Φανταζεσαι να σου προκαλεσει στυση και να σου πιαστει στην πορτα του ασανσερ;Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Μάιος 2019, 20:36αν και εχω ζησει ελαχιστα σε πολυκατοικια, και δεν τυχαινει να χρησιμοποιω καθημερινα ασανσερ, ποσο μαλλον να τυχω και σε στενο, αγενεια μου μοιαζει το να γυριζεις την πλατη, γενικως.
συνηθως αν δω οτι σαν πολλοι να μπαινουν και ειναι στεναχωρα, παω απο τις σκαλες η περιμενω.
α, και γιατι δεν ειναι το ιδιο; δωκαμε δικαιωμα στην καθεμια να μας τριβει τις καβλωμενες ρωγες της στην πλατη;
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Πάω σήμερα στη δουλειά και μπαίνοντας στην κουζίνα να φτιάξω τον καφέ μου βλέπω αραδιασμένες πίτσες, σταφύλια, μπισκότα και βουτήματα στη διάθεση όλων!
Ούτε και κατάλαβα ποιος τα έβαλε εκεί.
Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω σταματήσει να τσιμπολογάω από το πρωί...

Yippie Kay Yay
Airman68 έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 15:35Πάω σήμερα στη δουλειά και μπαίνοντας στην κουζίνα να φτιάξω τον καφέ μου βλέπω αραδιασμένες πίτσες, σταφύλια, μπισκότα και βουτήματα στη διάθεση όλων!
Μάζευε και ας ειναι και ρωγες, τύπε
Οι μισες με φωτο μαγιο! Μεχρι περσι χρειαζομασταν παπαρατσι να βγαλει φωτο απο παραλιες. Φετος τις βγαζουν μονες τους!
και της νύχτας μας να φτιάξετε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παω σήμερα στην δουλεια ανοιγω τα στορια και βγηκαν 100 μυγες...
Εκπληκτικα στην Ερμου σημερα. Πηγαινα πανω κατω 2 ωρες και μπανιζα τουριστριες. 
Αυτο θα κανω καθημερινα τωρα. Δοκιμασα και ice roll. Οχι ασχημο αλλα δε θα ξαναπαρω.

Αυτο θα κανω καθημερινα τωρα. Δοκιμασα και ice roll. Οχι ασχημο αλλα δε θα ξαναπαρω.
Banistir-fit.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 20:31Εκπληκτικα στην Ερμου σημερα. Πηγαινα πανω κατω 2 ωρες και μπανιζα τουριστριες.
Πρωτότυπο τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θελει εξοπλισμο. Πλατυγυρο καπελο, γυαλια ηλιου, αντιηλιακο. Αρπαξα σημερα.Feindflug έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 22:45Banistir-fit.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 20:31Εκπληκτικα στην Ερμου σημερα. Πηγαινα πανω κατω 2 ωρες και μπανιζα τουριστριες.
Πρωτότυπο τύπε!
Ναι, αλλά θα κάνεις κάτι γάμπες τύπε...Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 22:48Θελει εξοπλισμο. Πλατυγυρο καπελο, γυαλια ηλιου, αντιηλιακο. Αρπαξα σημερα.Feindflug έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 22:45Banistir-fit.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 20:31Εκπληκτικα στην Ερμου σημερα. Πηγαινα πανω κατω 2 ωρες και μπανιζα τουριστριες.
Πρωτότυπο τύπε!
Κι αν πετύχεις πολλές ωραίες παρουσίες, το βράδυ στο σπίτι θα γυμνάσεις και πήχυ, if you know what i mean...
Dein Herz, meine Gier
Δοκιμασα προφιτερολ σουρεαλ. Φρεσκο αλλα δε μου αρεσε. Και οι πωλητριες πολυ σφιγμενες, σαν πιτμπουλ που δαγκωνει κοκαλο. Πηρα φραουλες απο τον παγκο στο μοναστηρακι. Πηγα απο πισω για να σιγουρευτω οτ ι ηταν καλες. Ζητησα μισο κιλο. Εκανε μια γρηγορη φτιαρια ο γυφτος και σε κλασμα δευτερολεπτου μού φανηκαν ολες αγορες. Σπιτι διαπιστωσα οτι οντως ηταν. Τι ταχυδαχτυλουργικο εκανε ο πουστης και μου τις φορτωσε! Τα ματια μου με τρωνε απο τα αρωματα που ψεκαζουν οι αρωματατζουδες στην Ερμου. Γιατι δεν παει αστυνομια να τις συλλαβει; Ειδα πολλα γκομενακια. Αν ημουν παντρεμενος και εβγαινα αγκαζε με τη γυναικα μου θα ειχα προβλημα γιατι θα κοιταζα συνεχεια τις αλλες.
Ήρθε ο κ. Χαμόγελο κουρεμένος και αξυριστος 
Μου είπε να πάμε καμιά μέρα βόλτα. Το λέει εδώ και κάτι μήνες αλλά ποτέ δεν στέλνει μνμ

Μου είπε να πάμε καμιά μέρα βόλτα. Το λέει εδώ και κάτι μήνες αλλά ποτέ δεν στέλνει μνμ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μήπως περιμένει να περάσει κανένα τρίμηνο, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-