Πασιφάη έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 12:32
Χαλάρωσε ρε μάνα μου και δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Μη φέρνεις παράδειγμα τον Άγι. Άσε γιατί τα ''πιάσαμε τα λεφτά μας'', με τον αξιότιμο και τις αποψάρες του.
Δέξου πως ενίοτε οι λόγοι τσακωμού παίζει να είναι σοβαροί όντως, όχι μια απλή κόντρα σε μια συζήτηση. Ε τώρα, να βρούμε τη γωνία στο δεκάρικο..
Όταν είπα περί συνθηκών, ήξερα πολύ καλά τι εννοούσα.
Αν και οταν ειναι σοβαροι οι λογοι, οπως ειπα αρκετες φορες, δικαιολογειται ο καβγας. παλι καλο ειναι ν αποφευγεται, στο μετρο του δυνατου, καθοτι αναποτελεσματικος, αλλα παντως, ειναι κατανοητο να συμβαινει.
δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω ομως. δω συζηταμε να ψαχνεσαι για καβγα χωρις αιτια και αφορμη, μονο επειδη πρεπει σωνει και καλα να εχεις δικιο σε οτι κι αν λες, ασχετα με το ποσο ασημαντο ειναι το ζητημα. να μην κοβεις οταν σου λενε κοφτο, δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα, μονο σε ανουσιο καβγα.
εγω αυτο ειδα στην ιστορια. αν ειδα σωστα η λαθος, το συζηταμε. νομιζω ομως το ιδιο ειδαν και ολοι οι αλλοι, η εστω οι περισσοτεροι, κρινοντας απο τα σχολια. το ιδιο περιεγραψε και ο αγις, εστω γενικευοντας και με πιο ακομψο τροπο. μα κι εμενα η κομψοτητα δεν ειναι το φορτε μου

δεν ξερω ποια μεγαλυτερη εικονα πρεπει να δω. δεν παιζω το παιχνιδι αγορια ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες. δεν λεω οτι ολες οι γυναικες κανουν ετσι, ολοι οι αντρες αλλιως. και τα 2 φυλα κανουν ανουσιους καβγαδες. η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι οι αντρες καταληγουν συχνοτερα στις φαπες, οι γυναικες σε γκρινια και υστερια.