αν θυμοσουν - στο λεφτερο παιρνατε πιπες κ στηνατε κωλο - γλυφατε εκει που φτυνατε καραγκιοζηδες - για να βρειτε στεγηdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:08το forums ήταν εκείνο με το περίεργο λειαουτ στα νηματα που μας φιλοξένησε για λιγο αν θυμάμαι?ik_90 έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:57Θυμάμαι, όταν ήμουν στο forums.gr, είχαν σκάσει μύτη κάποια καινούρια μέλη και έγραφαν για το «πχόρουμ» και έκραζαν. Δεν είχα ιδέα τι εννοούσαν, αργότερα κατάλαβα ότι μιλούσαν για ένα φόρουμ που έκλεισε και μεταφέρθηκαν μετά στο forums. Τώρα, μετά από 5 χρόνια, διαβάζω το νήμα και καταλαβαίνω τι έγινε.dna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:20ένας λογος που το τωρινό είναι τόσο σκατα, (εκτός απο τα μποτάκια της νδ του Κουλη που πόλωσαν με σύστημα και μέθοδο το δημόσιο λογο γενικά)
είναι οτι κανείς σχεδόν δεν κάθεται να γράψει κατι πιο ποιοτικό εξαιτίας της Καταστροφής
Κατανοητό να σας άφησε ένα συλλογικό «τραύμα» το ότι χάσατε εν μία νυκτί κείμενα για τα οποία είχατε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αλλά και γενικά πράγματα που σας άρεσε να διαβάζετε. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, αφού πήρες (και πήρατε) την απόφαση να συμμετέχετε κι εδώ, δεν θα ήταν καλό να συμμετέχετε ουσιαστικά; Αλλιώς, ποιος ο λόγος;
(τη γνώμη μου λέω και έξω απ' το χορό, προφανώς)
Κλείνει και το forums.gr
Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχουν αλλά είναι πολύ στενό το αντικείμενο λόγω αυτής της εξειδίκευσης που λες. Και δεν είναι ο χρόνος άπειρος. Σιγά μη γραφτώ σε φόρουμ αυτοκίνησης να ρωτήσω για ελαστικά, σε φόρουμ υδραυλικών για τον ηλιακό, σε φόρουμ τεχνολογίας για την ΑΙ και σε φόρουμ μαθηματικών για ένα λάθος σε βιβλίο δημοτικού και σε φόρουμ δικηγόρων για το πότε θα αποφυλακιστεί ο χ βαρυποινίτης. Επίσης σε ένα φόρουμ ιατρικής που θα ήθελες να πεις τους ενδοιασμούς σου για το εμβόλιο, θα σου απαγόρευαν να αναφερθείς στις πολιτικές/κομματικές προεκτάσεις. Προσωπικά προτιμώ να τα συζητάω εδώ.
Δεν είναι όλα τα νήματα το ίδιο και κυρίως όλοι οι συμμετέχοντες στην ίδια διάθεση κάθε στιγμή. Υπάρχουν αξιολογότατα νήματα ή/και κάποιες πολύ χρήσιμες αναρτήσεις σε χαζονήματα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:46ωραια ολα αυτα αλλα τα φορουμ στον πυρηνα τους δεν εχουν αυτον το χαρακτηρα, οταν βλεπεις ενα νημα να ανοιγεται το πρωι και το βραδυ να φτανει τις 100 σελιδες αλλον σκοπο εξυπηρετει και σιγουρα οχι αυτον της ανακλησης δεδομενων, αν καποιοι αρεσκονται στα σεντονια αυτο ειναι εξαιρεση οχι ο κανονας
οποτε - αραγμα στο καφενειο που τα γνωριζουν ολαST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:23Υπάρχουν αλλά είναι πολύ στενό το αντικείμενο λόγω αυτής της εξειδίκευσης που λες. Και δεν είναι ο χρόνος άπειρος. Σιγά μη γραφτώ σε φόρουμ αυτοκίνησης να ρωτήσω για ελαστικά, σε φόρουμ υδραυλικών για τον ηλιακό, σε φόρουμ τεχνολογίας για την ΑΙ και σε φόρουμ μαθηματικών για ένα λάθος σε βιβλίο δημοτικού και σε φόρουμ δικηγόρων για το πότε θα αποφυλακιστεί ο χ βαρυποινίτης. Επίσης σε ένα φόρουμ ιατρικής που θα ήθελες να πεις τους ενδοιασμούς σου για το εμβόλιο, θα σου απαγόρευαν να αναφερθείς στις πολιτικές/κομματικές προεκτάσεις. Προσωπικά προτιμώ να τα συζητάω εδώ.
εναλλακτικα τα συζητας με τους ταριφες - μεγαλοι γνωστες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μίλησέ μου ρε παιδί μου, πες μου. Για να μην τα λες μονάχη σου στον αγέρα της ερήμου και να κατανοεί και ο συνομιλητής σου. Πες μου ''ξέρεις μωρή Πασιφάη, αυτό κι αυτό''.ksk έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:58Φωνή βοωντος εν τη ερημω...Πασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 15:32Ουδέποτε υποστήριξα πως σε ξέρω καλά. Είναι πολλές οι φορές που με μπερδεύεις, άλλες πάλι που καταλαβαίνω τι θες να πεις. Και πάλι όμως. Ίσως με μια δεύτερη ανάγνωση, ειλικρινά με πιάνει το κεφάλι μου, όταν αντιλαμβάνομαι τα λεγόμενά σου. Θα προτιμούσα κάτι πιο σαφές. Όπως και να'χει σ'αγαπώ γι'αυτό που είσαι Κασσάνδρα μου γλυκειά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφήςΑγις έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:16αν θυμοσουν - στο λεφτερο παιρνατε πιπες κ στηνατε κωλο - γλυφατε εκει που φτυνατε καραγκιοζηδες - για να βρειτε στεγηdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:08το forums ήταν εκείνο με το περίεργο λειαουτ στα νηματα που μας φιλοξένησε για λιγο αν θυμάμαι?ik_90 έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 22:57
Θυμάμαι, όταν ήμουν στο forums.gr, είχαν σκάσει μύτη κάποια καινούρια μέλη και έγραφαν για το «πχόρουμ» και έκραζαν. Δεν είχα ιδέα τι εννοούσαν, αργότερα κατάλαβα ότι μιλούσαν για ένα φόρουμ που έκλεισε και μεταφέρθηκαν μετά στο forums. Τώρα, μετά από 5 χρόνια, διαβάζω το νήμα και καταλαβαίνω τι έγινε.
Κατανοητό να σας άφησε ένα συλλογικό «τραύμα» το ότι χάσατε εν μία νυκτί κείμενα για τα οποία είχατε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αλλά και γενικά πράγματα που σας άρεσε να διαβάζετε. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, αφού πήρες (και πήρατε) την απόφαση να συμμετέχετε κι εδώ, δεν θα ήταν καλό να συμμετέχετε ουσιαστικά; Αλλιώς, ποιος ο λόγος;
(τη γνώμη μου λέω και έξω απ' το χορό, προφανώς)
Κλείνει και το forums.gr
στο elefthero αποδειχτηκαν πολύ κομπλεξικοί και απαγόρευσαν τη συζήτηση για το phοrum.gr
ηταν παλιοί διαγραμμένοι/διαφωνούντες του phorum νομίζω
- dna replication
στο λεφτερο σας σμπεριφερθηκαν οπως σας αξιζεdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:28στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφήςΑγις έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:16αν θυμοσουν - στο λεφτερο παιρνατε πιπες κ στηνατε κωλο - γλυφατε εκει που φτυνατε καραγκιοζηδες - για να βρειτε στεγηdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:08
το forums ήταν εκείνο με το περίεργο λειαουτ στα νηματα που μας φιλοξένησε για λιγο αν θυμάμαι?
Κλείνει και το forums.gr
στο elefthero αποδειχτηκαν πολύ κομπλεξικοί και απαγόρευσαν τη συζήτηση για το phοrum.gr
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι. Εδώ θέμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- dna replication
κομπλεξικοί είστε, ποιός ο λογος να απαγορευτεί συζητηση για το phorum?Αγις έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:30στο λεφτερο σας σμπεριφερθηκαν οπως σας αξιζεdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:28στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφής
σας ξεφτιλισαν - και θα το ξανακανουν οταν κλεισει κ αυτο - παλι εκει θα πατε γονατιστοι κ στα 4dna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:33κομπλεξικοί είστεΑγις έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:30στο λεφτερο σας σμπεριφερθηκαν οπως σας αξιζεdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:28
στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφής
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- dna replication
τέρμα κομπλεξ μιλάμε,
είμαι ακόμα γραμμένος εκεί, λες να παω να ανοιξω νημα για επικειμενο κλεισιμο του phorum.com.gr να δώ αντιδράσεις?
είμαι ακόμα γραμμένος εκεί, λες να παω να ανοιξω νημα για επικειμενο κλεισιμο του phorum.com.gr να δώ αντιδράσεις?
κι εγώST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:23Υπάρχουν αλλά είναι πολύ στενό το αντικείμενο λόγω αυτής της εξειδίκευσης που λες. Και δεν είναι ο χρόνος άπειρος. Σιγά μη γραφτώ σε φόρουμ αυτοκίνησης να ρωτήσω για ελαστικά, σε φόρουμ υδραυλικών για τον ηλιακό, σε φόρουμ τεχνολογίας για την ΑΙ και σε φόρουμ μαθηματικών για ένα λάθος σε βιβλίο δημοτικού και σε φόρουμ δικηγόρων για το πότε θα αποφυλακιστεί ο χ βαρυποινίτης. Επίσης σε ένα φόρουμ ιατρικής που θα ήθελες να πεις τους ενδοιασμούς σου για το εμβόλιο, θα σου απαγόρευαν να αναφερθείς στις πολιτικές/κομματικές προεκτάσεις. Προσωπικά προτιμώ να τα συζητάω εδώ.
τα ποικίλης ύλης δημιουργούν άλλες σχέσεις
το υπογραμμισμένο τα εξειδικευμένα φορα το αναφέρουν στους όρους.
για το χρόνο; για παράδειγμα;;

και τώρα, τι συμβαίνει στο Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών;;
...από κάθε κατεύθυνση

και...προσωπικά;

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
τι ψηφίζουνdna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:38τέρμα κομπλεξ μιλάμε,

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- dna replication
υπάρχει το insomnia που βοήθησε χωρίς τετοια κομπλεξικάΑγις έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:36σας ξεφτιλισαν - και θα το ξανακανουν οταν κλεισει κ αυτο - παλι εκει θα πατε γονατιστοι κ στα 4dna replication έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 23:33κομπλεξικοί είστε, ποιός ο λογος να απαγορευτεί συζητηση για το phorum?
https://www.insomnia.gr/forums/topic/67 ... t-56353319
https://www.insomnia.gr/forums/topic/67 ... t-56391610
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Σεπ 2023, 01:34
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει περίπτωση να έχω καταστρέψει τις νευρικές μου απολήξεις;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 13 Φεβ 2025, 12:17 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
13 Φεβ 2025, 12:42
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Ιαν 2025, 16:04