρυπαντικό. Θα τη χρησιμοποιήσω για καθαρισμό επιφανειών, αποχέτευση αλλά ειδικώς στην κουζίνα χρησιμοποιώ σαπούνι, ξύδι, λεμόνι και σόδα (που τη θεωρώ μαγικό υλικό).
Και φυσικά τσακίζω στη χρήση το μεγάλο ξύλο κοπής.
Αν χρειαστεί να δουλέψω σε εντατική θα εφαρμόσω το σύστημα Γκερ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγώ τη χρησιμοποιούσα παλιά, μου το χε μάθει η μάναμου και δεν ήξερα
όταν έμαθα την έκοψα
εδώ και χρόνια, σε κάθε πλύσιμο, γεμίζω ένα δοχείο με καυτό νερό,
ρίχνω απορρυπαντικό* και λευκό ξύδι
τα πιάτα έχουν πάντα ξεπλυθεί από πριν, οπότε δε χρειάζεται να έχω
και τη βρύση ανοιχτή, παρά μόνο στο τελικό ξέβγαλμα
*αυτό που δε μπορώ να κόψω, είναι η επιθυμία να βλέπω πολύ αφρό,
οπότε ρίχνω περισσότερο απορρυπαντικό απ ό,τι χρειάζεται στ αλήθεια
όταν έμαθα την έκοψα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Κι εγώ "αγαπώ" πολύ το ξύδι. Και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά ακόμη και για γρήγορα/πρόχειρα καθαρίσματα πάγκου, εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών ψυγείου και για προϊόντα από σ/μ πριν τα βάλω στα ράφια.νύχτα έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:45εγώ τη χρησιμοποιούσα παλιά, μου το χε μάθει η μάναμου και δεν ήξερα
όταν έμαθα την έκοψα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και έχω δύο σφουγγάρια, ένα για τα πιάτα, κι ένα για τα τασάκια 
-
υπέροχέμου, έπλυνες τα πιάτα;
-
ναι μωρόμου, να μη τα έχεις κι αυτά μετά τη δουλειά
-
με ποιό σφουγγάρι;; 

-

-

-

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Μπορείς να το δεις θετικά. Η στάχτη είναι καθαριστικό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η στάχτη δεν είναι καθαριστικό.
Καθαριστικό είναι η αλισίβα.
Καθαριστικό είναι η αλισίβα.
5 ρελε βλεπω των 8 Αμπερ. Τεσπα θενξ, δεν εχω ξανα-αλλαξει ρελε σε πλακετα, αλλα ισως το επιχειρησω.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:07δεν ξερω αν ειναι κι αυτη αγορασεμνη απο την bosch και φοραει τις ιδιες πλακετεςNostalgia έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:00Whirlpool ειναι. Σοβαρα μονο ενα ρελε;Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 08:44
να μαντεψω, bosch, siemens, η κατι τετοιο, ολα ιδια ειναι. 3 πλακετες εχω αλλαξει. στην πραγματικοτητα το μονο που φταιει ειναι ενα ρελε πανω στην πλακετα, ουτε ενα ευρω δεν θα κοστιζει. για κοιτα μην βρεις καναν καλο ηλεκτρονικο να κατσει να ασχοληθει να στο αλλαξει...
αλλα στο δικο μου ετσι κανει. το ιδιο ρελε βρηκα καμμενο και τις 3 φορες, και μια αντισταση διπλα του. ολο λεω να κατσω να επισκευασω καμμια πλακετα να εχω γιατι θα ξανασυμβει, και ολο το αναβαλλω, μεχρι που καθε 2-3 χρονια ξανακαιγεται και σκαω την 100σταρα...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν λούζω εγώ τα πάντα με χλωρίνη. Διάβασε Ναιδα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:40Εγώ δεν χρησιμοποιώ χλωρίνη στα πιάτα. Μόνον ζεστό νερό κι απορρυπαντικό. Θα τη χρησιμοποιήσω για καθαρισμό επιφανειών, αποχέτευση αλλά ειδικώς στην κουζίνα χρησιμοποιώ σαπούνι, ξύδι, λεμόνι και σόδα (που τη θεωρώ μαγικό υλικό).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian