Τιμωρία - Εφιάλτης
Re: Τιμωρία - Εφιάλτης
Goback: Να κερδίσει αμορτί 2000 και να μη δώσει 1 ευρώ στα φανάρια; δε θα ξανακερδίσει
Wooded: Να σταματήσει να απαντάει σε αβγά
ΓΑΛΗ: Να κανει αρνάκι μόνο κάθε Πάσχα, τι το περάσαμε δδλ, μια με γιαούρτι, μια με σως άλλη, μια με παράλλη. Το αρνακι μονο σούβλα
Σουβλίτσα: Να της απαγορευτεί μια μέρα να σκέφτεται (το αξίζει - αποτοξίνωση)
Wooded: Να σταματήσει να απαντάει σε αβγά
ΓΑΛΗ: Να κανει αρνάκι μόνο κάθε Πάσχα, τι το περάσαμε δδλ, μια με γιαούρτι, μια με σως άλλη, μια με παράλλη. Το αρνακι μονο σούβλα
Σουβλίτσα: Να της απαγορευτεί μια μέρα να σκέφτεται (το αξίζει - αποτοξίνωση)
Έχω ένα θέμα με την τάξη και την καθαριότητα. Στο Daily drive τσιγάρο και καφες οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΓΓ: να εργαστεί στα Λιντλ
Deja: η κόρη του να πολιτευτεί με τη Χ.Α.
Ασέβαστος: να ξυπνήσει στον πλανήτη των ηλιθίων με 1 μύριο σφαίρες αλλά χωρίς χέρια και δόντια
lolek: να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και πάλι να μη τον θέλει καμιά
Αγις: να ξυπνήσει παντρεμένος με άσχημη, νά χει 18 παιδιά και πηγαίνοντας στον καθρεφτη να συνειδητοποίησει ότι είναι πιο άσχημος κι απ την άσχημη γυναίκα του, και το χειρότερο, να την αγαπάει κι όλας.
Σουβλίτσα: να χορεύει γυμνή στην πανσέληνο με κέρατα στο κεφάλι γύρω απ τη φωτιά
Ασέβαστος: να ξυπνήσει στον πλανήτη των ηλιθίων με 1 μύριο σφαίρες αλλά χωρίς χέρια και δόντια
lolek: να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και πάλι να μη τον θέλει καμιά
Αγις: να ξυπνήσει παντρεμένος με άσχημη, νά χει 18 παιδιά και πηγαίνοντας στον καθρεφτη να συνειδητοποίησει ότι είναι πιο άσχημος κι απ την άσχημη γυναίκα του, και το χειρότερο, να την αγαπάει κι όλας.
Σουβλίτσα: να χορεύει γυμνή στην πανσέληνο με κέρατα στο κεφάλι γύρω απ τη φωτιά
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσύ κάτσε καλά, μην σε παντρέψω με τον Μητσοχοντροκώλια (u know!Ίφιδα έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 19:34ΓΓ: να εργαστεί στα Λιντλ

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μα είμαι παντρεμένη μαζί του 
Νάνδρος: Να ξυπνήσει και να είναι το δεξί χέρι του Λέοντος του τρίτου

Νάνδρος: Να ξυπνήσει και να είναι το δεξί χέρι του Λέοντος του τρίτου

Ερμής: Εκεί που αρχίζει κι ερωτεύεται το κορτσούδι κι αρχίζει να σκέφτεται γάμους-παιδιά κλπ, να πάει σπίτι της και να ειναι έτσι
Χοχοχο δε θα μπορούσα με τπτ τπτ να είμαι με κάποια λιγότερο τακτική από εμενα
Μου Έχουν τύχει βέβαια περιπτώσεις που ακόμη και για εμένα ήταν υπερβολικές
Μου Έχουν τύχει βέβαια περιπτώσεις που ακόμη και για εμένα ήταν υπερβολικές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 17 Σεπ 2018, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σισιλιανα, να της λενε ολοι οι Χρηστες καθημερινα ποσο καλη ειναι και ποσο την αγαπουν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιος θα ανοίξει νήμα Fuck, Marry, Kill ; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Απ'το να μιλάνε τα παιδιά μου με λιι και νιι που μου γράψανε παραπάνω... ;

Nostalgia: Nα τον καλέσουν σε 10 γάμους, να μην μπορεί να τους αποφύγει και να ακούσει 1000 φορές "και στα δικά σου".
Ψι, ψήστο, μέσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας 

The business man whose master plan controls the world each day,
- Cecily Anne
Θα τα διαγράφουμε.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:42Μπα άστο καλύτερα, θα γράφουν τα μποτ να σκοτώσουν τσιπρα / κουλη, κλπ κλπ , ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ατυχησες, με πετυχε σε στιγμη αδυναμιας και ειπα το ναι, το κοριτσι ειναι πλεον αποκατε-στημμενο απο τον Απριλιο....Cecily Anne έγραψε: ↑17 Σεπ 2018, 20:38Απ'το να μιλάνε τα παιδιά μου με λιι και νιι που μου γράψανε παραπάνω... ;
Nostalgia: Nα τον καλέσουν σε 10 γάμους, να μην μπορεί να τους αποφύγει και να ακούσει 1000 φορές "και στα δικά σου".
Ψι, ψήστο, μέσα.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne

Kαλα κοροιδευε, αλλα δεν επαιρνε αλλη καθυστερηση το θεμα, την πρωτη προταση μου την εκανε το 2004, μετα απο 18 χρονια επεσα ηρωικα μαχομενος....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
26 Ιαν 2024, 09:51
-
-
Νέα δημοσίευση Εφιάλτης στο phorum με τα κομμούνια
από Sol » 07 Αύγ 2023, 17:36 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 9 Απαντήσεις
- 1436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
01 Σεπ 2024, 06:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυστραλία: ο μεγαλύτερος εφιάλτης του προϊστορικού ανθρώπου
από Antipnevma » 21 Απρ 2024, 16:05 » σε Οικολογία & Φύση - 5 Απαντήσεις
- 704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI