Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Πρόκειται για τρομακτική οδική μάστιγα, και το χειρότερο είναι ότι αντιμετωπίζονται και σαν κακόμοιρα παιδιά που κάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά. Χθες βράδυ στη στροφή σε μονόδρομο, χρειάστηκε να πατήσω απότομα φρένο για να αποφύγω στο τσακ τη μετωπική με ντιλιβερά πάνω σε παπί. Εννοείται ότι ο τύπος -πιτσιρικάς γύρω στα 20- δε φόραγε κράνος και πήγαινε κοντά ή και λίγο πάνω από το όριο ταχύτητας. Γενικά δεν ανοίγω ποτέ και για κανένα λόγο διάλογο στον δρόμο, όσο μαλακισμένα και αν έχει φερθεί ο άλλος, γιατί ξέρω σε τι παρανοϊκή κοινωνία ζούμε, αλλά αυτή τη φορά δεν κρατήθηκα, κατέβασα παράθυρο και του φώναξα ''τι κάνεις γαμώ, τρελός είσαι;''. Εννοείται ότι αντί να βάλει το κεφάλι κάτω αμήχανα και να πει ένα συγγνώμη ή έστω να φύγει χωρίς να πει τίποτα, άρχισε να φωνάζει μετά χειρονομιών ''τι θες ρε, τι θες;''. Αργότερα που το συζήτησα με καλό φίλο τροχαίο, μου είπε ότι αν τον είχα σκοτώσει ή αν τον είχα απλά τραυματίσει, θα με συλλάμβαναν για ανθρωποκτονία ή σωματικές βλάβες από αμέλεια, που σημαίνει δικαστήριο όπου μάλλον θα αθωωνόμουν, αφού φυσικά θα είχα πετάξει 2-3 χιλιάρικα σε αμοιβές δικηγόρων. Επίσης θα με συλλάμβαναν και για δική μου προστασία, ''για να μη με σκοτώσουν οι συγγενείς του θύματος''. 

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Το απόστημα των ντελιβεραδων υπάρχει διότι κάποιοι - πολλοι- κώλοι αρνούνται να σηκωθούν από καρέκλες ντιβάνια καναπέδες πολυθρόνες πουτσες και να φτιάξουν κάτι αυτοί ή να πάνε να το πάρουν αυτοί ή να πάνε να φάνε έξω.
Εγώ παρότι σπιτογατος, όταν θελήσω φαΐ απ'εξω απλά φορτώνω την κυρά και πάμε και τρώμε έξω.
Πριν 2 χρόνια ήμασταν με την κυρά με το αυτοκίνητο σε ένα φανάρι πίσω από έναν ντελιβερα που κοίταζε το κινητό.
Μόλις ανάβει το πράσινο δεν ξεκίνησε διότι κοίταζε το κινητό ο μουλος και μετά από κάνα 4αρι-πεντε δευτερόλεπτα του κορναραμε.
Αυτός από αντίδραση δεν ξεκίνησε, παρέμεινε σταματημένος μπροστά μας για να μας καθυστερήσει κι'αλλο.
Σήκωσα τόσο πολύ θερμοκρασία που με το που έφτασα σπίτι πήρα τηλέφωνο στο κωλομαγαζο που δούλευε (ήταν ντελιβερας μαγαζιού και όχι efood κλπ) και τους αρχισα τις απειλές και τις Παναγίες με αποτέλεσμα να τον φέρει στο τηλέφωνο το αφεντικό και να ζητάει συγνώμη.
Πήρε καλό μάθημα να μην ξανακάνει αρχιδιες στο δρόμο ο μουλος.
Εγώ παρότι σπιτογατος, όταν θελήσω φαΐ απ'εξω απλά φορτώνω την κυρά και πάμε και τρώμε έξω.
Πριν 2 χρόνια ήμασταν με την κυρά με το αυτοκίνητο σε ένα φανάρι πίσω από έναν ντελιβερα που κοίταζε το κινητό.
Μόλις ανάβει το πράσινο δεν ξεκίνησε διότι κοίταζε το κινητό ο μουλος και μετά από κάνα 4αρι-πεντε δευτερόλεπτα του κορναραμε.
Αυτός από αντίδραση δεν ξεκίνησε, παρέμεινε σταματημένος μπροστά μας για να μας καθυστερήσει κι'αλλο.
Σήκωσα τόσο πολύ θερμοκρασία που με το που έφτασα σπίτι πήρα τηλέφωνο στο κωλομαγαζο που δούλευε (ήταν ντελιβερας μαγαζιού και όχι efood κλπ) και τους αρχισα τις απειλές και τις Παναγίες με αποτέλεσμα να τον φέρει στο τηλέφωνο το αφεντικό και να ζητάει συγνώμη.
Πήρε καλό μάθημα να μην ξανακάνει αρχιδιες στο δρόμο ο μουλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 09 Ιούλ 2024, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Otto Weininger
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πειτε και για τους ταριφες.
