ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Που είναι η επιλογή πήγα χωριό;
Στο δικό μου το χωριό φέρανε το Haarp φαίνεται. Πρέβεζα, περιοχή Νεκρομαντείου, ο Αχέροντας θόλωσε από τις υπόγειες διεργασίες ή από το κακό του. Δεν μένω εκεί, αλλά έχω συγγενείς. Πολλά σπίτια κρίθηκαν ακατάλληλα, κυρίως παλιά, αλλά και μερικά καινούργια έχουν ζημιές. Εκτός του ιού δηλαδή, έγινε και αυτό. Ελπίζω μόνο να είναι για καλό, για μια ανανέωση εκ θεμελίων, γιατί μερικά σκατοπράγματα πρέπει να πάρουν πόδι από την περιοχή, είναι αυτοί που έχουν και τα καλύτερα σπίτια.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γαμώ ο Κόβιντ, να'ταν κι άλλος
Ξεκόλλησε το μυαλό του κάθε κωλόγερα μανατζαράκου που ήθελε όλο τον κόσμο δίπλα του να τον βλέπει, παρταρχίδια μου τώρα και περπάτα στους διαδρόμους μόνος σου σα φάντασμα
και τσακίσου μάθε και ΜΣ Τιμς μπας κι επιβιώσεις, απολίθωμα
Ξεκόλλησε το μυαλό του κάθε κωλόγερα μανατζαράκου που ήθελε όλο τον κόσμο δίπλα του να τον βλέπει, παρταρχίδια μου τώρα και περπάτα στους διαδρόμους μόνος σου σα φάντασμα

και τσακίσου μάθε και ΜΣ Τιμς μπας κι επιβιώσεις, απολίθωμα

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Γενικά ο κόβιντ τα σπάει.
Ένα αρνητικό έχει για μένα. Έπρεπε να ήμουν στην Ασία από τον Αύγουστο και έχει αναβληθεί μέχρι την άνοιξη

Κατά τα άλλα μια χαρά. Δουλειές περισσότερες από ποτέ, υψηλά μπόνους για το 2020 και όλα άψογα.
Επίσης τα μερικά λοκ-νταουν σε Γερμανία και Γαλλία τα σπάνε. Περνάς τα σύνορα και δεν έχεις τις ορδές των υπόλοιπων ελβετών.Μόνο ντόπιοι στα καταστήματα.
Ένα αρνητικό έχει για μένα. Έπρεπε να ήμουν στην Ασία από τον Αύγουστο και έχει αναβληθεί μέχρι την άνοιξη

Κατά τα άλλα μια χαρά. Δουλειές περισσότερες από ποτέ, υψηλά μπόνους για το 2020 και όλα άψογα.
Επίσης τα μερικά λοκ-νταουν σε Γερμανία και Γαλλία τα σπάνε. Περνάς τα σύνορα και δεν έχεις τις ορδές των υπόλοιπων ελβετών.Μόνο ντόπιοι στα καταστήματα.
- Cecily Anne
Δουλεύετε τον κόσμο στην Αττική. Δεν υπάρχει λοκντάουν, απλά είναι κλειστά τα μαγαζιά και βλέπεις τον κόσμο στο δρόμο και όχι καθιστό. Στην επαρχία δεν έβλεπα στον δρόμο άνρθωπο. Εδώ βγαίνω και είναι σαν πέρσι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Σχολιο βγαλμενο μεσα απο τις χρυσες σελιδες του mircΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 11:18
Προσωπικά δεν έχω στείλει ποτέ πμ σε άλλο χρήστη τουλάχιστον πρώτος. Ούτε εγώ ψάχνω για γυναίκα. Για τι με πέρασες; Για κανένα λιγούρη; Είμαι παντρεμένος με δυο παιδία. Άσε που είμαι 47. Σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες;
Μετά τον κομμωτή ,έφαγε κι ο μπακάλης μπαν;
Κφάλες συντονιστές ,υπόσχομαι ότι θα είμαι τύπος και υπογραμμός
Κφάλες συντονιστές ,υπόσχομαι ότι θα είμαι τύπος και υπογραμμός

Εχει κανεις επικοινωνια με τον Στεργιο εκτός πχώρουμ;
Όσο για τον κοβιντ. Σε κάποιους μας πήγε καλά φέτος, ισχύει, δε πήγε σε όλους και μακροπροθεσμα θα έχουμε θέμα. Το να έχω δυο τρια κατοστάρια παραπάνω στην τσέπη μου και τριγυρω να γαμιέται ο κόσμος, δε μου λέει κάτι. Μακάρι να μη τα είχα.
Όσο για τον κοβιντ. Σε κάποιους μας πήγε καλά φέτος, ισχύει, δε πήγε σε όλους και μακροπροθεσμα θα έχουμε θέμα. Το να έχω δυο τρια κατοστάρια παραπάνω στην τσέπη μου και τριγυρω να γαμιέται ο κόσμος, δε μου λέει κάτι. Μακάρι να μη τα είχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σωστή οπτική
το τι συμβαίνει τριγύρω μας αφορά όλους ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, διότι όλοι ανήκουμε στο σύνολο και ό,τι γίνεται μας επηρεάζει έστω και μακροπρόθεσμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Έχω ελπίδες ότι με το εμβόλιο και τον ερχομό της άνοιξης ότι θα γίνει ένα γερό μπαμ ανάπτυξης για τους ΕΕ. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο θα κρατήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Δεκ 2020, 23:13σωστή οπτική
το τι συμβαίνει τριγύρω μας αφορά όλους ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, διότι όλοι ανήκουμε στο σύνολο και ό,τι γίνεται μας επηρεάζει έστω και μακροπρόθεσμα
Όλα έχουν μείνει πίσω και ο κόσμος κρατάει το χρήμα στις τράπεζες, με το πέρας της πανδημίας θα ξοδευτεί και θα το εισπράξουν βέβαια όσι μπόρεσαν να επιβιώσουν.
the end
- hellegennes
Ερμής έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 16:33Εχει κανεις επικοινωνια με τον Στεργιο εκτός πχώρουμ;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καταριέμαι τους πάντες από όσους επέβαλλαν την δικτατορία αλλά δεν πιάνει ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το πόστ μου αφορούσε το πρώτο Lockdown που είχα πάει 10 μέρες πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Στο δεύτερο ας όψονται οι φασιστοφασιστικές δουλειές που δεν μας έχουνε 100% remote
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Ιουν 2024, 14:57
-