Πελοποννήσιοι.

ΥΓ. Κάνε ξανά την αφαίρεση.
Πελοποννήσιοι.
Σωστα τα εγραψα, τα πρωτα 4 χρονια 2000-2004 περιμενε μηπως κανω εγω την κινηση....
αξιος, αξιος.
θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλάJuno έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 10:43Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Το χειρότερο που μας έχει συμβεί είναι ξάδελφος υβρίδιο κεντρώος-φιλελέ.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.
Μέχρι εκει, δεν έχει πιο πέρα.
Ε, κάτι ανάλογο και με τους λαθρομεταναστες, Déjà (γραφ'το σωστά τρομάρα σου).
Καλά αλλά μην παραπονιέσαι μετά για το χέρι σου όμως, δεν φταίει αυτό για την μαλακία που σε δέρνει.Nero έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 09:16θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλάJuno έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 10:43Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.
Κοίτα πίσω σου: ένας εβραίος!sys3x έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 09:36Καλά αλλά μην παραπονιέσαι μετά για το χέρι σου όμως, δεν φταίει αυτό για την μαλακία που σε δέρνει.Nero έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 09:16θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλάJuno έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 10:43
Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
(:
Αμάν; τι θα κάνουμε τώρα ρε; Είναι οι κακοί αυτοί, ξου ξου ξου.
Το χω πει ότι είναι λανθάνων έρωτας αλλά αυτό ήταν σκατοψυχιά από την πλευρά του τσιρικοπί.
Αυτο είναι το σλόγκαν για υποψηφιότητα Δήμαρχου στο Κωσταλεξι.
Αυτό είναι γεγονός.™Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 09:53Αυτο είναι το σλόγκαν για υποψηφιότητα Δήμαρχου στο Κωσταλεξι.
Moυ είχε συμβεί - σε αυτή περίπου την ηλικία - τέτοιο ακριβώς σκηνικό στην πραγματικότητα. Οι δικοί μου ούτε που να ακούσουν για Αριστερά κλπ. Με τίποτα...Μου είπανε: "Μα καλά, τον Μήτσο, αυτόν τον παλικουμουνιστή;;;" και τέλειωσε εκει το πραμα.Juno έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 10:43Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
φτιαξτε!!Cecily Anne έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:43Θα τα διαγράφουμε.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:42Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας
Έλα ρε δεν είναι δικιά μου ιδέα. Ψήστε τον Ψι.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 10:22φτιαξτε!!Cecily Anne έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:43Θα τα διαγράφουμε.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:42Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας