Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 14:44

γενικά είναι φρέσκα νέα νάνδρε, τις λεπτομέρειες να προσέξουμε πιο πολύ πρέπει.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 16 Ιαν 2019, 14:47

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:43
Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:28
Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:04

Τί/ποια πυραμιδα βρε; Για κάντο φραγκοδίφραγκα! :smt017
.
κατι τυπου amway ηταν, αυτα με το πυραμιδικο μαρκετινκ. δεν μπορει να μη θυμασαι το γλεντι που τουχαμε ριξει με κατι μαγικα ζουμια για τ αυτοκινητα, κατι αγορες απευθειας απο τον παραγωγο και λοιπες πιπες.
Όχι ρε πστη μου να χάσω τέτοιο γλέντι!
Εγώ μπήκα στο παλιό το '11 ή '12. Μήπως ήταν παλιότερα;
\.
Το 12 με 13 ήταν. Μάλιστα αυτό το υγρό που κατέβαζε την κατανάλωση, κατέβαζε την τιμή και σε κάτι σούπερ μάρκετ που ΘΑ άνοιγαν και ΘΑ αγόραζε ο κόΖμος σχεδόν χοντρική.
Ίσως κάποιοι να έχουν γίνει εισοδηματίες από αυτό. :lol: Τι όχι;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 14:49

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:42
enaon έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:37
νομίζω έπρεπε να φοράς βιονικό γιλέκο όταν έβαζες τα ζουμιά για να έχεις αληθινή οικονομία. Το κάνατε σωστά;
Το δοκιμασα εγω και δεν μου περασε ο πονοκεφαλος απο τα posts του Nandros
Απατη
το μέγεθος ενός μετριέται από τον σεβασμό στον αντίπαλο.

Γι'αυτό εσύ παίζεις ωραία και ο νάνδρος είναι άπαιχτος.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Ιαν 2019, 14:58

μαλλον δεν εχετε προλαβει mauroforum...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 16 Ιαν 2019, 15:02

nostromos έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:58
Eλα ρε παλαιουρα! :smt023
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 16 Ιαν 2019, 15:03

Φρούραρχος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:47
Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:43
Ασέβαστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 14:28
κατι τυπου amway ηταν, αυτα με το πυραμιδικο μαρκετινκ. δεν μπορει να μη θυμασαι το γλεντι που τουχαμε ριξει με κατι μαγικα ζουμια για τ αυτοκινητα, κατι αγορες απευθειας απο τον παραγωγο και λοιπες πιπες.
Όχι ρε πστη μου να χάσω τέτοιο γλέντι!
Εγώ μπήκα στο παλιό το '11 ή '12. Μήπως ήταν παλιότερα;
\.
Το 12 με 13 ήταν. Μάλιστα αυτό το υγρό που κατέβαζε την κατανάλωση, κατέβαζε την τιμή και σε κάτι σούπερ μάρκετ που ΘΑ άνοιγαν και ΘΑ αγόραζε ο κόΖμος σχεδόν χοντρική.
Ίσως κάποιοι να έχουν γίνει εισοδηματίες από αυτό. :lol: Τι όχι;
το θυμάμαι και εγώ. Απάτη σκέτη ο τύπος. Κατά τα άλλα θα σώσει την Ελλάδα που τη χρέωσαν οι απατεώνες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιαν 2019, 15:06

παιδιά από όσους θυμάστε για πείτε, έκανε τελικά οικονομία ή έψαχνε νδκράτες;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιαν 2019, 15:14

Nostalgia έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:02
nostromos έγραψε:
Καλά το μαύρο ήταν διδακτορικό για τις ηθικοπλεονασματικές μέθοδες αυτών που διεκδικούσαν την κατάληψη του χώρου.

Μαύρα χρόνια. :lol:

Αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Ιαν 2019, 15:14

Ίφιδα έγραψε:
16 Ιαν 2019, 11:37

ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ ΨΕΥΤΗ
β) δεν το ανεβάσατε ως ΟΜΑΔΑ το ανέβασες μόνο σου

γ) Το ότι είχες πληρώσει για το βίντεο και την εκδήλωση, εσύ, δε σου έδινε το δικαίωμα να ταυτοποιήσεις πρόσωπο και ονοματεπώνυμο με περσόνα, ιδίως απ τη στιγμή που σου ζητήθηκε ρητα ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ξαναλέω,να μην το κάνεις. Το έκανες γιατί ήθελες να εκμεταλλευτείς την περσόνα, νόμιζες ότι είχα υποστηρικτές που θα με ακολουθούσαν ενώ η ίδια σου είχα πει τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κι ότι δεν σκοπεύω να πρήξω κανέναν προτού αποδειχθούν ορισμένα πράγματα και καλώς έκανα

δ) Δέχτηκα να διαβάσω το κείμενο ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν ανέβαινε το φόρουμ. Μετά διαμάρτυρηθήκα φυσικά, πότε να διαμαρτυρόμουν; Πριν ανέβει;

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ απλώς δέχτηκα να το διαβάσω υπο προυποθέσεις, δεν ήμουν επίσημος ομιλητής

ε) ΕΙΧΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ αφού με ταυτοποιούσες ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ για την ακρίβεια ΠΑΡΑ ΤΗ ΡΗΤΉ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

στ) Σε "ζαλίζω" γιατί έχεις το θράσος να απειλείς τον Νάνδρο και κατ επέκταση το φορουμάκι μας, παρόλο που χεις πράξει πολύ χειρότερα! Απλώς σου γυρνάει μπούμερανγκ τώρα και συγχύζεσαι

ΨΕΥΤΡΑ ΨΕΥΤΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

α) Το ανεβασαμε σαν ΟΜΑΔΑ μετα απο ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ αποφαση.

β) Δεν ειχες βαλει ΚΑΜΙΑ προυποθεση πριν διαβασεις το κειμενο.

γ) Το κειμενο που διαβασες το ειχες εγκρινει ΠΛΗΡΩΣ και θα το χρησιμοποιουσες υπο προυποθεσεις και για ομαδα που συζητουσαμε να δημιουργησεις στη Θεσσαλονικη. Μαλιστα μιλουσαμε ακομη και για ποια παιδια απο το πχορουμ θα στελεχωναν την ομαδα της Θεσσαλονικης.

δ) Δεν ειχες κανενα δικαιωμα να ζητας να κατεβει ενα βιντεο που εκπροσωπουσε εκδηλωση 15 ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ την Ελλαδα που γυρευαν να γινουν γνωστες οι θεσεις τους μεσω διαδικτυου. Δεν υπαρχει συνταγμα η νομος σε αυτο το ΓΑΛΑΞΙΑ που να σου δινει τετοιο δικαιωμα.

ε) Μας ζαλιζεις μετα απο 7 χρονια ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ και κατεβηκε το βιντεο (παροτι εγω δεν συμφωνουσα) γιατι εισαι αγενεστατη, απαραδεκτη και ξινη.

στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις ψευτιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Ιαν 2019, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 15:21

Αρίστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:14
.....
στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις βρισιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.
Ονομάτισε έστω και ΕΝΑ από αυτά τα φόρα και φέρε ΕΝΑ ποστ δικό μου σε αυτά που σε βρίζω, αλλιώς είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

Να έρθεις με τον δικηγόρο σου να μου τα αερίσετε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 16 Ιαν 2019, 15:21

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Ιαν 2019, 15:27

Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:21
Αρίστος έγραψε:
.....
στ) Οσο για τον Νandros γυριζει σε διαφορα φορα και διαδιδει διαφορες τερατωδεις βρισιες για μενα ενω με βριζει ελεεινα και χθες ακομη με εβρισε. Το τι θα κανω εγω με τη δικηγορο μου για τον Nandros ειναι δικο μου θεμα και αν σου ειχε κανει εσενα ο Nandros αυτα που εχει κανει σε μενα 10 φορες θα τον ειχες περασει απο αυτοφωρο.
Ονομάτισε έστω και ΕΝΑ από αυτά τα φόρα και φέρε ΕΝΑ ποστ δικό μου σε αυτά που σε βρίζω, αλλιώς είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

.

Στο ελευθερο και εδω.

Στο ελευθερο μαλιστα ετρωγες διαρκως διαγραφες μηνυματων και μπαν εφαγες εξαιτιας των πεισιματων που εκανες σε μενα και σε αλλους.

Εχω ΜΑΡΤΥΡΕΣ για τη συμπερφορα σου και εχω κρατημενα και τα ποστ.

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις τερατωδιες που λες οτι μου βρηκε ο Συριζα δουλεια αλλιως μπλεκεις.

.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 16 Ιαν 2019, 15:28

Πάντως αντί το φόρουμ να συζητά τις εξελίξεις, η μπάλα έχει πάει σε κάτι άσχετο.
Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ στο βιρτουόζο που οδήγησε σε άσχετες συζητήσεις, αντί για το ότι ξαφνικά ΔΕΝ περνά από επιτροπή της Βουλής η Συμφωνία για να φτάσει στην ολομέλεια, χωρίς συνταγματικό πραξικόπημα.

Το νήμα να πάει στο Ανέμων και υδάτων.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 16 Ιαν 2019, 15:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:02
nostromos έγραψε:
Καλά το μαύρο ήταν διδακτορικό για τις ηθικοπλεονασματικές μέθοδες αυτών που διεκδικούσαν την κατάληψη του χώρου.

Μαύρα χρόνια. :lol:

Αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν.
Ναι ηταν, ειχαμε απο κυριους που εβγαζαν βολτα τα σκυλακια κυριας, μεχρι σαμποτερ. Φυσικα ειχαμε και κλικες, το καφε της χαζης οπου συχναζαν ο πινκυ και ο μπρειν που ηθελαν να παρουν τον χωρο και ηταν αντικλικαδοροι, βασικα τι να πρωτοθυμηθω. Υποψιαζομαι οτι αν πω σκηνικα απο εκεινη την εποχη σε κανα νεουδι εδω μεσα θα με περασει για μυνχαουζεν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Ιαν 2019, 15:32

Αρίστος έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:27
Nandros έγραψε:
16 Ιαν 2019, 15:21
Αρίστος έγραψε:
.....

Στο ελευθερο και εδω.

Στο ελευθερο μαλιστα ετρωγες διαρκως διαγραφες μηνυματων και μπαν εφαγες εξαιτιας των πεισιματων που εκανες σε μενα και σε αλλους.

Εχω ΜΑΡΤΥΡΕΣ για τη συμπερφορα σου και εχω κρατημενα και τα ποστ.

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις τερατωδιες που λες οτι μου βρηκε ο Συριζα δουλεια αλλιως μπλεκεις.
Screenshot δεν θα μας παρουσιάσεις;
Πάρε και τους μάρτυρες σου και ελάτε να μου τα αερίσετε! :003:

Για την πυραμίδα έχεις να μας πεις κάτι; :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών