Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2018, 16:34

δεν μοιάζει να υπάρχει συσσωρευμένη ένταση, προηγούμενα, εκκρεμότητες κλπ.

θα λυθεί σύντομα σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 23 Μάιος 2018, 16:35

Εμότικον "Τερκενλής" γιατί δεν έχει μπει ακόμα ρε γαμώτο;

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 23 Μάιος 2018, 16:42

Συντονιστές του Φόρουμ είναι όσοι συμπεριλαμβάνονται εδώ στις σχετικές ομάδες:

memberlist.php?mode=team
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 23 Μάιος 2018, 16:52

Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 16:31
mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 15:32
Δεν είναι μόνο τα αποδεδειγμένα τρολ. Είναι η γενική νοοτροπία του chat, ακόμα και σε σοβαρές ενότητες, που σε ξενερώνει. Δες εδώ για να καταλάβεις Dwarven Blacksmith @ Σαν πας για τις Βρυξελλες
Μόνο τα πόστς του Μπούμπυς και το δικό μου (1ο, 3ο και 4ο πόστς) είναι σχετικά με το θέμα. Τα άλλα είναι τσατ. Και η ενότητα είναι Ιστορία.
Επίσης το Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών" ανοίχτηκε με προπαγανδικτικό σκοπό κι έπρεπε να πάει στο κάδο από την αρχή. Το έιχα αναφέρει εγκαιρα και χτές μόλις αφαιρέθηκαν κάποια πόστς προσωπικής αντιπαραθεσης αλλά το νήμα παρέμεινε.
Μην απορείς (γιατί κάπου αναρωτιόσουνα) γιατί κάποιοι γνωστοί χρήστες γράφτηκαν στο φόρουμ αλλά δεν γράφουν. Κι εγώ θα σταματήσω πλέον να γράφω σε σοβαρές ενότητες. Όταν σκέφτεσαι ότι θα πάς να γράψεις κάτι σοβαρό και κάποιος θα αμολήσει την παπαριά του την οποιά θα συνεχίσει κάποιος άλλος, απλά ξενερώνεις και δεν γράφεις.
Μπορώ να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα.

Επίσης καποιοι παρορμητικοί χρήστες θα έπρεπε να αυτοελέγχονται. Κάποιοι μας τα έχουν κάνει τούμπανα με το να πετάγονται συνέχεια.
Όχι ρε! Το δεύτερο μας έδωσε αφορμή για γελωτοθεραπεία, με τις Kauldronειες παπαρολογίες! :g030:
.
Αν θυμάμαι καλά, τότε είχα προτείνει στην αναφορά μου να πάει στην Πολιτική. Εκεί λίγο πολύ η κατάσταση ξεφεύγει, επειδή οι γράφοντες είναι παθιασμένοι με τα κόμματά τους. Αν και γενικώς είμαι κατά της προπαγάνδας κι αυτό το νήμα βγάζει μάτι ότι είναι προπαγανδιστικό. Ναι ο kauldron είναι ερασιτέχνης προπαγανδιστής και βγάζει γέλιο. Μάλλον κάνει την πρακτική του ακόμα. :smt005:
Πάντως για την Ιστορία είναι βαρύ, δεν μπόρεσα να γελάσω. Κάποιες ενότητες νομίζω πρέπει να είναιι καθαρές για να κάνεις εποικοδομητική σοβαρή συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Μάιος 2018, 17:34

Σε νήμα που δεν συμμετέχω καν, δυο κομπλεξικά ανθρωπάκια, μπαίνουν να με βρίσουν.
Πραγματικά ο ορισμός του μια τρίχα απ' τ' αρχίδια μου ορισμένοι...
:lol:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Μάιος 2018, 18:00

mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 16:52
Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 16:31
mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 15:32
Δεν είναι μόνο τα αποδεδειγμένα τρολ. Είναι η γενική νοοτροπία του chat, ακόμα και σε σοβαρές ενότητες, που σε ξενερώνει. Δες εδώ για να καταλάβεις Dwarven Blacksmith @ Σαν πας για τις Βρυξελλες
Μόνο τα πόστς του Μπούμπυς και το δικό μου (1ο, 3ο και 4ο πόστς) είναι σχετικά με το θέμα. Τα άλλα είναι τσατ. Και η ενότητα είναι Ιστορία.
Επίσης το Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών" ανοίχτηκε με προπαγανδικτικό σκοπό κι έπρεπε να πάει στο κάδο από την αρχή. Το έιχα αναφέρει εγκαιρα και χτές μόλις αφαιρέθηκαν κάποια πόστς προσωπικής αντιπαραθεσης αλλά το νήμα παρέμεινε.
Μην απορείς (γιατί κάπου αναρωτιόσουνα) γιατί κάποιοι γνωστοί χρήστες γράφτηκαν στο φόρουμ αλλά δεν γράφουν. Κι εγώ θα σταματήσω πλέον να γράφω σε σοβαρές ενότητες. Όταν σκέφτεσαι ότι θα πάς να γράψεις κάτι σοβαρό και κάποιος θα αμολήσει την παπαριά του την οποιά θα συνεχίσει κάποιος άλλος, απλά ξενερώνεις και δεν γράφεις.
Μπορώ να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα.

Επίσης καποιοι παρορμητικοί χρήστες θα έπρεπε να αυτοελέγχονται. Κάποιοι μας τα έχουν κάνει τούμπανα με το να πετάγονται συνέχεια.
Όχι ρε! Το δεύτερο μας έδωσε αφορμή για γελωτοθεραπεία, με τις Kauldronειες παπαρολογίες! :g030:
Αν θυμάμαι καλά, τότε είχα προτείνει στην αναφορά μου να πάει στην Πολιτική. Εκεί λίγο πολύ η κατάσταση ξεφεύγει, επειδή οι γράφοντες είναι παθιασμένοι με τα κόμματά τους. Αν και γενικώς είμαι κατά της προπαγάνδας κι αυτό το νήμα βγάζει μάτι ότι είναι προπαγανδιστικό. Ναι ο kauldron είναι ερασιτέχνης προπαγανδιστής και βγάζει γέλιο. Μάλλον κάνει την πρακτική του ακόμα. :smt005:
Πάντως για την Ιστορία είναι βαρύ, δεν μπόρεσα να γελάσω. Κάποιες ενότητες νομίζω πρέπει να είναιι καθαρές για να κάνεις εποικοδομητική σοβαρή συζήτηση.
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν θα γίνει ποτέ. Πάντα κάποιος/οι θα παρεμβαίνει/ουν, ανάλογα με την πολιτική/θρησκευτική/ποδοσφαιρική/γαστρονομική/τρολλική προτίμηση του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 23 Μάιος 2018, 18:28

Kauldron έγραψε:
23 Μάιος 2018, 17:34
Σε νήμα που δεν συμμετέχω καν, δυο κομπλεξικά ανθρωπάκια, μπαίνουν να με βρίσουν.
Το νήμα σου για τους Βερβερίνους που προσπαθείς να τους συνδέσεις με τους λαθρομετανάστες είναι προπαγανδιστικό. Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών"

Να μην προπαγανδίζεις για να μη σε λέμε προπαγανδιστή. Και συνεχίζεις αποκαλώντας μας κομπλεξικά ανθρωπάκια κλπ που είναι προσβολή.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 23 Μάιος 2018, 19:12

Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 18:00
mec_ έγραψε:
Κάποιες ενότητες νομίζω πρέπει να είναιι καθαρές για να κάνεις εποικοδομητική σοβαρή συζήτηση.
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά δεν θα γίνει ποτέ. Πάντα κάποιος/οι θα παρεμβαίνει/ουν, ανάλογα με την πολιτική/θρησκευτική/ποδοσφαιρική/γαστρονομική/τρολλική προτίμηση του.
.
Μια χαρά γίνεται, αν πάρεις την απόφαση να κάνεις εξυγείανση.

1.Απαγορεύεις την οφθαλμοφανή προπαγάνδα σε όλο το site.

2. By default, χαλαρότητα (χαβαλέ και τσατ) στο Περί Ανέμων και αυστηρότητα στις άλλες ενότητες. Εκτός αν ο νηματοθέτης ορίσει διαφορετικά, βάζοντας κάποιο tag πχ #chatfriendly ή #nochat στο πρώτο ποστ (ίσως και στον τίτλο). Κάτι τέτοιο είναι απαραιτητο σε κάποια θέματα που μπορούν να ειδωθούν από διαφορετικές γωνίες πχ το νήμα «Δεν θέλω γάμο» μπορεί να αντιμετωπισθεί με χαλαρότητα, αλλά και ως σοβαρή συζήτηση. Αν θες να κάνεις σοβαρή συζήτηση και σου προκύψει χαβαλές, απέτυχε.

3. Για όποιον δεν συμμορφώνεται, απομάκρυνση για τουλάχιστον κάποιες μέρες.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Μάιος 2018, 19:21

mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 18:28
Kauldron έγραψε:
Το νήμα σου για τους Βερβερίνους που προσπαθείς να τους συνδέσεις με τους λαθρομετανάστες είναι προπαγανδιστικό. Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών"

Να μην προπαγανδίζεις για να μη σε λέμε προπαγανδιστή. Και συνεχίζεις αποκαλώντας μας κομπλεξικά ανθρωπάκια κλπ που είναι προσβολή.
Ο,τι θέλω θα κάνω, και δε θα σε ρωτήσω. Αυτοί που χαλάνε το κλίμα είναι άτομα τα οποία κάνουν σαν κακιασμένες πρώην γκόμενες, και κοιτάνε να βρίσουν κάποιον ακόμα και σε άσχετα νήματα (όπως κάνεις εσύ και κάποιοι άλλοι). Απλά δείχνετε πόσο μικροί είσαστε. Συνέχισε, άντε, να πείς την τελευταία λέξη να "νικήσεις".
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec » 23 Μάιος 2018, 19:41

Kauldron έγραψε:
23 Μάιος 2018, 19:21
Ο,τι θέλω θα κάνω, και δε θα σε ρωτήσω. Αυτοί που χαλάνε το κλίμα είναι άτομα τα οποία κάνουν σαν κακιασμένες πρώην γκόμενες, και κοιτάνε να βρίσουν κάποιον ακόμα και σε άσχετα νήματα (όπως κάνεις εσύ και κάποιοι άλλοι). Απλά δείχνετε πόσο μικροί είσαστε. Συνέχισε, άντε, να πείς την τελευταία λέξη να "νικήσεις".
Όχι και σε άσχετο νημα. Ο τίτλος του νήματος είναι «Παλιοί χρήστες που φεύγουν» και αυτό που λέω είναι ότι φεύγουν επειδή ξενέρωσαν και συνέβαλες κι εσύ κάνοντας ξεδιάντροπα προπαγάνδα στην Ιστορία κι όχι μόνο. Αφού σε ανέχεται ο συντονισμός, ΟΚ. Θα μείνουν στο τέλος με τρόλια και με άτομα σαν και τα μούτρα σου.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Μάιος 2018, 19:55

mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 19:12
Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 18:00
mec_ έγραψε:
Κάποιες ενότητες νομίζω πρέπει να είναιι καθαρές για να κάνεις εποικοδομητική σοβαρή συζήτηση.
Μια χαρά γίνεται, αν πάρεις την απόφαση να κάνεις εξυγείανση.

1.Απαγορεύεις την οφθαλμοφανή προπαγάνδα σε όλο το site.

2. By default, χαλαρότητα (χαβαλέ και τσατ) στο Περί Ανέμων και αυστηρότητα στις άλλες ενότητες. Εκτός αν ο νηματοθέτης ορίσει διαφορετικά, βάζοντας κάποιο tag πχ #chatfriendly ή #nochat στο πρώτο ποστ (ίσως και στον τίτλο). Κάτι τέτοιο είναι απαραιτητο σε κάποια θέματα που μπορούν να ειδωθούν από διαφορετικές γωνίες πχ το νήμα «Δεν θέλω γάμο» μπορεί να αντιμετωπισθεί με χαλαρότητα, αλλά και ως σοβαρή συζήτηση. Αν θες να κάνεις σοβαρή συζήτηση και σου προκύψει χαβαλές, απέτυχε.

3. Για όποιον δεν συμμορφώνεται, απομάκρυνση για τουλάχιστον κάποιες μέρες.
Και ποιος αποφασίζει τα όρια οφθαλμοφανούς και μη προπαγάνδας;
Το νεοκομμούνι, που φέρνει συστηματικά στοιχεία κατά του καπιταλισμού, δεν κάνει οφθαλμοφανή προπαγάνδα;
Ο ΝεοΝαζιάρης που επιτίθεται σε οτιδήποτε, αλλά δεν λέει κάτι υπέρ της ΧΑ, δεν κάνει προπαγάνδα;
Στην Ιστορία δεν πέφτει προπαγάνδα; Στην Θρησκειολογία; Μέχρι και στην Ψυχολόγία θα βρεις!
Άστο σου λέω, δεν υπάρχει τρόπος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 23 Μάιος 2018, 20:00

Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 19:55

Το νεοκομμούνι, που φέρνει συστηματικά στοιχεία κατά του καπιταλισμού, δεν κάνει οφθαλμοφανή προπαγάνδα;
Ο ΝεοΝαζιάρης που επιτίθεται σε οτιδήποτε, αλλά δεν λέει κάτι υπέρ της ΧΑ, δεν κάνει προπαγάνδα;
Στην Ιστορία δεν πέφτει προπαγάνδα; Στην Θρησκειολογία; Μέχρι και στην Ψυχολόγία θα βρεις!
.
Κάποιος που φέρνει ΣΤΟΙΧΕΙΑ (σύμφωνα με την παραδοχή σου) δεν κάνει προπαγάνδα,αιτιολογεί τη θέση του.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Μάιος 2018, 20:03

Kauldron έγραψε:
23 Μάιος 2018, 19:21
mec_ έγραψε:
23 Μάιος 2018, 18:28
Kauldron έγραψε:
Πραγματικά ο ορισμός του μια τρίχα απ' τ' αρχίδια μου ορισμένοι... :lol:
Σταμάτα να κλαψουρίζεις ρε Kauldron. Στο νήμα με τους πειρατές την πάτησες, δεν μασήσαμε τις; παπαρολογίες που έγραφες και προκάλεσες πολύ γέλωτα. Πάρτο απόφαση!
Το ίδιο κάνεις και στο άλλο νήμα με τα χρυσαύγουλα!
.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Μάιος 2018, 20:06

waldorf έγραψε:
23 Μάιος 2018, 20:00
Nandros έγραψε:
23 Μάιος 2018, 19:55
Κάποιος που φέρνει ΣΤΟΙΧΕΙΑ (σύμφωνα με την παραδοχή σου) δεν κάνει προπαγάνδα,αιτιολογεί τη θέση του.
Όταν επιλέγεις τα στοιχεία που σε βολεύουν και τα άλλα τα κάνεις αβαβά, όταν είναι η μισή αλήθεια, δεν είναι προπαγάνδα;

ΥΓ. ΜΗΝ απαντήσεις. ΔΕΝ θα κάνω διάλογο μαζί σου. ΤΕΛΟΣ
.

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 23 Μάιος 2018, 20:09

Ώρα είναι να μας πεις ότι κατέχεις και την αλήθεια!
Αυτή τη μία και μοναδική αλήθεια που υπάρχει.Για πάμε.
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών