δε λεει κατι, κι εγω σε λυπαμαι που χεις μεινει με τους ιδιους φιλους απο το σχολειο. εγω κανω νεους φιλους και φιλες συνεχεια.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 20:27σε λυπαμαι.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:31Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
- blackpaint
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Ίσως και η φιλία να έχει άλλη έννοια στην εποχή μας. Άλλο η φιλία και άλλο οι γνωριμίες. Μπορείς να ταιριάξεις με κάποιον που γνώρισες προχθές σαν να τον ήξερες χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει αν δεν τον ξέρεις χρόνια... ίσως ούτε και τότε. Θεωρώ αξία ανεκτίμητη μια φιλια ετών. έχει άλλη ποιότητα και βλέπεις ανθρώπους που έχουν γύρω τους σπουδαίους ανθρώπους μέχρι το τέλος... Το είδα και το έμαθα αυτό από παράδειγμα. Αλλά ίσως δεν έχει τόοοση σημασία όλο αυτό στην εποχή μας, τη στιγμή που οι άνθρωποι μετακινούνται και πρέπει να ξαναφτιάχνουν το περιβάλλον τους πολλές φορές στη ζωή τους πια.
Και είδα γυναίκες να έχουν σπουδαίες φιλίες, αλλά ήταν η πρώτη γενιά που σπούδασε και ουσιαστικά βγήκε από το μικρόκοσμο του σπιτιού.
Και είδα γυναίκες να έχουν σπουδαίες φιλίες, αλλά ήταν η πρώτη γενιά που σπούδασε και ουσιαστικά βγήκε από το μικρόκοσμο του σπιτιού.
Και εγώ στο φ/β έχω 1643 φίλους, ούτε γκόμενα με φώτο τον κώλο τούρλα να ήμουν.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 20:48δε λεει κατι, κι εγω σε λυπαμαι που χεις μεινει με τους ιδιους φιλους απο το σχολειο. εγω κανω νεους φιλους και φιλες συνεχεια.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 20:27σε λυπαμαι.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:31Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
the end
- blackpaint
τους τρολαρω μωρε, κι εγω εχω φιλους και φιλες δεκαετιων. Αλλα ειναι ελαχιστοι σε σχεση με οσους κατα καιρους ειχα φιλους και παρεες, και κολητους. Αυτο που εγραψα το ειχα παρατηρησει να συμβαινει: οι ανθρωποι καθε 7-8 χρονια περιπου αλλαζουν τους κυκλους τους. Αν μια φιλια επιζησει αυτου του χρονικου διαστηματος, θα κρατησει πολυ καιρο. Και δεν συμβαινει συχνα αυτο.Athina__P έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 20:53Ίσως και η φιλία να έχει άλλη έννοια στην εποχή μας. Άλλο η φιλία και άλλο οι γνωριμίες. Μπορείς να ταιριάξεις με κάποιον που γνώρισες προχθές σαν να τον ήξερες χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει αν δεν τον ξέρεις χρόνια... ίσως ούτε και τότε. Θεωρώ αξία ανεκτίμητη μια φιλια ετών. έχει άλλη ποιότητα και βλέπεις ανθρώπους που έχουν γύρω τους σπουδαίους ανθρώπους μέχρι το τέλος... Το είδα και το έμαθα αυτό από παράδειγμα. Αλλά ίσως δεν έχει τόοοση σημασία όλο αυτό στην εποχή μας, τη στιγμή που οι άνθρωποι μετακινούνται και πρέπει να ξαναφτιάχνουν το περιβάλλον τους πολλές φορές στη ζωή τους πια.
- Cecily Anne
Θα πω στην κολλητη μου να μου δώσει όσκαρ που την ανέχομαι απο το νήπιο. Να μη σχολιάσω τις απειρες ωρες στο διπλανό θρανίο.
Την ψώνισα.
Την ψώνισα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άμα τυγχάνει να είναι νουνάρα, τότε οι "φίλοι" δοκιμάζονται και τότε ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι που λέμε...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ηλίθιος τρόπος για να εκδικηθεί κάποια. Δεν εκδικείται τον... άπιστο, αλλά τον εαυτό της.Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 12:29Δεν υπάρχει τίποτα σάπιο. Για να ψάχνει αυτή τον άντρα της σημαίνει οτι αυτός τσιλιμπουρδίζει και μπορεί να θέλει να τον εκδικηθεί πηδιόμενη με όποιον βρει μπροστά της. Ή μπορεί να έχει ανακαλύψει οτι ο άντρας της την απατά με μια καλή της φίλη και να θέλει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, απατώντας τον δηλαδή με έναν καλό του φίλο. Και στις δύο περιπτώσεις έμπαινες
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Οι άνθρωποι δεν είναι έπιπλα να τα αλλάζεις κάθε μερικά χρόνια. Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν έχεις παλιότερους φίλους, γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις συναισθηματικούς δεσμούς. Βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα. Ωραίος ανθρωπιστής είσαι, btw.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:27Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:43Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.blackpaint έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 17:11οι φιλιες, αντρικες και γυναικειες, ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης συνηθως, και κρατανε το πολυ μεχι 5 με 8 χρονια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γενικά σπανίζουν αυτές οι περιπτώσεις. Από τις γυναίκες του κύκλου μου, ξέρω μόνο δύο που έχουν διατηρήσει δεσμούς με παιδικές φίλες. Όλοι οι άντρες του κύκλου μου έχουν παιδικούς φίλους.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:04Θα πω στην κολλητη μου να μου δώσει όσκαρ που την ανέχομαι απο το νήπιο. Να μη σχολιάσω τις απειρες ωρες στο διπλανό θρανίο.
Την ψώνισα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Κάτσε να της το πω να ψωνιστει κι αυτή ρε. Μην το'χω προνόμιο.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:28
Γενικά σπανίζουν αυτές οι περιπτώσεις. Από τις γυναίκες του κύκλου μου, ξέρω μόνο δύο που έχουν διατηρήσει δεσμούς με παιδικές φίλες. Όλοι οι άντρες του κύκλου μου έχουν παιδικούς φίλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
να μη λυπασαι οποιον δεν εχει δεσμους, ειναι πιο ελευθερος απο εσενα. Μην πας λοιπον να μου βγεις πιο εναρετος επειδη εχεις τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο. Οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα, ειναι υποκειμενα και σχετιζονται μεταξυ τους οταν εχουν το ιδιο αντικειμενο, οταν αυτο αλλαζει, οπως συμβαινει σε μια ζωη που δεν ειναι στατικη, και αυτοι αλλαζουν.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:26Οι άνθρωποι δεν είναι έπιπλα να τα αλλάζεις κάθε μερικά χρόνια. Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν έχεις παλιότερους φίλους, γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις συναισθηματικούς δεσμούς. Βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα. Ωραίος ανθρωπιστής είσαι, btw.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:27Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:43
Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.
Πιστεύω είναι τυχεροί οι άνθρωποι που διατήρησαν φιλία από τα παιδικά/σχολικά τους χρόνια. Γιατί αυτές είναι οι πιο αγνές φιλίες που αντέχουν στις αλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα που φέρνει η ζωή. Όχι οτι είναι απίθανο να προκύψει κι αργότερα μια αληθινή, όμως η ανυστερόβουλη φιλία σπανίζει.
Να διαχωρίσουμε τις έννοιες "γνωστός" και "φίλος".
Να διαχωρίσουμε τις έννοιες "γνωστός" και "φίλος".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Καλό θα ήταν πάντως να κάνεις μια βόλτα από κανέναν ψυχίατρο, γιατί η αδυναμία δημιουργίας δεσμών θεωρείται από την ψυχιατρική κλινική περίπτωση ψυχοπάθειας.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:35να μη λυπασαι οποιον δεν εχει δεσμους, ειναι πιο ελευθερος απο εσενα. Μην πας λοιπον να μου βγεις πιο εναρετος επειδη εχεις τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο. Οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα, ειναι υποκειμενα και σχετιζονται μεταξυ τους οταν εχουν το ιδιο αντικειμενο, οταν αυτο αλλαζει, οπως συμβαινει σε μια ζωη που δεν ειναι στατικη, και αυτοι αλλαζουν.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:26Οι άνθρωποι δεν είναι έπιπλα να τα αλλάζεις κάθε μερικά χρόνια. Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν έχεις παλιότερους φίλους, γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις συναισθηματικούς δεσμούς. Βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα. Ωραίος ανθρωπιστής είσαι, btw.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:27
Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.
Ο άνθρωπος που δεν δημιουργεί δεσμούς δεν είναι καθόλου ελεύθερος. Είναι δέσμιος του ψυχαναγκασμού του και των πρέπει που έχει επιβάλλει στον εαυτό του για να υποτάσσει τα συναισθήματά του κάτω από ένα πρότυπο που έχει σχηματίσει στο μυαλό του.
Κρίμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσωπικα ολες τις φιλες μου τις πηδηξα.
Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα.
Μονο στο νηπιαγωγειο και αν.
Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα.
Μονο στο νηπιαγωγειο και αν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
27 Μαρ 2024, 16:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπ Ερντογαν:Μια μεγαλη πολιτικη φιλια
από Στρακαστρουκας » 07 Νοέμ 2024, 22:12 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
11 Μαρ 2025, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναγνωρίζονται ως φίλια τα τουρκικά αεροσκάφη, όταν παραβιάζουν τα 6-10 νμ
από Kauldron » 13 Δεκ 2023, 17:38 » σε Εθνικά Θέματα - 7 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Δεκ 2023, 21:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να παίξω κι εγώ αυτό το παιχνίδι που ζητάς φιλιά από άγνωστες;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 17 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-