Τιμωρία - Εφιάλτης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Τιμωρία - Εφιάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Σεπ 2018, 21:02

Nostalgia έγραψε:
17 Σεπ 2018, 21:00

Kαλα κοροιδευε, αλλα δεν επαιρνε αλλη καθυστερηση το θεμα, την πρωτη προταση μου την εκανε το 2004, μετα απο 18 χρονια επεσα ηρωικα μαχομενος....
Πελοποννήσιοι. :fp:

ΥΓ. Κάνε ξανά την αφαίρεση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 17 Σεπ 2018, 21:05

:smt005:
Cecily Anne έγραψε:
17 Σεπ 2018, 21:02
Nostalgia έγραψε:

Kαλα κοροιδευε, αλλα δεν επαιρνε αλλη καθυστερηση το θεμα, την πρωτη προταση μου την εκανε το 2004, μετα απο 18 χρονια επεσα ηρωικα μαχομενος....
Πελοποννήσιοι. :fp:

ΥΓ. Κάνε ξανά την αφαίρεση.
Σωστα τα εγραψα, τα πρωτα 4 χρονια 2000-2004 περιμενε μηπως κανω εγω την κινηση.... :lol:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Σεπ 2018, 09:09

Nostalgia έγραψε:

αξιος, αξιος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 18 Σεπ 2018, 09:16

Juno έγραψε:
17 Σεπ 2018, 10:43
Deja έγραψε:
16 Σεπ 2018, 07:37
Juno να κάνει γαμπρό η νύφη Αφγανο μετανάστη από τη Μόρια
Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Το χειρότερο που μας έχει συμβεί είναι ξάδελφος υβρίδιο κεντρώος-φιλελέ.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.
Μέχρι εκει, δεν έχει πιο πέρα.

Ε, κάτι ανάλογο και με τους λαθρομεταναστες, Déjà (γραφ'το σωστά τρομάρα σου).
θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλά

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Σεπ 2018, 09:36

Nero έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:16
Juno έγραψε:
Deja έγραψε:
16 Σεπ 2018, 07:37
Juno να κάνει γαμπρό η νύφη Αφγανο μετανάστη από τη Μόρια
Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.

θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλά
Καλά αλλά μην παραπονιέσαι μετά για το χέρι σου όμως, δεν φταίει αυτό για την μαλακία που σε δέρνει.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 18 Σεπ 2018, 09:41

sys3x έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:36
Nero έγραψε:
Juno έγραψε:

Καλά αλλά μην παραπονιέσαι μετά για το χέρι σου όμως, δεν φταίει αυτό για την μαλακία που σε δέρνει.
(:
Κοίτα πίσω σου: ένας εβραίος!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Σεπ 2018, 09:45

Nero-juno: ενα ρομαντικό βραδυ ανα μεταξυ τους
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Σεπ 2018, 09:49

Nero έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:41
sys3x έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:36
Nero έγραψε:

(:
Κοίτα πίσω σου: ένας εβραίος!
Αμάν; τι θα κάνουμε τώρα ρε; Είναι οι κακοί αυτοί, ξου ξου ξου.
(:

Επί του θέματος, πέταξες σκατοψυχιά μικρέ κ απροκάλυπτα κιόλας, ακόμα και ενδο-οικογενιακή να έπαιζε δεν τα λένε/δεν είναι δικιά σου δουλειά.
Τσεκαλακά.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Σεπ 2018, 09:50

Cecily Anne έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:45
Nero-juno: ενα ρομαντικό βραδυ ανα μεταξυ τους
Το χω πει ότι είναι λανθάνων έρωτας αλλά αυτό ήταν σκατοψυχιά από την πλευρά του τσιρικοπί.
(:

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Σεπ 2018, 09:53

sys3x έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:49
δεν είναι δικιά σου δουλειά.
Αυτο είναι το σλόγκαν για υποψηφιότητα Δήμαρχου στο Κωσταλεξι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Σεπ 2018, 09:56

Dwarven Blacksmith έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:53
sys3x έγραψε:
18 Σεπ 2018, 09:49
δεν είναι δικιά σου δουλειά.
Αυτο είναι το σλόγκαν για υποψηφιότητα Δήμαρχου στο Κωσταλεξι.
Αυτό είναι γεγονός.™

.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 18 Σεπ 2018, 09:58

Juno έγραψε:
Moυ είχε συμβεί - σε αυτή περίπου την ηλικία - τέτοιο ακριβώς σκηνικό στην πραγματικότητα. Οι δικοί μου ούτε που να ακούσουν για Αριστερά κλπ. Με τίποτα...Μου είπανε: "Μα καλά, τον Μήτσο, αυτόν τον παλικουμουνιστή;;;" και τέλειωσε εκει το πραμα. :a040:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 18 Σεπ 2018, 10:22

Cecily Anne έγραψε:
17 Σεπ 2018, 20:43
enterprise-psi έγραψε:
17 Σεπ 2018, 20:42
Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας :lol:
Θα τα διαγράφουμε. :hebit:
φτιαξτε!! :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Σεπ 2018, 11:22

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
18 Σεπ 2018, 10:22
Cecily Anne έγραψε:
17 Σεπ 2018, 20:43
enterprise-psi έγραψε:
17 Σεπ 2018, 20:42
Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας :lol:
Θα τα διαγράφουμε. :hebit:
φτιαξτε!! :romance-hearteyes:
Έλα ρε δεν είναι δικιά μου ιδέα. Ψήστε τον Ψι.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 18 Σεπ 2018, 11:29

Τι λες θα το ανοιξεις; Ε φανταστικε enterprise-psi ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών