Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
fagano3
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από fagano3 » 16 Ιουν 2019, 23:09
Naida έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 22:55
Uppercut έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 22:50
Είναι, αλλά από σας περιμένουμε ακόμα κι η εκτόνωση σας να είναι πιο εξευγενισμένη. Απ' τους άντρες δεν έχουμε προσδοκίες, άμα ρίχνετε επίπεδο κι εσείς, το χάσαμε.
Δεν γίνεται κάτι

Υπάρχουν βέβαια και αυτές που δεν βρίζουν και είναι και πάντα συγκρατημένες και στις εκφράσεις τους και στη συμπεριφορά τους. Μου θυμίζουν κάτι από γυναίκες βόρειες. Αυτές τις κοπέλες τις θαυμάζω.
Τωρα συνειδητοποιησα οτι ολες μα ολες οι κοπελες που ειχα ,ειχαν παντα αυτο το χαρακτηριστικο ανεξαρτητα απο ποιο μερος του πλανητη ητανε.
Εχει δικιο ο απερκατ.Θελεις η γυναικα να ειναι προτυπο για να γινεις καλυτερος ανθρωπος (να αποβαλλεις την εμφυτη βαρβαροτητα λογω τεστοστερονης)Αμα ειναι να εχεις σχεση με τον Τακη αντε γεια η σχεση...
Τωρα θυμηθηκα περιστατικο που ειμαι στο σπιτι της και ακουω την γειτονισσα απο πανω να μαλωνει με τον ανδρα της και να φωναζει να χεσω στον ταφο της μανας σου.Κοιταζω την δικια μου ετσι

και την ρωταω ελπιζοντας οτι δεν καταλαβα καλα λογω γλωσσας.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 16 Ιουν 2019, 23:17
fagano3 έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:09
Uppercut έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 22:50
Είναι, αλλά από σας περιμένουμε ακόμα κι η εκτόνωση σας να είναι πιο εξευγενισμένη. Απ' τους άντρες δεν έχουμε προσδοκίες, άμα ρίχνετε επίπεδο κι εσείς, το χάσαμε.
Δεν γίνεται κάτι

Υπάρχουν βέβαια και αυτές που δεν βρίζουν και είναι και πάντα συγκρατημένες και στις εκφράσεις τους και στη συμπεριφορά τους. Μου θυμίζουν κάτι από γυναίκες βόρειες. Αυτές τις κοπέλες τις θαυμάζω.
Τωρα συνειδητοποιησα οτι ολες μα ολες οι κοπελες που ειχα ,ειχαν παντα αυτο το χαρακτηριστικο ανεξαρτητα απο ποιο μερος του πλανητη ητανε.
Εχει δικιο ο απερκατ.Θελεις η γυναικα να ειναι προτυπο για να γινεις καλυτερος ανθρωπος (να αποβαλλεις την εμφυτη βαρβαροτητα λογω τεστοστερονης)Αμα ειναι να εχεις σχεση με τον Τακη αντε γεια η σχεση...
Τωρα θυμηθηκα περιστατικο που ειμαι στο σπιτι της και ακουω την γειτονισσα απο πανω να μαλωνει με τον ανδρα της και να φωναζει να χεσω στον ταφο της μανας σου.Κοιταζω την δικια μου ετσι

Εντάξει αυτά είναι όχι απλά απαράδεκτα αλλά τραγικά.
Έχω ακούσει και εγώ γυναίκα να λέει πολύ άσχημες κουβέντες και δεν περιείχε ούτε μια βρισιά. Του στιλ να σε φέρουν πίσω κασωμένο, (εννοούσε σε φέρετρο)

μου 'ρθε να της γυρίσω μια ανάποδη να στραβώσει το τσαούλι της.
Αυτό που ακούω από άνδρες και σπάνια από γυναίκες και με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι όταν βρίζουν τα Θεια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Feindflug
από Feindflug » 16 Ιουν 2019, 23:25
Naida έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:17
Δεν γίνεται κάτι

Έχω ακούσει και εγώ γυναίκα να λέει πολύ άσχημες κουβέντες και δεν περιείχε ούτε μια βρισιά. Του στιλ να σε φέρουν πίσω κασωμένο, (εννοούσε σε φέρετρο)

Αυτό που ακούω από άνδρες και σπάνια από γυναίκες και με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι όταν βρίζουν τα Θεια.
Στην περιύβριση Θείων περιλαμβάνεται και ο Αντίχριστος;
Βλ. Γαμώ τον Αντίχριστό μου, γαμώ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 16 Ιουν 2019, 23:27
Feindflug έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:25
Naida έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:17

Στην περιύβριση Θείων περιλαμβάνεται και ο Αντίχριστος;
Βλ. Γαμώ τον Αντίχριστό μου, γαμώ.
Όχι, ελεύθερα.
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
Παντογνώστης
από Παντογνώστης » 16 Ιουν 2019, 23:49
Οι γυναίκες στην δύση είναι κακομαθημένες. Από μικρή ηλικία μαθαίνουν πως είναι θύματα μιας ανδροκρατούμενης κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μισοί γάμοι διαλύονται. Αν ζούσαν οι γυναίκες της δύσης 1 μέρα στη Υεμένη ή στην Σαουδική Αραβία θα εκτιμούσαν απεριόριστα τα δικαιώματα που έχουν όπως και τους αντρες τους .
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 17 Ιουν 2019, 07:36
talaipwros έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:46
Naida έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:07
Uppercut έγραψε: ↑16 Ιουν 2019, 23:02
Κι εγώ.

Σ' έχω, σ' έχω

Στο εύχομαι να την βρεις!
wut?
αυτη ειναι φτυστη η ανιψια μου
Ομορφοκόριτσο!
Ορίστε, κάνε κανένα κονέ στον Uppercut μας. Μικρός είναι,δεξιός είναι,μορφωμένο παιδί είναι,ομορφόπαιδο είναι,γυμνάζεται,καπιταλιστής είναι.
Que Sera, Sera...
-
-
- 108 Απαντήσεις
- 8271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Μάιος 2025, 21:53
-
-
- 70 Απαντήσεις
- 1740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
01 Ιούλ 2024, 22:43
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
14 Νοέμ 2023, 20:47
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.