Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...
-
Re: Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...
Απαντώντας στον τίτλο και χωρίς να έχω διαβάσει τις απαντήσεις:
Στην ελλάδα φαίνεται να ήταν τρεντ. Έχει αρχίσει να αντιστρέφεται. Το ίδιο ισχύει και στις δυσφορίες φύλλου.
Αυτά από ανέκδοτες συζητήσεις με νοσοκομειακούς και ιδιώτες ψυχιάτρους.
Θα χρειαστούν μερικά χρόνια ακόμα για να διαπιστωθεί η πραγματικότητα.
Στην ελλάδα φαίνεται να ήταν τρεντ. Έχει αρχίσει να αντιστρέφεται. Το ίδιο ισχύει και στις δυσφορίες φύλλου.
Re: Εξαπλασιάστηκαν οι μπάι και οι παν στους νέους εφήβους μέσα σε οκτώ χρόνια...
Όλα τα προέβλεψαν οι άγιοι πατέρες μας. Την κρίση του 2008, την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, το κεικ που δεν μου βγήκε καλό επειδή έβαλα λίγη ζάχαρη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:25Ίσως επειδή οι προφητείες αφορούσαν πάντα σε πολύ πιο σοβαρά θέματα από τους λοατκι καημούς.Libre arbitre έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:20Κανένας προφήτης δεν προέβλεψε αυτήν την θεαματική άνοδο των LGBTQ. Ούτε ο Νοστράδαμος.

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
- hellegennes
Αντιεπιστημονικές μαλακίες. Τι σχέση το φαγητό με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, που, ακόμη κι αν δεν είναι 100% γενετικός παράγοντας, έχει ήδη διαμορφωθεί πολύ πριν φτάσεις την εφηβεία σου;Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:19Μπορείς να δοκιμάσεις. Δεν είναι κακό.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:07Δεν το πιστεύω αυτό. Ξέρεις ήδη τι σου αρέσει και τι όχι. Βλέπεις μαι γυνάικα και ξέρεις αν σου αρέσει, δεν χρειάστηκε να δοκιμάσεις κάτι, ξέρεις. Βλέπεις ένα κάρο και ξέρεις ότι δεν σου αρέσει, πάλι δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις.
Όπως και με το φαγητό, θα δοκιμάσεις και θα μάθεις τι σου αρέσει περισσότερο.
Ρητορική είναι η ερώτηση. Η απάντηση είναι: καμμία. Δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν μπορείς να δοκιμάσεις κάτι που είναι αντίθετο στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός σου και να σου αρέσει. Είναι σαν να λες ότι μπορεί αν δοκιμάσεις να σε δαγκώσει φίδι να σου αρέσει ή να δοκιμάσεις να κολλήσεις κάποια ασθένεια και να γουστάρεις.
Φυσικά, υπάρχουν άτομα που εξιτάρονται να τρώνε ξύλο, φέρ' ειπείν, αλλά το γνωρίζουν αυτό από την εφηβεία ήδη, δεν το μαθαίνουν με πειραματισμό. Κι ακόμη κι αυτοί οι άνθρωποι το γουστάρουν αυτό σε συνδυασμό με σεξουαλικό ερεθισμό, υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να σε πλακώσουν στο ξύλο αν τολμήσεις να τους αγγίξεις.
Όλα αυτά είναι λυμένα. Έχουν συζητηθεί και μελετηθεί εκτενώς και υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία από πίσω. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν αποτελούν συνειδητές επιλογές σε κανένα απολύτως επίπεδο. Αν σου αρέσουν οι ξανθές, οι κοντές, οι ψηλομύτες, οι αμίλητες, οι ατίθασες, οι νταρνάνες... όλα μα όλα είναι προαποφασισμένα από το μυαλό σου, δεν είναι συνειδητές επιλογές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ότι ας πούμε μια μέρα ξυπνάς και γίνεσαι ομοφυλόφιλος ή θες να ξεκινήσεις ορμόνες επειδή βαριέσαιplebsareneeded έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:33Απαντώντας στον τίτλο και χωρίς να έχω διαβάσει τις απαντήσεις:
Λογικό ακούγεται