Οσες φορες παραλιγο να τρακάρω οι μισες τουλαχιστον ηταν με ταριφες.
Οσες φορες παραλιγο να τρακάρω οι μισες τουλαχιστον ηταν με ταριφες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ισχύει, αλλά τουλάχιστον με αυτούς κατά κανόνα δεν κινδυνεύεις να βρεθείς μπλεγμένος σε θανατηφόρο ή πολύ σοβαρό ατύχημα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
Στο πρώτο πήγα να βγω σε κεντρικό δρόμο και ο ντελιβερας μπήκε ανάποδα στο στενό ενώ ταυτόχρονα ανέβαινε ανάποδα τον κεντρικό δρόμο.
Με το ένα χέρι οδηγούσε με το άλλο κοιτούσε το κινητό (προφανώς την διεύθυνση).
Μου έκοψε την χολή, άφησα τα λάστιχα στην άσφαλτο παρότι πήγαινα πολύ σιγά λόγω στενού.
Αλλά η είδα ακούμπησε και παραλίγο να πέσει (λόγω ενός χεριού).
Ζήτησε 500 συγγνώμη σε 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είπα τίποτα πως να βρίσεις κάποιον που ζητάει αμέσως συγγνώμη.
Το δεύτερο ήταν χειρότερο. Είμαι σε φανάρι, με φλας για δεξιά. Την ώρα που ανάβει το φανάρι και πάω μα στρίψω περνάει γκαζωμενος ντελιβερας από τα δεξιά μου μεταξύ αυτοκινήτου και πεζοδρομίου σε ελάχιστο χώρο (απορώ πως χωρεσε) και μάλιστα πήγε ευθεία στο σουβλατζίδικο.
Δεν έστριψα, πήγα στο σουβλατζίδικο και ρώτησα που είναι.
Αυτος, άλλοι 2 ντελιβεραδες και ένας που μάλλον εψηνε ήρθαν απευθείας πάνω μου για μανούρα.
Και πάνω που είχα μπει σε beast mode και ημουν έτοιμος να στείλω τουλάχιστον δύο από αυτούς στα επείγοντα μέχρι να με βάλουν κάτω, η γυναίκα μου αρχισε τις φωνές και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο. Ούτε αυτοί με ακολούθησαν βέβαια.
Στο πρώτο πήγα να βγω σε κεντρικό δρόμο και ο ντελιβερας μπήκε ανάποδα στο στενό ενώ ταυτόχρονα ανέβαινε ανάποδα τον κεντρικό δρόμο.
Μου έκοψε την χολή, άφησα τα λάστιχα στην άσφαλτο παρότι πήγαινα πολύ σιγά λόγω στενού.
Ζήτησε 500 συγγνώμη σε 5 δευτερόλεπτα, οπότε δεν είπα τίποτα πως να βρίσεις κάποιον που ζητάει αμέσως συγγνώμη.
Το δεύτερο ήταν χειρότερο. Είμαι σε φανάρι, με φλας για δεξιά. Την ώρα που ανάβει το φανάρι και πάω μα στρίψω περνάει γκαζωμενος ντελιβερας από τα δεξιά μου μεταξύ αυτοκινήτου και πεζοδρομίου σε ελάχιστο χώρο (απορώ πως χωρεσε) και μάλιστα πήγε ευθεία στο σουβλατζίδικο.
Αυτος, άλλοι 2 ντελιβεραδες και ένας που μάλλον εψηνε ήρθαν απευθείας πάνω μου για μανούρα.
Και πάνω που είχα μπει σε beast mode και ημουν έτοιμος να στείλω τουλάχιστον δύο από αυτούς στα επείγοντα μέχρι να με βάλουν κάτω, η γυναίκα μου αρχισε τις φωνές και μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο. Ούτε αυτοί με ακολούθησαν βέβαια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν είναι όλοι οι ντελιβεράδες 20χρονα χωρίς κράνος..Scouser έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 07:54Πρόκειται για τρομακτική οδική μάστιγα, και το χειρότερο είναι ότι αντιμετωπίζονται και σαν κακόμοιρα παιδιά που κάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά. Χθες βράδυ στη στροφή σε μονόδρομο, χρειάστηκε να πατήσω απότομα φρένο για να αποφύγω στο τσακ τη μετωπική με ντιλιβερά πάνω σε παπί. Εννοείται ότι ο τύπος -πιτσιρικάς γύρω στα 20- δε φόραγε κράνος και πήγαινε κοντά ή και λίγο πάνω από το όριο ταχύτητας. Γενικά δεν ανοίγω ποτέ και για κανένα λόγο διάλογο στον δρόμο, όσο μαλακισμένα και αν έχει φερθεί ο άλλος, γιατί ξέρω σε τι παρανοϊκή κοινωνία ζούμε, αλλά αυτή τη φορά δεν κρατήθηκα, κατέβασα παράθυρο και του φώναξα ''τι κάνεις γαμώ, τρελός είσαι;''. Εννοείται ότι αντί να βάλει το κεφάλι κάτω αμήχανα και να πει ένα συγγνώμη ή έστω να φύγει χωρίς να πει τίποτα, άρχισε να φωνάζει μετά χειρονομιών ''τι θες ρε, τι θες;''. Αργότερα που το συζήτησα με καλό φίλο τροχαίο, μου είπε ότι αν τον είχα σκοτώσει ή αν τον είχα απλά τραυματίσει, θα με συλλάμβαναν για ανθρωποκτονία ή σωματικές βλάβες από αμέλεια, που σημαίνει δικαστήριο όπου μάλλον θα αθωωνόμουν, αφού φυσικά θα είχα πετάξει 2-3 χιλιάρικα σε αμοιβές δικηγόρων. Επίσης θα με συλλάμβαναν και για δική μου προστασία, ''για να μη με σκοτώσουν οι συγγενείς του θύματος''.
Καποιοι απ' αυτό το επάγγελμα ζούνε και οικογένειες..
Να μιλήσουμε για τους πελάτες που πολλές φορές είναι αγενέστατοι και αν αργήσει η παραγγελία 1λεπτό κάνουν φασαρία..;;;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ίσως το παπάκι σε κάνει να νιώθεις άτρωτος.
Περπατώ με σκυλί σε σχετικά φαρδύ πεζοδρόμιο και εμφανίζεται στρίβοντας τύπισσα σε παπάκι. (Όχι ντελιβερου).
Εμφάνιση 35αρας , τζενερικ, τπτ εξτριμ.
Την κοιτάω με μάλλον ξαφνιασμένο/ αγριεμενο /αγανακτισμένο βλέμμα (για ένα δευτερόλεπτο, όταν διασταυρωθηκαμε, δε γύρισα το κεφάλι μου και δεν είπα τίποτα)
Και γυριζει η τύπισσα και μου λέει "Ενταξει, δεν σε πάτησα κιόλας!"
Περπατώ με σκυλί σε σχετικά φαρδύ πεζοδρόμιο και εμφανίζεται στρίβοντας τύπισσα σε παπάκι. (Όχι ντελιβερου).
Εμφάνιση 35αρας , τζενερικ, τπτ εξτριμ.
Την κοιτάω με μάλλον ξαφνιασμένο/ αγριεμενο /αγανακτισμένο βλέμμα (για ένα δευτερόλεπτο, όταν διασταυρωθηκαμε, δε γύρισα το κεφάλι μου και δεν είπα τίποτα)
Και γυριζει η τύπισσα και μου λέει "Ενταξει, δεν σε πάτησα κιόλας!"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν τα βάζεις με το end boss.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν υπήρχε ένας τροχαίος να κάθεται με μια φραπεδιά απέναντι από κάθε μαγαζί με ντελιβεράδες και να γράφει ΜΟΝΟ τις παραβάσεις που βλέπει έξω από το μαγαζί, θα έβγαζε 100 φορές τα λεφτά του μισθού του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Επικοινωνία:
Γενικά όλοι όσοι δουλεύουν στο δρόμο έχουν πολύ κακή οδηγική συμπεριφορά. Από ταρίφες μέχρι οικοδόμους. Οι ντελιβεράδες βέβαια έχουν τη σφήνα, τα πεζοδρόμια και την ανάποδη οδήγηση σε μονόδρομο (το έχω δει και με φορτηγό βέβαια, όπου ο μύστης μπήκε με όπισθεν στον μονόδρομο ακυρώνοντας με κάποιο τρόπο την παράβαση;). Σε κάποια κράτη είναι παράνομη ακόμη και η σφήνα και βλέπεις μοτοσυκλετιστές κανονικότατα στην ουρά. Ποιους να πρωτογράψει η τροχαία όμως;
- Otto Weininger
Unique έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:51Δεν τα βάζεις με το end boss.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ξεπλυματάδικο το σοφλατσίδικο? Σαν πολύ γρήγορα τον εφτιαξαν τον αμυντικό σχηματισμό οι πύτοι. Μου θύμισε παρόμοια ιστορια με σαντουιτσάδικο κάπου στο Καματερό που ηταν ξεπλυταρία ΡουΠού.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 09:42Έχω 2 περιστατικά με ντελιβεράδες.
-
Το ντελίβερι είναι μια προσοδοφόρα εργασία που δεν χρειάζεται ούτε δίπλωμα μηχανής. Ένα παπάκι χρειάζεται και τίποτε άλλο. Από τη μεριά του ο εργοδότης δε χρειάζεται να ασφαλίσει τους εργαζόμενους του μιας και η επιθεώρηση εργασίας πρακτικά δε μπορεί να τους ελέγξει και να αποδείξει ότι δουλεύουν για την επιχείρηση. Δεν φέρουν κανένα διακριτικό της επιχείρησης. Τα τιπς ανά παραγγελία είναι αρκετά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
21 Ιούλ 2024, 09:48
-