Προφανώς τα κριτήρια συντονισμού αφορούν την συντονιστική ομάδα, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο. Εγώ ως χρήστης εκφράζω τις απόψεις μου και ενίοτε κάνω προτάσεις όπως και παραπάνω. Δεν πρόκειται όμως να κάνω αναλύσεις σε αυτά που επισημαίνεις (και στα οποία έχεις σωστή προσέγγιση), επειδή είναι μεγάλο το θέμα και δεν έχω και διάθεση. Πολύ απλά όσο με διασκεδάζει θα μένω, αν αρχίσω να ενοχλούμαι από την κατάσταση είτε θα αραιώσω είτε θα φύγω.Nandros έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 19:55Και ποιος αποφασίζει τα όρια οφθαλμοφανούς και μη προπαγάνδας;
Το νεοκομμούνι, που φέρνει συστηματικά στοιχεία κατά του καπιταλισμού, δεν κάνει οφθαλμοφανή προπαγάνδα;
Ο ΝεοΝαζιάρης που επιτίθεται σε οτιδήποτε, αλλά δεν λέει κάτι υπέρ της ΧΑ, δεν κάνει προπαγάνδα;
Στην Ιστορία δεν πέφτει προπαγάνδα; Στην Θρησκειολογία; Μέχρι και στην Ψυχολόγία θα βρεις!
Άστο σου λέω, δεν υπάρχει τρόπος.
.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Ρε μπάρμπα, δε σταματάς καλύτερα να γράφεις να μην εκτίθεσαι?
Με τη ΧΑ συμφωνείς στο 80% των θεσεών της, απλά φοβάσαι να το πείς μη σε πούνε "φασίστα".
Εδώ φοβάσαι να πείς τί κόμμα ψηφίζεις, και μιλάς. Αντε βρε από 'δω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για μες μας ρε ανηψούδ' να γελάσουμε! Πού στο διάτανο 80% συμφωνώ με τις νεοναζιάρες;
Για φέρε τις θέσεις της, να τις τσεκάρουμε μια-μια!
Το μόνο θέμα που έχω είναι με τους μουσλίμ στην Ευρώπη και συμφωνεί η ΧΑ με μένα!

Όσο για το κόμμα που ΘΑ ψηφίσω, θα εξαρτηθεί από πολλά. Και δεν λυπάμαι που δεν σου δίνω δικαίωμα να με ταμπελιάσεις!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Έκανα πλάκα. Φυσικά δεν φταις εσύ που δεν το καταλαβαίνεις. Δεν με καταλαβαίνει και κανένας άλλωστενύχτα έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 13:36αναφέρθηκα στην πηγαδίσιο, όχι επειδή
απλώς είναι τρολάκι, χρειάζονται κι αυτά,
αλλά θεώρησα πως το παρατράβηξε
κι όχι επειδή με φαντάζεται ως φάλαινα,
στα παπάριαμου, είμαι λίγο έτσι κι αλλιώς
(αλλά υπέροχη)
εσύ πάλι που νομίζεις κάθε φορά πως αναφέρομαι
σε σένα ρε παιδάκι μου, και το γυρνάς επίθεση με τη μία,
τί παίζει;
για τσαμπουκά μπαίνεις κι εσύ μόνο;
γιατί όταν γράφεις στα σοβαρά, τα λες πολύ όμορφα
(το "κοπελιά" είναι έξτρα ξενερωτικό)

Ήθελα να στο γράψω εκείνη τη στιγμή αλλά απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός και έγινε και λάθος με το email και το κοπελιά είναι πολύ ερωτικό.
- Otto Weininger
Νομίζεις. Δεν είναι θέμα ταμπελιάσματος, Όταν ψηφίζεις ένα κόμμα έχεις κάποια σκεπτικά και αυτά κρίνονται σε μια κουβέντα. Το να λέω εγώ ότι ψηφίζω ΝΔ και εσύ πχ να με κράζεις, ενώ ταυτόχρονα δεν τολμάς ούτε μέσω ανωνυμίας να πεις τι ψηφίζεις, τότε είσαι απλά για τα πανηγύρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
Ταμπέλιασμα, ταμπέλιασμα, ξέρω τι λέω.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:50Νομίζεις. Δεν είναι θέμα ταμπελιάσματος, Όταν ψηφίζεις ένα κόμμα έχεις κάποια σκεπτικά και αυτά κρίνονται σε μια κουβέντα. Το να λέω εγώ ότι ψηφίζω ΝΔ και εσύ πχ να με κράζεις, ενώ ταυτόχρονα δεν τολμάς ούτε μέσω ανωνυμίας να πεις τι ψηφίζεις, τότε είσαι απλά για τα πανηγύρια.
Δεν θυμάμαι να σε έχω κράξει για το κόμμα που ψηφίζεις, εκτός αν είναι μαύρο νεοναζιστικοφασιστικό ή κόκκινο φασιστικό/ νεοκομμουνστικό.
Το αν τολμώ ή δεν τολμώ και αν είμαι ή όχι για τα πανηγύρια, δεν θα σου πω τί πιστεύει ο μικρός Νάνδρος για την άποψη σου.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 23 Μάιος 2018, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Otto Weininger
ας μείνουμε στο "μικρός" και ας δείξουμε συμπάθεια για το πρόβλημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
Μίλησε ο "γίγαντας"!Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 23:20ας μείνουμε στο "μικρός" και ας δείξουμε συμπάθεια για το πρόβλημα.

Με τις απόψεις της για το ΚΚ (χωρίς Ε), τους λαθρομετανάστες, τα σκόπια, την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, τον περιορισμό των βουλευτικών δαπανών δεν συμφωνείς;Nandros έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:02
Για μες μας ρε ανηψούδ' να γελάσουμε! Πού στο διάτανο 80% συμφωνώ με τις νεοναζιάρες;
Το μόνο θέμα που έχω είναι με τους μουσλίμ στην Ευρώπη και συμφωνεί η ΧΑ με μένα!
Όσο για το κόμμα που ΘΑ ψηφίσω, θα εξαρτηθεί από πολλά. Και δεν λυπάμαι που δεν σου δίνω δικαίωμα να με ταμπελιάσεις!
Άνετα ξεπερνάμε το 50%

- Nandros
Δεν έχω θέμα με τους μετανάστες στο σύνολο τους.Ju-87 έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 23:42Με τις απόψεις της για το ΚΚ (χωρίς Ε), τους λαθρομετανάστες, τα σκόπια, την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, τον περιορισμό των βουλευτικών δαπανών δεν συμφωνείς;Nandros έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 22:02Για μες μας ρε ανηψούδ' να γελάσουμε! Πού στο διάτανο 80% συμφωνώ με τις νεοναζιάρες;
Άνετα ξεπερνάμε το 50%
Το κοκοε το εξομοιώνω με τα χρυσαύγουλα, με μόνη διαφορά στο χρώμα.
Για το σκοπιανό είναι ο λαός που έχει θέση και δεν θα τον καπελώσετε.
Προϋπήρχα των χρυσαύγουλων. Είναι η ΧΑ που συμφωνεί με κάποιες από τις απόψεις μου (και πολλών άλλων), αλλά μόνο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
Έτσι και δει εξουσία, την έβαψε ο Ελληνικός λαός, γιατί θα βγει η ανθρώπινη προσωπίδα και θα φανεί ο λύκος!

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-