Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
- hellegennes
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Για σένα μπορεί και να είναι ευαγγέλιο οι εμπειρίες σου. Σε μια συζήτηση που μιλάμε για το αν κάτι ισχύει ή όχι, δεν έχει καμμιά αξία.
Για να αποδείξεις ότι είναι μύθος, κόντρα στις εμπειρίες των υπολοίπων, δεν αρκεί η εμπειρία σου. Χρειάζονται στοιχεία.
Για να αποδείξεις ότι είναι μύθος, κόντρα στις εμπειρίες των υπολοίπων, δεν αρκεί η εμπειρία σου. Χρειάζονται στοιχεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ίδιο ισχύει και για σένα. Δεν αρκεί ο ισχυρισμός σου κόντρα στον δικό μου, απόδειξέ τον και θα τον δεχτώ. Και όχι με στοιχεία τύπου "ήταν γνωστό στην αρχαιότητα ότι ο τάδε με τον τάδε ήταν κώλος και βρακί" ως τότε μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εμπειρία μου.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 15:07Για σένα μπορεί και να είναι ευαγγέλιο οι εμπειρίες σου. Σε μια συζήτηση που μιλάμε για το αν κάτι ισχύει ή όχι, δεν έχει καμμιά αξία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ είπα «ίσως», εσύ λες «μάλλον» και λες ότι η εμπειρία σου είναι ανώτερη. Αυτό είναι μαλακία. Σταμάτα να είσαι 10χρονο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και εσύ ενοχλήθηκες που εγώ είπα μάλλον και όχι ίσως, λέγοντας πως το μάλλον είναι πιο ισχυρό από το ίσως. Εγώ είμαι το 10χρονο;hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:21Εγώ είπα «ίσως», εσύ λες «μάλλον» και λες ότι η εμπειρία σου είναι ανώτερη. Αυτό είναι μαλακία. Σταμάτα να είσαι 10χρονο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aυτό. Εγώ δεν έχω φίλους που να είναι παντρεμένοι ακόμα, αλλά δε θα μπορούσε να διανοηθώ να κάνω κάτι ούτε με πρώην κοπέλα φίλου μου.
Όλων τα περιβάλλοντα αυτό επιβεβαιώνουν πλην της Νάιδας. Κι όσες γυναίκες ξέρω πιο μεγάλες, το συνειδητοποιούν κι αυτές.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:40Ίσως είναι. Προσωπικά πάντως στο περιβάλλον μου δεν έχω πολλά δείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το περιβάλλον μου επιβεβαιώνει τον μύθο. Ίσως είναι σύμπτωση.
Ποιων όλων; όλων των αντρών που έγραψαν στο νήμα; των δικών σου φίλων; εγώ δεν είδα εδώ γυναίκες να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σας. Αν στα επιβεβαιώνουν τίποτα θειαδες εσένα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σημασία για μένα.Uppercut έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:29Aυτό. Εγώ δεν έχω φίλους που να είναι παντρεμένοι ακόμα, αλλά δε θα μπορούσε να διανοηθώ να κάνω κάτι ούτε με πρώην κοπέλα φίλου μου.Όλων τα περιβάλλοντα αυτό επιβεβαιώνουν πλην της Νάιδας. Κι όσες γυναίκες ξέρω πιο μεγάλες, το συνειδητοποιούν κι αυτές.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:40Ίσως είναι. Προσωπικά πάντως στο περιβάλλον μου δεν έχω πολλά δείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το περιβάλλον μου επιβεβαιώνει τον μύθο. Ίσως είναι σύμπτωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε μιλάω για θειάδες, μιλάω για γυναίκες γύρω στα 30 και άνω όπου περίπου είσαι κι εσύ. Ναι, των αντρών που έγραψαν στο νήμα και οποιουδήποτε άλλου έχει τύχει να συνομιλήσω. Υπάρχουν και γυναίκες που μου λένε τα ίδια με σένα αλλά είναι είτε οι ίδιες που αργότερα συμφωνούν με τις άλλες ή που τσακώνονται μετά από δύο χρόνια μαξ με τις δήθεν φίλες, αλλά στη θεωρία επιμένουν πως υπάρχει γυναικεία φιλία και πόσο πολύ αγαπούν τις νέες φίλες τους.Naida έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:32Ποιων όλων; όλων των αντρών που έγραψαν στο νήμα; των δικών σου φίλων; εγώ δεν είδα εδώ γυναίκες να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά σας. Αν στα επιβεβαιώνουν τίποτα θειαδες εσένα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σημασία για μένα.Uppercut έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:29Aυτό. Εγώ δεν έχω φίλους που να είναι παντρεμένοι ακόμα, αλλά δε θα μπορούσε να διανοηθώ να κάνω κάτι ούτε με πρώην κοπέλα φίλου μου.Όλων τα περιβάλλοντα αυτό επιβεβαιώνουν πλην της Νάιδας. Κι όσες γυναίκες ξέρω πιο μεγάλες, το συνειδητοποιούν κι αυτές.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:40
Ίσως είναι. Προσωπικά πάντως στο περιβάλλον μου δεν έχω πολλά δείγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το περιβάλλον μου επιβεβαιώνει τον μύθο. Ίσως είναι σύμπτωση.
Μάλιστα, εγώ από την άλλη έχω φίλους που λένε αυτά που λέτε εσείς αλλά μόλις παντρεύτηκε ξέκοψε από τη παρέα(φιλία από σχολείο), ο άλλος στην ηλικία σου είχε παράπονο από τη παρέα του γιατί μόλις τράκαρε και δε μπορούσε ν' ακολουθήσει και έμεινε 6 μήνες στο κρεββάτι οι φίλοι του έκοψαν σιγά σιγά, ο άλλος έκοψε από μόνος του γιατί άλλαξε δουλειά και ο άλλος κοιτάει να φάει τη γυναίκα που διεκδικεί ο άλλος και ας είναι και παντρεμένος και ο άλλος ελεύθερος(χρόοοονια φίλοι) και πίσω από τη πλάτη του βάζει ρουφιανιές. Τόσο ωραίες ανδρικές οι φιλίες.Uppercut έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:38
Δε μιλάω για θειάδες, μιλάω για γυναίκες γύρω στα 30 και άνω όπου περίπου είσαι κι εσύ. Ναι, των αντρών που έγραψαν στο νήμα και οποιουδήποτε άλλου έχει τύχει να συνομιλήσω. Υπάρχουν και γυναίκες που μου λένε τα ίδια με σένα αλλά είναι είτε οι ίδιες που αργότερα συμφωνούν με τις άλλες ή που τσακώνονται μετά από δύο χρόνια μαξ με τις δήθεν φίλες, αλλά στη θεωρία επιμένουν πως υπάρχει γυναικεία φιλία και πόσο πολύ αγαπούν τις νέες φίλες τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξάχρονο είσαι.Naida έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:26Και εσύ ενοχλήθηκες που εγώ είπα μάλλον και όχι ίσως, λέγοντας πως το μάλλον είναι πιο ισχυρό από το ίσως. Εγώ είμαι το 10χρονο;hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:21Εγώ είπα «ίσως», εσύ λες «μάλλον» και λες ότι η εμπειρία σου είναι ανώτερη. Αυτό είναι μαλακία. Σταμάτα να είσαι 10χρονο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θες να παίξουμε;Αγις έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 17:01Εξάχρονο είσαι.Naida έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:26Και εσύ ενοχλήθηκες που εγώ είπα μάλλον και όχι ίσως, λέγοντας πως το μάλλον είναι πιο ισχυρό από το ίσως. Εγώ είμαι το 10χρονο;hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 16:21Εγώ είπα «ίσως», εσύ λες «μάλλον» και λες ότι η εμπειρία σου είναι ανώτερη. Αυτό είναι μαλακία. Σταμάτα να είσαι 10χρονο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:43Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.blackpaint έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 17:11οι φιλιες, αντρικες και γυναικειες, ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης συνηθως, και κρατανε το πολυ μεχι 5 με 8 χρονια.
- blackpaint
Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
Δεν σε εμποδίζει κανένας να κάνεις νέους φίλους και σίγουρα δεν χρειάζεται να χάσεις τους παλιούς (άμα έχεις). Αυτά φυσικά είναι λίγο πολύ αυτονόητα αλλά...blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:27Και τι ειναι αυτο καλο; Ισως συμβαινει γιατι δεν γνωριζετε πολυ κοσμο, κι εχετε μεινει οι ιδιοι με τους ιδιους. Ειναι σαν να μου λες για καποιον που παντρευτηκε τη σουιτχαρτ απο το σχολειο και δεν γνωρισε αλλη γυναικα στη ζωη του. Οι ανθρωποι με μεγαλυτερη κινητικοτητα και κοινωνικοτητα επεκτεινουν τους κυκλους τους διαρκως, και καθαριζουν την ατζεντα τους επισης διαρκως.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 14:43Εμείς δηλαδή που βγαίνουμε με φίλους που έχουμε από το δημοτικό για να πιούμε μπύρες και να πούμε μαλακίες είμαστε εξωγήινοι.blackpaint έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 17:11οι φιλιες, αντρικες και γυναικειες, ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης συνηθως, και κρατανε το πολυ μεχι 5 με 8 χρονια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:31Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σε λυπαμαι.blackpaint έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 19:31Και σας εχω και κατι χειροτερο: απο αυτους που ονομαζετε φιλους, οι μισοι περιπου σας αντιπαθουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
27 Μαρ 2024, 16:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπ Ερντογαν:Μια μεγαλη πολιτικη φιλια
από Στρακαστρουκας » 07 Νοέμ 2024, 22:12 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
11 Μαρ 2025, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναγνωρίζονται ως φίλια τα τουρκικά αεροσκάφη, όταν παραβιάζουν τα 6-10 νμ
από Kauldron » 13 Δεκ 2023, 17:38 » σε Εθνικά Θέματα - 7 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Δεκ 2023, 21:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να παίξω κι εγώ αυτό το παιχνίδι που ζητάς φιλιά από άγνωστες;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-