Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Σεπ 2022, 10:14

Naida έγραψε:
28 Σεπ 2022, 10:03

Να σου πω ότι δεν τσακώθηκαμε. Επίσης να σου πω ότι εμείς γενικά συζητάμε μεταξύ μας. Και συζητάμε ανθρώπινα. Και κάτι που θα δω λάθος να κάνει σαν άνθρωπος θα του το πω. Σε όποιο τομέα της ζωής του κι αν είναι αυτός.
δεν τσακωθηκατε, επειδη δεν τα καταφερες να δημιουργησεις καβγα. επειδη εκατσε και σε ανεχτηκε να συνεχιζεις μια συζητηση που σου ζητησε να σταματησεις.

οι περισσοτεροι ανθρωποι, ζευγαρια η οχι, συζητουν ανθρωπινα. και κρινουν λαθη ο ενας του αλλου, και τα διορθωνουν. αυτο κανουμε και εμεις τωρα. σου εξηγω το λαθος που εκανες, και περιμενω να το διορθωσεις. :8)

υπαρχουν ομως και ορισμενοι, που δεν παραδεχονται ποτε τα λαθη τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 12:23

ksk έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:33
Πασιφάη έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:55
ksk έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:47

Γιατί;
Διότι απλά δεν γίνεται. Πχ, αν τρως κέρατο ή ξύλο, θα το βουλώσεις; Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.
Υπάρχουν όμως και λιγότερο δύσκολες ας πούμε, με σημαντική βαρύτητα που πρέπει να επιλυθούν. Οικονομικής φύσεως, σταρχιδισμού, κλπ κλπ.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις... :)
Τωρα σχετικά με το ξύλο εκεί το πράγμα ξεφεύγει και θέλει άλλη αντιμετώπιση...
Δηλαδή εσύ θεωρείς πως θα πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα, τέτοιες ειδεχθείς καταστάσεις. Μάλιστα. Να πούμε το λοιπόν στην κάθε γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση, να δοκιμάσει χαλαρωτικές ασκήσεις, προκειμένου να ανακτήσει μια καθ'όλα ήπια συμπεριφορά.
Πέραν της νομικής οδού, ΔΕΝ είναι δυνατόν να το βουλώσεις και να ανεχτείς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 12:26

ksk έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:37
Πασιφάη έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:23
Αγις έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:15

Κυρια μου (διαφορα επιπεδου) - ανεξαρτητα απο αυτα που λετε ολες δημοσια - κανετε αυτο που πρεπει προετοιμαζοντας τα αγορια σας για τις προκλησεις της ζωης - οταν δεν σας βλεπουν
πολυ καλα κανετε γιατι γεννιομαστε μπουφοι κ εχουμε αναγκη εντατικης εκπαιδευσεως για την οποια η μονη καταλληλη ειναι η Μανουλα μας :hebit:
Σιγά ρε αξιότιμε που έχεις επίπεδο. Η χυδαιότητα κρύβεται πίσω από την καφρίλα, όχι στις λέξεις.

Οι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους με γνώμονα να μπορούν να επιλέγουν τις ζωές τους και το καλλίτερο δυνατό γι'αυτά. Οχι να συνεμπαίνουν στα ερωτικά τους γούστα και στους ανθρώπους που θα επιλέξουν για συνοδοιπόρους ή συντρόφους απλούς.
Δεν χρειάζονται πεθερά ή πεθερό στο κρεββάτι τους ή στη ζωή τους.
Το γεγονός οτι θεωρείς του πεταματού όλες τις γυναίκες εκτός μιας, δείχνει αν μη τι άλλο τον τρόπο που σκέφτεσαι. Πολλώ δε μάλλον το πως συμπεριφέρεσαι.
Υπάρχει βέβαια και η ικανοποίηση που νιώθει να διαβάζει τις αντιδράσεις σας.
Μπα. Κάνει πλάκα με θέματα αρκούντως σοβαρά. Σε κανα καφενείο ωσάν γνήσιος μπυροκοιλιάς που γουστάρει να διατάζει. Ας του πει κάποιος πως οι άντρες που σέβονται τον εαυτό τους πρωτίστως, δεν λειτουργούν έτσι.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 12:32

Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2022, 08:41
Πασιφάη έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:44
ksk έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:42
Δεν μπορώ να κατανοήσω την κόντρα των δυο φύλλων...συνοιδοιποροι ειμαστε...συμπληρώνουμε και ενώνουμε.
Σωστό. Απλά υπάρχουν κάποιες συνθήκες που απλά δεν γίνεται να το βουλώσεις. Ασχέτως φύλου.
αυτες οι συνθηκες ειναι 1 στις 10. αν ειναι το αντιθετο, δηλαδη 9 στις 10 καταληγουν σε καβγα, ασταναπανστοδιαολο καλυτερα. να καβγαδισεις για κατι σημαντικο, δεκτο. αλλα για τετοια μικροπραγματα, αν το κανεις, εισαι αυτο που λεει ο αγις, 6χρονο.
η ιστορια της ναιδας που ξεκινησε τη συζητηση, ειναι ακριβως αυτο. εντελως ασημαντη συζητηση. επιβαλλεται, να την κοψεις πριν εξελιχθει σε αντιπαραθεση. ειδικα εφοσον ο αλλος το λεει, ζηταει να σταματησει γιατι οδηγει σε καβγα. αν παρ ολα αυτα, επιμενεις να πιεσεις την κατασταση, χωρις να περιμενεις απολυτως κανενα αποτελεσμα απο τη συζητηση περαν του καβγα, εισαι ακριβως αυτο που περιγραφει ο αγις. μια στριγγλα που απολαμβανει τη γκρινια και την ασκοπη αντιπαραθεση.
Χαλάρωσε ρε μάνα μου και δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Μη φέρνεις παράδειγμα τον Άγι. Άσε γιατί τα ''πιάσαμε τα λεφτά μας'', με τον αξιότιμο και τις αποψάρες του.
Δέξου πως ενίοτε οι λόγοι τσακωμού παίζει να είναι σοβαροί όντως, όχι μια απλή κόντρα σε μια συζήτηση. Ε τώρα, να βρούμε τη γωνία στο δεκάρικο..
Όταν είπα περί συνθηκών, ήξερα πολύ καλά τι εννοούσα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 12:41

Αγις έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:32
Πασιφάη έγραψε:
Αγις έγραψε:
27 Σεπ 2022, 23:15

Κυρια μου (διαφορα επιπεδου) - ανεξαρτητα απο αυτα που λετε ολες δημοσια - κανετε αυτο που πρεπει προετοιμαζοντας τα αγορια σας για τις προκλησεις της ζωης - οταν δεν σας βλεπουν
πολυ καλα κανετε γιατι γεννιομαστε μπουφοι κ εχουμε αναγκη εντατικης εκπαιδευσεως για την οποια η μονη καταλληλη ειναι η Μανουλα μας :hebit:
Σιγά ρε αξιότιμε που έχεις επίπεδο. Η χυδαιότητα κρύβεται πίσω από την καφρίλα, όχι στις λέξεις.

Οι γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους με γνώμονα να μπορούν να επιλέγουν τις ζωές τους και το καλλίτερο δυνατό γι'αυτά. Οχι να συνεμπαίνουν στα ερωτικά τους γούστα και στους ανθρώπους που θα επιλέξουν για συνοδοιπόρους ή συντρόφους απλούς.
Το γεγονός οτι θεωρείς του πεταματού όλες τις γυναίκες εκτός μιας, δείχνει αν μη τι άλλο τον τρόπο που σκέφτεσαι. Πολλώ δε μάλλον το πως συμπεριφέρεσαι.

καταλαβαινω πως ενοχλει η πραγματικοτητα -πως τα αγορια σας ειναι οι αντρες της ζωης σας - κ πως θελετε το καλυτερο για αυτα κ τρεμετε λογω γνωσης για το τι θα αντιμετωπισουν
τα αλλα ειναι μαλακιουλες που λετε δημοσια
Προσωπικά, ό,τι βλέπεις εδώ μέσα σε μένα, είμαι και κει έξω. Δεν το παίζω και γαμώ τις μανάδες, αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι των επιλογών τους, ήμουν είμαι και θα είμαι, ακέραια στις αποφάσεις μου και τηρώ κοινή στάση με τον άνθρωπό μου. Δεν τα μεγαλώσαμε να κρέμονται απ'τα παπάρια μας. Και ειλικρινά αισθάνομαι υπερήφανη, διότι έγιναν ωραίοι άνθρωποι και όχι κάφροι.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Σεπ 2022, 13:47

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 12:26
ksk έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Μπα. Κάνει πλάκα με θέματα αρκούντως σοβαρά. Σε κανα καφενείο ωσάν γνήσιος μπυροκοιλιάς που γουστάρει να διατάζει. Ας του πει κάποιος πως οι άντρες που σέβονται τον εαυτό τους πρωτίστως, δεν λειτουργούν έτσι.
ε οχιιιιι κ μπυροκοιλιας - το παραγαμησατε Κυρια μου
ενημερωτικα
ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του λειτουργει ελευθερα κ οχι με προγραμματισμο κ τροπο λειτουργιας - απαιτουμενα απο αλλους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Σεπ 2022, 13:50

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 12:32
Ασέβαστος έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:44

Σωστό. Απλά υπάρχουν κάποιες συνθήκες που απλά δεν γίνεται να το βουλώσεις. Ασχέτως φύλου.
αυτες οι συνθηκες ειναι 1 στις 10. αν ειναι το αντιθετο, δηλαδη 9 στις 10 καταληγουν σε καβγα, ασταναπανστοδιαολο καλυτερα. να καβγαδισεις για κατι σημαντικο, δεκτο. αλλα για τετοια μικροπραγματα, αν το κανεις, εισαι αυτο που λεει ο αγις, 6χρονο.
η ιστορια της ναιδας που ξεκινησε τη συζητηση, ειναι ακριβως αυτο. εντελως ασημαντη συζητηση. επιβαλλεται, να την κοψεις πριν εξελιχθει σε αντιπαραθεση. ειδικα εφοσον ο αλλος το λεει, ζηταει να σταματησει γιατι οδηγει σε καβγα. αν παρ ολα αυτα, επιμενεις να πιεσεις την κατασταση, χωρις να περιμενεις απολυτως κανενα αποτελεσμα απο τη συζητηση περαν του καβγα, εισαι ακριβως αυτο που περιγραφει ο αγις. μια στριγγλα που απολαμβανει τη γκρινια και την ασκοπη αντιπαραθεση.
Χαλάρωσε ρε μάνα μου και δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Μη φέρνεις παράδειγμα τον Άγι. Άσε γιατί τα ''πιάσαμε τα λεφτά μας'', με τον αξιότιμο και τις αποψάρες του.
Δέξου πως ενίοτε οι λόγοι τσακωμού παίζει να είναι σοβαροί όντως, όχι μια απλή κόντρα σε μια συζήτηση. Ε τώρα, να βρούμε τη γωνία στο δεκάρικο..
αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα να αναφερετε μερικους σοβαρους λογους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 14:04

Αγις έγραψε:
28 Σεπ 2022, 13:50
Πασιφάη έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα να αναφερετε μερικους σοβαρους λογους
Μα έχω ήδη αναφέρει παραπάνω, σοβαρότατους λόγους. Τί διάολο; Δεν διαβάζεις; Ή το πας επιλεκτικά
κατά πως σε βολεύει;

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 14:05

Αγις έγραψε:
28 Σεπ 2022, 13:47
Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:

ενημερωτικα
ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του λειτουργει ελευθερα κ οχι με προγραμματισμο κ τροπο λειτουργιας - απαιτουμενα απο αλλους
Ο δικός μου, είναι άντρας. Για σένα διατηρώ αμφιβολίες.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Σεπ 2022, 14:12

Πασιφάη έγραψε:

Αν και οταν ειναι σοβαροι οι λογοι, οπως ειπα αρκετες φορες, δικαιολογειται ο καβγας. παλι καλο ειναι ν αποφευγεται, στο μετρο του δυνατου, καθοτι αναποτελεσματικος, αλλα παντως, ειναι κατανοητο να συμβαινει.

δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω ομως. δω συζηταμε να ψαχνεσαι για καβγα χωρις αιτια και αφορμη, μονο επειδη πρεπει σωνει και καλα να εχεις δικιο σε οτι κι αν λες, ασχετα με το ποσο ασημαντο ειναι το ζητημα. να μην κοβεις οταν σου λενε κοφτο, δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα, μονο σε ανουσιο καβγα.

