Α επειδή είπες ότι κάνει συνέχεια λογαριασμούς. Δεν το κάνω πια.
Γιατί μωρέ να μη σε λέω κοπελιά; Ηχητικά δεν σ' αρέσει; Κάτι άλλο; Πάντως είναι ωραία λέξη και τη χρησιμοποιώ για αγαπημένα μου πρόσωπα. Τον πατέρα μου ας πούμε.
Α επειδή είπες ότι κάνει συνέχεια λογαριασμούς. Δεν το κάνω πια.
χμμμμνύχτα έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 13:36αναφέρθηκα στην πηγαδίσιο, όχι επειδή
απλώς είναι τρολάκι, χρειάζονται κι αυτά,
αλλά θεώρησα πως το παρατράβηξε
κι όχι επειδή με φαντάζεται ως φάλαινα,
στα παπάριαμου, είμαι λίγο έτσι κι αλλιώς
(αλλά υπέροχη)
εσύ πάλι που νομίζεις κάθε φορά πως αναφέρομαι
σε σένα ρε παιδάκι μου, και το γυρνάς επίθεση με τη μία,
τί παίζει;
για τσαμπουκά μπαίνεις κι εσύ μόνο;
γιατί όταν γράφεις στα σοβαρά, τα λες πολύ όμορφα
(το "κοπελιά" είναι έξτρα ξενερωτικό)
vagabondo έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 13:54χμμμμνύχτα έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 13:36αναφέρθηκα στην πηγαδίσιο, όχι επειδή
απλώς είναι τρολάκι, χρειάζονται κι αυτά,
αλλά θεώρησα πως το παρατράβηξε
κι όχι επειδή με φαντάζεται ως φάλαινα,
στα παπάριαμου, είμαι λίγο έτσι κι αλλιώς
(αλλά υπέροχη)
εσύ πάλι που νομίζεις κάθε φορά πως αναφέρομαι
σε σένα ρε παιδάκι μου, και το γυρνάς επίθεση με τη μία,
τί παίζει;
για τσαμπουκά μπαίνεις κι εσύ μόνο;
γιατί όταν γράφεις στα σοβαρά, τα λες πολύ όμορφα
(το "κοπελιά" είναι έξτρα ξενερωτικό)
Δεν είναι μόνο τα αποδεδειγμένα τρολ. Είναι η γενική νοοτροπία του chat, ακόμα και σε σοβαρές ενότητες, που σε ξενερώνει. Δες εδώ για να καταλάβεις Dwarven Blacksmith @ Σαν πας για τις ΒρυξελλεςSpiros252 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 08:34Γνωρίζουμε ποιοι είναι.enaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 07:38δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά νομίζω, αλλιώς θα λέγαμε ο τάδε νομίζω, δεν είναι θέμα ντροπής. Αλλά όποιος και να είναι, που εγώ έχω μία υποψία, κάνει ένα καλό, μας βοηθάει να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε αυτό που θέλουμε, μήπως χρειαστεί στο μέλλον, να μην τρέχουμε.
Εκατο ποστ προεγκριση ειναι υπερβολη. Θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενοι οι μοντ 24/7 και παλι θα ξενερωσει το νεο μελος. Το πολυ 5 μηνυματα μπορει να ειναι η προεγκριση. Πιο πολυ για τους σπαμερ ειναι χρησιμη.Spiros252 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 08:19Ναι αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Μάιος 2018, 23:28Το πιο αποκαρδιωτικο για ενα τρολ ειναι αμεσο σβησιμο ολων των μηνυματων του πριν προλαβουν να διαβαστουν και μπαν.
Επισης απαγορευση των ινσταντ μεηλ στην εγγραφη.
Πχ. σε πρόσφατη εγγραφή τρολλ βλέπω μια εγγραφή από Ισπανία (προφανώς προξυ) με διαφορετικό e-mail γνωστού παρόχου κάτι σαν ονοματεπώνυμο.
Πρέπει να τον αφήσεις να γραψει για να δεις περί τίνος πρόκειται.
Επίσης να προβλέψω τι θα γίνει με την προέγκριση. Θα γράφει λογικά στα πρώτα ποστ, θα διαμαρτύρεται που δεν μπορεί να συμμετέχει κανονικά και που δεν θα μπορεί να ανοίξει νήματα στη φιλοσοφία.
Οπότε όλη η δουλειά της προέγκρισης θα πάει χαμένη ουσιαστικά καθώς στο 110 ποστ θα καταλάβουμε ποιός είναι.
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
ρε παιδιά, για 2-3 ονόματα, δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι; Μπορεί να είναι για καλό.
Όχι ρε! Το δεύτερο μας έδωσε αφορμή για γελωτοθεραπεία, με τις Kauldronειες παπαρολογίες!mec_ έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 15:32Δεν είναι μόνο τα αποδεδειγμένα τρολ. Είναι η γενική νοοτροπία του chat, ακόμα και σε σοβαρές ενότητες, που σε ξενερώνει. Δες εδώ για να καταλάβεις Dwarven Blacksmith @ Σαν πας για τις Βρυξελλες
Μόνο τα πόστς του Μπούμπυς και το δικό μου (1ο, 3ο και 4ο πόστς) είναι σχετικά με το θέμα. Τα άλλα είναι τσατ. Και η ενότητα είναι Ιστορία.
Επίσης το Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών" ανοίχτηκε με προπαγανδικτικό σκοπό κι έπρεπε να πάει στο κάδο από την αρχή. Το έιχα αναφέρει εγκαιρα και χτές μόλις αφαιρέθηκαν κάποια πόστς προσωπικής αντιπαραθεσης αλλά το νήμα παρέμεινε.
Μην απορείς (γιατί κάπου αναρωτιόσουνα) γιατί κάποιοι γνωστοί χρήστες γράφτηκαν στο φόρουμ αλλά δεν γράφουν. Κι εγώ θα σταματήσω πλέον να γράφω σε σοβαρές ενότητες. Όταν σκέφτεσαι ότι θα πάς να γράψεις κάτι σοβαρό και κάποιος θα αμολήσει την παπαριά του την οποιά θα συνεχίσει κάποιος άλλος, απλά ξενερώνεις και δεν γράφεις.
Μπορώ να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα.
Επίσης καποιοι παρορμητικοί χρήστες θα έπρεπε να αυτοελέγχονται. Κάποιοι μας τα έχουν κάνει τούμπανα με το να πετάγονται συνέχεια.