Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 23 Μάιος 2018, 07:33

Στὸ ἆλλο Φόρουμ, στὸ προφίλ μου, βλέπω:

Φίλοι
Juno

Κάνω κλίκ καὶ παίρνω τὴν ἀπάντηση:
Το μέλος που ζητήθηκε δεν υπάρχει.

Ξέρω ὅμως, Juno, ὅτι ἐδῶ: καὶ βρίσκεσαι καὶ ἀπαντᾶς καὶ...ἐπιμένεις.
Καλωσύνη σου.
Ἀλλὰ ἔχω δεῖ κι' ἄλλη, μεγάλη, "μέγιστη καλωσύνη" στὸ Φόρουμ τὸ παληό,
ποὺ ἦταν ἁπλὸ χέσιμο ἐκ μέρους του
καὶ μάλιστα ὅταν έγὼ ἔδινα μάχη μὲ τὴν ζωή μου στὸ Νοσοκομεῖο.
Τόση πουστιὰ ψυχῆς.
Κι' ὄχι μόνον: ἄρχισε νὰ μὲ συκοφαντεῖ καὶ στὸ Φόρουμ, μέρες ὁλόκληρες.
Ποιάν φιλία νὰ πιστέψω;
Θὰ μοῦ πεῖς εὐλόγως:
- Ἀμὰν πιά, τὄχεις κάνει φορουμικὸ ζήτημα!... Φύγε, μεῖνε, ὅ,τι διάολο θέ-
λεις κάνε!...
Θὰ σοῦ πῶ:
- Οἱ ἄνθρωποι δὲν ἔχουν οὔτε ἱερὸ οὔτε ὅσιο. Γιὰ μένα, ἕνα Φόρουμ, ποὺ μοῦ δίνει τὴν εὐκαιρία νὰ ἐκφραστῶ,
ἀνέκαθεν: ἦταν, εἶναι καὶ θὰ εἶναι καὶ ἱερὸ καὶ ὅσιο.
Γι' αὐτὸ ἄλλωστε καὶ ἐξ ἀρχῆς ἔβαλα φαρδὺ-πλατὺ τὸ ὄνομα καὶ τὸ ἐπώνυμό μου. Ὅσο κι' ἄν αὐτὸ μοιάζει γε-
ροντικὴ ἐμμονή, γιὰ μένα εἶναι ἀνδρεία. Δὲν ἔχω νὰ κρύψω τίποτα.
Ἀλλοίμονο στὰ ἀχαμνὰ ἀνθρωπάρια ποὺ νομίζουν ὅτι, βαρῶντας ἄξιους, ἀποχτοῦν μέγεθος!
Ἰάνης Λὸ Σκόκκο.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 23 Μάιος 2018, 07:34

δενβα ζετε και ενα ονομα να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι? ο Φαντομας ειναι ,ο Κανενας? ποιος?

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 23 Μάιος 2018, 07:37

fagano3 έγραψε:
22 Μάιος 2018, 22:39
Αυτο με τα 100 ποστ για ανοιγμα θεματος ειναι πολυ καλο.

Πρακτικα οπως ειπωθηκε δεν μπορεις να μπαναρεις μονιμα καποιον που θελει να ξαναμπει.

Μια υστατη λυση ισως να ηταν για τους νεους χρηστες να υπαρχει προεγκριση στα 100 πρωτα ποστ.Να δηλωθει ξεκαθαρα οτι δεν το κανουμε για λογους λογοκρισιας αλλα για να μην υπαρχουν τρολ.
Δεν είναι καλό αυτό γενικά. Σκέψου κάθε ένας που γράφτηκε εδώ να μην μπορούσε να ανοίξει νέο νήμα στην αρχή. Μπαίνει πχ ένα μέλος παλιό που ασχολείται με την ιστορία. Λογικό είναι να θέλει να ανοίξει νήματα σχετικά με τα ενδιαφέροντα του εξ αρχής.

Το να προεγκρίνουν οι συντονιστές 100 ποστ κάθε νέου μέλους καταλαβαίνεις ότι είναι πολλή δουλειά και μεγάλη επιβάρυνση. Άσε που πρέπει να είναι πάντα κάποιος μέσα. Αλλιώς σε μια συζήτηση η ανάρτηση του μέλους θα γινόταν κάποιες φορές όταν η συζήτηση θα είχε προχωρήσει 2-3 σελίδες πιο κάτω...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2018, 07:38

perseus έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:34
δενβα ζετε και ενα ονομα να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι? ο Φαντομας ειναι ,ο Κανενας? ποιος?
δεν ξέρει κανείς να πει με σιγουριά νομίζω, αλλιώς θα λέγαμε ο τάδε νομίζω, δεν είναι θέμα ντροπής. Αλλά όποιος και να είναι, που εγώ έχω μία υποψία, κάνει ένα καλό, μας βοηθάει να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε αυτό που θέλουμε, μήπως χρειαστεί στο μέλλον, να μην τρέχουμε.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 23 Μάιος 2018, 07:40

να βαλετε εμενα να ελεγχω ,αμα περασει μηνυμα Γιαννοπουλου-Σατανικου να μου τηλεγραφησετε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2018, 07:40

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:22
Για να στειλεις SMS πρεπει ομως να εχεις συνδεση με τα πραγματικα σου στοιχεια
Και ιως αυτο οδηγει σε ταυτοποιηση της περσονας
Ποιάς περσόνας, του συστήματος, του Σπύρου; Θα τα στέλνουνε απο αφρική, μην σε απασχολεί.

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 23 Μάιος 2018, 07:50

enaon έγραψε:
22 Μάιος 2018, 23:21
πέρα απο την πλακα, ναι γίνεται να μην το βλέπει ο σπύρος, και απλά να είναι κλειδί μοναδικότητας. Για απλά πράγματα βέβαια, και το sms εύκολο είναι να το προσποιηθείς.
Θα μπορούσε να γίνει μέσω εταιρείας SMS υψηλής χρέωσης. Το είχαμε υλοποιήσει παλαιότερα σε μια ιστοσελίδα που συνδιαχειριζομουν. Θα στέλνει μήνυμα σε νούμερο της εταιρείας π.χ. 54ΧΧΧ και η εταιρεία θα του στέλνει έναν κωδικό. Ο κωδικός θα είναι είτε προκαθορισμένος είτε θα επαληθεύει κάποια κριτήρια. Εμείς δεν θα λαμβάνουμε ποτέ το νούμερο του ούτε θα εξάγεται από τον κωδικό. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να έχει κάθε νούμερο δικαίωμα λήψης ενός μόνο κωδικού.

Αυτό εννοείς enaon ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 23 Μάιος 2018, 07:51

Cecily Anne έγραψε:
22 Μάιος 2018, 22:16
νύχτα εικαστική παρέμβαση στο πρώτο ποστ με την αναφορά στις 100 δημοσιεύσεις:
1. Αν δεν είμαι μέσα (να τον έχω μπανάρει) και τον πετύχεις, ρώτα τον πόσα μπαν του έχουμε κανει κατά την εγγραφή (όχι 100, ούτε 2 δημοσιεύσεις δεν πρόλαβε να κάνει)
2. Δεν μπορείς να κάνεις μόνιμο μπανάρισμα πρακτικά, διότι αλλάζει με ένα ρισταρτ στο ρούτερ την IP και κάνει εγγραφή
3. Αυξήσαμε το όριο άνοιγμα θέματος στα 100 ποστς για να μη σπαμάρει νέα νήματα
4. Ζητήσαμε να μειωθούν τα κουοταρίσματα, για να μην χαλάνε οι συζητήσεις με τη διαγραφή του*
5. *Θα διαγράφεται όλος ο λογαριασμός με τα ποστς.

Όσο υπάρχει διάλογος μαζί του, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω (κατά τη γνώμη μου).
Αν εσείς έχετε κάποια πρόταση που να βοηθήσει παραπάνω, εγώ ευχαρίστως να την μεταφέρω, γιατί πραγματικά έχω εξαντλήσει τις ιδέες μου και βασικότερα δεν κάνω άλλη δουλειά από το να ασχολούμαι να ταυτοποιώ τον χρήστη και να τον μπανάρω. Υπήρχε μέρα που έκανε 6-7 λογαριασμούς.
Να προσλάβετε τον εξολοθρεφτή των τρολ. Ξέρετε ποιος ήταν αυτός.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 23 Μάιος 2018, 07:53

Βινόσαυρος έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:51
:smt017
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Μάιος 2018, 07:54

Ας μην το πάμε μακρυά.
Τα τρολ που ανοίγουν κάθε μέρα λογαριασμούς, είναι σαν την σύφιλη. Θεραπεύουμε τα συμπτώματα , αλλά νομίζω δεν έχει βρεθεί εμβόλιο για την αποτελεσματική πρόληψη της . :D
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 23 Μάιος 2018, 07:55

argouen έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:53
Βινόσαυρος έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:51
:smt017
ταλαίπωρο θα λέτε και θα κλαίτε
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 23 Μάιος 2018, 08:06

enaon ούτε κατά διάνοια δεν θα αποθηκευτούν εδώ αριθμοί τηλεφώνων μελών.

Εκτός του ότι ισχύει αυτό που λέει ο ΓΓ περί ταυτοποίησης φυσικού προσώπου, δεν μπορεί να αποκλειστεί και περίπτωση hacking. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε να διαρρεύσουν τέτοια δεδομένα.
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2018, 08:06

Spiros252 έγραψε:
23 Μάιος 2018, 07:50
SpoilerShow
enaon έγραψε:
22 Μάιος 2018, 23:21
πέρα απο την πλακα, ναι γίνεται να μην το βλέπει ο σπύρος, και απλά να είναι κλειδί μοναδικότητας. Για απλά πράγματα βέβαια, και το sms εύκολο είναι να το προσποιηθείς.
Θα μπορούσε να γίνει μέσω εταιρείας SMS υψηλής χρέωσης. Το είχαμε υλοποιήσει παλαιότερα σε μια ιστοσελίδα που συνδιαχειριζομουν. Θα στέλνει μήνυμα σε νούμερο της εταιρείας π.χ. 54ΧΧΧ και η εταιρεία θα του στέλνει έναν κωδικό. Ο κωδικός θα είναι είτε προκαθορισμένος είτε θα επαληθεύει κάποια κριτήρια. Εμείς δεν θα λαμβάνουμε ποτέ το νούμερο του ούτε θα εξάγεται από τον κωδικό. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει δυνατότητα να έχει κάθε νούμερο δικαίωμα λήψης ενός μόνο κωδικού.
Αυτό εννοείς enaon ή υπάρχει κι άλλος τρόπος;
Εννοούσα με σκριπτάκι και api σε sms gw, αλλά κυρίως εννοώ είναι οτι αυτό είναι αμέσως μετά, αν θες την βοήθεια όλων.
Αλλά όχι τεχνικά μόνο νομίζω, γενικά. Αν την θες, ζήτα την. Αυτό που λέει η νύχτα, πρώτα να πούμε. Ωραία ευκαιρία.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τί φόρουμ θέλεις εσύ, οι άλλοι, απλά λέω ότι τα πιο πολλά γίνονται υπό προϋποθέσεις.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2018, 08:10

Spiros252 έγραψε:
23 Μάιος 2018, 08:06
enaon ούτε κατά διάνοια δεν θα αποθηκευτούν εδώ αριθμοί τηλεφώνων μελών.

Εκτός του ότι ισχύει αυτό που λέει ο ΓΓ περί ταυτοποίησης φυσικού προσώπου, δεν μπορεί να αποκλειστεί και περίπτωση hacking. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε να διαρρεύσουν τέτοια δεδομένα.
δε χρειάζεται να τα κρατάς σε βάση, κράτα τα στην μνήμη στο σκριπτακι, σιγά, κάθε 10 μέρες άδειαζε την μεταβλητή, βασικά και μία μέρα αρκεί.

πάντως εγώ το μόνο που λέω για την ώρα, είναι οτι συμφωνώ με την νύχτα που λέει να πούμε. Έχουμε πει;

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 23 Μάιος 2018, 08:19

Ορέστης 35 έγραψε:
22 Μάιος 2018, 23:28
Το πιο αποκαρδιωτικο για ενα τρολ ειναι αμεσο σβησιμο ολων των μηνυματων του πριν προλαβουν να διαβαστουν και μπαν.

Επισης απαγορευση των ινσταντ μεηλ στην εγγραφη.
Ναι αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.

Πχ. σε πρόσφατη εγγραφή τρολλ βλέπω μια εγγραφή από Ισπανία (προφανώς προξυ) με διαφορετικό e-mail γνωστού παρόχου κάτι σαν ονοματεπώνυμο.

Πρέπει να τον αφήσεις να γραψει για να δεις περί τίνος πρόκειται.

Επίσης να προβλέψω τι θα γίνει με την προέγκριση. Θα γράφει λογικά στα πρώτα ποστ, θα διαμαρτύρεται που δεν μπορεί να συμμετέχει κανονικά και που δεν θα μπορεί να ανοίξει νήματα στη φιλοσοφία.
Οπότε όλη η δουλειά της προέγκρισης θα πάει χαμένη ουσιαστικά καθώς στο 110 ποστ θα καταλάβουμε ποιός είναι.
.
Stephen Hawking

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών