Κι εγώ.
Τηρούνται οι κανόνες;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Τηρούνται οι κανόνες;
ΩωωωωωKauldron έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:22Aυτά που σου έκανα στο ελεύθερο, πόντικα, έτσι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 13:43θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον
Μπαν και πούτσα σου έριχνα, οχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά.
Μα τι έκανε ?

Εδώ είναι χιουμορίστας που δεν ξεκινά προσωπικά
Ατάκα γέλιου και γεια σας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όλο προκαλούσε καταστάσεις και μπαχάλευε νήματα. Σε κάποια φάση τον ξεμπάναρα, και έβαλα να περνάνε πρώτα από 'μενα για έγκριση τα πόστ του, αλλά γρήγορα μου έσπασε τα νεύρα γιατί μ' έβριζε ασταμάτητα.Μπίστης έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:27ΩωωωωωKauldron έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:22Aυτά που σου έκανα στο ελεύθερο, πόντικα, έτσι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 13:43θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον
Μπαν και πούτσα σου έριχνα, οχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά.
Μα τι έκανε ?
Εδώ είναι χιουμορίστας που δεν ξεκινά προσωπικά
Ατάκα γέλιου και γεια σας
Εγώ είδα μόνο να λέει πάρε μου μια π... Άλλοι όμως έγραψαν θα σας κάψουμε ζωντανούς και άλλα χειρότερα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Πές μας και γιατί σε σουτάραν απο συντονιστή να πάμε για καινούργια νεφρά?

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το ξανασκέφτηκες μήπως για την πιπούλα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Οργισμένος
γεια σου παρατραγουδο!!!marabou έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:31Εγώ είδα μόνο να λέει πάρε μου μια π... Άλλοι όμως έγραψαν θα σας κάψουμε ζωντανούς και άλλα χειρότερα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εντάξει, ο,τι και να πεί κανείς για τον Ποντίφικα δεν είναι βίαιος. Βασικά θα 'θελα να τον γνωρίσω προσωπικά γιατί μου είναι κάπως συμπαθής. Και με είχε ανησυχήσει μια φορά που είχε αρρωστήσει (κορωνοϊό). Είναι λίγο πρήχτης, και στο ελεύθερο δε ξέρω τί τον είχε πιάσει και ήταν κάποια κλίκ παραπάνω.marabou έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:31Εγώ είδα μόνο να λέει πάρε μου μια π... Άλλοι όμως έγραψαν θα σας κάψουμε ζωντανούς και άλλα χειρότερα.
Γεια σου. Προσπάθησε να γίνεις καλύτερος και θα νιώσεις καλύτερα.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:41γεια σου παρατραγουδο!!!
Κατά το μέγα έλεος μαςBazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Μπηκε με καινουριο, παραδεχθηκε οτι ειναι αυτος και συνεχιζει καο γραφει εδω εν γνωση συντονιστη της πλατφορμας.
Αυτα ειναι οσα χρειαζεται να ξερεις για τον χωρο.
Ε ναι δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κακία. Απλά χυδαιότητα.Kauldron έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:42Εντάξει, ο,τι και να πεί κανείς για τον Ποντίφικα δεν είναι βίαιος. Βασικά θα 'θελα να τον γνωρίσω προσωπικά γιατί μου είναι κάπως συμπαθής. Και με είχε ανησυχήσει μια φορά που είχε αρρωστήσει (κορωνοϊό). Είναι λίγο πρήχτης, και στο ελεύθερο δε ξέρω τί τον είχε πιάσει και ήταν κάποια κλίκ παραπάνω.
Αν μπορούσατε να περιορίσετε λίγο την κακία που εκδηλώνεται.Beria έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:43Κατά το μέγα έλεος μαςBazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Μπηκε με καινουριο, παραδεχθηκε οτι ειναι αυτος και συνεχιζει καο γραφει εδω εν γνωση συντονιστη της πλατφορμας.
Ο ΓΓ όλα αυτα;Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ΤσουScouser έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:57Ο ΓΓ όλα αυτα;Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
- Communio Sancta
Και κατά το πλήθος των οικτιρμών σας;Beria έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 16:43Κατά το μέγα έλεος μαςBazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.
από AlienWay » 05 Δεκ 2024, 13:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 68 Απαντήσεις
- 1843 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
08 Δεκ 2024, 08:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι και ποιοι είναι οι κανόνες της πιανιστικής συνοδείας (ή ενάριθμου μπάσου);
από Ourania-Rania » 15 Μαρ 2024, 23:10 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
15 Μαρ 2024, 23:10
-