Ήμαρτον πια! Θυμάμαι και στους προηγούμενους μεγάλους σεισμούς της Αθήνας τι όργιο φημών και διαδόσεων για επικείμενους μεγάλους μετασεισμούς υπήρχε. Τώρα που έχουν και το internet θα το γλεντήσουν.
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 19 Ιούλ 2019, 20:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φιξντ. Γιατί ωραίες οι μλκίες των ρακόμελων αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε τοιχους οι επικινδυνες ρωγμες ειναι οι χιαστες,σχημα Χ δηλαδη,στα δοκαρια οι καθετες,ειδικα οταν βγαινουν και απο την αλλη μερα,εκει εχει κοπει δοκαρι και ΔΕΝ ειναι σοβας,και στις κολωνες οι οριζοντιες ειναι οι επικινδυνες.
Οποιος εχει ρωγμες να καλεσει μηχανικο,μην κανει τον μηχανικο.
Δηλαδη αν τα τουβλα σπασουν,απλα τα στοκαρουμε και τα βαφουμε μηχανικε;
Ξες,και οι τοιχοι πεφτουν και ενιοτε σκοτωνουν κιολας.Ελπιζω να μην εξασκεις το επαγγελμα του μηχανικου,που μου κανεις και αυτοψια απο φωτο.ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!
Ξες,και οι τοιχοι πεφτουν και ενιοτε σκοτωνουν κιολας.Ελπιζω να μην εξασκεις το επαγγελμα του μηχανικου,που μου κανεις και αυτοψια απο φωτο.ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!
- wooded glade
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν ξερω αν το εβαλε κανενας
Τηλεφώνημα για να λάβει μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του σεισμού δέχτηκε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης!
«Με πήραν τηλέφωνο από την πολιτική προστασία να πάρω μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Στην απάντησή μου ότι έχω παραιτηθεί και να ειδοποιήσουν αυτόν που τοποθέτησαν, άκουσα, ότι «εμείς πάντως σας ειδοποιήσαμε»» ανέφερε ο Κ. Πουλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook
Τηλεφώνημα για να λάβει μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του σεισμού δέχτηκε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης!
«Με πήραν τηλέφωνο από την πολιτική προστασία να πάρω μέρος σε έκτακτη συνεδρίαση ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Στην απάντησή μου ότι έχω παραιτηθεί και να ειδοποιήσουν αυτόν που τοποθέτησαν, άκουσα, ότι «εμείς πάντως σας ειδοποιήσαμε»» ανέφερε ο Κ. Πουλάκης σε ανάρτησή του στο Facebook
-
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ήμαρτον Ελληνίδες
(Για το συγκεκριμένο είπα καλέ)
Για το συγκεκριμενο λεω και εγω.Δηλαδη εσυ τωρα ειπες οτι ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΝΑ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Και σε ερωτω.Δηλαδη οταν σπανε τα τουβλα,με ενα στοκαρισματακι ειμαστε οκ;Δεν πεφτουν τοιχοι;Οκ ο φεροντας οργανισμος δεν εχει θεμα,ας πουμε.Εστω εμεις στην φωτο αυτο βλεπουμε.Μα ο τοιχος,τα τουβλα ετσι οπως φαινεται εσπασαν.Εσυ βλεπεις απλως εναν σοβα ραγισμενο;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ;Και τα στοκαρουμε δηλαδη;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΟΥ;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αν πεσουν οι τοιχοι θα εχεις πολύ μεγαλύτερο προβλημα δεν πεφτουν οι τοιχοι ετσι απλα
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;

Εχει κατεβασει δυο ποτηρακια παραπανω..αστον..
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik