Μην αρχίζεις τις επιθέσεις. Ο Μηχανικός έκανε μια πρόχειρη εκτίμηση από φωτογραφία. Υποθέτει προφανώς πως αν είχαν ξεκολλήσει και μετακινηθεί τούβλα θα έβλεπε μεγαλύτερα τμήματα σοβά να έχουν φύγει από τον τοίχο. Προφανώς χρειάζεται αυτοψία, για να πει κάποιος με σιγουριά, γιατί η φωτογραφία μπορεί να ξεγελά, αλλά μην υποβιβάζεις τις γνώσεις του άλλου που αυτή είναι η δουλειά του.
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
- Otto Weininger
Το τι κανω εγω δεν ειναι δικια σου δουλεια.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:03Μην αρχίζεις τις επιθέσεις. Ο Μηχανικός έκανε μια πρόχειρη εκτίμηση από φωτογραφία. Υποθέτει προφανώς πως αν είχαν ξεκολλήσει και μετακινηθεί τούβλα θα έβλεπε μεγαλύτερα τμήματα σοβά να έχουν φύγει από τον τοίχο. Προφανώς χρειάζεται αυτοψία, για να πει κάποιος με σιγουριά, γιατί η φωτογραφία μπορεί να ξεγελά, αλλά μην υποβιβάζεις τις γνώσεις του άλλου που αυτή είναι η δουλειά του.

Δεν επιτεθηκα,ρωτησα σε αυτοψια δηθεν ειδικου απο φωτο σε φορουμ.,που καταντα επικινδυνο,χωρια της ανοησιας.
Το να κανει ο αλλος αυτοψια και μαλιστα λαθος αυτοψια απο μια φωτο σε ενα φορουμ,δειχνει ποσο ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ μη ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟς,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.Αν δεν σου αρεσει,αφοδευσα.
Κατα τα αλλα κοιτα την αφεντομουτσουναρα σου και ασε με,πληζ.αν θες....να γραφω ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ.

- Otto Weininger
Πλάνα από το φαρμακείο την ώρα του σεισμού.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ακόμα και με συνταγή τέτοια ώρα το βράδυ αποκλείεται στην κατάσταση της να δώσουν τίποτα πιο βαρύ από abilify
Ο Μηχανικός υποβάθμισε τα τούβλα και η Εσθήρ, για κάποιο λόγο, το πήρε προσωπικά.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:03Μην αρχίζεις τις επιθέσεις. Ο Μηχανικός έκανε μια πρόχειρη εκτίμηση από φωτογραφία. Υποθέτει προφανώς πως αν είχαν ξεκολλήσει και μετακινηθεί τούβλα θα έβλεπε μεγαλύτερα τμήματα σοβά να έχουν φύγει από τον τοίχο. Προφανώς χρειάζεται αυτοψία, για να πει κάποιος με σιγουριά, γιατί η φωτογραφία μπορεί να ξεγελά, αλλά μην υποβιβάζεις τις γνώσεις του άλλου που αυτή είναι η δουλειά του.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
vagabondo έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:47Ο Μηχανικός υποβάθμισε τα τούβλα και η Εσθήρ, για κάποιο λόγο, το πήρε προσωπικά.ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 22:03Μην αρχίζεις τις επιθέσεις. Ο Μηχανικός έκανε μια πρόχειρη εκτίμηση από φωτογραφία. Υποθέτει προφανώς πως αν είχαν ξεκολλήσει και μετακινηθεί τούβλα θα έβλεπε μεγαλύτερα τμήματα σοβά να έχουν φύγει από τον τοίχο. Προφανώς χρειάζεται αυτοψία, για να πει κάποιος με σιγουριά, γιατί η φωτογραφία μπορεί να ξεγελά, αλλά μην υποβιβάζεις τις γνώσεις του άλλου που αυτή είναι η δουλειά του.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτή η μούφα έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες βερσιόν. Την έχω δει και με κοσμοτέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όταν έχω πελάτισσες σαν εσένα, θα φάνε το βρισίδι τους.Εσθήρ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 21:42Για το συγκεκριμενο λεω και εγω.Δηλαδη εσυ τωρα ειπες οτι ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΝΑ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Και σε ερωτω.Δηλαδη οταν σπανε τα τουβλα,με ενα στοκαρισματακι ειμαστε οκ;Δεν πεφτουν τοιχοι;Οκ ο φεροντας οργανισμος δεν εχει θεμα,ας πουμε.Εστω εμεις στην φωτο αυτο βλεπουμε.Μα ο τοιχος,τα τουβλα ετσι οπως φαινεται εσπασαν.Εσυ βλεπεις απλως εναν σοβα ραγισμενο;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ;Και τα στοκαρουμε δηλαδη;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΟΥ;

Αφού ηρεμήσαμε λίγο από κόσμο στο σπίτι, συνδέομαι τώρα για πρώτη φορά, δεν έχω προλάβει να διαβάσω παρά ελάχιστα ποστ και ερωτώ: ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5,2??????????????
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είχε μόνο 2 χιλιόμετρα βάθος γι'αυτό και τόσο ισχυρός , συνήθως είναι 10:- 12 χιλιόμετρα βαθιά
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το πως θα τον αντιληφθούμε έχει σχέση με το επίκεντρο, το εστιακό βάθος, την απόστασή του από εμάς, το είδος του σεισμού, το υπέδαφος κάτω από το κτίριο που βρισκόμαστε, το αν είμαστε όρθιοι και σε κίνηση ή σε ηρεμία και χίλια 2 άλλα πράγματα. Για να καταλάβεις τον μεγαλύτερο από τους μετασεισμούς δεν τον κατάλαβα (είχα βγει από το κτίριο και ήμουν σε δρόμο με πολύ κίνηση και κραδασμό από τα οχήματα) και διάβασα από εδώ ότι έχει γίνει.
Αλλού γράψαν 5, αλλού 13 κλπ. Νομίζω ένας σεισμολόγος έδωσε και διαφορετικό επίκεντρο.enterprise-psi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 23:09Είχε μόνο 2 χιλιόμετρα βάθος γι'αυτό και τόσο ισχυρός , συνήθως είναι 10:- 12 χιλιόμετρα βαθιά
Τον μεγάλο μετασεισμό ούτε εγώ τον κατάλαβα, είχα σκύψει να μαζέψω κάτι που έπεσε (όχι από τον σεισμό).
Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα, ούτε το '99 θυμάμαι να είναι έτσι, ίσως να μην θυμάμαι και καλά? Δεν ξέρω. Επίσης, ΔΕΝ έχω προλάβει να δω λεπτομερώς ειδήσεις, μόνο πεταχτά από την ανοιχτή τηλεόραση, στην αρχή σκεφτόμουν αν έπρεπε να μαζέψω τα γερόντια και λοιπούς άμαχους και να την κάνω, μετά επικοινώνησα με κάποιον Πατέρα, μετά λέω, κάτσε να συνεχίσω το φαί, μετά ήρθε κόσμος για να παρηγορηθεί και τώρα έχω κάτσει καναπέ να χαλαρώσω γενικότερα.
Πάντως, τα αυτιά μου είχαν πίεση και σαν να βούιζαν για ώρες μετά, και τώρα δηλαδή νοιώθω ενόχληση, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Ρώτησα την κοπέλα που μένει μαζί μας, ρε συ της λέω, τί έσπασε? Τίποτα μου λέει, ο θόρυβος του σεισμού ήταν, βρε της λέω εγώ γυαλιά να σπάνε έχω στα αυτιά μου!
Τεσπα, μαγείρευα φακές εκείνη την ώρα, μου έχυσε τα ζουμιά από την κατσαρόλα.
Πάντως, κράτησα ψυχραιμία εκείνη την ώρα, έλεγα σε όλους, μην φοβάστε! κι έκανα, εννοείται, τον Σταυρό μου.
Μετά, άρχισα να νοιώθω τρέμουλο και γενικώς ταραχή σωματική.
Ήταν πολύ περίεργο κούνημα μαζί με τον ήχο.
ΟΥφ
Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα, ούτε το '99 θυμάμαι να είναι έτσι, ίσως να μην θυμάμαι και καλά? Δεν ξέρω. Επίσης, ΔΕΝ έχω προλάβει να δω λεπτομερώς ειδήσεις, μόνο πεταχτά από την ανοιχτή τηλεόραση, στην αρχή σκεφτόμουν αν έπρεπε να μαζέψω τα γερόντια και λοιπούς άμαχους και να την κάνω, μετά επικοινώνησα με κάποιον Πατέρα, μετά λέω, κάτσε να συνεχίσω το φαί, μετά ήρθε κόσμος για να παρηγορηθεί και τώρα έχω κάτσει καναπέ να χαλαρώσω γενικότερα.
Πάντως, τα αυτιά μου είχαν πίεση και σαν να βούιζαν για ώρες μετά, και τώρα δηλαδή νοιώθω ενόχληση, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Ρώτησα την κοπέλα που μένει μαζί μας, ρε συ της λέω, τί έσπασε? Τίποτα μου λέει, ο θόρυβος του σεισμού ήταν, βρε της λέω εγώ γυαλιά να σπάνε έχω στα αυτιά μου!
Τεσπα, μαγείρευα φακές εκείνη την ώρα, μου έχυσε τα ζουμιά από την κατσαρόλα.
Πάντως, κράτησα ψυχραιμία εκείνη την ώρα, έλεγα σε όλους, μην φοβάστε! κι έκανα, εννοείται, τον Σταυρό μου.
Μετά, άρχισα να νοιώθω τρέμουλο και γενικώς ταραχή σωματική.
Ήταν πολύ περίεργο κούνημα μαζί με τον ήχο.
ΟΥφ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik