Μα περιλαμβάνεται κι αυτό σ' αυτό που έγραψα. Τα κεριά, τα λιβάνια και τα μνημόσυνα αφορούν στην αναζήτηση ενός σταθερού νοήματος σ' αυτό που κάνει.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 14:55Μπα, κλασικό θύμα εξαπάτησης, λόγω αγαθοσύνης. Την έχουν βρει αγαθή και της τα μασάνε. Λίγο να την αφήσεις να μιλήσει, θα μας κάνει το μισό προϋπολογισμό κεριά, λιβάνια, μνημόσυνα, άρτους, αγιασμούς, δωρεές και τα τοιαύτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 14:50
Θα στην πω όσο πιο λακωνικά μπορώ για να μη σε κουράσω.
Παρακολουθώντας την εξέλιξη σου στο φόρουμ (και χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου στο περί ανέμων) έχω την αίσθηση ότι η έντονη τάση προς τη θρησκεία που ανέπτυξες τα τελευταία χρόνια ήταν απλώς μια αντίδραση/άμυνα/σανίδα σωτηρίας για να ανταπεξέλθεις στην μετάβαση από την πόλη στο χωριό.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι παιδί του χωριού αλλά της πόλης και από αυτό ξεκινούν όλα τα προβλήματα σου.
ΥΓ. Να συμπληρώσω ότι δεν βλέπω το "χωριό" υποτιμητικά ούτε την "πόλη" κάτι καλύτερο. Eίναι θέμα χαρακτήρα, επιθυμιών και εμπειριών. Εγώ πχ έχω έντονη τάση φυγής προς το χωριό, αν και είμαι παιδί της πόλης.
Επαναλαμβάνω ότι δεν το παίζω ψυχολόγος, έτσι;
Την προσωπική άποψη μου αναφέρω, μπορεί να είναι τελείως λάθος.