μα να πει δεν δίνουμε καλές συμβουλές; Να μας προσβάλλει έτσι; Αχάριστη.
Sos
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Sos
literally, αυτό που έγραψε κάποιες μέρες πίσωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:23Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".

Η αλήθεια είναι ότι το κάνει πολύ δύσκολο για μας. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να πούμε "ναι η καριόλα, όλες έτσι είναι" όπως στον φίλο μας που χώρισε για να νιώσει καλύτερα ή "μπράβο χρυσό μου, βρήκες τον καλύτερο άνθρωπο. Μάλαμα!".
Αφού η ίδια αλλάζει απόψεις πιο γρήγορα απ' ότι το ηλεκτρικό ρεύμα φάσεις.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
vagabondo έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:30Κανονίστε ρε μια εκτακτη μασαμπουκα εκεί πέρα με την casper.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 17:25Casp έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 17:00[
Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη, επειδη βρηκαμε φθηνα εισητηρια. Κλεινουμε 10 μηνες την Δευτερα και θα ειναι με αδεια μια βδομαδα επειδη ειναι ο πολιτικος γαμος της αδερφης του. Ενα ταξιδι εκανε ολο κι’ ολο, κι’ αυτο πριν χρονια στην Αθηνα. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε καπου εκτος Κυπρου μαζι. Κλεισαμε εισητηρια και ξενοδοχειο για ενα βραδυ, και σημερα μαθαινω πως στις 16 εχω συγγενικο γαμο.
Καλώς τα παιδιά.
Σας κάνω πρόγραμμα άμα λάχει. Θα πάμε στου Σιντ για σουβλάκια και στου Χελλη για κρουασάν Τσάμπιον.
Για πρώτη φορά στην πχορουμικη ιστορία δηλώνω παρών.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον Σιντ τον ρώτησες; Τον Χέλη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:56vagabondo έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:30Κανονίστε ρε μια εκτακτη μασαμπουκα εκεί πέρα με την casper.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 17:25
Καλώς τα παιδιά.
Σας κάνω πρόγραμμα άμα λάχει. Θα πάμε στου Σιντ για σουβλάκια και στου Χελλη για κρουασάν Τσάμπιον.
Για πρώτη φορά στην πχορουμικη ιστορία δηλώνω παρών.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ας το ζήσει...

Παρατηρητής...
Να πάτε Λαδάδικα (και ποτό αν θέλετε, αλλά δεν ξέρω τι φάση είστε), τύπισσα, βόλτα στην Νέα Παραλία και στα κάστρα για φώτο.
Για φαγητό κανένα Τσινάρι ή Κρεωνίδη (δεν ξέρω τι λέει ο τελευταίος από φαγητά, αλλά έχει καλή θέα και βολεύει αν κατηφορίσετε από κάστρα).
Καφέ στον Κέδρινο Λόφο ή Villa Luna στο Πανόραμα, για θέα της πόλεως. Το δεύτερο είναι μακριά και επισκέψιμο με ταξί. Διαφορετικά, Ciel στην Νέα Παραλία, και καθίστε έξω για καφέ ή χαλαρό ποτό νωρίς, με θέα τον Θερμαϊκό.
Για φαγητό κανένα Τσινάρι ή Κρεωνίδη (δεν ξέρω τι λέει ο τελευταίος από φαγητά, αλλά έχει καλή θέα και βολεύει αν κατηφορίσετε από κάστρα).
Καφέ στον Κέδρινο Λόφο ή Villa Luna στο Πανόραμα, για θέα της πόλεως. Το δεύτερο είναι μακριά και επισκέψιμο με ταξί. Διαφορετικά, Ciel στην Νέα Παραλία, και καθίστε έξω για καφέ ή χαλαρό ποτό νωρίς, με θέα τον Θερμαϊκό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Sid Vicious
Πολύ κακό timing, τέλη Οκτωβρίου να πάτε να δείτε και λάιβ Bewitched, κρίμα είναι να το χάσετε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η ΔΕΘ φέτος είναι από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Πολύς κόσμος, πολλή κίνηση, ένας χαμός γενικά.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 00:23Πολύ κακό timing, τέλη Οκτωβρίου να πάτε να δείτε και λάιβ Bewitched, κρίμα είναι να το χάσετε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Παλαιοελλαδίτης
Ως επισκέπτης είχα μείνει ικανοποιημένος από το φαγητό στη Λαδόκολλα-Αστροφεγγιά και το ποτό στο Arc (και από ένα μαγαζί σε μια συμβολή στενών στα Λαδάδικα, το οποίο όμως δεν θυμάμαι