ναι παίζει πολύ ΚΑΙ αυτό.
Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:17Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Τί μπορεί να σημαίνει πρακτικά?
Οτι αυτη τη στιγμη εισαι LIVE στις οθονες μας.
Big brother κατασταση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά...

.
.
Έλαβες τέτοιο μήνυμα; Μπορείς να το κάνεις παράθεση για να εμφανιστεί ο κώδικας και να μου το στείλεις με πμ;Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:17Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μην κοιτάς το μαλλί, δεν πρόλαβα να το σιάξω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Πώς να το στείλω, αφού δεν "υπάρχουν" πμ πια εκει μεσαvatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:20Έλαβες τέτοιο μήνυμα; Μπορείς να το κάνεις παράθεση για να εμφανιστεί ο κώδικας και να μου το στείλεις με πμ;Σουβλίτσα έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:17Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
α οκ
Οκ, αυτή τη στιγμή πόσταρε δημόσια ο χρήστης που έστειλε μαζικά πμ , αυτός που έστειλε και σε εμένα, και λέει κάποια πραγματάκια.
Μπορώ να το κάνω κουοουτ εδώ?
Μπορώ να το κάνω κουοουτ εδώ?
Δεν χρειαζεται.
Σε ειδαμε LIVE που το διαβασες
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg

εγώ για το κοινό καλό δουλεύω, μπορεί κάποιος να μην έχει αναμετάδοση από εκεί

Κάνε quote χωρίς το όνομά του.
εγώ δεν έγραφα τίποτα καταρχήν, όλοι οι υπερδεσμοί που κλίκαρα με πηγαίναν σε ένα άλλο περίεργο url το οποίο το μπλόκαρε με την μια το mbae που έχω στα γουήντοζ (είμαι στην δουλειά τώρα δεν μπαίνω με λίνουξ), το url είχε μέσα μεν το όνομα phorum κάπου στην αρχή αλλά μετά τις τελείες είχε άλλα κάτι sk.y θυμάμαι και όχι com.gr, δεν θυμάμαι το url πλήρως γιατί το έβγαζε φευγαλέα. Με την μια φυσικά έγραψα http://www.phorum.com.gr στο φάηρφοξ και όλα καλά. Το ίδιο συνέβη και με το κινητό που δοκίμασα.vatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:18Να καταλάβω λίγο τι γράφεις;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:15δεν έγραψα κάπου ότι ΟΛΟΙ σπαμάρατε μολυσμένα λινκς, ήμουν αρκετά σαφής νομίζω, τώρα αν αμφιβάλλεις να κάτσω να ψάξω το λινκ (αν και βαριέμαι) και να στο στείλω να το ανοίξεις με δική σου ευθύνη βέβαια, στην τελική μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες αλλά αρλούμπες.. ζαμε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55
Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
επίσης έχει αναφερθεί και από άλλους αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ.
Εσύ έγραφες http://www.phorum.com.gr και ο παραλήπτης το πατούσε και ο browser τον πήγαινε αλλού; Στο μήνυμα που λάμβανε, τι διάβασε; Το λινκ με το phorum.com.gr ή κάτι άλλο;
.
.
ε, νομίζω είναι αστείο, οι περισσότεροι από ό,τι καταλαβαίνω διαβάζουμε και "δίπλα" παράλληλα.
Αν πάντως όντως το θες, να στο στείλω πμ
Συσεξ και λοιποί, όταν πάτε να συνδεθειτε εδω, σας βγάζει εκεί που βάζετε το username οτι είναι μη ασφαλής σύνδεση ( ή κάτι τέτοιο) σε κείμενο?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

:popc:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθυστερινη: μαζευτειτε γιατι οδηγουμαστε σε χρεωκοπια
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιουν 2023, 01:07 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
20 Ιουν 2023, 19:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
από Ζενίθεδρος » 20 Νοέμ 2024, 20:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 3538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-