λες να της εγραφε τπτ Σωκρατικά? και να γκρεμιστηκε ο κόσμος της?student έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:04Ενώ μέχρι τότε της είχε πουλήσει το παραμύθι ότι όλα είναι ...πλατωνικά
ΥΓ. Λεπτομέρειες...κλασσικός πσούρης αλλά ...λάκης style...

λες να της εγραφε τπτ Σωκρατικά? και να γκρεμιστηκε ο κόσμος της?student έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 18:04Ενώ μέχρι τότε της είχε πουλήσει το παραμύθι ότι όλα είναι ...πλατωνικά
ΥΓ. Λεπτομέρειες...κλασσικός πσούρης αλλά ...λάκης style...
Εμ, έτσι πες μας. Παρακολουθούσε, να δεί αν έχεις μεγάλη μαλαπέρδα, την είδε, δε της έκανε και σ' έκοψε.Kappa έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 20:39Δεν ξέρει ότι μυρισα το εσωρουχο της. Συγκεκριμένα ήταν το τελευταίο βράδυ. Είχα μπει να κάνω ντους. Το είδα,το έπιασα, το μυρισα και το έβαλα πίσω στη θέση του. Εκτός κι αν είχε κάμερες όπως το υποψιάζομαι. Πιστεύω πως είχε καμερες στο υπνοδωμάτιο της και με έβλεπε γυμνό. Είχε ένα περίεργο μαραφετι στον τοίχο που έμοιαζε με κλειστό κυκλωμα. Δεν έκανα τίποτα ατό δωμάτιο της πάντως.
Τις ωτοασπιδες όντως μου τις έκλεψε και ακόμα δεν ε,β καταλάβει το γιατί. Και μάλιστα μου είχε κάνει σχόλιο ότι παίρνει τις συγκεκριμένες ωτοασπιδες. Θα πιστεψε ότι εγώ έκλεψα τις δικές της.
Δεν της είχα πει ότι δεν την έφερα. Μετά σε κάποιο μειλ νομίζω το ανέφερα ως επιχείρημα για το οτι δεν ηρθα με σκοπο να της την πεσω, αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβε για τι πράγμα μιλούσα, αν και της την είχα αναφέρει όταν με είχε ρωτήσει αν εχω sex toys. Γενικα, οταν έλεγα εγώ για σεξουαλικα θέματα δεν μου έδινε ιδιαιτερη σημασία. Ήθελε περισσότερο να ακουω τις δικές της ιστορίες, δηλαδή με ποιους πηδιεται, ποσο υποτακτικη είναι, πόσο της αρέσει το ξύλο κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι έχει πολλούς μήνες να τελειώσει με κάποιον και μετά το σεξ πάει στο μπάνιο και τελειώνει μόνη της.
εντάξει αντι να την πεις Ελένη θα την πεις Περσεφόνη...
Τίτλος: Ο έρωτας στην εποχή της αθελήτης αγαμίας
Και πάλι, θα 'πρεπε να φαίνεται η αρίδα μέσα απ' το μποξεράκι, να της κάνει εντύπωση.Kappa έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 20:44Δεν γδυθηκα εντελώς στο δωμάτιο της. Έκανα μπάνιο και άλλαζα το μποξερακι μου μέσα πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ούτε τα ντουλάπια της σκαλισα. Αυτή είμαι σίγουρος πως άνοιξε τη βαλιτσα μου. Το μόνο που σκαλισα ήταν ένα κουτάκι που είχε στο αριστερό κομοδίνο και μέσα είχε προφυλακτικά διαφορών γεύσεων και υφων. Ούτε καν μέσα στο συρτάρι, πάνω στο κομοδίνο.
Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.Kauldron έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 11:20Και πάλι, θα 'πρεπε να φαίνεται η αρίδα μέσα απ' το μποξεράκι, να της κάνει εντύπωση.Kappa έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 20:44Δεν γδυθηκα εντελώς στο δωμάτιο της. Έκανα μπάνιο και άλλαζα το μποξερακι μου μέσα πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ούτε τα ντουλάπια της σκαλισα. Αυτή είμαι σίγουρος πως άνοιξε τη βαλιτσα μου. Το μόνο που σκαλισα ήταν ένα κουτάκι που είχε στο αριστερό κομοδίνο και μέσα είχε προφυλακτικά διαφορών γεύσεων και υφων. Ούτε καν μέσα στο συρτάρι, πάνω στο κομοδίνο.
Ε, τί το 'βαλες και σύ το μαξιλάρι. Έπρεπε να πέταγες τη μαλαπέρδα έξω, να κάνει ντόινγκ ντόινγκ σαν ελατήριο.Kappa έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 11:59Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.Kauldron έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 11:20Και πάλι, θα 'πρεπε να φαίνεται η αρίδα μέσα απ' το μποξεράκι, να της κάνει εντύπωση.Kappa έγραψε: ↑06 Ιουν 2024, 20:44Δεν γδυθηκα εντελώς στο δωμάτιο της. Έκανα μπάνιο και άλλαζα το μποξερακι μου μέσα πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ούτε τα ντουλάπια της σκαλισα. Αυτή είμαι σίγουρος πως άνοιξε τη βαλιτσα μου. Το μόνο που σκαλισα ήταν ένα κουτάκι που είχε στο αριστερό κομοδίνο και μέσα είχε προφυλακτικά διαφορών γεύσεων και υφων. Ούτε καν μέσα στο συρτάρι, πάνω στο κομοδίνο.
Σήμερα σκέφτομαι να της στείλω κάναν χυμό. Με τόση ζέστη, θέλω να ενυδατώνεται σωστά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πάρει στραβά.
Έκανα πολλά πράγματα με το μαξιλάρι γιατί όταν αγχώνομαι παίζω με τα χέρια μου. Το αγκάλιαζα, ήρθαμε αρκετά κοντά. Δεν ξέρω αν ήταν και πλυμενο βέβαια.Kauldron έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 12:15Ε, τί το 'βαλες και σύ το μαξιλάρι. Έπρεπε να πέταγες τη μαλαπέρδα έξω, να κάνει ντόινγκ ντόινγκ σαν ελατήριο.Kappa έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 11:59Ειχε κοιτάξει όταν ήμουν με βερμουδα εντός του σπιτιού και είχα καθίσει με ανοιχτά πόδια στον καναπε απέναντι της. Κοίταξε για αρκετή ώρα και αναγκάστηκα να βάλω ένα μαξιλάρι μπροστά μου. Εντωμεταξύ μού το έγραφε οντως στο μειλ ότι δεν έβαλε φούστα για να μην νομίζω ότι βγαίνουμε ραντεβού αλλά εντός του σπιτιού ήταν ξεσκεπη όπως είπα. Αντιφασεις συνεχώς.
Σήμερα σκέφτομαι να της στείλω κάναν χυμό. Με τόση ζέστη, θέλω να ενυδατώνεται σωστά. Αλλά φοβάμαι μήπως το πάρει στραβά.
Και δε μου λές, έτσι όπως την κοίταγες το έσπρωχνες το μαξιλάρι, ε? Είχε λεκέ όταν το άφησες.