Δέμα SOS

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Re: Δέμα SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 06 Ιουν 2024, 18:08

student έγραψε:
06 Ιουν 2024, 18:04
GoBzi έγραψε:
06 Ιουν 2024, 18:02
SpoilerShow
Andromachi έγραψε:
06 Ιουν 2024, 18:01

:o:o
Άσε ρε τον πονηρό. Καταρχάς αυτός πρώτος της έστειλε ένα μακροσκελες ερωτικό μειλ και η κοπέλα απλά τον έκοψε μαχαίρι.
Ενώ μέχρι τότε της είχε πουλήσει το παραμύθι ότι όλα είναι ...πλατωνικά :smt005::smt005::smt005:

ΥΓ. Λεπτομέρειες...κλασσικός πσούρης αλλά ...λάκης style...
λες να της εγραφε τπτ Σωκρατικά? και να γκρεμιστηκε ο κόσμος της? :smt005:
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 06 Ιουν 2024, 18:28

Με το που είδε τον...πλάτωνα με το κιλοτάκι απ τ άπλυτα στη μύτη...

ΙΣΩΣ να μυρίστηκε (pun intended) ότι κάτι...μπορεί...να μην πάει και τόσο καλά :smt005:

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 06 Ιουν 2024, 20:39

Δεν ξέρει ότι μυρισα το εσωρουχο της. Συγκεκριμένα ήταν το τελευταίο βράδυ. Είχα μπει να κάνω ντους. Το είδα,το έπιασα, το μυρισα και το έβαλα πίσω στη θέση του. Εκτός κι αν είχε κάμερες όπως το υποψιάζομαι. Πιστεύω πως είχε καμερες στο υπνοδωμάτιο της και με έβλεπε γυμνό. Είχε ένα περίεργο μαραφετι στον τοίχο που έμοιαζε με κλειστό κυκλωμα. Δεν έκανα τίποτα στο δωμάτιο της πάντως.
Επίσης πιστεύω ότι σκαλισε τη βαλίτσα μου γιατί πριν φύγουμε την πρώτη μέρα για βόλτα με ρώτησε αν έχω τίποτα φαγώσιμο στη βαλίτσα που θα μπορούσαν να το φάνε οι γατες της όσο λείπουμε και της είπα όχι, ενώ έλεγα ψέματα γιατι είχα ζελεδακια που τα έτρωγα το βράδυ όσο έμενα ξαγρυπνος περιμένοντας πότε επιτέλους θα έρθει στο δωμάτιο γυμνή για να κάνουμε σεξ.

Τις ωτοασπιδες όντως μου τις έκλεψε και ακόμα δεν εχω καταλάβει το γιατί. Και μάλιστα μου είχε κάνει σχόλιο ότι παίρνει τις συγκεκριμένες ωτοασπιδες. Θα πιστεψε ότι εγώ έκλεψα τις δικές της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 06 Ιουν 2024, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Ιουν 2024, 20:42

Kappa έγραψε:
06 Ιουν 2024, 20:39
Δεν ξέρει ότι μυρισα το εσωρουχο της. Συγκεκριμένα ήταν το τελευταίο βράδυ. Είχα μπει να κάνω ντους. Το είδα,το έπιασα, το μυρισα και το έβαλα πίσω στη θέση του. Εκτός κι αν είχε κάμερες όπως το υποψιάζομαι. Πιστεύω πως είχε καμερες στο υπνοδωμάτιο της και με έβλεπε γυμνό. Είχε ένα περίεργο μαραφετι στον τοίχο που έμοιαζε με κλειστό κυκλωμα. Δεν έκανα τίποτα ατό δωμάτιο της πάντως.

Τις ωτοασπιδες όντως μου τις έκλεψε και ακόμα δεν ε,β καταλάβει το γιατί. Και μάλιστα μου είχε κάνει σχόλιο ότι παίρνει τις συγκεκριμένες ωτοασπιδες. Θα πιστεψε ότι εγώ έκλεψα τις δικές της.
Εμ, έτσι πες μας. Παρακολουθούσε, να δεί αν έχεις μεγάλη μαλαπέρδα, την είδε, δε της έκανε και σ' έκοψε.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 06 Ιουν 2024, 20:44

Δεν γδυθηκα εντελώς στο δωμάτιο της. Έκανα μπάνιο και άλλαζα το μποξερακι μου μέσα πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ούτε τα ντουλάπια της σκαλισα. Αυτή είμαι σίγουρος πως άνοιξε τη βαλιτσα μου. Το μόνο που σκαλισα ήταν ένα κουτάκι που είχε στο αριστερό κομοδίνο και μέσα είχε προφυλακτικά διαφορών γεύσεων και υφων. Ούτε καν μέσα στο συρτάρι, πάνω στο κομοδίνο.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 06 Ιουν 2024, 20:46

Kappa έγραψε:
εμενα ξαγρυπνος περιμένοντας πότε επιτέλους θα έρθει στο δωμάτιο γυμνή για να κάνουμε σεξ.
Ρε μήπως ξενέρωσε η γκόμενα επειδή δεν πήρες μαζί σου την τρόμπα για το πουλί σου και πίστευε ότι δεν θα την ικανοποίησεις χωρίς αυτή;

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 06 Ιουν 2024, 20:51

GoBzi έγραψε:
06 Ιουν 2024, 20:46
Kappa έγραψε:
εμενα ξαγρυπνος περιμένοντας πότε επιτέλους θα έρθει στο δωμάτιο γυμνή για να κάνουμε σεξ.
Ρε μήπως ξενέρωσε η γκόμενα επειδή δεν πήρες μαζί σου την τρόμπα για το πουλί σου και πίστευε ότι δεν θα την ικανοποίησεις χωρίς αυτή;
Δεν της είχα πει ότι δεν την έφερα. Μετά σε κάποιο μειλ νομίζω το ανέφερα ως επιχείρημα για το οτι δεν ηρθα με σκοπο να της την πεσω, αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβε για τι πράγμα μιλούσα, αν και της την είχα αναφέρει όταν με είχε ρωτήσει αν εχω sex toys. Γενικα, οταν έλεγα εγώ για σεξουαλικα θέματα δεν μου έδινε ιδιαιτερη σημασία. Ήθελε περισσότερο να ακουω τις δικές της ιστορίες, δηλαδή με ποιους πηδιεται, ποσο υποτακτικη είναι, πόσο της αρέσει το ξύλο κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι έχει πολλούς μήνες να τελειώσει με κάποιον και μετά το σεξ πάει στο μπάνιο και τελειώνει μόνη της.

Και σε κάποια φάση μού έλεγε ότι δεν κάνει πολύ σεξ, παρά τις περιγραφές της λέει, αλλά όπως είπα, είχε ειδικό κουτάκι για προφυλακτικά στο κομοδίνο. Τύπου ότι πρέπει να είναι τόσο ευκαιρα για χρηση, που δεν αρμόζει καν να είναι συρτάρι, πρέπει να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Εκτός κι αν τα έβγαλε επίτηδες γιατι ήξερε ότι θα τα δω.

Άβαταρ μέλους
Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 07 Ιουν 2024, 09:17

οκ...

το εχασα το ενδιαφερον μου ....

μέχρι νεοτέρας δεν έχω να προσθέσω κάτι

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 07 Ιουν 2024, 09:28

Ένα από τα μέιλ που της έχω στείλει παντως, το έστειλα και σε έναν εκδοτικό για μια ανθολογια με θέμα τον ερωτα και θα εκδοθεί εντός του Ιουνίου. Έχω αλλάξει κάποιες λεπτομέρειες βέβαια (όπως το όνομά της ) και το έχω διαμορφώσει ως διήγημα.

Άβαταρ μέλους
Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 07 Ιουν 2024, 10:52

Kappa έγραψε:
07 Ιουν 2024, 09:28
Ένα από τα μέιλ που της έχω στείλει παντως, το έστειλα και σε έναν εκδοτικό για μια ανθολογια με θέμα τον ερωτα και θα εκδοθεί εντός του Ιουνίου. Έχω αλλάξει κάποιες λεπτομέρειες βέβαια (όπως το όνομά της ) και το έχω διαμορφώσει ως διήγημα.
εντάξει αντι να την πεις Ελένη θα την πεις Περσεφόνη...

παντως αν θες σου στελνω τις δικές μου ιστορίες και γίνονται και μπεστ σελλερ στο πι και φι
προτάσεις απο Παπακαλιάτη θα απορριφθούν στο λέω απο τώρα :lol:
αλλα 50% - 50%
μη με ρίξεις... ναι ?

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 07 Ιουν 2024, 11:16

Kappa έγραψε:
07 Ιουν 2024, 09:28
Τίτλος: Ο έρωτας στην εποχή της αθελήτης αγαμίας
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Ιουν 2024, 11:20

Kappa έγραψε:
06 Ιουν 2024, 20:44
Δεν γδυθηκα εντελώς στο δωμάτιο της. Έκανα μπάνιο και άλλαζα το μποξερακι μου μέσα πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ούτε τα ντουλάπια της σκαλισα. Αυτή είμαι σίγουρος πως άνοιξε τη βαλιτσα μου. Το μόνο που σκαλισα ήταν ένα κουτάκι που είχε στο αριστερό κομοδίνο και μέσα είχε προφυλακτικά διαφορών γεύσεων και υφων. Ούτε καν μέσα στο συρτάρι, πάνω στο κομοδίνο.
Και πάλι, θα 'πρεπε να φαίνεται η αρίδα μέσα απ' το μποξεράκι, να της κάνει εντύπωση. :003:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 07 Ιουν 2024, 11:59

Kauldron έγραψε:
07 Ιουν 2024, 11:20
Kappa έγραψε:
Και πάλι, θα 'πρεπε να φαίνεται η αρίδα μέσα απ' το μποξεράκι, να της κάνει εντύπωση. :003:
Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.

Σήμερα σκέφτομαι να της στείλω κάναν χυμό. Με τόση ζέστη, θέλω να ενυδατώνεται σωστά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πάρει στραβά.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Ιουν 2024, 12:15

Kappa έγραψε:
07 Ιουν 2024, 11:59
Kauldron έγραψε:
Kappa έγραψε:
Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.

Σήμερα σκέφτομαι να της στείλω κάναν χυμό. Με τόση ζέστη, θέλω να ενυδατώνεται σωστά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πάρει στραβά.
Ε, τί το 'βαλες και σύ το μαξιλάρι. Έπρεπε να πέταγες τη μαλαπέρδα έξω, να κάνει ντόινγκ ντόινγκ σαν ελατήριο.
Και δε μου λές, έτσι όπως την κοίταγες το έσπρωχνες το μαξιλάρι, ε? Είχε λεκέ όταν το άφησες. :003:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 07 Ιουν 2024, 12:27

Kauldron έγραψε:
07 Ιουν 2024, 12:15
Kappa έγραψε:
07 Ιουν 2024, 11:59
Kauldron έγραψε:

Ε, τί το 'βαλες και σύ το μαξιλάρι. Έπρεπε να πέταγες τη μαλαπέρδα έξω, να κάνει ντόινγκ ντόινγκ σαν ελατήριο.
Και δε μου λές, έτσι όπως την κοίταγες το έσπρωχνες το μαξιλάρι, ε? Είχε λεκέ όταν το άφησες. :003:
Έκανα πολλά πράγματα με το μαξιλάρι γιατί όταν αγχώνομαι παίζω με τα χέρια μου. Το αγκάλιαζα, ήρθαμε αρκετά κοντά. Δεν ξέρω αν ήταν και πλυμενο βέβαια.

Για τους χυμούς τι λετε; Να της στείλω; Είναι γλυκό ως κίνηση;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών