Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 08 Σεπ 2023, 15:15

Απντεητ?!

Είμαστε εδώ με αναμμένες τις μηχανές για το ρομαντικό γουικέντ... :g030:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 08 Σεπ 2023, 15:49

Gherschaagk έγραψε:
07 Σεπ 2023, 00:42
Sid Vicious έγραψε:
07 Σεπ 2023, 00:23
Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:00

Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη,
Πολύ κακό timing, τέλη Οκτωβρίου να πάτε να δείτε και λάιβ Bewitched, κρίμα είναι να το χάσετε
Η ΔΕΘ φέτος είναι από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Πολύς κόσμος, πολλή κίνηση, ένας χαμός γενικά.
:smt023
Το σκεφτομαι πολύ...
Παρατηρητής...

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Σεπ 2023, 13:02

Gherschaagk έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:
Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:00

Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη,
Πολύ κακό timing, τέλη Οκτωβρίου να πάτε να δείτε και λάιβ Bewitched, κρίμα είναι να το χάσετε
Η ΔΕΘ φέτος είναι από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Πολύς κόσμος, πολλή κίνηση, ένας χαμός γενικά.
Δεν μας αρεσει ο χαμοοοος :cry
Εχει κατι ενδιαφερον τουλαχιστον;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Σεπ 2023, 13:03

Feindflug έγραψε:
06 Σεπ 2023, 22:28
Να πάτε Λαδάδικα (και ποτό αν θέλετε, αλλά δεν ξέρω τι φάση είστε), τύπισσα, βόλτα στην Νέα Παραλία και στα κάστρα για φώτο.

Για φαγητό κανένα Τσινάρι ή Κρεωνίδη (δεν ξέρω τι λέει ο τελευταίος από φαγητά, αλλά έχει καλή θέα και βολεύει αν κατηφορίσετε από κάστρα).

Καφέ στον Κέδρινο Λόφο ή Villa Luna στο Πανόραμα, για θέα της πόλεως. Το δεύτερο είναι μακριά και επισκέψιμο με ταξί. Διαφορετικά, Ciel στην Νέα Παραλία, και καθίστε έξω για καφέ ή χαλαρό ποτό νωρίς, με θέα τον Θερμαϊκό.
Λαδαδικα και καστρα σιγουρα θα παμε. Πηγα και εγω περσυ Θεσσαλονικη, αν και πηγα Μαρτιο και ηταν παγωνια και δεν το απολαυσαμε οσο θελαμε με το περπατημα κτλ.
Θα σημειωσω αυτα που ειπες ομως, και εσυ και αλλοι και θα δουμε. Ευχαριστω!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 09 Σεπ 2023, 13:05

Casp έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:02
Gherschaagk έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:

Συγγνώμην ....σήμερα δε θα ξεκινούσε το ρομαντικό γουικέντ; :smt017

Τρύπα στο σενάριο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 09 Σεπ 2023, 13:08

θα φαν μια γυροπιτα, θα περασουν εξω απο την Τουμπα και μετα θα κανου Κυπριακο σεξ...κλαιν

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Σεπ 2023, 13:10

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
08 Σεπ 2023, 15:15
Απντεητ?!

Είμαστε εδώ με αναμμένες τις μηχανές για το ρομαντικό γουικέντ... :g030:
Τι updates μωρε;
Ολη μερα διαβαζω python :g094::g094::g094::romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:

Αααααχ.
Εχω ακομα βεβαια αλλα δεν με νοιαζει, αυριο ειναι ρεπο και θα απολαυσω την τελευταια μου μερα «ελευθεριας» χωρις διαβασμα γιατι διαβαζω απο την Πεμπτη ασταματητα, ενω ανετα το τελειωνω εν ωρα εργασιας μεχρι την Πεμπτη. Μου ειπε ο υπευθυνος οτι μεχρι το τελος της βδομαδας θα εχω τελειωσει την python, αλλα για να ειμαι πιο ανετη ξεκινησα και απο μονη μου. Θα ειναι εδω η λατρεια στις 9 το βραδυ επειδη ειναι δουλεια και μεχρι εκεινη την ωρα θα διαβαζω.

Χθες πηγαμε supermarket παλι μαζι και με εκνευρισε. Οχι παρε αυτο που ειναι πιο φτηνο, οχι μην παρεις το αλλο και να παμε superhome center που ειναι πιο φθηνα. Του λεω αν παμε και δεν βρουμε ή ειναι η ιδια τιμη, θα σε πνιξω. Πηγαμε και ηταν ακριβως η ιδια τιμη :011: μου εστειλε τα μισα λεφτα εννοειται και ειπε να μαζευτουμε και να κανουμε οικονομια :smt005: αυτος τωρα νιωθει πως θα παμε ταξιδι (που και ο ιδιος ηθελε) και δεν θα μπορει να φυλαξει λεφτα οπως ειπαμε και ξερει πως θα του κανω θεμα μετα απο ολες τις συζητησεις που ειχαμε.

Οταν πηγα Βουδαπεστη με μια φιλη με ρωτουσε συνεχως για τις χρεωσεις, ακομα και για τον καφε. Και εγω για να προλαβω τον εκνευρισμο μου, θα του πω ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, οτι βαζουμε και οι 2 απο 100 ευρω στην καρτα για τα εξοδα και οτι εχω κανει προγραμμα για το που θα παμε, τι θα φαμε κτλ. Για να μην τον εχω να μου σχολιαζει για τιμες κτλ. Ακομα και αν το κανει ομως, τον κοντρολαρω. Ειναι ασχημο ελαττωμμα η τσιγκουνια, αλλα τουλαχιστον με υπολογιζει και δεν φερνει και πολλες αντιρρησεις.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Σεπ 2023, 13:11

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:05
Casp έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Συγγνώμην ....σήμερα δε θα ξεκινούσε το ρομαντικό γουικέντ; :smt017

Τρύπα στο σενάριο;
Το επομενο ειπα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 09 Σεπ 2023, 13:25

Casp έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:11
Το επομενο ειπα.
Προλαβαίνει ο hellegennes να κανονίσει μια πχωρουμική μασαμπούκα. :8)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Σεπ 2023, 13:29

vagabondo έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:25
Casp έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:11
Το επομενο ειπα.
Προλαβαίνει ο hellegennes να κανονίσει μια πχωρουμική μασαμπούκα. :8)
Αν δεν ερθει ο enaon να μας κανει ομαδικα ρεζιλι (εμενα και την λατρεια), εγω δεν ερχομαι :smt005:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 09 Σεπ 2023, 14:06

Πλέριος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 13:08
θα φαν μια γυροπιτα, θα περασουν εξω απο την Τουμπα και μετα θα κανου Κυπριακο σεξ...κλαιν
Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αν οντως της πεταξες τα ματια εξω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 09 Σεπ 2023, 14:35

Να μην ξεχάσετε λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος να σταθείτε στην παραλία και μόλις θα ψιθυρίσει η Θεσσαλονίκη να φωνάξετε δυνατα: "Ζει, Ζει!"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 09 Σεπ 2023, 18:17

Casp έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Sid Vicious έγραψε:

Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Βέβαια εμείς αποφεύγουμε τις μετακινήσεις προς το κέντρο τις μέρες της ΔΕΘ.

Μπορεί και να πετύχετε τον πρωθυπουργό πάντως. Με τα Λόρο του και τα Κουτσινέλι του θα κάνει θραύση με το στυλ του, άσχετα αν η Θεσσαλία είναι κατεστραμμένη από τις βροχές και ο Έβρος από τις φωτιές.

Έτερον, εκάτερον, κολοκύθια εις το πάτερον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2023, 18:32

Sid Vicious έγραψε:
09 Σεπ 2023, 14:35
Να μην ξεχάσετε λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος να σταθείτε στην παραλία και μόλις θα ψιθυρίσει η Θεσσαλονίκη να φωνάξετε δυνατα: "Ζει, Ζει!"
:lol::lol::smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 20 Σεπ 2023, 18:11

Hello again! Μπηκα να σας γραψω updates. Θα γραψω κυριως για δουλεια γιατι για το ταξιδι μια μερα δεν εχω να γραψω και πολλα, στα καστρα πηγαμε (για ηλιοβασιλεμα και φαγητο), περπατησαμε αρκετα, ξυπνησαμε και για την ανατολη, καναμε βολτες και μετα αεροδρομιο.

Ξεκινησα εδω και μια βδομαδα καινουρια δουλεια σαν data officer (αυτος ειναι ο τιτλος) και με εβαλαν σε ενα γραφειο με εναν data scientist που ητανε κι αυτος στο interview και τον συμπαθησα, πρεπει να εχει ψηλη θεση στην εταιρια. Ωραρια 9-5 Δευτερα με Παρασκευη (ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτο και στο 8-4 αλλα διαλεξα αυτο για να γλυτωνω ακομα μια ωρα υπνο και για να μην σηκωνω και την λατρεια απο το χαραμα καθημερινα).. και τελειωσα τα 2 courses της python και της SQL που με εβαλαν να δω και μου ειπε αυτος οτι θα με βαλουν στο πιο μεγαλο project που κανουν για AI και chat robot και οτι ειναι δυσκολο και το τρεχουν κτλ τκλ και εγω να εχω φοβηθει και να εχω ενθουσιαστει ταυτοχρονα. Απο την προηγουμενη Δευτερα καθομαι σε ενα γραφειο ειτε μονη μου ειτε με εκεινον (φευγει για meetings και breaks) και εχει πιαστει ο κωλος μου, απο εκει που ημουνα συνεχως με κοσμο και πηγαινε ελα..

Σημερα με το καλημερα του λεω «εχω τελειωσει την python και την sql, τι θα κανω σημερα;» και μου εστειλε κατι λινκς με ΑΙ για να δω και σε ενα απο αυτα ειχε εναν τεραστιο κωδικα στην python. Μου ειπε ο,τι δεν γνωριζω να ρωταω. Ε του λεω εγω «αυτον εδω τον κωδικα που βλεπω μπροστα μου, επρεπε να τον καταλαβω;», χιουμοριστικα, και μου απανταει γελωντας «οχι οχι μην τα βλεπεις αυτα, ειναι πολυ δυσκολα, σου τα εστειλα για να διαβασεις την γενικη ιδεα και να μπεις σιγα σιγα στο κλιμα, αν θες δες και κανα βιντεο σχετικα με αυτα».. και ολο το 8ωρο το εφαγα στο να διαβαζω αρθρα και την τελευταια ωρα να βλεπω videos… και ειμαι τοσο ανυπομονη που δεν αντεχω αλλο ετσι. Απο την αλλη, πιστευα πως θα φαω σουτ και οτι θα ζητανε απο μενα χιλια πραγματα, αλλα ο ανθρωπος οντως ξερει οτι δεν εχω εμπειρια και μου λεει πως θα με βοηθησει και οτι θα προχωραμε σιγα σιγα. Αλλα εγω δεν αντεχω αλλο να καθομαι τοσες ωρες και να μην κανω τιποτα. Θελω να μπω οσο πιο συντομα γινεται στο exciting part…

Για την λατρεια τωρα. Στο ταξιδι με το που φτασαμε αεροδρομιο του εκανα θεμα και χεστηκε πανω του. Πρωτο, η αφεντικινα του σας εχω ξαναγραψει οτι τον πρηζει συνεχως. Ηταν σε αδεια και του εστελνε ηχητικα μηνυματα παλι για την δουλεια και κατεβατα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, την τελευταια φορα ηταν 22:00 το βραδυ, και πλεον δεν ειναι καν manager γιατι εβαλαν δικο τους. Με το που μου το ειπε (ειχε εκνευριστει κι αυτος) του λεω με ενοχλει αυτο το πραγμα, δεν της το κοβεις, εσυ φταις, και με ενοχλει εδω και καιρο αλλα δεν σου ελεγα κατι αλλα δεν παει αλλο. Ή μην απαντας ή κανε mute το chat, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Και της απαντησε απλα οτι ειναι Ελλαδα και θα δουν αυτα που θελει οταν γυρισει δουλεια και δεν ξανα ανοιξε κανενα μηνυμα. Με τον κολλητο του παλι, αυτος δεν εχει ορια γιατι τον παιρνει τηλεφωνα ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ αργα το βραδυ ΚΑΙ νωρις το πρωι. Πλας το οτι τον πρηζει συνεχως για να τον δει, ακομα και για καθε μερα. Και οταν τυγχαινε εγω να ημουνα δουλεια αεροδρομιο, ηταν μαζι πανω απο 8 ωρες και επαιζαν ειτε καρτες, ειτε playstation, ειτε ταινιες. Ε μετα του τα εκοψε γιατι μπορει να σχολανα εγω 12 το βραδυ, να ηταν ηδη μαζι απο τις 3 το απογευμα και να τον περιμενα να γυρισει σπιτι να κοιμηθουμε και ο φιλος του να ηθελε βολτες με το αυτοκινητο. Γενικα ξερει τι με ενοχλει σε αυτον και πλεον εγινε αρνακι. Σαββατο πρωι λοιπον ετοιμαζομασταν για να παμε αεροδρομιο και τον επαιρνε ΠΑΛΙ τηλεφωνο. (Να σημειωσω οτι ακομα και αν του εχει πει ηδη 3 φορες οτι εχει κανονισμενο μαζι μου, αυτος επεμενε για να βρεθουν, και του εκανα αλλο χεσιμο και γι αυτο επειδη δεν του βαζει ορια). Το βλεπω εγω και εκνευριζομαι. Δεν απανταει ο δικος μου, απλα του στελνει πισω μηνυμα οτι δεν μπορει να μιλησει γιατι φευγουμε. Φτανουμε Θεσσαλονικη και αργα το απογευμα ενω κατηφοριζαμε απο το Επταπυργιο και πηγαιναμε για φαγητο, τον παιρνει ΠΑΛΙ τηλεφωνο. Γυρναω και του λεω «δεν το ξερει οτι λειπεις;, απανταει «ναιι αφου θυμαμαι πως του το ειπα!» και ηταν και καλα εκνευρισμενος και απανταω εγω ακομα πιο εκνευρισμενα «μηπως να του το ξαναπεις;!».. ε πλεον με ολα αυτα τα εχω παρει κρανιο μαζι του γιατι θυμαμαι μια φορα ακομα στις αρχες που ειμασταν μαζι να τον παιρνει τηλεφωνο και ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ οτι ηταν μαζι μου, του ειπε μες τα μουτρα «ελα ρε μπρο μου, και θα κανονιζαμε σημερα να δουμε καμια ταινια»… γενικα κανει διαφορα και εκατσα και του τα ειπα ολα και πλεον καταλαβαινει κι αυτος οτι ο φιλος του ειναι υπερβολικος και πλεον κανονιζουν μια φορα, αντε 2 την βδομαδα. Την προηγουμενη φορα κανονισε να βγουν επειδη θα πηγαινα εγω εξω με φιλη μου, και την αμεσως επομενη, 8 το πρωι τον επαιρνε τηλεφωνο για να βγουν παλι το βραδυ και οταν του ειπε οτι εχουμε εμεις κανονισμενο του ειπε ο φιλος του για την Κυριακη. Του λεει ο δικος μου οτι δεν μπορει (μου ειπε πως του το εξηγησε και απο κοντα) και η απαντηση του, για 3η φορα ηταν να βρεθουνε παλι Κυριακη το βραδυ.

Το αλλο νεο ειναι οτι εχει εκνευριστει πολυ με την δουλεια του, εστειλε cv, τον πηραν τηλεφωνο την ιδια μερα, την επομενη εκανε interview και παιζει να δουλευει τα ιδια ωραρια με μενα με ΣΚ ρεπο και με παραπανω μισθο.

Εχει αλλαξει με στροφη 180 μοιρων η ζωη μας…

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών