Κι εγώ θα απαγορεύσω τα πιτόγυρα και τον μουσακά.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:25Όταν θα γίνω αυτοκράτορας θα απαγορέψω το ντελίβερι όπως και τα ΙΧ αυτοκίνητα εντός πόλεων
ΑΥΤΟ
Κι εγώ θα απαγορεύσω τα πιτόγυρα και τον μουσακά.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:25Όταν θα γίνω αυτοκράτορας θα απαγορέψω το ντελίβερι όπως και τα ΙΧ αυτοκίνητα εντός πόλεων
Εννοειται, σκέτο κρέας χωρίς να συνοδεύεται από υδατάνθρακες, περπάτημα και σκεητμπορντ μόνο, στυλάκια θα σας κάνωΣτύξ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:29Κι εγώ θα απαγορεύσω τα πιτόγυρα και τον μουσακά.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:25Όταν θα γίνω αυτοκράτορας θα απαγορέψω το ντελίβερι όπως και τα ΙΧ αυτοκίνητα εντός πόλεων
ΑΥΤΟ
Θα εξαιρέσω της απαγόρευσης μπουγάτσα με κιμά, επειδή μ' αρέσει και μπορώ.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:31Εννοειται, σκέτο κρέας χωρίς να συνοδεύεται από υδατάνθρακες, περπάτημα και σκεητμπορντ μόνο, στυλάκια θα σας κάνωΣτύξ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:29Κι εγώ θα απαγορεύσω τα πιτόγυρα και τον μουσακά.Sid Vicious έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 16:25Όταν θα γίνω αυτοκράτορας θα απαγορέψω το ντελίβερι όπως και τα ΙΧ αυτοκίνητα εντός πόλεων
ΑΥΤΟ
Με τους σκουρόχρωμους ντελιβεράδες.
Γιατί δεν φώναζες την αστυνομία στην δεύτερη περίπτωση; Έχω ακούσει θα ερχόταν ταχύτατα αυτή την περίοδο που κυβερνάμε εμειςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
Στο πρώτο πήγα να βγω σε κεντρικό δρόμο και ο ντελιβερας μπήκε ανάποδα στο στενό ενώ ταυτόχρονα ανέβαινε ανάποδα τον κεντρικό δρόμο.
Με το ένα χέρι οδηγούσε με το άλλο κοιτούσε το κινητό (προφανώς την διεύθυνση).
Μου έκοψε την χολή, άφησα τα λάστιχα στην άσφαλτο παρότι πήγαινα πολύ σιγά λόγω στενού.
Αλλά η είδα ακούμπησε και παραλίγο να πέσει (λόγω ενός χεριού).
Ζήτησε 500 συγγνώμη σε 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είπα τίποτα πως να βρίσεις κάποιον που ζητάει αμέσως συγγνώμη.
Το δεύτερο ήταν χειρότερο. Είμαι σε φανάρι, με φλας για δεξιά. Την ώρα που ανάβει το φανάρι και πάω μα στρίψω περνάει γκαζωμενος ντελιβερας από τα δεξιά μου μεταξύ αυτοκινήτου και πεζοδρομίου σε ελάχιστο χώρο (απορώ πως χωρεσε) και μάλιστα πήγε ευθεία στο σουβλατζίδικο.
Δεν έστριψα, πήγα στο σουβλατζίδικο και ρώτησα που είναι.
Αυτος, άλλοι 2 ντελιβεραδες και ένας που μάλλον εψηνε ήρθαν απευθείας πάνω μου για μανούρα.
Και πάνω που είχα μπει σε beast mode και ημουν έτοιμος να στείλω τουλάχιστον δύο από αυτούς στα επείγοντα μέχρι να με βάλουν κάτω, η γυναίκα μου αρχισε τις φωνές και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο. Ούτε αυτοί με ακολούθησαν βέβαια.
Το εχω παθει με μπατσο!Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42
Το δεύτερο ήταν χειρότερο. Είμαι σε φανάρι, με φλας για δεξιά. Την ώρα που ανάβει το φανάρι και πάω μα στρίψω περνάει γκαζωμενος ντελιβερας από τα δεξιά μου μεταξύ αυτοκινήτου και πεζοδρομίου σε ελάχιστο χώρο (απορώ πως χωρεσε) και μάλιστα πήγε ευθεία στο σουβλατζίδικο.
Κι εγω τα ιδια, οχι τοσο ακραιο περιστατικο με το δικο σου, λιγο πιο light.Thor έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 18:15Το εχω παθει με μπατσο!Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42
Ειμαι με μηχανη, εχω βγαλει φλας για δεξια, απεχω απ' το πεζοδρομιο ελαχιστα οποτε ειμαι σιγουρος οτι, δεν χωραει κανενας μαλακας απο δεξια και παω να στριψω.
Ελα ομως που κατι με τρωει και κοιταω καθρεφτη, σοκ και δεος, βλεπω μηχανοβιο μπατσο να ερχεται με χιλια και να με περναει απο δεξια!
Μαζεψα τη καρδια μου απ' το εδαφος, εβρισα( απο μεσα μου) κι εστριψα.
Piraeus - We don't call 911Aitwlos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 17:38Γιατί δεν φώναζες την αστυνομία στην δεύτερη περίπτωση; Έχω ακούσει θα ερχόταν ταχύτατα αυτή την περίοδο που κυβερνάμε εμειςOtto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
Στο πρώτο πήγα να βγω σε κεντρικό δρόμο και ο ντελιβερας μπήκε ανάποδα στο στενό ενώ ταυτόχρονα ανέβαινε ανάποδα τον κεντρικό δρόμο.
Μου έκοψε την χολή, άφησα τα λάστιχα στην άσφαλτο παρότι πήγαινα πολύ σιγά λόγω στενού.
Ζήτησε 500 συγγνώμη σε 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είπα τίποτα πως να βρίσεις κάποιον που ζητάει αμέσως συγγνώμη.
Αυτος, άλλοι 2 ντελιβεραδες και ένας που μάλλον εψηνε ήρθαν απευθείας πάνω μου για μανούρα.
Και πάνω που είχα μπει σε beast mode και ημουν έτοιμος να στείλω τουλάχιστον δύο από αυτούς στα επείγοντα μέχρι να με βάλουν κάτω, η γυναίκα μου αρχισε τις φωνές και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο. Ούτε αυτοί με ακολούθησαν βέβαια.
τώρα που το λες δεν έχεις άδικο.vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:59Ξεπλυματάδικο το σοφλατσίδικο? Σαν πολύ γρήγορα τον εφτιαξαν τον αμυντικό σχηματισμό οι πύτοι. Μου θύμισε παρόμοια ιστορια με σαντουιτσάδικο κάπου στο Καματερό που ηταν ξεπλυταρία ΡουΠού.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
5) 25άρα νυχού σε σμαρτnyxtovios έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 12:52Βασικά όλοι οι οδηγοί είναι γτπκ σε διάφορες κατηγορίες.
Έχω ξεχωρίσει τους χειρότερους,
1) Αυτοί που κλείνουν το δρόμο με αλαρμ για να πάρουν καφέ, τσιγάρα, τα παιδιά τους από το σχολείο
2) Γέροντες που πάνε με 30 χλμ αλλά πάνε με 30 ότι και να γίνει
3) Γκόμενες που σκρολλάρουν ινσταγκραμ και γράφουν στο βαίμπερ
4) Παπάρες που σταματάνε χωρίς λόγο στο δρόμο και κλείνουν την κυκξλοφορία γιατί αχολούνται με οτιδήποτε άλλο από το να οδηγάνε κτλ
Για κάποιο λόγο αυτοί που απλά τρέχουν (εντός λογικών ορίων), ή κάγκουρες με φτιαγμένα είναι οι λιγότερο ενοχλητικοί (αν εξαιρέσεις την ηχορύπανση).
αν ΔΕΝ το κανεις αυτο στην ελλαδα, και ειδικα στην αθηνα, και κυκλοφορουν ολα τα διτροχα σαν γερμανοι, πιανοντας τον χωρο ενος αυτοκινητου τοτε ολη η αθηνα θα ειναι ενα παρκινκ, με παρακτικα ακινητα οχηματα.micmic έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 10:26Εντωμεταξύ αυτό που περνάνε τα μηχανάκια μεταξύ των λωρίδων εν κινήσει (που είναι κάργα παράνομο και επικίνδυνο, και μάλιστα βρίζουν κιόλας αν πάει κάποιος με αυτοκίνητο να αλλάξει λωρίδα και δεν έχει δει τον μαλάκα που γκαζώνει μεταξύ των λωρίδων), φίλος που οδηγούσε μηχανή στη Γερμανία μου έλεγε ότι αν κάνεις τέτοιο πράγμα εκεί, δεν θα τη βγάλεις καθαρή για μεγάλο διάστημα. Πολύ πριν σε γράψει η αστυνομία, κάποιος οδηγός αυτοκινήτου θα σου ανοίξει την πόρτα για να στουκάρεις πάνω