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Eπαναλαμβανω το ined είναι το εθνικό ινστιτούτο δημογραφικών μελετών. Έρευνα είναι, όχι δημοσκόπηση...
https://www.ined.fr/en/
...
...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Ακριβώς έτσι είναι. Η σεξουαλική ορμή ενεργοποιείται αυτόματα σαν μηχανισμός από ερεθίσματα των αισθήσεών μας, άγγιγμα, όραση, όσφρηση, ακοή, κτλ. Από την στιγμή που κάτι σε ερεθίζει σεξουαλικά με κάποιο ερέθισμα, αυτομάτως ξέρεις ότι σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να κάνεις σεξ με άντρα για να ξέρεις αν σου αρέσει ή όχι.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:07Δεν το πιστεύω αυτό. Ξέρεις ήδη τι σου αρέσει και τι όχι. Βλέπεις μια γυναίκα και ξέρεις αν σου αρέσει, δεν χρειάστηκε να δοκιμάσεις κάτι, ξέρεις. Βλέπεις ένα κάρο και ξέρεις ότι δεν σου αρέσει, πάλι δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις.
Δεν είναι καθόλου σαν την δοκιμή τροφών, που δεν σου δίνουν ερέθισμα γεύσης πριν ακουμπήσουν στην γλώσσα σου και άρα δεν μπορείς να ξέρεις αν σου αρέσει κάτι γευστικά πριν το δοκιμάσεις.
Είναι τόσο ασύνδετα μεταξύ τους αυτά τα πράγματα που είναι σαν να λέμε ότι το να μαθαίνεις ποδήλατο είναι σαν να κοιμάσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:35Αντιεπιστημονικές μαλακίες. Τι σχέση το φαγητό με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, που, ακόμη κι αν δεν είναι 100% γενετικός παράγοντας, έχει ήδη διαμορφωθεί πολύ πριν φτάσεις την εφηβεία σου;Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:19Μπορείς να δοκιμάσεις. Δεν είναι κακό.Green Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 18:07Δεν το πιστεύω αυτό. Ξέρεις ήδη τι σου αρέσει και τι όχι. Βλέπεις μαι γυνάικα και ξέρεις αν σου αρέσει, δεν χρειάστηκε να δοκιμάσεις κάτι, ξέρεις. Βλέπεις ένα κάρο και ξέρεις ότι δεν σου αρέσει, πάλι δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις.
Όπως και με το φαγητό, θα δοκιμάσεις και θα μάθεις τι σου αρέσει περισσότερο.
Ρητορική είναι η ερώτηση. Η απάντηση είναι: καμμία. Δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν μπορείς να δοκιμάσεις κάτι που είναι αντίθετο στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός σου και να σου αρέσει. Είναι σαν να λες ότι μπορεί αν δοκιμάσεις να σε δαγκώσει φίδι να σου αρέσει ή να δοκιμάσεις να κολλήσεις κάποια ασθένεια και να γουστάρεις.
Φυσικά, υπάρχουν άτομα που εξιτάρονται να τρώνε ξύλο, φέρ' ειπείν, αλλά το γνωρίζουν αυτό από την εφηβεία ήδη, δεν το μαθαίνουν με πειραματισμό. Κι ακόμη κι αυτοί οι άνθρωποι το γουστάρουν αυτό σε συνδυασμό με σεξουαλικό ερεθισμό, υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να σε πλακώσουν στο ξύλο αν τολμήσεις να τους αγγίξεις.
Όλα αυτά είναι λυμένα. Έχουν συζητηθεί και μελετηθεί εκτενώς και υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία από πίσω. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις δεν αποτελούν συνειδητές επιλογές σε κανένα απολύτως επίπεδο. Αν σου αρέσουν οι ξανθές, οι κοντές, οι ψηλομύτες, οι αμίλητες, οι ατίθασες, οι νταρνάνες... όλα μα όλα είναι προαποφασισμένα από το μυαλό σου, δεν είναι συνειδητές επιλογές.
Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία η οποία θεωρεί ανωμαλία την ομοφυλοφιλία, τότε είναι λογικό να μην δοκιμάσεις επειδή υπάρχει η κοινωνική πίεση που σε αποτρέπει, σου δημιουργεί ενοχές ότι κάνεις λάθος.
Αν έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια ή κοινωνία που θεωρεί οκ τον πειραματισμό, θα είσαι πιο ανοιχτός σε νέες εμπειρίες χωρίς να σημαίνει ότι θα το κάνεις.
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι μόνο βιολογία. Αν ήταν μόνο βιολογία, δεν θα έβλεπες τσόντες με άτριχες που τις έχουν αλείψει με λάδι (ειναι γνωστό ότι όταν η γυναίκα ζούσε στην φύση έκανε αποτρίχωση και έβαφε νύχια για να αρέσει στον άντρα

Μου αρέσει που λες ότι είναι στο μυαλό σου ενώ οι επιστήμονες έχουν πει εδώ και δεκαετίες ότι είναι συνδυασμός περιβάλλοντος και βιολογίας

- Libre arbitre

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- hellegennes

Εδώ εγώ λέω ότι αυτά είναι ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες:
Εδώ ο Libre λέει ότι είναι δημοσκόπηση που έκανε το Ined που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι είναι, αλλά αυτό είναι άλλο:hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:25Έχουμε συζητήσει τέτοιες ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες. Δεν ισχύει.
Κι εδώ απαντάει στον εαυτό του και λέει ότι είναι έρευνα, όχι δημοσκόπηση, σαν να είπα εγώ ότι είναι δημοσκόπηση:Libre arbitre έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:27Την δημοσκόπηση την έκανε το Ined μεσιέ. Ξέρετε τι είναι το Ined;
Libre arbitre έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:29Και είναι έρευνα, δεν είναι δημοσκόπηση...

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Σκέφτηκες καθόλου την πιθανότητα να λες εσύ βλακείες ενώ αντίθετα η εθνική εταιρεία στατιστικών μελετών να λέει πολλές αλήθειες;hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:47
Εδώ εγώ λέω ότι αυτά είναι ψευδοεπιστημονικές ψεκασμένες μαλακίες:
...
Επίσης
Les minorités sexuelles de plus en plus visibles, mais aussi davantage reconnues socialement. C'est ce que révèle une enquête de l'Ined dévoilée ce mercredi.

- hellegennes
Μπορεί να μην προβείς σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλά ξέρεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος.
Είναι μόνο βιολογία.
Εδώ δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Δεν σου αρέσει επειδή το είδες, σού αρέσει αυτομάτως. Καταρχήν πολλά ζώα το κάνουν αυτό, δεν είναι μόνο ο άνθρωπος. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο της Wikipedia στο link μου. Έτσι κι αλλιώς όμως το ότι μπορεί να σε ερεθίζει σεξουαλικά μια συγκεκριμένη εικόνα, ακόμη κι αν είναι λίαν πρόσφατη (το βάψιμο δεν είναι καθόλου πρόσφατη επινόηση), οφείλεται σε έναν συνδυασμό μοτίβων που έχουν σχηματιστεί στο μυαλό σου κατά την εμβρυογένεση, την κύηση και πιθανόν τα πρώτα 3-6 χρόνια της ζωής σου, χωρίς φαινομενικά να σχετίζονται άμεσα με σεξ, αφού η σεξουαλική ωρίμανση ξεκινάει όχι νωρίτερα από τα 10 έτη.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:45Αν ήταν μόνο βιολογία, δεν θα έβλεπες τσόντες με άτριχες που τις έχουν αλείψει με λάδι (ειναι γνωστό ότι όταν η γυναίκα ζούσε στην φύση έκανε αποτρίχωση και έβαφε νύχια για να αρέσει στον άντρα) , δεν θα σου άρεσαν οι πίπες. Αυτά του αρέσουν επειδή τα είδες κάπου, στα έδειξε η κοινωνία μέσω της τσόντας.
https://en.wikipedia.org/wiki/Non-repro ... in_animals
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
By the way, το INED θεωρείται ένας από τα πιο κορυφαίους φορείς δημογραφικής έρευνας στη Γαλλία και διεθνώς με υψηλότατα πρότυπα επιστημονικής ποιότητας και διαφάνειας.

-
Έγραψα τι συμβαίνει στην ελλάδα από συζητήσεις με ψυχιάτρους. Αποδίδεται στο σύνολο των συζητήσεων σε τρεντ. Το πώς επεξεργάζεται ο εγκέφαλος των εφήβων την αποδοχή, την ένταξη σε κοινωνικές ομάδες, τα ερεθίσματα που λαμβάνει από διάφορες πηγές δεν το γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι είναι λογικό και τι όχι.Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:36Ότι ας πούμε μια μέρα ξυπνάς και γίνεσαι ομοφυλόφιλος ή θες να ξεκινήσεις ορμόνες επειδή βαριέσαιplebsareneeded έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:33Απαντώντας στον τίτλο και χωρίς να έχω διαβάσει τις απαντήσεις:
Λογικό ακούγεται
Θα ήταν άδικο να γενικεύσω μια εξήγηση του τύπου "δεν είναι λογικό να ξυπνάς ένα πρωι και να θες να γίνεις μπαι". Μπορεί και να έγινε έτσι σε κάποιους, ποιός ξέρει. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική ακόμα κι αν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά.
Η πτώση των αριθμών τέτοιων συμπεριφόρων αποδίδεται προς το παρόν ανεπίσημα σε κάποιου είδους τρεντ.
Ξαναλέω, μετέφερα συζήτησεις. Θα χρειαστεί χρόνος για να δει κάποιος κατα πόσο ισχύουν.
οκ εμενα προσωπικα με εχεις πεισει ...θα πω σε ολους εδω μεσα να δοκιμασουν να πειραματιστουν ντε!!Polaris3 έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 22:45
Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία η οποία θεωρεί ανωμαλία την ομοφυλοφιλία, τότε είναι λογικό να μην δοκιμάσεις επειδή υπάρχει η κοινωνική πίεση που σε αποτρέπει, σου δημιουργεί ενοχές ότι κάνεις λάθος.
Αν έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια ή κοινωνία που θεωρεί οκ τον πειραματισμό, θα είσαι πιο ανοιχτός σε νέες εμπειρίες χωρίς να σημαίνει ότι θα το κάνεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οκτώ νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΙΚΗ
από southern » 13 Απρ 2024, 11:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age