Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
γενικά είναι φρέσκα νέα νάνδρε, τις λεπτομέρειες να προσέξουμε πιο πολύ πρέπει.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Το 12 με 13 ήταν. Μάλιστα αυτό το υγρό που κατέβαζε την κατανάλωση, κατέβαζε την τιμή και σε κάτι σούπερ μάρκετ που ΘΑ άνοιγαν και ΘΑ αγόραζε ο κόΖμος σχεδόν χοντρική.Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 14:43Όχι ρε πστη μου να χάσω τέτοιο γλέντι!
Εγώ μπήκα στο παλιό το '11 ή '12. Μήπως ήταν παλιότερα;
\.
Ίσως κάποιοι να έχουν γίνει εισοδηματίες από αυτό.

το μέγεθος ενός μετριέται από τον σεβασμό στον αντίπαλο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 14:42Το δοκιμασα εγω και δεν μου περασε ο πονοκεφαλος απο τα posts του Nandros
Απατη
Γι'αυτό εσύ παίζεις ωραία και ο νάνδρος είναι άπαιχτος.
μαλλον δεν εχετε προλαβει mauroforum...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
το θυμάμαι και εγώ. Απάτη σκέτη ο τύπος. Κατά τα άλλα θα σώσει την Ελλάδα που τη χρέωσαν οι απατεώνες.Φρούραρχος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 14:47Το 12 με 13 ήταν. Μάλιστα αυτό το υγρό που κατέβαζε την κατανάλωση, κατέβαζε την τιμή και σε κάτι σούπερ μάρκετ που ΘΑ άνοιγαν και ΘΑ αγόραζε ο κόΖμος σχεδόν χοντρική.
Ίσως κάποιοι να έχουν γίνει εισοδηματίες από αυτό.Τι όχι;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
παιδιά από όσους θυμάστε για πείτε, έκανε τελικά οικονομία ή έψαχνε νδκράτες;
Καλά το μαύρο ήταν διδακτορικό για τις ηθικοπλεονασματικές μέθοδες αυτών που διεκδικούσαν την κατάληψη του χώρου.
Μαύρα χρόνια.

Αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ίφιδα έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 11:37
ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
β) δεν το ανεβάσατε ως ΟΜΑΔΑ το ανέβασες μόνο σου
γ) Το ότι είχες πληρώσει για το βίντεο και την εκδήλωση, εσύ, δε σου έδινε το δικαίωμα να ταυτοποιήσεις πρόσωπο και ονοματεπώνυμο με περσόνα, ιδίως απ τη στιγμή που σου ζητήθηκε ρητα ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ξαναλέω,να μην το κάνεις. Το έκανες γιατί ήθελες να εκμεταλλευτείς την περσόνα, νόμιζες ότι είχα υποστηρικτές που θα με ακολουθούσαν ενώ η ίδια σου είχα πει τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κι ότι δεν σκοπεύω να πρήξω κανέναν προτού αποδειχθούν ορισμένα πράγματα και καλώς έκανα
δ) Δέχτηκα να διαβάσω το κείμενο ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν ανέβαινε το φόρουμ. Μετά διαμάρτυρηθήκα φυσικά, πότε να διαμαρτυρόμουν; Πριν ανέβει;
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ απλώς δέχτηκα να το διαβάσω υπο προυποθέσεις, δεν ήμουν επίσημος ομιλητής
ε) ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ αφού με ταυτοποιούσες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ για την ακρίβεια ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΗΤΉ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
στ) Σε "ζαλίζω" γιατί έχεις το θράσος να απειλείς τον Νάνδρο και κατ επέκταση το φορουμάκι μας, παρόλο που χεις πράξει πολύ χειρότερα! Απλώς σου γυρνάει μπούμερανγκ τώρα και συγχύζεσαι
ΨΕΥΤΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΨΕΥΤΡΑ
α) Το ανεβασαμε σαν ΟΜΑΔΑ μετα απο ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αποφαση.
β) Δεν ειχες βαλει ΚΑΜΙΑ προυποθεση πριν διαβασεις το κειμενο.
γ) Το κειμενο που διαβασες το ειχες εγκρινει ΠΛΗΡΩΣ και θα το χρησιμοποιουσες υπο προυποθεσεις και για ομαδα που συζητουσαμε να δημιουργησεις στη Θεσσαλονικη. Μαλιστα μιλουσαμε ακομη και για ποια παιδια απο το πχορουμ θα στελεχωναν την ομαδα της Θεσσαλονικης.
δ) Δεν ειχες κανενα δικαιωμα να ζητας να κατεβει ενα βιντεο που εκπροσωπουσε εκδηλωση 15 ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ την Ελλαδα που γυρευαν να γινουν γνωστες οι θεσεις τους μεσω διαδικτυου. Δεν υπαρχει συνταγμα η νομος σε αυτο το ΓΑΛΑΞΙΑ που να σου δινει τετοιο δικαιωμα.
ε) Μας ζαλιζεις μετα απο 7 χρονια ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ και κατεβηκε το βιντεο (παροτι εγω δεν συμφωνουσα) γιατι εισαι αγενεστατη, απαραδεκτη και ξινη.
στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις ψευτιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Ιαν 2019, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ονομάτισε έστω και ΕΝΑ από αυτά τα φόρα και φέρε ΕΝΑ ποστ δικό μου σε αυτά που σε βρίζω, αλλιώς είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:14.....
στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις βρισιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.
Να έρθεις με τον δικηγόρο σου να μου τα αερίσετε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:21Ονομάτισε έστω και ΕΝΑ από αυτά τα φόρα και φέρε ΕΝΑ ποστ δικό μου σε αυτά που σε βρίζω, αλλιώς είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:14.....
στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις βρισιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.
.
Στο ελευθερο και εδω.
Στο ελευθερο μαλιστα ετρωγες διαρκως διαγραφες μηνυματων και μπαν εφαγες εξαιτιας των πεισιματων που εκανες σε μενα και σε αλλους.
Εχω ΜΑΡΤΥΡΕΣ για τη συμπερφορα σου και εχω κρατημενα και τα ποστ.
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις τερατωδιες που λες οτι μου βρηκε ο Συριζα δουλεια αλλιως μπλεκεις.
.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Πάντως αντί το φόρουμ να συζητά τις εξελίξεις, η μπάλα έχει πάει σε κάτι άσχετο.
Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στο βιρτουόζο που οδήγησε σε άσχετες συζητήσεις, αντί για το ότι ξαφνικά ΔΕΝ περνά από επιτροπή της Βουλής η Συμφωνία για να φτάσει στην ολομέλεια, χωρίς συνταγματικό πραξικόπημα.
Το νήμα να πάει στο Ανέμων και υδάτων.
Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στο βιρτουόζο που οδήγησε σε άσχετες συζητήσεις, αντί για το ότι ξαφνικά ΔΕΝ περνά από επιτροπή της Βουλής η Συμφωνία για να φτάσει στην ολομέλεια, χωρίς συνταγματικό πραξικόπημα.
Το νήμα να πάει στο Ανέμων και υδάτων.
Ναι ηταν, ειχαμε απο κυριους που εβγαζαν βολτα τα σκυλακια κυριας, μεχρι σαμποτερ. Φυσικα ειχαμε και κλικες, το καφε της χαζης οπου συχναζαν ο πινκυ και ο μπρειν που ηθελαν να παρουν τον χωρο και ηταν αντικλικαδοροι, βασικα τι να πρωτοθυμηθω. Υποψιαζομαι οτι αν πω σκηνικα απο εκεινη την εποχη σε κανα νεουδι εδω μεσα θα με περασει για μυνχαουζεν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Screenshot δεν θα μας παρουσιάσεις;Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:27Στο ελευθερο και εδω.Nandros έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:21Ονομάτισε έστω και ΕΝΑ από αυτά τα φόρα και φέρε ΕΝΑ ποστ δικό μου σε αυτά που σε βρίζω, αλλιώς είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!Αρίστος έγραψε: ↑16 Ιαν 2019, 15:14.....
Στο ελευθερο μαλιστα ετρωγες διαρκως διαγραφες μηνυματων και μπαν εφαγες εξαιτιας των πεισιματων που εκανες σε μενα και σε αλλους.
Εχω ΜΑΡΤΥΡΕΣ για τη συμπερφορα σου και εχω κρατημενα και τα ποστ.
ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις τερατωδιες που λες οτι μου βρηκε ο Συριζα δουλεια αλλιως μπλεκεις.
Πάρε και τους μάρτυρες σου και ελάτε να μου τα αερίσετε!

Για την πυραμίδα έχεις να μας πεις κάτι;

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άσχημα τα νέα για τις καρέκλες, τρίζουνε...
από βοθρατζης » 11 Αύγ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Αύγ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρεφονηπιοκόμοι κατηγορούνται ότι κλείδωναν σε σκοτεινή αποθήκη και έδεναν σε καρέκλες τα νήπια
από Niki » 06 Απρ 2024, 21:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
06 Απρ 2024, 21:00
-