Ηταν ο ερωτας της ζωης μου που αποδειχτηκε μια απάτη
Ενα φτηνό κόλπο στο ΠΟΚΕΡ που οπως το ειπες στο τέλος
Την εκμετάλλευση που θα μας έριχνε ένα πορνίδιο

Φιλε Μπιστη δεν μπορούσε να το πεις καλύτερα
Ηταν ο ερωτας της ζωης μου που αποδειχτηκε μια απάτη
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Εξαρτάται από τις προσδοκίες που δημιουργεί το είδος της σχέσης. Άλλο πράγμα μία σχέση που κάποιοι μοιράζονται κάποιο χρόνο μαζί και περνούν καλά και άλλο μία σχέση από αυτές που γίνονται με την προοπτική και την προσδοκία (και από τους δύο) να πάει παρακάτω.Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 16:53Γιατί πιστεύεις θα έπρεπε να σου πει και τι να σου πει; ούτε εγώ έχω πει στον δικό μου τι πρόβλημα υγείας έχω. Αόριστιες του έχω πει. Ούτε όταν πάω για εξετάσεις που αφορούν το πρόβλημα μου ξέρει. Και για άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής μου του αόριστιες του έχω πει. Η ζωή μας η "κοινή" ξεκινάει από όταν γνωριστήκαμε. Τα υπόλοιπα δεν είναι κομμάτια του.
Κακος καψουρευτηκες...να καψουρευτεις οταν βρεις μια που θα αξιζει οχι σαν κατι πονηρες που εκμεταλλευονταιMasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:25ΚΑΨΟΥΡΑ αγαπητε/η killzone οσο να ειναι τον ανθρωπο που χωρίζεις δεν το κανεις με τις καλύτερες σκέψειςkillzone έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:22Οχι επρεπε απο εξαρχης να καταλαβεις οτι εχει θεματα η γυναικα αλλα εισαι τοσο ΒΛΑΚΑΣ που το εμαθες μετα απο 1.5 χρονοMasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:16
Έπρεπε να μεινω η να φύγω διότι αρκεί με κατηγορούν οτι εγώ φταιώ για όλα
Ο καθένας με το δικό του τρόπο τελικά σκέφτεται
αυτο λεγετε εκμεταλλευση φευγεις κ δεν ξανα ασχολεισαι μαζι της τελεια κ παυλα
Αλλά τεσπα θα περάσει και αυτό.
Βρε συ δεν μιλάω για τόσο βαριά θέματα όπως το να έχει κάνει φυλακή για κάτι σοβαρόή υπάρχον πρόβλημα υγείας που θα μπορούσε να επηρεάσει ένα παιδί. Μιλάω για κάτι προσωπικό πχ σε θέμα υγείας ή κάτι άλλο που δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στον άλλο.ST48410 έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:34Δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Εξαρτάται από τις προσδοκίες που δημιουργεί το είδος της σχέσης. Άλλο πράγμα μία σχέση που κάποιοι μοιράζονται κάποιο χρόνο μαζί και περνούν καλά και άλλο μία σχέση από αυτές που γίνονται με την προοπτική και την προσδοκία (και από τους δύο) να πάει παρακάτω.Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 16:53Γιατί πιστεύεις θα έπρεπε να σου πει και τι να σου πει; ούτε εγώ έχω πει στον δικό μου τι πρόβλημα υγείας έχω. Αόριστιες του έχω πει. Ούτε όταν πάω για εξετάσεις που αφορούν το πρόβλημα μου ξέρει. Και για άλλα σημαντικά κομμάτια της ζωής μου του αόριστιες του έχω πει. Η ζωή μας η "κοινή" ξεκινάει από όταν γνωριστήκαμε. Τα υπόλοιπα δεν είναι κομμάτια του.
Κατανοώ ότι δεν μπορούν να δοθούν ευαίσθητες πληροφορίες από την αρχή για διάφορους λόγους. Αλλά όταν αποκρύβονται πράγματα που με τον ένα ή άλλο τρόπο θα επηρεάσουν και την ζωή του άλλου, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις.
Δεν στο γράφω προσωπικά αλλά σου δίνω δύο παραδείγματα να καταλάβεις τι θέλω να πω. Πως θα σου φαινόταν να είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, να κάνεις σχέδια για παρακάτω και ξαφνικά να ανακαλύψεις ότι έχει κάνει φυλακή; Θα έστεκε να σου απαντήσει ότι αυτό δεν είναι κομμάτι της κοινής σας ζωής και δεν σε αφορά; Ή να ήσουν με κάποιον, να σχεδιάζατε γάμο και μετά τον γάμο να μάθαινες ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας που το ήξερε και δεν του επιτρέπει να κάνει παιδί. Ή έστω ένα πρόβλημα υγείας που θα επηρεάσει σημαντικά την τότε καθημερινότητά σου. Δεν θα θεωρούσες ότι κατά κάποιο τρόπο σε εξαπάτησε;
αχχααχχααχαχχαχαχαwooded glade έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:51Αντιθέτως αν είναι αβγό δεν θα βγει απάτη.
Λογικά θα σε βλέπει κι εσένα σαν αβγό, οπότε δεν θα βγει απάτη.
Εννοείται θα την ξεπεράσει βρε. Τι κι αν πλησιάζει τα 40, εύκολα θα ξαναβρεί σε άλλη το πακετάκι που τον έκανε να την καψουρευτει, να ξαναιαψουρευτει και να δαπανήσει άλλο 1-2 χρόνια να είναι σίγουρος ότι δεν έχει κατάθλιψη και δεν παίρνει κ αγωγή, σίγουρος πλέον να προσχωρήσει και να κάνει οικογένεια.killzone έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:33Δεν πειραζει...θα το ξεπερασει κ θα βρει καλυτερη απο αυτην
Τι μας ενδιαφερει η αλλη
Με αυτα που βλέπω πιο εύκολα θα γινει ξανα πρωθυπουργος ο Αλεξης Τσιπρας παρά να κανω οικογένεια και να βρώ το άλλο μου μισοNaida έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:58Εννοείται θα την ξεπεράσει βρε. Τι κι αν πλησιάζει τα 40, εύκολα θα ξαναβρεί σε άλλη το πακετάκι που τον έκανε να την καψουρευτει, να ξαναιαψουρευτει και να δαπανήσει άλλο 1-2 χρόνια να είναι σίγουρος ότι δεν έχει κατάθλιψη και δεν παίρνει κ αγωγή, σίγουρος πλέον να προσχωρήσει και να κάνει οικογένεια.
Σώπα καλέ, θα βρεις πάλι το πακέτο.MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:59Με αυτα που βλέπω πιο εύκολα θα γινει ξανα πρωθυπουργος ο Αλεξης Τσιπρας παρά να κανω οικογένεια και να βρώ το άλλο μου μισοNaida έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:58Εννοείται θα την ξεπεράσει βρε. Τι κι αν πλησιάζει τα 40, εύκολα θα ξαναβρεί σε άλλη το πακετάκι που τον έκανε να την καψουρευτει, να ξαναιαψουρευτει και να δαπανήσει άλλο 1-2 χρόνια να είναι σίγουρος ότι δεν έχει κατάθλιψη και δεν παίρνει κ αγωγή, σίγουρος πλέον να προσχωρήσει και να κάνει οικογένεια.
Αν ειχες τη δυνατοτητα να παιζεις μπαλα με 3-4 διαφορετικες γυναικες ανω του μετριου σε ομορφια, καθε εβδομαδα, θα ειχες το ιδιο σκεπτικο;MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 18:28Αν τον αγαπάς θα συζήσεις με αυτο το άτομο εγω επι της ουσιας συζούσα διοτι σχεδόν ΣΚ εμενα σπιτι της και εκει ειναι αυτό που λες ηλπίζα οτι θα πηγαινα για γάμο διότι ειμαι υπέρ της φάσης αυτης και της οικογένειας και εν τελη επηλθε η τοξικοτηταVolk έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 16:41Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες!Green Dragon έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 16:21Βιάζεστε να τον κρίνετε μερικοί αλλά μάλλον δεν ξέρετε πόσο μεγάλο κόστος μπορεί να έχει η συμβίωση με ένα ψυχικά ασταθές άτομο. Εγώ ακόμα και πελάτες που καταλαβαίνω ότι είναι προβληματικοί τους σουτάρω που στο κάτω κάτω ούτε θα συζήσω μαζί τους ούτε θα τους παντρευτώ.
Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς είχε όπως και πόσο βαρύ ήταν. Ένας άνθρωπος με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου τρώει την ψυχή.
Δεν χρειαζεται να συμβιωσεις με κανεναν ανθρωπο. Αργα ή γρηγορα θα χαθει ο ενθουσιασμος και οι καυλες και θα βγει η τοξικοτητα ποικιλοτροπως!
Μην ξεχνάς οτι καλως η κακως κοντεύω 40 και εχω κανει μονο 4 σχέσεις μακροχρόνιες
Εχεις μια ανησυχια οτι δεν θα κανεις παιδακια...σκεψου ομως οτι σκοτωθηκαν 18 χρονα παιδια στην ΟυκρανιαMasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:59Με αυτα που βλέπω πιο εύκολα θα γινει ξανα πρωθυπουργος ο Αλεξης Τσιπρας παρά να κανω οικογένεια και να βρώ το άλλο μου μισοNaida έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:58Εννοείται θα την ξεπεράσει βρε. Τι κι αν πλησιάζει τα 40, εύκολα θα ξαναβρεί σε άλλη το πακετάκι που τον έκανε να την καψουρευτει, να ξαναιαψουρευτει και να δαπανήσει άλλο 1-2 χρόνια να είναι σίγουρος ότι δεν έχει κατάθλιψη και δεν παίρνει κ αγωγή, σίγουρος πλέον να προσχωρήσει και να κάνει οικογένεια.