Τυχαιες αναμνησεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: Τυχαιες αναμνησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 05 Απρ 2019, 20:46

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 20:44
Cloud87 έγραψε:
05 Απρ 2019, 20:40
Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 17:54

Βαλε μας μια φωτογραφια
Μη το γελάς. Εχω βάλει σε άλλο φόρουμ πιο παλιά. Δεν το ξανακάνω...
Δεν πειραζει, να το προσεχεις. Και προσοχη στους κτηνιατρους.
Σε ευχαριστώ. Μέχρι και γενοκτονία θα κάνω αν την πειράξει κάποιος.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Απρ 2019, 20:51

Μια φορά καλοκαίρι που είμαστε διακοπές και πηγαίναμε θαλασσα και εγώ μπήκα σε ένα μαγαζί να ψωνίσω κατι και ο άλλος να πάει να πάρει καφέδες.Βγαίνοντας από το μαγαζί μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο (ήταν σχεδόν ολόιδιο) και περίμενα,άλλαξα και σταθμό στο ράδιο. Με πήρε χαμπάρι ο δικός μου και ήρθε και μου χτύπησε το τζάμι, πριν έρθουν οι άλλοι ευτυχώς :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 21:09

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 19:26
Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 18:26
Ρε μλκ τι ήταν η Αθήνα τότε! :8):8)
Καμακια και τετοια;
Και αυτά. Πιο πολύ που είχε πολλά πολλά μαγαζιά και ο κόσμος διασκέδαζε και ανακατευόταν, γιατί δεν είχε ο καθένας μια κάμερα. Τώρα πχια δεν θα έβγαινα με κάποιους που έβγαινα παλιά μη με πάρει κανένα μάτι :8):8) Τότε έλεγες και σε μαλάκα να πέσω, ποιος νοιάστηκε; :8):8)

Αλλά πιο πολύ τα μαγαζιά εννοούσα, όχι τα γκομενιλίκια. Τώρα μερικοί κάνουν ότι τα ξεχάσανε :003::003:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 21:19

Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:09
Ορέστης 35 έγραψε:
Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 18:26
Ρε μλκ τι ήταν η Αθήνα τότε! :8):8)
Καμακια και τετοια;
Και αυτά. Πιο πολύ που είχε πολλά πολλά μαγαζιά και ο κόσμος διασκέδαζε και ανακατευόταν, γιατί δεν είχε ο καθένας μια κάμερα. Τώρα πχια δεν θα έβγαινα με κάποιους που έβγαινα παλιά μη με πάρει κανένα μάτι :8):8) Τότε έλεγες και σε μαλάκα να πέσω, ποιος νοιάστηκε; :8):8)

Αλλά πιο πολύ τα μαγαζιά εννοούσα, όχι τα γκομενιλίκια. Τώρα μερικοί κάνουν ότι τα ξεχάσανε :003::003:
Μιλας τελη 90 αρχες 2000 ε; Με τους συμφοιτητες μου πηγαιναμε Μπλε Καφε Εξαρχεια για φραπε απο το απογευμα μεχρι τις 9 και μετα πηγαιναμε στα Γκουντυζ της Πατησιων. Αλλες φορες πηγαιναμε στο Φαντασυ Σοπ για να παιξουμε Νταντζονς ν Ντραγκονς. Αρκετες φορες ειχαμε παει και σινεμα.

Αυτο που λες "και σε μαλακα να πεσω ποιος νοιαστηκε", πως το εννοεις; Εσυ δεν θα ζημιωθεις αν βγεις ραντεβου με μαλακα; :smt017

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 21:24

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, δεν ήθελα πάρα πολύ μόνιμη σχέση για ένα διάστημα και επίτηδες έκανα σχέση με ανθρώπους που δεν θα πηγαίναμε κάπου μακριά. Από την άλλη, μου φαινόταν ενδιαφέρον. Εννοώ αν πχ ο άλλος είχε και μια κάμερα, τώρα θα το σκεφτόμουν τριπλά, αντίστοιχα. Τότε έλεγες ποιος νοιάστηκε; Το πολύ πολύ πολυ να μην τον ξαναδώ. Θέλω να πω ότι δεν πήγαινα με τα πολύ καλά παιδιά με Γαλλικά και πιάνο! Είχε ενδιαφέρον τότε. Αλλά δεν ήταν όλο αυτό το παν. Ήταν το όλο σκηνικό.

Ή, έβγαινα με κάτι τύπους που δεν τους πολυήθελε η παρέα μου, σου λέει μπασκλας :o Τέλος πάντως, ο μπαμπάς τους είχε ένα πτυχίο ή έστω ένα μαγαζί, αλλα ο μπαμπάς του date μου μπορεί να είχε κάνει φυλακή. Τώρα θα έπρεπε να είσαι κάτι στο φέις με τον άλλον και σου λέει ο σωστός δεν θέλει και πολλά πολλά με τους άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 05 Απρ 2019, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 05 Απρ 2019, 21:24

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:19
Athina__P έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Καμακια και τετοια;

Μιλας τελη 90 αρχες 2000 ε; Με τους συμφοιτητες μου πηγαιναμε Μπλε Καφε Εξαρχεια για φραπε απο το απογευμα μεχρι τις 9 και μετα πηγαιναμε στα Γκουντυζ της Πατησιων. Αλλες φορες πηγαιναμε στο Φαντασυ Σοπ για να παιξουμε Νταντζονς ν Ντραγκονς. Αρκετες φορες ειχαμε παει και σινεμα.

Αυτο που λες "και σε μαλακα να πεσω ποιος νοιαστηκε", πως το εννοεις; Εσυ δεν θα ζημιωθεις αν βγεις ραντεβου με μαλακα; :smt017
Ελα ρε θεριό. Επαιζες D&D? Εχω πολύ αστείες αναμνήσεις από 'κεί. Φοβερή εξάσκηση της φαντασίας (...)
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 21:27

Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:24
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, δεν ήθελα πάρα πολύ μόνιμη σχέση για ένα διάστημα και επίτηδες έκανα σχέση με ανθρώπους που δεν θα πηγαίναμε κάπου μακριά. Από την άλλη, μου φαινόταν ενδιαφέρον. Εννοώ αν πχ ο άλλος είχε και μια κάμερα, τώρα θα το σκεφτόμουν τριπλά, αντίστοιχα. Τότε έλεγες ποιος νοιάστηκε; Το πολύ πολύ πολυ να μην τον ξαναδώ. Θέλω να πω ότι δεν πήγαινα με τα πολύ καλά παιδιά με Γαλλικά και πιάνο! Είχε ενδιαφέρον τότε. Αλλά δεν ήταν όλο αυτό το παν. Ήταν το όλο σκηνικό.

Ή, έβγαινα με κάτι τύπους που δεν τους πολυήθελε η παρέα μου, σου λέει μπασκλας :o Τέλος πάντως, ο μπαμπάς τους είχε ένα πτυχίο ή έστω ένα μαγαζί, αλλα ο μπαμπάς του date μου μπορεί να είχε κάνει φυλακή. Τώρα θα έπρεπε να είσαι κάτι στο φέις με τον άλλον και σου λέει ο σωστός δεν θέλει και πολλά πολλά με τους άλλους.
Ναι αλλα δε φοβοσουν για τη συμπεριφορα τους απεναντι σου;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 21:28

Cloud87 έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:19
Athina__P έγραψε:

Ελα ρε θεριό. Επαιζες D&D? Εχω πολύ αστείες αναμνήσεις από 'κεί. Φοβερή εξάσκηση της φαντασίας (...)
Οχταωρα κλειναμε.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 05 Απρ 2019, 21:31

Naida έγραψε:
05 Απρ 2019, 20:51
Μια φορά καλοκαίρι που είμαστε διακοπές και πηγαίναμε θαλασσα και εγώ μπήκα σε ένα μαγαζί να ψωνίσω κατι και ο άλλος να πάει να πάρει καφέδες.Βγαίνοντας από το μαγαζί μπήκα σε άλλο αυτοκίνητο (ήταν σχεδόν ολόιδιο) και περίμενα,άλλαξα και σταθμό στο ράδιο. Με πήρε χαμπάρι ο δικός μου και ήρθε και μου χτύπησε το τζάμι, πριν έρθουν οι άλλοι ευτυχώς :lol:
:smt005::hebit::smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 21:31

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:27
Athina__P έγραψε:

Είχα καλό αισθητήριο μάλλον :p2: Δεν έχω παράπονο, μια χαρά πέρασα :8):8) Η συμπεριφορά είναι κάτι αμφίδρομο ή μάλλον δεν έχει πολλή σχέση με class ή δεν με τραβάνε ρεμάλια στην κυριολεξία και όχι μόνο στο ταξικό κομμάτι... Δηλαδή ΟΚ, γιατί να πάω με κάποιον που δεν μου βγάζει καλή αύρα; Γεμάτη η Αθήνα κουκλιά!

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 21:34

Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:31
Ορέστης 35 έγραψε:
Athina__P έγραψε:

Είχα καλό αισθητήριο μάλλον :p2: Δεν έχω παράπονο, μια χαρά πέρασα :8):8) Η συμπεριφορά είναι κάτι αμφίδρομο ή μάλλον δεν έχει πολλή σχέση με class ή δεν με τραβάνε ρεμάλια στην κυριολεξία και όχι μόνο στο ταξικό κομμάτι... Δηλαδή ΟΚ, γιατί να πάω με κάποιον που δεν μου βγάζει καλή αύρα; Γεμάτη η Αθήνα κουκλιά!
Καταλαβα. Σου αρεσαν οι αλητες, αλλα οχι πολυ αλητες.

Για τα παιδια σαν εμας που παιζαμε παιχνιδια και ημασταν ντροπαλοι, τι γνωμη ειχαν τα κοριτσια σαν εσενα;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 21:41

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:34
Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:31
Ορέστης 35 έγραψε:

Καταλαβα. Σου αρεσαν οι αλητες, αλλα οχι πολυ αλητες.

Για τα παιδια σαν εμας που παιζαμε παιχνιδια και ημασταν ντροπαλοι, τι γνωμη ειχαν τα κοριτσια σαν εσενα;
Ορισμένοι ήσασταν ωραίοι εμφανισιακά αλλά... υπήρχε αυτό το αλλά. Δεν θα κάναμε το πρώτο βήμα, γιατί κάτι πρέπει να βρεις να πεις με τον άλλο και ας πούμε ότι δεν ήταν άνετο καν να πεις κάτι. Θέλω να πω ότι και οι πιο μετριοι που είχαν λέγειν είχαν ένα προβάδισμα.

Πιο μεγάλη βγήκα μερικές φορές με έναν που σήμερα θα τον έλεγες incel, γιατί βρήκαμε κάτι να πούμε, τον γνώρισα στο εξωτερικό και με τράβηξε το μυαλό του, μεγάλη ιστορία. Αλλά στο κρεβάτι δεν υπηρχε επικοινωνία. Παρόλο που είχε το πιο τέλειο μόριο :003::003: Αυτό για όσους ασχολούνται με μεγέθη και σχήματα υπερβολικά!

Αρκετά πιο μετά, παιδιά εσωστρεφή βρίσκουν μια χαρά γυναίκες, αλλά σε πιο σοβαρή φάση, όχι για να περνάει η ώρα. Ίσως κατά κάποιον τρόπο βρίσκουν ηρεμία και αυτό φαίνεται. Ποτέ βέβαια δεν θα γίνεις ένας άλλος. Αλλά μπορείς να βρεις πώς να το πω, τον τύπο σου κάπως.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 21:51

Ενδιαφερον... Εγω νομιζα οτι μας απεχθανονταν.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 05 Απρ 2019, 22:22

Δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Δεν ξέρω κιόλας, οι εποχές αλλάζουν. Αν δεν μυρίζεις, ξέρω γω; Απλά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε και αυτούς που δεν μας πολυενδιαφέρουν, να πούμε την αλήθεια. Φευγαλέα έχω σκεφτεί για τέτοιους συμμαθητές ξέρω γω, ότι τους έλειπε αυτοπεποίθηση. Οι περισσότεροι τώρα είναι παντρεμένοι και με ενδιαφέροντα επαγγέλματα. Για να λέμε και την αλήθεια, στο σχολείο δεν έδινε πολλή σημασία η κοπέλα στο συμμαθητή, τα λέγαμε κάπου αυτά. Μόνο λίγοι τύγχαναν τέτοιας προσοχής.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Απρ 2019, 22:48

Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 22:22
Δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Δεν ξέρω κιόλας, οι εποχές αλλάζουν. Αν δεν μυρίζεις, ξέρω γω; Απλά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε και αυτούς που δεν μας πολυενδιαφέρουν, να πούμε την αλήθεια. Φευγαλέα έχω σκεφτεί για τέτοιους συμμαθητές ξέρω γω, ότι τους έλειπε αυτοπεποίθηση. Οι περισσότεροι τώρα είναι παντρεμένοι και με ενδιαφέροντα επαγγέλματα. Για να λέμε και την αλήθεια, στο σχολείο δεν έδινε πολλή σημασία η κοπέλα στο συμμαθητή, τα λέγαμε κάπου αυτά. Μόνο λίγοι τύγχαναν τέτοιας προσοχής.
Ναι αλλα στο πανεπιστημιο, ανθιζε το ενδιαφερον των κοριτσιων. Ολες επεδιωκαν να αποκτησουν δεσμο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών