Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 18 Οκτ 2018, 20:48

Ασέβαστος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 20:27
blackpaint έγραψε:
18 Οκτ 2018, 19:31
Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
σε λυπαμαι.
δε λεει κατι, κι εγω σε λυπαμαι που χεις μεινει με τους ιδιους φιλους απο το σχολειο. εγω κανω νεους φιλους και φιλες συνεχεια.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 18 Οκτ 2018, 20:53

Ίσως και η φιλία να έχει άλλη έννοια στην εποχή μας. Άλλο η φιλία και άλλο οι γνωριμίες. Μπορείς να ταιριάξεις με κάποιον που γνώρισες προχθές σαν να τον ήξερες χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει αν δεν τον ξέρεις χρόνια... ίσως ούτε και τότε. Θεωρώ αξία ανεκτίμητη μια φιλια ετών. έχει άλλη ποιότητα και βλέπεις ανθρώπους που έχουν γύρω τους σπουδαίους ανθρώπους μέχρι το τέλος... Το είδα και το έμαθα αυτό από παράδειγμα. Αλλά ίσως δεν έχει τόοοση σημασία όλο αυτό στην εποχή μας, τη στιγμή που οι άνθρωποι μετακινούνται και πρέπει να ξαναφτιάχνουν το περιβάλλον τους πολλές φορές στη ζωή τους πια.

Και είδα γυναίκες να έχουν σπουδαίες φιλίες, αλλά ήταν η πρώτη γενιά που σπούδασε και ουσιαστικά βγήκε από το μικρόκοσμο του σπιτιού.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Οκτ 2018, 20:56

blackpaint έγραψε:
18 Οκτ 2018, 20:48
Ασέβαστος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 20:27
blackpaint έγραψε:
18 Οκτ 2018, 19:31
Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
σε λυπαμαι.
δε λεει κατι, κι εγω σε λυπαμαι που χεις μεινει με τους ιδιους φιλους απο το σχολειο. εγω κανω νεους φιλους και φιλες συνεχεια.
Και εγώ στο φ/β έχω 1643 φίλους, ούτε γκόμενα με φώτο τον κώλο τούρλα να ήμουν.
the end

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 18 Οκτ 2018, 21:00

Athina__P έγραψε:
18 Οκτ 2018, 20:53
Ίσως και η φιλία να έχει άλλη έννοια στην εποχή μας. Άλλο η φιλία και άλλο οι γνωριμίες. Μπορείς να ταιριάξεις με κάποιον που γνώρισες προχθές σαν να τον ήξερες χρόνια, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει αν δεν τον ξέρεις χρόνια... ίσως ούτε και τότε. Θεωρώ αξία ανεκτίμητη μια φιλια ετών. έχει άλλη ποιότητα και βλέπεις ανθρώπους που έχουν γύρω τους σπουδαίους ανθρώπους μέχρι το τέλος... Το είδα και το έμαθα αυτό από παράδειγμα. Αλλά ίσως δεν έχει τόοοση σημασία όλο αυτό στην εποχή μας, τη στιγμή που οι άνθρωποι μετακινούνται και πρέπει να ξαναφτιάχνουν το περιβάλλον τους πολλές φορές στη ζωή τους πια.

Και είδα γυναίκες να έχουν σπουδαίες φιλίες, αλλά ήταν η πρώτη γενιά που σπούδασε και ουσιαστικά βγήκε από το μικρόκοσμο του σπιτιού.
τους τρολαρω μωρε, κι εγω εχω φιλους και φιλες δεκαετιων. Αλλα ειναι ελαχιστοι σε σχεση με οσους κατα καιρους ειχα φιλους και παρεες, και κολητους. Αυτο που εγραψα το ειχα παρατηρησει να συμβαινει: οι ανθρωποι καθε 7-8 χρονια περιπου αλλαζουν τους κυκλους τους. Αν μια φιλια επιζησει αυτου του χρονικου διαστηματος, θα κρατησει πολυ καιρο. Και δεν συμβαινει συχνα αυτο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 21:04

Θα πω στην κολλητη μου να μου δώσει όσκαρ που την ανέχομαι απο το νήπιο. Να μη σχολιάσω τις απειρες ωρες στο διπλανό θρανίο.

Την ψώνισα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 18 Οκτ 2018, 21:07

Naida έγραψε:
18 Οκτ 2018, 10:50
aLiCat έγραψε:
18 Οκτ 2018, 10:45
Υδράργυρος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 08:18
Διόρθωση

:lol: Καλό ως αστείο.
Σε περίπτωση που δεν είναι (αστείο), τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της..."Λουκρητίας". :xena:
H Λουκρητία φταίει δηλαδή;
Άμα τυγχάνει να είναι νουνάρα, τότε οι "φίλοι" δοκιμάζονται και τότε ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι που λέμε...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 18 Οκτ 2018, 21:12

Υδράργυρος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 12:29
aLiCat έγραψε:
18 Οκτ 2018, 10:45
Υδράργυρος έγραψε:
18 Οκτ 2018, 08:18
Διόρθωση

:lol: Καλό ως αστείο.
Σε περίπτωση που δεν είναι (αστείο), τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της..."Λουκρητίας". :xena:
Δεν υπάρχει τίποτα σάπιο. Για να ψάχνει αυτή τον άντρα της σημαίνει οτι αυτός τσιλιμπουρδίζει και μπορεί να θέλει να τον εκδικηθεί πηδιόμενη με όποιον βρει μπροστά της. Ή μπορεί να έχει ανακαλύψει οτι ο άντρας της την απατά με μια καλή της φίλη και να θέλει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, απατώντας τον δηλαδή με έναν καλό του φίλο. Και στις δύο περιπτώσεις έμπαινες
Ηλίθιος τρόπος για να εκδικηθεί κάποια. Δεν εκδικείται τον... άπιστο, αλλά τον εαυτό της.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 21:26

blackpaint έγραψε:
18 Οκτ 2018, 19:27
hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:43
blackpaint έγραψε:
16 Οκτ 2018, 17:11
οι φιλιες, αντρικες και γυναικειες, ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης συνηθως, και κρατανε το πολυ μεχι 5 με 8 χρονια.
Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.
Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.
Οι άνθρωποι δεν είναι έπιπλα να τα αλλάζεις κάθε μερικά χρόνια. Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν έχεις παλιότερους φίλους, γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις συναισθηματικούς δεσμούς. Βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα. Ωραίος ανθρωπιστής είσαι, btw.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 21:28

Cecily Anne έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:04
Θα πω στην κολλητη μου να μου δώσει όσκαρ που την ανέχομαι απο το νήπιο. Να μη σχολιάσω τις απειρες ωρες στο διπλανό θρανίο.

Την ψώνισα.
Γενικά σπανίζουν αυτές οι περιπτώσεις. Από τις γυναίκες του κύκλου μου, ξέρω μόνο δύο που έχουν διατηρήσει δεσμούς με παιδικές φίλες. Όλοι οι άντρες του κύκλου μου έχουν παιδικούς φίλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Οκτ 2018, 21:31

hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:28

Γενικά σπανίζουν αυτές οι περιπτώσεις. Από τις γυναίκες του κύκλου μου, ξέρω μόνο δύο που έχουν διατηρήσει δεσμούς με παιδικές φίλες. Όλοι οι άντρες του κύκλου μου έχουν παιδικούς φίλους.
Κάτσε να της το πω να ψωνιστει κι αυτή ρε. Μην το'χω προνόμιο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 18 Οκτ 2018, 21:35

hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:26
blackpaint έγραψε:
hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 14:43

Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.
Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.
Οι άνθρωποι δεν είναι έπιπλα να τα αλλάζεις κάθε μερικά χρόνια. Ειλικρινά λυπάμαι αν δεν έχεις παλιότερους φίλους, γιατί σημαίνει ότι δεν έχεις συναισθηματικούς δεσμούς. Βλέπεις τους ανθρώπους σαν αντικείμενα. Ωραίος ανθρωπιστής είσαι, btw.
να μη λυπασαι οποιον δεν εχει δεσμους, ειναι πιο ελευθερος απο εσενα. Μην πας λοιπον να μου βγεις πιο εναρετος επειδη εχεις τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο. Οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα, ειναι υποκειμενα και σχετιζονται μεταξυ τους οταν εχουν το ιδιο αντικειμενο, οταν αυτο αλλαζει, οπως συμβαινει σε μια ζωη που δεν ειναι στατικη, και αυτοι αλλαζουν.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 18 Οκτ 2018, 21:38

Πιστεύω είναι τυχεροί οι άνθρωποι που διατήρησαν φιλία από τα παιδικά/σχολικά τους χρόνια. Γιατί αυτές είναι οι πιο αγνές φιλίες που αντέχουν στις αλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα που φέρνει η ζωή. Όχι οτι είναι απίθανο να προκύψει κι αργότερα μια αληθινή, όμως η ανυστερόβουλη φιλία σπανίζει.
Να διαχωρίσουμε τις έννοιες "γνωστός" και "φίλος".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Οκτ 2018, 21:40

blackpaint έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:35
hellegennes έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:26
blackpaint έγραψε:

να μη λυπασαι οποιον δεν εχει δεσμους, ειναι πιο ελευθερος απο εσενα. Μην πας λοιπον να μου βγεις πιο εναρετος επειδη εχεις τις ιδιες παρεες απο το δημοτικο. Οι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενα, ειναι υποκειμενα και σχετιζονται μεταξυ τους οταν εχουν το ιδιο αντικειμενο, οταν αυτο αλλαζει, οπως συμβαινει σε μια ζωη που δεν ειναι στατικη, και αυτοι αλλαζουν.
Καλό θα ήταν πάντως να κάνεις μια βόλτα από κανέναν ψυχίατρο, γιατί η αδυναμία δημιουργίας δεσμών θεωρείται από την ψυχιατρική κλινική περίπτωση ψυχοπάθειας.

Ο άνθρωπος που δεν δημιουργεί δεσμούς δεν είναι καθόλου ελεύθερος. Είναι δέσμιος του ψυχαναγκασμού του και των πρέπει που έχει επιβάλλει στον εαυτό του για να υποτάσσει τα συναισθήματά του κάτω από ένα πρότυπο που έχει σχηματίσει στο μυαλό του.

Κρίμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 18 Οκτ 2018, 21:46

Προσωπικα ολες τις φιλες μου τις πηδηξα.
Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικα.
Μονο στο νηπιαγωγειο και αν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Οκτ 2018, 21:49

Daje έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:46
Προσωπικα ολες τις φιλες μου τις πηδηξα.
Κι εγώ, αλλά ήταν φαντασιακές φίλες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών