Τηρούνται οι κανόνες;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Τηρούνται οι κανόνες;
Έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με την τήρηση των κανόνων, Μήπως κάνω λάθος;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Τηρούνται οι κανόνες;
Ούτε για αστείο.
Αυτή είναι η γοητεία του πχωρουμ.
Είναι βαθειά Ελληνικό.
Αυτή είναι η γοητεία του πχωρουμ.
Είναι βαθειά Ελληνικό.
Σε αυτή τη συζήτηση βλέπω ότι δεν τηρούνται Frappezitis @ Θα σας κόψουμε το λαιμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτό δηλαδή δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ; ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ @ Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο Ρωτάω, δεν ξέρω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 13:43θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 13:43θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Μπηκε με καινουριο, παραδεχθηκε οτι ειναι αυτος και συνεχιζει καο γραφει εδω εν γνωση συντονιστη της πλατφορμας.
Αυτα ειναι οσα χρειαζεται να ξερεις για τον χωρο.
Μπηκε με καινουριο, παραδεχθηκε οτι ειναι αυτος και συνεχιζει καο γραφει εδω εν γνωση συντονιστη της πλατφορμας.
Και γιατί δεν τον μπλοκάρει άμα το ξέρει ο συντονιστής;Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
marabou έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:02Αυτό δηλαδή δεν είναι πρόβλημα του φόρουμ; ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ @ Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο Ρωτάω, δεν ξέρω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 13:43θα λυθούν όλα τα προβλήματα του φόρουμ με μπαν και πούτσα στον κώλντρον

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εγώ έχω ζητήσει συγνώμη αλλά δεν συγχωρούμαι. Οκ. Για το μέλος Nandros όμως? Κανένα πρόβλημα.Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
20--- έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:32Εγώ έχω ζητήσει συγνώμη αλλά δεν συγχωρούμαι. Οκ. Για το μέλος Nandros όμως? Κανένα πρόβλημα.Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Έκανα αναζήτηση στις δημοσιεύσεις σου για να δω αυτό που λέει ο Bazoomba και ότι παραδέχτηκες ότι είσαι ο Cloud87, δεν σε ξέρω. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το κυνηγητό. Ό,τι κι αν έκανες έχεις δικαίωμα να μετανιώσεις.
Αποδειξούλες έχουμε ή θα μας βγει και εδώ καμία μικρή Μαρία? Με εσάς τους αριστερούς δεν είναι να σας πιστέψουμε και πολύ.Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μεσος τρακοφαν.Unique έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:57Αποδειξούλες έχουμε ή θα μας βγει και εδώ καμία μικρή Μαρία? Με εσάς τους αριστερούς δεν είναι να σας πιστέψουμε και πολύ.Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.
Κατευθείαν αντχομηνιές βρε αθεόφοβε?? Ούτε μια προσπάθεια να δικαιολογήσεις η να υποστηρίξεις κάπως την προηγούμενη δήλωση?Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:58Μεσος τρακοφαν.Unique έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:57Αποδειξούλες έχουμε ή θα μας βγει και εδώ καμία μικρή Μαρία? Με εσάς τους αριστερούς δεν είναι να σας πιστέψουμε και πολύ.Bazoomba έγραψε: ↑05 Οκτ 2024, 15:21Στο νημα με τον Σωκρατη που ανοιξες, συνομιλεις με τυπο που εριχνε καταρες και ευχοταν καρκινους σε μανες απο 6-7 διαφορετικους λογαριασμους οι οποιοι εχουν ολοι φαει περμα μπαν.

Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι όμορφο να αλλάζεις λίγο τους κανόνες.
από AlienWay » 05 Δεκ 2024, 13:32 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 68 Απαντήσεις
- 1844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
08 Δεκ 2024, 08:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι και ποιοι είναι οι κανόνες της πιανιστικής συνοδείας (ή ενάριθμου μπάσου);
από Ourania-Rania » 15 Μαρ 2024, 23:10 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
15 Μαρ 2024, 23:10
-