εγω αυτο ειδα στην ιστορια. αν ειδα σωστα η λαθος, το συζηταμε. νομιζω ομως το ιδιο ειδαν και ολοι οι αλλοι, η εστω οι περισσοτεροι, κρινοντας απο τα σχολια. το ιδιο περιεγραψε και ο αγις, εστω γενικευοντας και με πιο ακομψο τροπο. μα κι εμενα η κομψοτητα δεν ειναι το φορτε μου :102:

δεν ξερω ποια μεγαλυτερη εικονα πρεπει να δω. δεν παιζω το παιχνιδι αγορια ιπποτες κοριτσια μαυρες κοτες. δεν λεω οτι ολες οι γυναικες κανουν ετσι, ολοι οι αντρες αλλιως. και τα 2 φυλα κανουν ανουσιους καβγαδες. η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι οι αντρες καταληγουν συχνοτερα στις φαπες, οι γυναικες σε γκρινια και υστερια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Σεπ 2022, 14:13

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 14:05
Αγις έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

ενημερωτικα
μισο λεπτο να φορεσω πουκαμισο κ να πεταχτουν τα κουμπια σαν σφαιρες με την δυναμη που θα το σκιζω απο αγανακτηση :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 28 Σεπ 2022, 15:38

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 12:23
ksk έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
27 Σεπ 2022, 22:55

Διότι απλά δεν γίνεται. Πχ, αν τρως κέρατο ή ξύλο, θα το βουλώσεις; Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.
Υπάρχουν όμως και λιγότερο δύσκολες ας πούμε, με σημαντική βαρύτητα που πρέπει να επιλυθούν. Οικονομικής φύσεως, σταρχιδισμού, κλπ κλπ.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις... :)
Δηλαδή εσύ θεωρείς πως θα πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα, τέτοιες ειδεχθείς καταστάσεις. Μάλιστα. Να πούμε το λοιπόν στην κάθε γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση, να δοκιμάσει χαλαρωτικές ασκήσεις, προκειμένου να ανακτήσει μια καθ'όλα ήπια συμπεριφορά.
Χαλαρώστε...
Τωρα τελευταία δεν μεταφράζετε σωστά αυτά που διαβάζετε...μην βάζετε δικά σας λόγια κατά το δοκουν...Ευχαριστω :P
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Σεπ 2022, 17:49

Ασέβαστος έγραψε:
28 Σεπ 2022, 10:14
Naida έγραψε:
28 Σεπ 2022, 10:03

Να σου πω ότι δεν τσακώθηκαμε. Επίσης να σου πω ότι εμείς γενικά συζητάμε μεταξύ μας. Και συζητάμε ανθρώπινα. Και κάτι που θα δω λάθος να κάνει σαν άνθρωπος θα του το πω. Σε όποιο τομέα της ζωής του κι αν είναι αυτός.
δεν τσακωθηκατε, επειδη δεν τα καταφερες να δημιουργησεις καβγα. επειδη εκατσε και σε ανεχτηκε να συνεχιζεις μια συζητηση που σου ζητησε να σταματησεις.

οι περισσοτεροι ανθρωποι, ζευγαρια η οχι, συζητουν ανθρωπινα. και κρινουν λαθη ο ενας του αλλου, και τα διορθωνουν. αυτο κανουμε και εμεις τωρα. σου εξηγω το λαθος που εκανες, και περιμενω να το διορθωσεις. :8)

υπαρχουν ομως και ορισμενοι, που δεν παραδεχονται ποτε τα λαθη τους.
Δεν θυμάμαι αν σου ξαναπαντησα. Δεν είναι το στυλ μου να τσακώνομαι. Μπορεί να τον πειράζω καμιά φορά να τον τσιγκλισω για διάφορα θέματα αλλά είναι αμοιβαίο σε φάση χαλαρή.
Καμία σχέση με τσακωμούς σοβαρούς.
Τώρα αν εννοείς ότι τσακώνομαι επειδή απαντάω σε αυτά που λέει όταν υπάρχει διαφωνία ενώ κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να αλλάζω δωμάτιο , ε τότε ναι τσακώνομαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 21:25

ksk έγραψε:
28 Σεπ 2022, 15:38
Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 12:23
ksk έγραψε:

Χαλαρώστε...
Τωρα τελευταία δεν μεταφράζετε σωστά αυτά που διαβάζετε...μην βάζετε δικά σας λόγια κατά το δοκουν...Ευχαριστω :P
Τί δεν μεταφράζω σωστά βρε κορίτσι; Στα δικά σου γραφόμενα απαντάω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 21:26

Αγις έγραψε:
28 Σεπ 2022, 14:13
Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 14:05
Αγις έγραψε:

ενημερωτικα
μισο λεπτο να φορεσω πουκαμισο κ να πεταχτουν τα κουμπια σαν σφαιρες με την δυναμη που θα το σκιζω απο αγανακτηση :smt005:
Σιγά μην μας πάρουν τα σκάγια. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών