Είμαι Έλλην
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Είμαι Έλλην
Το κράξιμο το κάνεις εσύ - εκ του ασφαλούς - που την είδες SJW και κράξιμο θα φας!Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 00:14δεν καταλαβα..εσυ και οι ομοιδεατες σου συχτιζριζετε ολο τον πλανητη...Αποκαλειτε ολους τους μουσουλμανους και τους μεταναστες εγκληματιες, επικροτειται ακραια μετρα εναντιον τους και σε χαλαει η κριτικη;
Τι θες να ακους; Πνιξτε τους στις βαρκες για να μην μπουνε στην χωρα και τετοια συναφη που χειροκροτεις;
Οχι συντροφε..Κραξιμο εδωκες κραξιμο θα φας..
Δεν έχω ομοϊδεάτες και δεν σιχτιρίζω τον πλανήτη! Κάπου έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.
Δεν έχω - γενικά - θέμα με τους μετανάστες στην Ελλάδα, εφόσον υπάρχει έλεγχος ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και μέτρο στους αριθμούς. Εξάλλου και εγώ ήμουν κάποτε μετανάστης - νόμιμος - και η πρώην μου στην Ελλάδα.
Έχω θέμα με τους πετσετοκέφαλους, βασισμένο σε εμπειρίες 20ετίας, που εσύ δεν έχεις, και όχι σε κομματικές ιδεοληψίες ή χαζούς ρομαντισμούς περί σωτηρίας όλου του πλανήτη από την Ελλάδα! Και αυτό το απαιτείς εσύ που βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας! Να σώσεις εσύ τον κόσμο!

Σου θυμίζω το "ατύχημα" με το ιταλικό πολεμικό που εμβόλισε σκάφος με Αλβανούς. Δεν το εύχομαι - για να σε προλάβω πριν αρχίσεις τους φετφάδες - αλλά μην παραξενευτείς αν ξαναγίνει!
Αν δεν το κατάλαβες, μάθε ότι οι λαοί της Ευρώπης είναι fed up!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Μα γιατί την χαλάς στον Νο 2 Κάτωνα τον Τιμητή;fonfon έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 00:23Αυτό μπορεί να έχει 2 όψεις.Από την μια οι πουθενάδες οι έλληνες οκ.Από την άλλη από εκεί που δεν υπήρχε στον χάρτη μέσα σε 100 χρόνια έφτασε στην Άγκυρα.Παρά την καταστροφή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ενσωμάτωσε τους πρόσφυγες και πέτυχε νίκες στον ΒΠΠ.Είχε μια σημαντική αντίσταση με βάση το μέγεθος της χώρας.Κατάφερε να είναι από τα ισχυρότερα κράτη στα βαλκάνια και να συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.Παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή της.Έχουν βγει άνθρωποι των γραμμάτων,τεχνών,επιστημών,αθλητές κτλ με διεθνή φήμη.Κάναμε 2 φορές ολυμπιακούς αγώνες παρότι μικρή χώρα.Ναυτιλία μεγάλη.
Το πρώτο μας σύνταγμα ήταν από τα πιο προοδευτικά της εποχής του.Ίσως μπορεί να θυμηθώ και άλλα.
Μην μου γράψεις τα διάφορα αρνητικά.Υπάρχουν και αυτά οκ.Απλά επειδή ρωτάς για το ποιοι είναι οι νεοελ.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις ενός πράκτορα!Βινόσαυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 05:06η πολιτιστική κληρονομιά της αρχαίας ελλάδας είναι παγκόσμια κληρονομιά
αυτό το συνονθύλευμα που σήμερα ζεί σήμερα στον ίδιο τόπο έχει την λιγότερη σχέση με όλη αυτήν την κληρονομιά.
Καμαρώνει σαν τον πετεινο για την αρχαιότητα και αναθεμα αν έχει μελετήσει αρχαία έργα. Σφετερίζεται απλώς μέσω του ονόματος και του τόπου.
Λέει για την νεοελληνική γλώσσα ως εξέλιξη της αρχαίας και ανάθεμα αν μπορεί να διαβάσει 2 σελίδες κάποιου αρχαίου κειμένου.
Κοκορεύεται για τον παρθενώνα και ανάθεμα αν ξέρει περι τίνος πρόκειται. Της ρωμιοσύνης είναι φορεμένο το φόρεμα του ελληνισμού.
Ιδού
αγιος μεγαλεξανδρος.PNG
.
- Nandros
Άχου το που θέλει στοργή και προδέρμ!Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:20.....
Και ο λογος ειναι απλος: η Ελλαδα, ως κρατος-εθνος δεν νοιαζοτανε ποτε για τα παιδια της..ειδικα τους ξενιτεμενους..
Ποιος ξενιτεμένους; Αυτούς που την βρίζουν καθημερινά;
Και εγώ ξενιτεμένος ήμουν και την παίνευα!
.
- Nandros
Εσύ, πχ τί έγινες στην ζωή σου και μας πουλάς μούρη;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:33Nαι ο Μακροςν λογω τους παπου του ειναι πρωθυπουργος...Ο νεοελ, ο...απογονος τι ακριβως ειναι;
Ειναι σαν να εχεις εναν αστεγο, ζητουλα στο δρομο που ειναι απογονος του Ωναση..Περισσοτερο για λυπηση ειναι μια τετοια περιπτωση παρα για θαυμασμο..
Το ποιντ ειναι οτι αν θελεις να τιμησεις τους προγονους σου πρεπει να παλεψεις κι εσυ να γινεις κατι, καπως ανταξιος των προγονων..Διοτι δεν αρκει να σε κανουνε οι προγονοι περηφανο πρεπει να κανεις κι εσυ αυτους..
Αλλα με το χαλι που εχει αυτος ο λαος σημρα σε ολα τα επιπεδα ειμαι βεβαιος οτι οι προγονοι θα τον αποκληρωναν αν ζουσανε σαν χαραμοφαη, τεμπελη και κομπλιξικο..
.
Δεν έγινε, ήτανε.Nandros έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:09Εσύ, πχ τί έγινες στην ζωή σου και μας πουλάς μούρη;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:33Nαι ο Μακροςν λογω τους παπου του ειναι πρωθυπουργος...Ο νεοελ, ο...απογονος τι ακριβως ειναι;
Ειναι σαν να εχεις εναν αστεγο, ζητουλα στο δρομο που ειναι απογονος του Ωναση..Περισσοτερο για λυπηση ειναι μια τετοια περιπτωση παρα για θαυμασμο..
Το ποιντ ειναι οτι αν θελεις να τιμησεις τους προγονους σου πρεπει να παλεψεις κι εσυ να γινεις κατι, καπως ανταξιος των προγονων..Διοτι δεν αρκει να σε κανουνε οι προγονοι περηφανο πρεπει να κανεις κι εσυ αυτους..
Αλλα με το χαλι που εχει αυτος ο λαος σημρα σε ολα τα επιπεδα ειμαι βεβαιος οτι οι προγονοι θα τον αποκληρωναν αν ζουσανε σαν χαραμοφαη, τεμπελη και κομπλιξικο..
.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν φτάνει μόνο να παίρνεις ναρκωτικά πρέπει και να σου ταιριάζουν. Εγώ - σε αντίθεση με την Κατερίνα - δεν βρήκα ακόμα τα ναρκωτικά που θα μου κανουν καλό.
- Northern Spirit
ST48410 έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 16:47Όχι, δεν είναι. Ξεκαθάρισα ότι δεν αναφέρομαι σε DNA ή συνέχεια αίματος. Από που και ως που ένας που έχει σήμερα Τουρκική ή Αμερικανική συνείδηση είναι περισσότερο απόγονος των αρχαίων Ελλήνων από εμάς;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:28
δεν ειναι καθολου απλο το θεμα αυτο..ΟΙ Αρχαιοι ελληνες ητανε εξαπλωμενοι σε ολοκληρη την Ανατολικη Μεσογειο..Απογομνοι τους, και αρα κληρονομοι υπαρχουνε και σε αλλα κρατη...Μπορει να μην εχουνε την ελληνικη συνειδηση, μππορει σημερα να ειναι Ιταλοι, Τουρκοι, Αμερικανοι ή Γαλλοι αλλα ειναι και αυτοι κληρονομοι εξισου.Τι θα πει ότι κρατάνε το όνομα διεθνώς; Αν εγώ μελετήσω σε βάθος τον Κινεζικό πολιτισμό θα γίνω Κινέζος; Ένα μικρό παιδάκι να πάρεις και να το πας μια βόλτα σε ένα μουσείο θα μπορέσει κουτσά στραβά να καταλάβει λέξεις που γράφτηκαν 2500 χρόνια πριν και σε κάποιες περιπτώσεις και προτάσεις. Αν η γλώσσα επηρεάζει και καθορίζει σε κάποιον βαθμό τον τρόπο σκέψης, τότε σε αυτόν τον βαθμό είμαστε πολύ πιο κοντά σε εκείνους από οποιονδήποτε μιλά μια άλλη μητρική γλώσσα.Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:28βεβαια αυτοι ειναι που κρατανε διεθνως το ονομα πλεον. Σημαντικο αυτο μεν αλλα για το θεμα της ιστορικης αληθειας εχουνε δικιο και πολλοι δυτικοι που θεωρουνε οτι ειναι κληρονομοι τους αρχαιου ελληνικου πνευματος και συνεχιστες του αφου αυτοι ειναι που κρατανε ζωντανο (με ερευνες, μελετες, δημοσιευσεις, αρχιτεκτονικη κλπ) τον α ρχαιο ελληνικο πολιτισμο..ΚΑι οπως ειπα καποιοι ειναι και κληρονομοι εξ αιματος..
Αν η διαμόρφωση του εδάφους και το κλίμα επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό, τότε και πάλι οι κάτοικοι αυτής της γωνιάς της γης μπορούν να θεωρούν ότι βρίσκονται πιο κοντά σε εκείνους από οποιονδήποτε άλλο.
Και είπαμε. Ο παππούς μου μπορεί να ήταν ένας ικανός επιχειρηματίας και εγώ ένας άχρηστος. Δεν είμαι απόγονός του; Γιατί;
Ενδιαφέρον θα είχε να μου πεις αν και κατά πόσο λέμε τα ίδια για τους σημερινούς Πέρσες ή Αιγυπτίους. Μήπως ας πούμε είναι περισσότερο Αιγύπτιοι οι Κινέζοι σήμερα αφού εκεί μάλλον γίνονται τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα στον 21ο αιώνα; Πόσο αστείος θα σου φαινόταν ένας τέτοιος ισχυρισμός;
Απο πού κι ως πού οι Eλληνες τους ελλαδικου χωρου ειναι περισσοτερο απογονοι των αρχαιων ελληνων απο τους απογονους των Ελληνων που κατοικουνε στην Κατω Ιταλια και που σημερα ειναι Ιταλοι;
Επειδη βγαινουνε και επαιρονται στα σοσιαλ μηντια; Ποσοι εχουνε διαβασει αρχαιους συγγραφεις στην Ελλαδα; Ποσοι γνωριζουνε σημαντικα ιστορια γεγονοτα της ελληνικης ιστοριας;
Οι αρχαιοι λεγανε οτι ελληνας ειναι αυτος που μετεψει της ελληνικης παιδειας..Η απιδεια και ο πολιτισμος ειναι βασικα στοιχεια του ελληνισμου..Ποιοι ιναι λοιπον οι συνεχιστες; Ποιοι ανεπτυξαν περισσοτερο τις θωριες του Πλατωνα, του Πυθαγορα και αλλων αρχαιων...
Ποιοι κατεχουνε καλυτερη γνωση του Θουκυδιδη;
Και τελος τα ιδια λεμε για ολους..Και τους Αιγυπτιους, τους Περσες κλπ...
ΟΙ Αιγυπτιοι οι σημερινοι για παραδειγμα ειναι κραμα με Αραβες, Τουρκους και αλλους..Το Ιραν παλι το μισο (πληθυσμιακα) αποτελειται και απο μη Περσες..
Μονο οι Εβραιοι μπορουνε να ισχυριζονται οτι ειναι συνεχιστες και απογονοι των αρχαιων Εβραιων κυριως λογω της συνεπειας και επιμονης οχι μονο στη διατηρηση της φυλης τους...Εχουνε σκληρες παραδοσεις για προστασια απο επιμειξιες και για την διατηρηση της συνοχης των Εβραικων κοινοτητων...Γι'αυτο και παρολη την απουσια τους απο την Παλαιστινη για 2000 χρονια καταφεραν να επιστρεψουνε με τις ιδιες παραδωσεις..
Στη μπανανια κανενας δεν τηρει αρχαιοελληνικες παραδωσεις..Ουτε καν στοιχεια της αρχαιας ελληνικης παιδειας δεν εφαρμοζουνε..
Απλα επαιρονται οτι ειναι απογονοι του μεγαλου Αλεξανδρου γιατι δεν εχουνε να επιδειξουνε τιποτε αλλο..
ειμαι βεβαιος οτι αν ειχανε να επιδειξουνε κατι δικο τους τους αρχαιους θα τους ειχανε χεσμενους..οπως τους ειχανε δηλαδη και στο παρελθον
ΚΑι για να καταλαβεις ποσο χεσμενους τους ειχανε απλα να πουμε οτι οταν στο βυζαντιο καταστρεφανε αρχαιους ελληνικους ναους και καιγανε συγγραμματα οι ελ συμμετειχανε..
Κανεις ελ της πειροχης του βυζαντιου δεν σηκωσε αναστημα να μιλησει εναντιον των καταστροφων..
Κσταστρεφανε αρχαιους ναους, καιγανε συγγραματα και χτιζανε επανω στα ερειπια εκκλησιες..
Ελληνες μοναχοι, γνωριζω απο παραδοση σε μονη της περιοχης μου, καιγανε αρχαια συγγραμματα για να ζεσταθουνε..
Τετποιο μισος για τους αρχαιους προγονους τους...Αυτα πριν 50-100 χρονια..
Σημερα δηλωνουνε υτπερηφανοι που ειναι απογονοι του..Περικλη και για τπν παρθενωνα, που αλλοι ελ ειχανε οχυρωσει και χρησιμοποιουσανε ως καλυμμα κατα την επανασταση..
Αυτα με τους απογονους του...Περικλη και του Αριστοτελη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Nandros έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:06Άχου το που θέλει στοργή και προδέρμ!Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:20.....
Και ο λογος ειναι απλος: η Ελλαδα, ως κρατος-εθνος δεν νοιαζοτανε ποτε για τα παιδια της..ειδικα τους ξενιτεμενους..
Ποιος ξενιτεμένους; Αυτούς που την βρίζουν καθημερινά;
Και εγώ ξενιτεμένος ήμουν και την παίνευα!
.
καλα, πιασε ενα ασμα τωρα να στρωσεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Με αυτήν την λογική, εγώ είμαι περισσότερο Βρετανός από περίπου 55 εκατομμύρια Βρετανούς που δεν έχουν διαβάσει ποτέ το Principia Mathematica, του Νεύτωνα.Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 23:07Απο πού κι ως πού οι Eλληνες τους ελλαδικου χωρου ειναι περισσοτερο απογονοι των αρχαιων ελληνων απο τους απογονους των Ελληνων που κατοικουνε στην Κατω Ιταλια και που σημερα ειναι Ιταλοι;
Επειδη βγαινουνε και επαιρονται στα σοσιαλ μηντια; Ποσοι εχουνε διαβασει αρχαιους συγγραφεις στην Ελλαδα; Ποσοι γνωριζουνε σημαντικα ιστορια γεγονοτα της ελληνικης ιστοριας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Άσε ρε πίθηκα, λίγοι είναι οι Εβραίοι που κατάγονται από χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και είναι κλασικές γερμανόφατσες και σλαβόφατσες;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 23:07Μονο οι Εβραιοι μπορουνε να ισχυριζονται οτι ειναι συνεχιστες και απογονοι των αρχαιων Εβραιων κυριως λογω της συνεπειας και επιμονης οχι μονο στη διατηρηση της φυλης τους...Εχουνε σκληρες παραδοσεις για προστασια απο επιμειξιες
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Nandros
Μάλλον ΚΑΙ απόγονοι Χαζάρων, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το σοφό ρομπότ!Νταρνάκας έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:02Άσε ρε πίθηκα, λίγοι είναι οι Εβραίοι που κατάγονται από χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και είναι κλασικές γερμανόφατσες και σλαβόφατσες;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 23:07Μονο οι Εβραιοι μπορουνε να ισχυριζονται οτι ειναι συνεχιστες και απογονοι των αρχαιων Εβραιων κυριως λογω της συνεπειας και επιμονης οχι μονο στη διατηρηση της φυλης τους...Εχουνε σκληρες παραδοσεις για προστασια απο επιμειξιες
.
- Northern Spirit
δεν ειναι λιγοι αλλα ουτε ειναι λιγοι αυτοι που τηρουνε τις παραδωσεις..Καταλαβαινεις τι εννοω μην παιζεις με τις λεξεις..Νταρνάκας έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:02Άσε ρε πίθηκα, λίγοι είναι οι Εβραίοι που κατάγονται από χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και είναι κλασικές γερμανόφατσες και σλαβόφατσες;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 23:07Μονο οι Εβραιοι μπορουνε να ισχυριζονται οτι ειναι συνεχιστες και απογονοι των αρχαιων Εβραιων κυριως λογω της συνεπειας και επιμονης οχι μονο στη διατηρηση της φυλης τους...Εχουνε σκληρες παραδοσεις για προστασια απο επιμειξιες
- Northern Spirit
Ναι μονο εμεις εχουμε το αιμα του μεγαλεξανδρου, του Περικλη και του Σωκρατη αναμεμειγμενο μεσα μας..Nandros έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:13Μάλλον ΚΑΙ απόγονοι Χαζάρων, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το σοφό ρομπότ!Νταρνάκας έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 00:02Άσε ρε πίθηκα, λίγοι είναι οι Εβραίοι που κατάγονται από χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και είναι κλασικές γερμανόφατσες και σλαβόφατσες;Northern Spirit έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 23:07Μονο οι Εβραιοι μπορουνε να ισχυριζονται οτι ειναι συνεχιστες και απογονοι των αρχαιων Εβραιων κυριως λογω της συνεπειας και επιμονης οχι μονο στη διατηρηση της φυλης τους...Εχουνε σκληρες παραδοσεις για προστασια απο επιμειξιες
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 22 Ιουν 2018, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου
από Ερμής » 29 Οκτ 2023, 16:27 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 1377 Προβολές
-