Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Υπάρχει περίπτωση πρόσβασης στα άρθρα του παλιού phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Απρ 2023, 23:16

dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:08
ik_90 έγραψε:
25 Απρ 2023, 22:57
dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 22:20
ένας λογος που το τωρινό είναι τόσο σκατα, (εκτός απο τα μποτάκια της νδ του Κουλη που πόλωσαν με σύστημα και μέθοδο το δημόσιο λογο γενικά)
είναι οτι κανείς σχεδόν δεν κάθεται να γράψει κατι πιο ποιοτικό εξαιτίας της Καταστροφής
Θυμάμαι, όταν ήμουν στο forums.gr, είχαν σκάσει μύτη κάποια καινούρια μέλη και έγραφαν για το «πχόρουμ» και έκραζαν. Δεν είχα ιδέα τι εννοούσαν, αργότερα κατάλαβα ότι μιλούσαν για ένα φόρουμ που έκλεισε και μεταφέρθηκαν μετά στο forums. Τώρα, μετά από 5 χρόνια, διαβάζω το νήμα και καταλαβαίνω τι έγινε.
Κατανοητό να σας άφησε ένα συλλογικό «τραύμα» το ότι χάσατε εν μία νυκτί κείμενα για τα οποία είχατε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αλλά και γενικά πράγματα που σας άρεσε να διαβάζετε. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, αφού πήρες (και πήρατε) την απόφαση να συμμετέχετε κι εδώ, δεν θα ήταν καλό να συμμετέχετε ουσιαστικά; Αλλιώς, ποιος ο λόγος;
(τη γνώμη μου λέω και έξω απ' το χορό, προφανώς)
το forums ήταν εκείνο με το περίεργο λειαουτ στα νηματα που μας φιλοξένησε για λιγο αν θυμάμαι?

Κλείνει και το forums.gr
αν θυμοσουν - στο λεφτερο παιρνατε πιπες κ στηνατε κωλο - γλυφατε εκει που φτυνατε καραγκιοζηδες - για να βρειτε στεγη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Απρ 2023, 23:23

Αγις έγραψε:
25 Απρ 2023, 22:46
υπαρχουν εξειδικευμενα φορα - με πραγματικες συζητησεις κ γνωσεις κ οχι καφενειο της μπουτζας
Υπάρχουν αλλά είναι πολύ στενό το αντικείμενο λόγω αυτής της εξειδίκευσης που λες. Και δεν είναι ο χρόνος άπειρος. Σιγά μη γραφτώ σε φόρουμ αυτοκίνησης να ρωτήσω για ελαστικά, σε φόρουμ υδραυλικών για τον ηλιακό, σε φόρουμ τεχνολογίας για την ΑΙ και σε φόρουμ μαθηματικών για ένα λάθος σε βιβλίο δημοτικού και σε φόρουμ δικηγόρων για το πότε θα αποφυλακιστεί ο χ βαρυποινίτης. Επίσης σε ένα φόρουμ ιατρικής που θα ήθελες να πεις τους ενδοιασμούς σου για το εμβόλιο, θα σου απαγόρευαν να αναφερθείς στις πολιτικές/κομματικές προεκτάσεις. Προσωπικά προτιμώ να τα συζητάω εδώ.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Απρ 2023, 23:25

omg kai 3 lol έγραψε:
ωραια ολα αυτα αλλα τα φορουμ στον πυρηνα τους δεν εχουν αυτον το χαρακτηρα, οταν βλεπεις ενα νημα να ανοιγεται το πρωι και το βραδυ να φτανει τις 100 σελιδες αλλον σκοπο εξυπηρετει και σιγουρα οχι αυτον της ανακλησης δεδομενων, αν καποιοι αρεσκονται στα σεντονια αυτο ειναι εξαιρεση οχι ο κανονας
Δεν είναι όλα τα νήματα το ίδιο και κυρίως όλοι οι συμμετέχοντες στην ίδια διάθεση κάθε στιγμή. Υπάρχουν αξιολογότατα νήματα ή/και κάποιες πολύ χρήσιμες αναρτήσεις σε χαζονήματα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Απρ 2023, 23:26

ST48410 έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:23
Αγις έγραψε:
υπαρχουν εξειδικευμενα φορα - με πραγματικες συζητησεις κ γνωσεις κ οχι καφενειο της μπουτζας
Υπάρχουν αλλά είναι πολύ στενό το αντικείμενο λόγω αυτής της εξειδίκευσης που λες. Και δεν είναι ο χρόνος άπειρος. Σιγά μη γραφτώ σε φόρουμ αυτοκίνησης να ρωτήσω για ελαστικά, σε φόρουμ υδραυλικών για τον ηλιακό, σε φόρουμ τεχνολογίας για την ΑΙ και σε φόρουμ μαθηματικών για ένα λάθος σε βιβλίο δημοτικού και σε φόρουμ δικηγόρων για το πότε θα αποφυλακιστεί ο χ βαρυποινίτης. Επίσης σε ένα φόρουμ ιατρικής που θα ήθελες να πεις τους ενδοιασμούς σου για το εμβόλιο, θα σου απαγόρευαν να αναφερθείς στις πολιτικές/κομματικές προεκτάσεις. Προσωπικά προτιμώ να τα συζητάω εδώ.
οποτε - αραγμα στο καφενειο που τα γνωριζουν ολα

εναλλακτικα τα συζητας με τους ταριφες - μεγαλοι γνωστες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Απρ 2023, 23:28

ksk έγραψε:
25 Απρ 2023, 22:58
Πασιφάη έγραψε:
25 Απρ 2023, 15:32
ksk έγραψε:
25 Απρ 2023, 15:21

Ποςο καλά με ξερεις :e045:
Ουδέποτε υποστήριξα πως σε ξέρω καλά. Είναι πολλές οι φορές που με μπερδεύεις, άλλες πάλι που καταλαβαίνω τι θες να πεις. Και πάλι όμως. Ίσως με μια δεύτερη ανάγνωση, ειλικρινά με πιάνει το κεφάλι μου, όταν αντιλαμβάνομαι τα λεγόμενά σου. Θα προτιμούσα κάτι πιο σαφές. Όπως και να'χει σ'αγαπώ γι'αυτό που είσαι Κασσάνδρα μου γλυκειά. :P:hebit:
Φωνή βοωντος εν τη ερημω... :oops:
Μίλησέ μου ρε παιδί μου, πες μου. Για να μην τα λες μονάχη σου στον αγέρα της ερήμου και να κατανοεί και ο συνομιλητής σου. Πες μου ''ξέρεις μωρή Πασιφάη, αυτό κι αυτό''. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Απρ 2023, 23:28

Αγις έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:16
dna replication έγραψε:
ik_90 έγραψε:
25 Απρ 2023, 22:57

Θυμάμαι, όταν ήμουν στο forums.gr, είχαν σκάσει μύτη κάποια καινούρια μέλη και έγραφαν για το «πχόρουμ» και έκραζαν. Δεν είχα ιδέα τι εννοούσαν, αργότερα κατάλαβα ότι μιλούσαν για ένα φόρουμ που έκλεισε και μεταφέρθηκαν μετά στο forums. Τώρα, μετά από 5 χρόνια, διαβάζω το νήμα και καταλαβαίνω τι έγινε.
Κατανοητό να σας άφησε ένα συλλογικό «τραύμα» το ότι χάσατε εν μία νυκτί κείμενα για τα οποία είχατε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αλλά και γενικά πράγματα που σας άρεσε να διαβάζετε. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, αφού πήρες (και πήρατε) την απόφαση να συμμετέχετε κι εδώ, δεν θα ήταν καλό να συμμετέχετε ουσιαστικά; Αλλιώς, ποιος ο λόγος;
(τη γνώμη μου λέω και έξω απ' το χορό, προφανώς)
το forums ήταν εκείνο με το περίεργο λειαουτ στα νηματα που μας φιλοξένησε για λιγο αν θυμάμαι?

Κλείνει και το forums.gr
αν θυμοσουν - στο λεφτερο παιρνατε πιπες κ στηνατε κωλο - γλυφατε εκει που φτυνατε καραγκιοζηδες - για να βρειτε στεγη
στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφής
στο elefthero αποδειχτηκαν πολύ κομπλεξικοί και απαγόρευσαν τη συζήτηση για το phοrum.gr
ηταν παλιοί διαγραμμένοι/διαφωνούντες του phorum νομίζω

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Απρ 2023, 23:29

Πασιφάη έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:28
ksk έγραψε:
getaroom ρε σεις !

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Απρ 2023, 23:30

dna replication έγραψε:
Αγις έγραψε:
dna replication έγραψε:

Κλείνει και το forums.gr
στο forums ηταν ενταξει τύποι αλλά είχαν δυσχηστο λειαουτ στις σελίδες. Βοήθησαν στην επανασυνδεση και στην αποκατάσταση επαφής
στο elefthero αποδειχτηκαν πολύ κομπλεξικοί και απαγόρευσαν τη συζήτηση για το phοrum.gr
στο λεφτερο σας σμπεριφερθηκαν οπως σας αξιζε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 25 Απρ 2023, 23:32

dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:29
Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:
getaroom ρε σεις !
Όχι. Εδώ θέμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Απρ 2023, 23:33

Αγις έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:30
dna replication έγραψε:
Αγις έγραψε:

κομπλεξικοί είστε, ποιός ο λογος να απαγορευτεί συζητηση για το phorum?

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Απρ 2023, 23:36

dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:33
Αγις έγραψε:
dna replication έγραψε:

κομπλεξικοί είστε
σας ξεφτιλισαν - και θα το ξανακανουν οταν κλεισει κ αυτο - παλι εκει θα πατε γονατιστοι κ στα 4
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 25 Απρ 2023, 23:38

τέρμα κομπλεξ μιλάμε,
είμαι ακόμα γραμμένος εκεί, λες να παω να ανοιξω νημα για επικειμενο κλεισιμο του phorum.com.gr να δώ αντιδράσεις?

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Απρ 2023, 00:18

ST48410 έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:23
Αγις έγραψε:
κι εγώ
τα ποικίλης ύλης δημιουργούν άλλες σχέσεις
το υπογραμμισμένο τα εξειδικευμένα φορα το αναφέρουν στους όρους.

για το χρόνο; για παράδειγμα;;

Εικόνα

και τώρα, τι συμβαίνει στο Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών;;

...από κάθε κατεύθυνση 👈👉

και...προσωπικά; :p5: για την πολιτική κυρίως κατάντια τού χώρου

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 26 Απρ 2023, 00:47

dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:38
τέρμα κομπλεξ μιλάμε,
είμαι ακόμα γραμμένος εκεί, λες να παω να ανοιξω νημα για επικειμενο κλεισιμο του phorum.com.gr να δώ αντιδράσεις?
τι ψηφίζουν :8)

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 26 Απρ 2023, 01:12

Αγις έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:36
dna replication έγραψε:
25 Απρ 2023, 23:33
Αγις έγραψε:

κομπλεξικοί είστε, ποιός ο λογος να απαγορευτεί συζητηση για το phorum?
σας ξεφτιλισαν - και θα το ξανακανουν οταν κλεισει κ αυτο - παλι εκει θα πατε γονατιστοι κ στα 4
υπάρχει το insomnia που βοήθησε χωρίς τετοια κομπλεξικά

https://www.insomnia.gr/forums/topic/67 ... t-56353319

https://www.insomnia.gr/forums/topic/67 ... t-56391610

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών